benim sıpa sokakta da hır çıkartiiiigeçen gün yaya gidilebilcek mesafede bi arkadaşımın yanına gitcektim, beebek arabasının içine attım beyefendiiyi, az gittik sonra bağırış çağırış ağlamaya başladık, neymiş efendim arabada gitmicekmiş, kucağa gelmek istiyomuş elim mahkum aldım kucağıma, sırtımda eşşek ölüsü gibi ağır bi çanta, kucaamda yusuf eymen beyler, diğer elimle de arabayı ittirmeye çalıştım delikafadulden
tickershack te sorun var iboşcum tekrar yap başka siteden.. ben lillypi den yaptım
meran tamere maaşallah.Allah korusn bütün bebekleri
anacım keyif çıkartmayı felan unutmuşuz bizevde parmaklarımızın ucunda yürüyoruz uyanmasın dıye:1ninca:
inşaallah canım.birde adam gibi emse tam süper olacak:lepi:
aman maaşallah hacere.kayseriye gelince feyzaya bitükürsünkaydirigubbakcemile3fotoğrafada bayıldım hangi park o barışmanço parkımı
Hehehe ben alistirdim iste benn gecen karsi komsum geldi onunda 8 9 aylik kizi var ve dogdugundan beri sallayarak zor uyuturlar neyse hacerin uykusu geldi ben uyutupda geliyorum dedim besigine koydum geldi aaa ne cabuk uyudu diye sasirdilar sok oldularda diyebilirim ayy bizimki hayatta imkanimi var birakip cikacanda kendi kendine uyuyacak felan diyolar sizde alistirsaydinizz bunu ben basardim sizde ogretseydiniz diyecedim neyse dedim artikk
yusuf paşa entreran valla kerem abisine benzio acıkkk ama bizimki gezmede pek uslu hele arabada gezerken maşallah gıkımız çıkmaz eve girmek istemioz bizdelikafadulden
olm kendisi izin verirse yapabiliyon, izin vermeyince bi halt yaptırmıyo valla, çok deniyom ama beyefendi izin vermio :çok üzgünüm:len geçen gün daireden bi arkadaş geldiydi bana misafirliğe, kadının çocuğu 8,5 aylık, anam dibek taşı gibi oturdu anasının kucağında hiç mızırdanmadı, öyle etrafı seyretti, soora benim sıpa uyandı tabi, babası kucağında oyalamaya çalışıyo, derken beyefendi baarmaya başladı, ufacık boyuyla koskoca çocuğu ağlattı len :roflol::roflol::roflol:
valla şekerim benimkinin sağı solu belli olmuyo, bi bakıyon dakikalarca tık yok etrafı izliyo bi bakıyon cıyak cıyak laelaelaelaelae
evet canim barismanco parki icinde ikitane park var zaten bizz dersane varyaa onun onundekine degilde otekii taraftakine gidiyoruz ordaki salincak korumalikli diyee (korumaliklii korungacli mi deseydim kii pu hahha)
Hehehe ben alistirdim iste benn gecen karsi komsum geldi onunda 8 9 aylik kizi var ve dogdugundan beri sallayarak zor uyuturlar neyse hacerin uykusu geldi ben uyutupda geliyorum dedim besigine koydum geldi aaa ne cabuk uyudu diye sasirdilar sok oldularda diyebilirim ayy bizimki hayatta imkanimi var birakip cikacanda kendi kendine uyuyacak felan diyolar sizde alistirsaydinizz bunu ben basardim sizde ogretseydiniz diyecedim neyse dedim artikk
dememesi lazım kaydirigubbakcemile3
iklim nasııdıı ama kıpır kıpırrdelikafadulden
barışmanço değil galiba buu yaba cafenin olduğu taraf galiba ...orda birde bahçee vardııı galiba demii leylaa oraasıı delikafadulden
Yabaa cafe degilde ora nerdeydi yaa unuttum bak biliyodumm lenn kafeleride unutmussum bak bura barismanco parki ora cafenin orasi kaydirigubbakcemile3 ates cafeyi biliyon mu sömine yi biliyodun ben o ikisine bayiliyoom canli muzik var yaa ama heriff oralari sevmiyoo goturmuyoo mirra cafeye gidiyodukk oda 4ay oldu herhalde artik beni sarmiyoo yaavv genclikteymiss hersey
Yabaa cafe degilde ora nerdeydi yaa unuttum bak biliyodum. söminenin yanimiydi lenn kafeleride unutmussum bak bura barismanco parki ora cafenin orasi kaydirigubbakcemile3 ates cafeyi biliyon mu sömine yi biliyodun ben o ikisine bayiliyoom canli muzik var yaa ama heriff oralari sevmiyoo goturmuyoo mirra cafeye gidiyodukk oda 4ay oldu herhalde artik beni sarmiyoo yaavv genclikteymiss hersey
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?