2008 Ekim Anneleri

canım sıkılıyooooooo niye böyle oldum yahu.. sabah ne enerjiktim.. canım hiç bir şey istemiyo şimdi.:1no2: neyse bir şey sorcaktım ben.. bebişerin popolarını yıkıyor musunuz kakadan sonra. ben artık yıkamak istiyorum. daha iyi olur galiba.

ben yıkamıyom daha erken yaa, hele az daha bi geçsin iyice havalar ısınsın, yksa hasta ederiz

selam millet ben geldim merak ettinizmi len benisositososito
pc'ye format lazımmış bi koşu çarşıya gitti dönüşte yolunu kaybetmiş kocam gitti aldı anca bu gün geldi:roflol::roflol:
ammada kıllatmışınız hee :dilcikar: okusammı die düşünüom walla..umarım herkes iyidir..önemli bi gelişme varmı...
meranın yeğeni nasıl umarım iyileşmiştir:Saruboceq:

ne biliim anacım nie iileşmedi.ama dbeste verdiğim bilgiler doğrultusunda kendisinden iileşme haberleri aldım.:1closedeyes:
yavrum siz kimlen aynı iişyerinde calısıodunuz :uhm:
he valla onu düşündüm kaydirigubbakcemile3 gece 3 te surup için kalktım pc yi acsam mı dedim kaydirigubbakcemile3 sonra senden küfür işitcemden acmadım delikafadulden ama meraktayım nasıl oldun yerimseniben
puhahaa korungac ne anne derse :roflol:

bize gecen akşam gittiğimiz doktor sööledi.her kakadan sonra sebamed şampuanla yıka.kız cocuu enfeksiyon kapabilir die.iide bu havada yıkarsam bu sefer üşütmeden enfeksiyon kapcak :sm_confused: valla bi mayıs gelsin ki ozamanda ısınırsa ööle yoksa primanın ıslak mendiliylen temizliyorum ve hijyenine güveniyorum kaydirigubbakcemile5

nerdesin sen :mymeka: leyala günaydın diip arkasından seni sordu.bende merak ettim tükkanı sen acardın.iisiniz şükür.efe nasıl?
sudecan yarın cıkıo hastaneden :dance: hersey yolunda kaydirigubbakcemile5

kıs bende ikidebir bana sormuşsun gibi cevap veriyom ama kusura bakma bende aynı durumdayımda o bakımdan yani bize doktorumuz bu ay fantomalt diye bir mama yazdı şimdi 3 ölçeğe 90 ml su yapıyosun ya içine bir ölçekte bu fantomalttan koyuyosun kilo aldırıyomuş yani istersen sende dördünci ölçek olarak bunu dene benimkide 90 ın hepsini yemiyo mesela 3 saattir açtı 50 ml içti kalan 40 ının içine bisküvi ezdim kaşıkla yedirdim çocuk kaşıkla tanışınca biberonu unuttu herhalde içmek istemiyoo acaba seninkide biberonu sevmiyor olabilirmi ibolyacım

kızlar ya ben 1 haftadır açım cokacimcoook sütüm çekilmek üzere hiçbişey yiyemiyorum dilimdeki ve boğazımdaki yaralar geçti ama yirmilik dişim acıyor 5 kilo vermişim 1 haftada hep başım dönüyorkafamçokkarıştı çorbadan başka bişey yiyemiyorum

nerdesin sen :mymeka: leyala günaydın diip arkasından seni sordu.bende merak ettim tükkanı sen acardın.iisiniz şükür.efe nasıl?
sudecan yarın cıkıo hastaneden :dance: hersey yolunda kaydirigubbakcemile5

yaa naapim benim suçu yok:sm_confused: bende sizi merak ettim çok..efem biraz daha iyi şindik uyuyo.:lepi:.sudenaza da sewindim çok inşallah biran önce sağlığına kavuşur yawrum:Saruboceq:

şşşşşş mail gelmiş meraktan çatla :roflol::roflol:

yok canım niye kusura bakiim aşkolsun duymamış oliim aaaaa, bu fantomalt ne işe yariymiş anam, normel mamadan farkı neymiş, içinde ne varmış, hangi markanın mamasıymış :uhm: anam benimkisi kaşığı hiç almıyo, kaşık olayını yine askıya aldık bi süre, ara ara parmak atıyom ağzına, o zaman açyıo, bende parmaamla tıkıştırıyom :roflol: biberonu sevio da bizimkisi huysuz anam, bizimkinin derdi uyku, uyuycakmış, ama karnı açmış uyuamıyomuş, sanki ben uyutmuom:mymeka: biz çoğunlukla uykuda besleniyoz vallaa, nereye kadar gidcek bööle bilmem, bu arada geçmiş olsun len niye bööle oldu bakem
yaa naapim benim suçu yok:sm_confused: bende sizi merak ettim çok..efem biraz daha iyi şindik uyuyo.:lepi:.sudenaza da sewindim çok inşallah biran önce sağlığına kavuşur yawrum:Saruboceq:

şşşşşşşş harbiden sen niye ceee diyip diyip kayboluyon bakiim ortalıktan, bu aralar ceee diyip kaybolma sırası bende anam :roflol:

Gamzee hos geldinn ben merak ettim seni baha gelince baktim tukani sen acmamissin hos dukkani ben kitlemeden gitmistim

yok canım niye kusura bakiim aşkolsun duymamış oliim aaaaa, bu fantomalt ne işe yariymiş anam, normel mamadan farkı neymiş, içinde ne varmış, hangi markanın mamasıymış :uhm: anam benimkisi kaşığı hiç almıyo, kaşık olayını yine askıya aldık bi süre, ara ara parmak atıyom ağzına, o zaman açyıo, bende parmaamla tıkıştırıyom :roflol: biberonu sevio da bizimkisi huysuz anam, bizimkinin derdi uyku, uyuycakmış, ama karnı açmış uyuamıyomuş, sanki ben uyutmuom:mymeka: biz çoğunlukla uykuda besleniyoz vallaa, nereye kadar gidcek bööle bilmem, bu arada geçmiş olsun len niye bööle oldu bakem

nutricia diye bişeyler yazıyo üstünde kimin mması bilmiyom ama sadece eczanelerde var

dbestt yaa haceri alerji yapan bisey var bulamiyomm yaa gun icerisinde yediklerim yogurt kavanozdaki meyve pureleri ve lgun asiri kahvaltii

terken geçmiş olsun dicem sana ama iyi yanından bak bu karılar kilo vermek için ölüyo sen 5 kilo vermişsin ne güzel işte

leylacım pek anlamam ama birkaç gün sadece birini ver mesela o gün ek olarak sadece meyve püresi ver bir kaç gün sonra diğerine ge belki bulursun

ben geldimmmmmmmmmmmmmmm.mevsim temizliği var anacım evde.o yüzden uğrayamıyorum.kaynanacımla dip köşe bucak yıkadık.yarın da salonu temizleyecez.ama bugün burnumuzdan geldi.ankara yağışlı.

leylacım hacere ilaç falan veriyo musun?o alerji yapabiliyo.baksana bizim aferin şurubu alerji yaptı mesela.bi düşün bakalım

sizden ne haber kızlar.

terken geçmiş olsun dicem sana ama iyi yanından bak bu karılar kilo vermek için ölüyo sen 5 kilo vermişsin ne güzel işte

Bimiyom ki yaa bugun daha hic bisey vermedim emsin diye belki kiyafetlermi yapiyo diyom ama penye giydiriyim
Profildeki yaziyi kullanici paneline girip profil duzenleden kisisel rutbeye yaziyon yazacagini degisikllikleri kaydet diyon tamam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…