cemre benm yaptıklarımı yemio.kavanoz mamalarına bayılıo.meyve prelerinede.sebze pürelerini benmaari usulu ısıtıyorum.içine yarım babymix yoğurt ve 1 cay kasığı zeytinyağı koyuyorum.böölece püre yumusuo.bunu öğlen 2+2bucuk araSI VERıYORUM.meyve püresinede 1 tane bebe bisküvi bir cay kasığıda keciboynuzu pekmez koyuyorum.bunuda aksam 7bucuk 8 arası veriyorum.hepsini yiyii bana kalmii :çok üzgünüm:bu kavanoz mamalrını bebişleriniz seviyomu ben bi kere brokoli patates vereyim dedim ağzına sürmedi birde çok katı hafif sulandırdım öyle verdim ama yinede sevmedi dolapta sütlacı var ama vermeye korkuyorum yemeyecek of benim başım dönüyo ya açım aççç
nnnmö h şç:::::::::::::::ş m höl öööö cccccccx
bunu oğlum yazdı
nasıl becerdi bilmiiiim
celen cemre nasil oldu..
celen cemre nasil oldu..
canım öksürüğü vardı cok.akşam eşim aktardan günlük aldı pamukla dumanını bastık.çocuklarda öksürüğe brebir derler bizim oralarda.bakalım bu aksam ve yarın aksm yapıcaz.nasıl olucak.evin içi duman altı.küçük tüpü odanın içine aldık ööle tütsüledik actık şimdi kapıları kaydirigubbakcemile3
göğsüne yün koyun öksürüğü çok güzel kesiyo bizde 2 aylıkken böyle atlatmıştık bacım ayrıca tavsiyelerin için teşeşkküür bende deneyecem
günlük yaptığım pamuklar var göğsünde ve sırtında.yün yok evde.şş baa bak oraya yazmısım ya yarım babymix 1 cay kasıı yoğurt die.o 1 cay kasıı yoğurt deil zeytinyağ kaydirigubbakcemile3 dur deiştirem kaydirigubbakcemile3
:roflol::roflol::roflol::roflol::rofloldu şimdi cemre durmii akşam alcam ifadeni lülülülülülü hem ne söölüon manyak şimdi kudururum ben delikafadulden
kullanıcı panelinden profil ayarlarından sanırım.
ellerinize sağlık valla a.s. ne gzl :çok üzgünüm:
hıh onlar kurban olsun bizim eylülümüze :dilcikar: ona ucaklar teyyareler feda olsun be :mymeka:
he celen var diyeydin.hem gelirse sizi döfer diseydin kaydirigubbakcemile3
nerden basvuruosunuz bunlara ya CADIARZU
acık olarak ne denii :uhm:
bu kavanoz mamalrını bebişleriniz seviyomu ben bi kere brokoli patates vereyim dedim ağzına sürmedi birde çok katı hafif sulandırdım öyle verdim ama yinede sevmedi dolapta sütlacı var ama vermeye korkuyorum yemeyecek of benim başım dönüyo ya açım aççç
niye zeytinyağı koyuyon bacım
leyla hacer kabızdemiştin ya bir kaç gün yoğurt virme bacum bazı çocuklarda yoğurt da kabız yapıyor dene bi hele:sm_confused:
:roflol::roflol::roflol::roflol::roflolhhhhh canıma deysin kudurrrrrrrrrrr
o sütlaç iğrenç bişi, bben sınava gidince annem sulandırıp biberona koymuş icik de mhallebi eklemiş tatlansın diye öyle kaktırmış, yoksa yemiyo
hemi yağda eriyen fitaminler açısından hemi rahat mıçsın diye kaydirigubbakcemile3
benim oğlan biliyon gayet rahat mıçıyokaydirigubbakcemile3
hem cok cok faydalı hemde tuvalet sorunu olmasın die.tamam emrenin tuvalet sorunu yok ama katı gıdalara gecioruz artık tedbiri elden bırakmamak lazımyerimsenibenniye zeytinyağı koyuyon bacım
yoğurt yerine pekmezde koyabilirsin leylusum.1 cay kasıı yeter.o da cok faydalı :lepi:Terkeen o meyve purelrini yogurtla karistirip yediriyorum tek pek yemiyoo ama yogurtla yiyo sebze purelerini hic sevmiyoo onu yedirmemiyom bende bi turlu ama varya su bebelec in hazir muhallebileri varya kavanozlarda onu seviyo bisey karistirmadan veriyorum ve tek seferde tum kavanozu bitiriyo normalde meyve puresini 2 ogun veriyorum yogurtla anca yiyo
kavanoz mamalarında tavuklular var.cemre cok sevdi bende tabi :jeyyar: onunda içine yoğurt koyuyorum.ama zeytinyağı koymuorum.ben şimdiye kadar bitek brokoli patates vermey denedim istemedi benim yaptıklarımı daha iştahla yedi meyve püresinide kendim yapıp vermeye çalıştım ama püre olarak yemedi yiyemedi bende suyuna bisküvi ezip verdim ama hazır olanları denemedim hiç kavanozdaki mamalar çok katı geliyo bize ya ben hep biraz sulandırmak zorunda kalıyorum
ulee celen napıoon naniknanik kimse yok len sen ben bide haliloş şakkıdı bende diorum gideyim şimdi kızlar başlamışlardıır kıllatmayaa ama nerdeeee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?