canım sıkılıyooooooo niye böyle oldum yahu.. sabah ne enerjiktim.. canım hiç bir şey istemiyo şimdi.:1no2: neyse bir şey sorcaktım ben.. bebişerin popolarını yıkıyor musunuz kakadan sonra. ben artık yıkamak istiyorum. daha iyi olur galiba.
ne biliim anacım nie iileşmedi.ama dbeste verdiğim bilgiler doğrultusunda kendisinden iileşme haberleri aldım.:1closedeyes:naaapim yavrum be, kaç gündür salak oldum ders ders diye, nasıl geçti bilmiyom valla, bilinçli yaptığım sorular var ama yeterli gelirmi bilmiorum, ya sudenaz iyi oluyo he yavaş yavaş, canım kıyamam ya acıyo demeyi mi öğrenmiş demek, inşallah geççek kurtulcak o da, dualarım onunla :Saruboceq: anee bak tam yazdıydım ki taburcu olcek die yazmışın, ay çok sevindim uleee, :teytey:
şşşşşşşşş len bu cemre niye iyileşmedi halen yaa, bi daha mı doktora götürsen acaba :uhm:
bugün kendimi daha iyi hissediiim, bigüzel oynaştık, gayfaltı yaptık, öğlen yimeee yidik, yürütece oturttum birlikte takıldık, şimdik uyuyo :dance:
yok len biz yeşimmerveyle tanişmiik reelde, o sarayköyde oturiii, ben merkezde, ama du bi teklif ediiim bakim, yaz gelsün de bi çınar turu ederük, zaten bizim burda gezilcek bi çınar var bi de çınar var :roflol::roflol:
terbiyesiz :mymeka: sabaha kadar onumu düşündün len rüyanda :roflol::roflol:
şimdilik eyüyüm anam saaol, Şeniz
sen kendine bak :mymeka: korungaç ha :roflol::roflol:
puhahaa korungac ne anne derse :roflol:leen saa bakmaya geldim walla geldi mi acep ne etttü deyii Şeniz iyi olmana çokk sevindiim yavruuss :içelim:
korungaç değil len korungaçsız o kaydirigubbakcemile3 celen hamile kalırmış...yavru doğar büyür sonra celene sorar : anne ben nasıl oldum????celen: korungaçsızdık yawruumm bi kereden bişe olmaz dedik işte sen böylee olduun lülülülülülü kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
canım sıkılıyooooooo niye böyle oldum yahu.. sabah ne enerjiktim.. canım hiç bir şey istemiyo şimdi.:1no2: neyse bir şey sorcaktım ben.. bebişerin popolarını yıkıyor musunuz kakadan sonra. ben artık yıkamak istiyorum. daha iyi olur galiba.
selam millet ben geldim merak ettinizmi len benisositososito
pc'ye format lazımmış bi koşu çarşıya gitti dönüşte yolunu kaybetmiş kocam gitti aldı anca bu gün geldi:roflol::roflol:
ammada kıllatmışınız hee :dilcikar: okusammı die düşünüom walla..umarım herkes iyidir..önemli bi gelişme varmı...
meranın yeğeni nasıl umarım iyileşmiştir:Saruboceq:
meraaan, bu oğlan hala yimiiii :çok üzgünüm: başka bi topicde kadının birine dru 90lık suya 3 ölçek koycana 4 ölçek koy suyla şişmesin karnı demiş, bende bugün ööle ettim, su manyağı ya benimki, arkasından da suyu dayadım, aynı hesaba gelmiştir dimi :uhm:
nerdesin sen :mymeka: leyala günaydın diip arkasından seni sordu.bende merak ettim tükkanı sen acardın.iisiniz şükür.efe nasıl?
sudecan yarın cıkıo hastaneden :dance: hersey yolunda kaydirigubbakcemile5
ne biliim anacım nie iileşmedi.ama dbeste verdiğim bilgiler doğrultusunda kendisinden iileşme haberleri aldım.:1closedeyes:
yavrum siz kimlen aynı iişyerinde calısıodunuz :uhm:
he valla onu düşündüm kaydirigubbakcemile3 gece 3 te surup için kalktım pc yi acsam mı dedim kaydirigubbakcemile3 sonra senden küfür işitcemden acmadım delikafadulden ama meraktayım nasıl oldun yerimseniben
puhahaa korungac ne anne derse :roflol:
bize gecen akşam gittiğimiz doktor sööledi.her kakadan sonra sebamed şampuanla yıka.kız cocuu enfeksiyon kapabilir die.iide bu havada yıkarsam bu sefer üşütmeden enfeksiyon kapcak :sm_confused: valla bi mayıs gelsin ki ozamanda ısınırsa ööleyoksa primanın ıslak mendiliylen temizliyorum ve hijyenine güveniyorum kaydirigubbakcemile5
kıs bende ikidebir bana sormuşsun gibi cevap veriyom ama kusura bakma bende aynı durumdayımda o bakımdan yani bize doktorumuz bu ay fantomalt diye bir mama yazdı şimdi 3 ölçeğe 90 ml su yapıyosun ya içine bir ölçekte bu fantomalttan koyuyosun kilo aldırıyomuş yani istersen sende dördünci ölçek olarak bunu dene benimkide 90 ın hepsini yemiyo mesela 3 saattir açtı 50 ml içti kalan 40 ının içine bisküvi ezdim kaşıkla yedirdim çocuk kaşıkla tanışınca biberonu unuttu herhalde içmek istemiyoo acaba seninkide biberonu sevmiyor olabilirmi ibolyacım
yaa naapim benim suçu yok:sm_confused: bende sizi merak ettim çok..efem biraz daha iyi şindik uyuyo.:lepi:.sudenaza da sewindim çok inşallah biran önce sağlığına kavuşur yawrum:Saruboceq:
terken geçmiş olsun dicem sana ama iyi yanından bak bu karılar kilo vermek için ölüyo sen 5 kilo vermişsin ne güzel işte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?