2008 Ekim Anneleri

ben kaçar dbestin mama işi uzun sürdü galiba...şimdi biz mammaa yicez oğluşumlaa delikafadulden görüşürüzz

neden ben sölmezsem sölemeyecekmisin sen kal korungaçsız emiiii...:dance::dance:
yok kız yazcaktımda baska bi yere daldım.ben 5 aydır sarıgazide oturuyorum senağlama ondan önce izmirdeydim senağlama cok özledim çooooooooookkkkkkk senağlama
meran la celen nerde yaaa nereye gittiniz ayollllll.......
geldim le :mymeka:
eylülü merak ediyorum yaa aceba gittiler mi istanbulaa :uhm: eylüll gelince mutlaka yaz lenn

onlar artiz oldu artık beğenmezler bizi :dilcikar: lülülülülülü

şeytanın avukatı var dbest kaydirigubbakcemile3

kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

1 kereden bir şey oluyor şeker.. mesela ela...:jeyyar:

hee bi de kerem varrrr gamyoncuiremsu

ben kaçar dbestin mama işi uzun sürdü galiba...şimdi biz mammaa yicez oğluşumlaa delikafadulden görüşürüzz

bizim mama işi hep uzun sürüyor sinirlerim bozuluyor nasıl olyalıcam da yemek yedircem diye neyse yedi biraz :çok üzgünüm:

aponun resimlerine bakıyorum maşallahhh çok güleryüzlü bir bebekkk çok tatlı Allah bağışlasın
ama senin resmin yokkkk :uhm: kendi resmini de ekleseneeee

ibolyaa sen naptıın yaz hemen sınavın nasıl geçtii :uhm: len üzledim haa kıllı gecelerimizi...şu dertler bi bitsin len bol kıllı picamaa partisii yapcezz lenn

naaapim yavrum be, kaç gündür salak oldum ders ders diye, nasıl geçti bilmiyom valla, bilinçli yaptığım sorular var ama yeterli gelirmi bilmiorum, ya sudenaz iyi oluyo he yavaş yavaş, canım kıyamam ya acıyo demeyi mi öğrenmiş demek, inşallah geççek kurtulcak o da, dualarım onunla :Saruboceq: anee bak tam yazdıydım ki taburcu olcek die yazmışın, ay çok sevindim uleee, :teytey:
şşşşşşşşş len bu cemre niye iyileşmedi halen yaa, bi daha mı doktora götürsen acaba :uhm:
bugün kendimi daha iyi hissediiim, bigüzel oynaştık, gayfaltı yaptık, öğlen yimeee yidik, yürütece oturttum birlikte takıldık, şimdik uyuyo :dance:
optimum eryamanda deilmi yaw CADIARZU hatta gecen geldiğimizde sinemaya gittiydik.etimesguta da mı acılmıs?

yok len biz yeşimmerveyle tanişmiik reelde, o sarayköyde oturiii, ben merkezde, ama du bi teklif ediiim bakim, yaz gelsün de bi çınar turu ederük, zaten bizim burda gezilcek bi çınar var bi de çınar var :roflol::roflol:

ibooooooooooşşşşşşşş nerdesiiinn??sarkı indirticem sana gel artııııık..hamurunu yiyyim yavrum puhahaaaaaaaa :roflol:

terbiyesiz :mymeka: sabaha kadar onumu düşündün len rüyanda :roflol::roflol:
kızlar ibolyaya ne olmuş öle.psikolojisi mi bozuk kii?

şimdilik eyüyüm anam saaol, Şeniz
aman onun hep bozuk psikolojisi :1rolleyes: onunki doğuştan doğuştan puhahaaa

korunuonuzmu?bizim evde korungac yokmuş gafil avlandık :çok üzgünüm:

sen kendine bak :mymeka: korungaç ha :roflol::roflol:

leen saa bakmaya geldim walla geldi mi acep ne etttü deyii Şeniz iyi olmana çokk sevindiim yavruuss :içelim:

korungaç değil len korungaçsız o kaydirigubbakcemile3 celen hamile kalırmış...yavru doğar büyür sonra celene sorar : anne ben nasıl oldum????celen: korungaçsızdık yawruumm bi kereden bişe olmaz dedik işte sen böylee olduun lülülülülülü kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
bizim mama işi hep uzun sürüyor sinirlerim bozuluyor nasıl olyalıcam da yemek yedircem diye neyse yedi biraz :çok üzgünüm:

evet ya yemeyen çocuk çok zorr wallaa :çok üzgünüm: insan şaşırıo ne yapcanıııı :çok üzgünüm: ama düzelecektir merak etmee a.s

aponun resimlerine bakıyorum maşallahhh çok güleryüzlü bir bebekkk çok tatlı Allah bağışlasın
ama senin resmin yokkkk :uhm: kendi resmini de ekleseneeee

canım kociş izin vermiyo koymamaaa....

evet ya yemeyen çocuk çok zorr wallaa :çok üzgünüm: insan şaşırıo ne yapcanıııı :çok üzgünüm: ama düzelecektir merak etmee a.s

valla benimde oyalamaktan canım çıkıooo...hep böleler galibaadelikafaduldendelikafadulden

şimdilik iyiyim anam, sağolasın, kıyamam saa be len varya ne komuk olur ha, korungçsızlıktan oldun :roflol:

hee begenmezler demii lülülülülülü maşallahı var len bebeklerimizinn hepücüğüdee birbirindenn güzell bee

meraaan, bu oğlan hala yimiiii :çok üzgünüm: başka bi topicde kadının birine dru 90lık suya 3 ölçek koycana 4 ölçek koy suyla şişmesin karnı demiş, bende bugün ööle ettim, su manyağı ya benimki, arkasından da suyu dayadım, aynı hesaba gelmiştir dimi :uhm:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…