ben geldimmmmmmmmmmmmmmm.mevsim temizliği var anacım evde.o yüzden uğrayamıyorum.kaynanacımla dip köşe bucak yıkadık.yarın da salonu temizleyecez.ama bugün burnumuzdan geldi.ankara yağışlı.
leylacım hacere ilaç falan veriyo musun?o alerji yapabiliyo.baksana bizim aferin şurubu alerji yaptı mesela.bi düşün bakalım
sizden ne haber kızlar.
selam millet eve geldim pcyi açtımdelikafadulden
akşamdan yimeğimi yapmıştım iyi oluo böyle önceden yapıncacokacimcoook
ama ben didim ki benim orda bissürü kk dan arkedeşim var.onların yanına gideriz dedim:roflolnlar da oldu canım kk daki arkidişlerine selam söle.onlar yollasın o zaman resimleri dediler:roflol:
ama ben didim ki benim orda bissürü kk dan arkedeşim var.onların yanına gideriz dedim:roflolnlar da oldu canım kk daki arkidişlerine selam söle.onlar yollasın o zaman resimleri dediler:roflol:
Masałah bee ben aksama kadar evdeyim daha yemek yapacam eriniyomm yavv yemek yapmayi hic sevmiyomm
yok bizimki prima.tabi siz baştan torpillisiniz.ıstanbullusun ya o bakımdan:roflol:
bide terken ismini altında dötlek bekirim yazıyo ya o ne demek :uhm: bide oraya yazı nerden yazılıyo
canım sıkılıyooooooo niye böyle oldum yahu.. sabah ne enerjiktim.. canım hiç bir şey istemiyo şimdi.:1no2: neyse bir şey sorcaktım ben.. bebişerin popolarını yıkıyor musunuz kakadan sonra. ben artık yıkamak istiyorum. daha iyi olur galiba.
sorma leylacım ya.adamlar görümcemi arayıp ikamet yerini sormuşlar.biz ankarada ikamet ediyoruz demiş görümcem.onlar da aaa olmaz ki ama biz istanbul ikametli çocukları alıyoruz demişler.çünkü her istedikleri zamanaraba gönderip 1 saat içinde sütüdyoya getiri,liyomuş çocuklar.ankaralı olmamız işi bozdu.illa orda oturmamız gerekiyomuşşşş
du şimdi cemre durmii akşam alcam ifadeni lülülülülülü hem ne söölüon manyak şimdi kudururum ben delikafaduldenşşşşşş mail gelmiş meraktan çatla :roflol::roflol:
:
kullanıcı panelinden profil ayarlarından sanırım.bide terken ismini altında dötlek bekirim yazıyo ya o ne demek :uhm: bide oraya yazı nerden yazılıyo
ellerinize sağlık valla a.s. ne gzl :çok üzgünüm:ben geldimmmmmmmmmmmmmmm.mevsim temizliği var anacım evde.o yüzden uğrayamıyorum.kaynanacımla dip köşe bucak yıkadık.yarın da salonu temizleyecez.ama bugün burnumuzdan geldi.ankara yağışlı.
leylacım hacere ilaç falan veriyo musun?o alerji yapabiliyo.baksana bizim aferin şurubu alerji yaptı mesela.bi düşün bakalım
sizden ne haber kızlar.
hıh onlar kurban olsun bizim eylülümüze :dilcikar: ona ucaklar teyyareler feda olsun be :mymeka:sorma leylacım ya.adamlar görümcemi arayıp ikamet yerini sormuşlar.biz ankarada ikamet ediyoruz demiş görümcem.onlar da aaa olmaz ki ama biz istanbul ikametli çocukları alıyoruz demişler.çünkü her istedikleri zamanaraba gönderip 1 saat içinde sütüdyoya getiri,liyomuş çocuklar.ankaralı olmamız işi bozdu.illa orda oturmamız gerekiyomuşşşş
he celen var diyeydin.hem gelirse sizi döfer diseydin kaydirigubbakcemile3ama ben didim ki benim orda bissürü kk dan arkedeşim var.onların yanına gideriz dedim:roflolnlar da oldu canım kk daki arkidişlerine selam söle.onlar yollasın o zaman resimleri dediler:roflol:
nerden basvuruosunuz bunlara ya CADIARZUcanım bebek bezi çekimimi?bende Girayı götürecem aynı ajansmı acabafisfisfis
molfix için bizimkisi.bu hafta bitmezse çekim gideceğiz inşallah
acık olarak ne denii :uhm:bizim oralarda zayıf ve yerinde duramayan çocuklara denir tabi ben dötlek dedim ayıp
sorma leylacım ya.adamlar görümcemi arayıp ikamet yerini sormuşlar.biz ankarada ikamet ediyoruz demiş görümcem.onlar da aaa olmaz ki ama biz istanbul ikametli çocukları alıyoruz demişler.çünkü her istedikleri zamanaraba gönderip 1 saat içinde sütüdyoya getiri,liyomuş çocuklar.ankaralı olmamız işi bozdu.illa orda oturmamız gerekiyomuşşşş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?