1 kereden bir şey oluyor şeker.. mesela ela...:jeyyar:
ya illaki her ilişkide hamile kalma olasılığı vardır korunmalı korunmasız ama ne bilim yaa hemende olmaz gibi geliyy fisfisfis
ben kaçar dbestin mama işi uzun sürdü galiba...şimdi biz mammaa yicez oğluşumlaa delikafadulden görüşürüzz
yok kız yazcaktımda baska bi yere daldım.ben 5 aydır sarıgazide oturuyorum senağlama ondan önce izmirdeydim senağlama cok özledim çooooooooookkkkkkk senağlamaneden ben sölmezsem sölemeyecekmisin sen kal korungaçsız emiiii...:dance::dance:
geldim le :mymeka:meran la celen nerde yaaa nereye gittiniz ayollllll.......
eylülü merak ediyorum yaa aceba gittiler mi istanbulaa :uhm: eylüll gelince mutlaka yaz lenn
şeytanın avukatı var dbest kaydirigubbakcemile3
1 kereden bir şey oluyor şeker.. mesela ela...:jeyyar:
ben kaçar dbestin mama işi uzun sürdü galiba...şimdi biz mammaa yicez oğluşumlaa delikafadulden görüşürüzz
ibolyaa sen naptıın yaz hemen sınavın nasıl geçtii :uhm: len üzledim haa kıllı gecelerimizi...şu dertler bi bitsin len bol kıllı picamaa partisii yapcezz lenn
ateşi var sanırım suan.yanakları şeker kız candy gibi oldu kaydirigubbakcemile3 bi ölçiim.hapsurması burun tıkanıklığı var ama keyfi yerinde.ağzından nefes alıo.önceden öksürüüü 1 kere öhöydü.şimdi arka arkaya oldu.giderek artıo :çok üzgünüm: ilaç vermek istemiorum artık :çok üzgünüm:
yaaa o da ateslendi.yavrumun eti acıodu heralde yıkarken falan baya ağlamıs :çok üzgünüm:
ibolyaa yavrum bu böyle olmayacakk biz ne desek boş sen zaten yanlış olduğunu biliyorsun yaptığın şeyin :çok üzgünüm: hepimiz zaman zaman sinirlenebiliriz ama eğer ciddi boyuta geldiyse doktorlardan yardım almamız lazım...mutlaka bi doktora git güzelim lütfenn lütfeenn :çok üzgünüm:
optimum eryamanda deilmi yaw CADIARZU hatta gecen geldiğimizde sinemaya gittiydik.etimesguta da mı acılmıs?
ibooooooooooşşşşşşşş nerdesiiinn??sarkı indirticem sana gel artııııık..hamurunu yiyyim yavrum puhahaaaaaaaa :roflol:
kızlar ibolyaya ne olmuş öle.psikolojisi mi bozuk kii?
aman onun hep bozuk psikolojisi :1rolleyes: onunki doğuştan doğuştan puhahaaa
korunuonuzmu?bizim evde korungac yokmuş gafil avlandık :çok üzgünüm:
naaapim yavrum be, kaç gündür salak oldum ders ders diye, nasıl geçti bilmiyom valla, bilinçli yaptığım sorular var ama yeterli gelirmi bilmiorum, ya sudenaz iyi oluyo he yavaş yavaş, canım kıyamam ya acıyo demeyi mi öğrenmiş demek, inşallah geççek kurtulcak o da, dualarım onunla :Saruboceq: anee bak tam yazdıydım ki taburcu olcek die yazmışın, ay çok sevindim uleee, :teytey:
bugün kendimi daha iyi hissediiim, bigüzel oynaştık, gayfaltı yaptık, öğlen yimeee yidik, yürütece oturttum birlikte takıldık, şimdik uyuyo :dance:
sen kendine bak :mymeka: korungaç ha :roflol::roflol:
kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
bizim mama işi hep uzun sürüyor sinirlerim bozuluyor nasıl olyalıcam da yemek yedircem diyeneyse yedi biraz :çok üzgünüm:
onlar artiz oldu artık beğenmezler bizi :dilcikar: lülülülülülü
yok kız yazcaktımda baska bi yere daldım.ben 5 aydır sarıgazide oturuyorum senağlama ondan önce izmirdeydim senağlama cok özledim çooooooooookkkkkkk senağlama
geldim le :mymeka:
kız geldinde ben geldim yoksun amaaaaa....
onlar artiz oldu artık beğenmezler bizi :dilcikar: lülülülülülü
aponun resimlerine bakıyorum maşallahhhçok güleryüzlü bir bebekkk çok tatlı Allah bağışlasın
ama senin resmin yokkkk :uhm: kendi resmini de ekleseneeee
evet ya yemeyen çocuk çok zorr wallaa :çok üzgünüm: insan şaşırıo ne yapcanıııı :çok üzgünüm: ama düzelecektir merak etmee a.s
leen saa bakmaya geldim walla geldi mi acep ne etttü deyii Şeniz iyi olmana çokk sevindiim yavruuss :içelim:
korungaç değil len korungaçsız o kaydirigubbakcemile3 celen hamile kalırmış...yavru doğar büyür sonra celene sorar : anne ben nasıl oldum????celen: korungaçsızdık yawruumm bi kereden bişe olmaz dedik işte sen böylee olduun lülülülülülü kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
hee begenmezler demii lülülülülülü maşallahı var len bebeklerimizinn hepücüğüdee birbirindenn güzell bee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?