2008 Ekim Anneleri

Ohh mis gibi temizlik bizim evede gelin leenn bende kaynanami bi gun ali koysam hacere baksa bende temizlik yapsam ama nerdee dunya durur hacer(kaynanam da hacer ya) hanim durmaz gider yine tukana leen siz naptiniz reklam isini artiz kari

selam millet eve geldim pcyi açtımdelikafadulden
akşamdan yimeğimi yapmıştım iyi oluo böyle önceden yapıncacokacimcoook

sorma leylacım ya.adamlar görümcemi arayıp ikamet yerini sormuşlar.biz ankarada ikamet ediyoruz demiş görümcem.onlar da aaa olmaz ki ama biz istanbul ikametli çocukları alıyoruz demişler.çünkü her istedikleri zamanaraba gönderip 1 saat içinde sütüdyoya getiri,liyomuş çocuklar.ankaralı olmamız işi bozdu.illa orda oturmamız gerekiyomuşşşş

ama ben didim ki benim orda bissürü kk dan arkedeşim var.onların yanına gideriz dedim:roflolnlar da oldu canım kk daki arkidişlerine selam söle.onlar yollasın o zaman resimleri dediler:roflol:

ama ben didim ki benim orda bissürü kk dan arkedeşim var.onların yanına gideriz dedim:roflolnlar da oldu canım kk daki arkidişlerine selam söle.onlar yollasın o zaman resimleri dediler:roflol:

:roflol::roflol:ne var gönderirük, hepisini de döverük, ne demek angaralısınız diye kabul etmemek, geberdürün :roflol:

şşşşşşşş bi taktik keşfetmişim zambak gelince okusun, :roflol: çarşaf kılıklı bişi getirdi geldi geçenlerde annem, onu kalorifer borularına bağlamışım, sallaya sallaya uyutmuşum sıpayı, bi de hani teeee eski model bi beşikler vardıydı, bi de onda uyutuyom, kafayı yicem ulen ben :roflol:

canım bebek bezi çekimimi?bende Girayı götürecem aynı ajansmı acabafisfisfis
molfix için bizimkisi.bu hafta bitmezse çekim gideceğiz inşallah

Masałah bee ben aksama kadar evdeyim daha yemek yapacam eriniyomm yavv yemek yapmayi hic sevmiyomm

ay sorma ya hanımların büyük sıkıntısı herakşam ne pişircem die düşünmek
benm de sayılıdr akşamdan yaptığım...
bazen de kahvaltı yiyoz napıım

eylül kızının artist olma durumu ertelendimi sağlık olsun büyünce olur belki:smiley-cool:

canım ben yıkamıyorum...çokkkk yapması lazım ki silmekle baş edemem diye yıkadım bir kaç kere...

canım benim valla doğrudur.1 saat içinde stüdyoya .ağırırlar...deseydin uçaklan gelürüz diyeee....:sm_cool::sm_cool::sm_cool:

neyse kızlar karnum acuktu.ben masa hazırlıyım bi yimekler ısınıodu..ne oldu kiiii...gaynamıştır inan kiii....cokacimcoook

şşşşşş mail gelmiş meraktan çatla :roflol::roflol:

:
du şimdi cemre durmii akşam alcam ifadeni lülülülülülü hem ne söölüon manyak şimdi kudururum ben delikafadulden
bide terken ismini altında dötlek bekirim yazıyo ya o ne demek :uhm: bide oraya yazı nerden yazılıyo
kullanıcı panelinden profil ayarlarından sanırım.
ellerinize sağlık valla a.s. ne gzl :çok üzgünüm:

hıh onlar kurban olsun bizim eylülümüze :dilcikar: ona ucaklar teyyareler feda olsun be :mymeka:

he celen var diyeydin.hem gelirse sizi döfer diseydin kaydirigubbakcemile3
canım bebek bezi çekimimi?bende Girayı götürecem aynı ajansmı acabafisfisfis
molfix için bizimkisi.bu hafta bitmezse çekim gideceğiz inşallah
nerden basvuruosunuz bunlara ya CADIARZU
bizim oralarda zayıf ve yerinde duramayan çocuklara denir tabi ben dötlek dedim ayıp
acık olarak ne denii :uhm:

Amann iyi olmuss onca kisi izleyecek ve nazar ederler kesinn cocugun huzurunu bozacam ortam degisecek biseyler biseyler valla sevindim ben zaten zilli dadlu pis nefese gelecek allah gostermesin

bu kavanoz mamalrını bebişleriniz seviyomu ben bi kere brokoli patates vereyim dedim ağzına sürmedi birde çok katı hafif sulandırdım öyle verdim ama yinede sevmedi dolapta sütlacı var ama vermeye korkuyorum yemeyecek of benim başım dönüyo ya açım aççç

leyla hacer kabızdemiştin ya bir kaç gün yoğurt virme bacum bazı çocuklarda yoğurt da kabız yapıyor dene bi hele:sm_confused:

nnnmö h şç:::::::::::::::ş m höl öööö cccccccx

bunu oğlum yazdı
nasıl becerdi bilmiiiim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…