2008 Ekim Anneleri

cemre benm yaptıklarımı yemio.kavanoz mamalarına bayılıo.meyve prelerinede.sebze pürelerini benmaari usulu ısıtıyorum.içine yarım babymix yoğurt ve 1 cay kasığı zeytinyağı koyuyorum.böölece püre yumusuo.bunu öğlen 2+2bucuk araSI VERıYORUM.meyve püresinede 1 tane bebe bisküvi bir cay kasığıda keciboynuzu pekmez koyuyorum.bunuda aksam 7bucuk 8 arası veriyorum.hepsini yiyii bana kalmii :çok üzgünüm:
nnnmö h şç:::::::::::::::ş m höl öööö cccccccx

bunu oğlum yazdı
nasıl becerdi bilmiiiim

helal olsun valla iki nokta üstüste bilenem yapmış sıpa :lepi:

Son düzenleme:
celen cemre nasil oldu..

canım öksürüğü vardı cok.akşam eşim aktardan günlük aldı pamukla dumanını bastık.çocuklarda öksürüğe brebir derler bizim oralarda.bakalım bu aksam ve yarın aksm yapıcaz.nasıl olucak.evin içi duman altı.küçük tüpü odanın içine aldık ööle tütsüledik actık şimdi kapıları kaydirigubbakcemile3

göğsüne yün koyun öksürüğü çok güzel kesiyo bizde 2 aylıkken böyle atlatmıştık bacım ayrıca tavsiyelerin için teşeşkküür bende deneyecem

göğsüne yün koyun öksürüğü çok güzel kesiyo bizde 2 aylıkken böyle atlatmıştık bacım ayrıca tavsiyelerin için teşeşkküür bende deneyecem

günlük yaptığım pamuklar var göğsünde ve sırtında.yün yok evde.şş baa bak oraya yazmısım ya yarım babymix 1 cay kasıı yoğurt die.o 1 cay kasıı yoğurt deil zeytinyağ kaydirigubbakcemile3 dur deiştirem kaydirigubbakcemile3

niye zeytinyağı koyuyon bacım

:roflol::roflol::roflol::roflol::roflolhhhhh canıma deysin kudurrrrrrrrrrr

o sütlaç iğrenç bişi, bben sınava gidince annem sulandırıp biberona koymuş icik de mhallebi eklemiş tatlansın diye öyle kaktırmış, yoksa yemiyo

hemi yağda eriyen fitaminler açısından hemi rahat mıçsın diye kaydirigubbakcemile3

niyse sınav soruları ve cevap anahtarları yayınlanmış, bi bakiiim, icradan 16 soru filan yapmışım kaç alırım len, 30 soru soruyolar, aaah songül abam ah, cuma gecesi o çalıştırdıydı beni, sağolsun işe yaradı, taşınırlarda 1 yıl taşınmazlarda 2 yıl gördünmü şap yapıştır dedi, sonra 103 davetiye varmış gördünmü şap yapıştır dediydi, gördüklerimi yapıştırdım 16 soru yapmışım :roflol:

leyla hacer kabızdemiştin ya bir kaç gün yoğurt virme bacum bazı çocuklarda yoğurt da kabız yapıyor dene bi hele:sm_confused:

Canim yogurdu nerden baksan bi aydir yediriyorum ondan degilde muz vermistim ondan oldu galibaa ama dunki gibi degil bugun cok sukur

benim oğlan biliyon gayet rahat mıçıyokaydirigubbakcemile3

Terkeen o meyve purelrini yogurtla karistirip yediriyorum tek pek yemiyoo ama yogurtla yiyo sebze purelerini hic sevmiyoo onu yedirmemiyom bende bi turlu ama varya su bebelec in hazir muhallebileri varya kavanozlarda onu seviyo bisey karistirmadan veriyorum ve tek seferde tum kavanozu bitiriyo normalde meyve puresini 2 ogun veriyorum yogurtla anca yiyo

ben şimdiye kadar bitek brokoli patates vermey denedim istemedi benim yaptıklarımı daha iştahla yedi meyve püresinide kendim yapıp vermeye çalıştım ama püre olarak yemedi yiyemedi bende suyuna bisküvi ezip verdim ama hazır olanları denemedim hiç kavanozdaki mamalar çok katı geliyo bize ya ben hep biraz sulandırmak zorunda kalıyorum

hem cok cok faydalı hemde tuvalet sorunu olmasın die.tamam emrenin tuvalet sorunu yok ama katı gıdalara gecioruz artık tedbiri elden bırakmamak lazımyerimseniben
yoğurt yerine pekmezde koyabilirsin leylusum.1 cay kasıı yeter.o da cok faydalı :lepi:

kavanoz mamalarında tavuklular var.cemre cok sevdi bende tabi :jeyyar: onunda içine yoğurt koyuyorum.ama zeytinyağı koymuorum.

şindik ben cemreyi uyuttum.ama hala öksürüo kuzum.gecede devam edio.ne yapsamda öksürmesee ((

ulee celen napıoon naniknanik kimse yok len sen ben bide haliloş şakkıdı bende diorum gideyim şimdi kızlar başlamışlardıır kıllatmayaa ama nerdeeee

ulee celen napıoon naniknanik kimse yok len sen ben bide haliloş şakkıdı bende diorum gideyim şimdi kızlar başlamışlardıır kıllatmayaa ama nerdeeee

msn deydim bacım sayfa acık kalmıs.napiim bi halilo bi ben kankim olur kendileri kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…