2008 Ekim Anneleri

bende kuzunun bı fto koyim barimmkaydirigubbakcemile3

Son düzenleme:

yusuf paşa entreran valla kerem abisine benzio acıkkk ama bizimki gezmede pek uslu hele arabada gezerken maşallah gıkımız çıkmaz eve girmek istemioz bizdelikafadulden

evet canim barismanco parki icinde ikitane park var zaten bizz dersane varyaa onun onundekine degilde otekii taraftakine gidiyoruz ordaki salincak korumalikli diyee (korumaliklii korungacli mi deseydim kii pu hahha)

olm kendisi izin verirse yapabiliyon, izin vermeyince bi halt yaptırmıyo valla, çok deniyom ama beyefendi izin vermio :çok üzgünüm:len geçen gün daireden bi arkadaş geldiydi bana misafirliğe, kadının çocuğu 8,5 aylık, anam dibek taşı gibi oturdu anasının kucağında hiç mızırdanmadı, öyle etrafı seyretti, soora benim sıpa uyandı tabi, babası kucağında oyalamaya çalışıyo, derken beyefendi baarmaya başladı, ufacık boyuyla koskoca çocuğu ağlattı len :roflol::roflol::roflol:
yusuf paşa entreran valla kerem abisine benzio acıkkk ama bizimki gezmede pek uslu hele arabada gezerken maşallah gıkımız çıkmaz eve girmek istemioz bizdelikafadulden

valla şekerim benimkinin sağı solu belli olmuyo, bi bakıyon dakikalarca tık yok etrafı izliyo bi bakıyon cıyak cıyak laelaelaelaelae

iklim nasııdıı ama kıpır kıpırrdelikafadulden

evet canim barismanco parki icinde ikitane park var zaten bizz dersane varyaa onun onundekine degilde otekii taraftakine gidiyoruz ordaki salincak korumalikli diyee (korumaliklii korungacli mi deseydim kii pu hahha)

hee temem burası tümay dersanesinin olduğu taraff gerçi şimdi adı değişmiştirr delikafadulden ama serhat ders.duruordur o köşede

havanı yiyim seninşakkıdı feyzada aynen öyle bırak uykusu varken çok neşeliyken bile beşiğine bırakıp çıkınca basıyor çığlığı:1shok:uyutmakta tam bir mesele o kısmı hiç anlatmayım

barışmanço değil galiba buu yaba cafenin olduğu taraf galiba ...orda birde bahçee vardııı galiba demii leylaa oraasıı delikafadulden

Yabaa cafe degilde ora nerdeydi yaa unuttum bak biliyodum. söminenin yanimiydi lenn kafeleride unutmussum bak bura barismanco parki ora cafenin orasi kaydirigubbakcemile3 ates cafeyi biliyon mu sömine yi biliyodun ben o ikisine bayiliyoom canli muzik var yaa ama heriff oralari sevmiyoo goturmuyoo mirra cafeye gidiyodukk oda 4ay oldu herhalde artik beni sarmiyoo yaavv genclikteymiss hersey

halaa gencızzz:lepi:
hele bıraz daha buyusun sıpalar fıyttırıvercez(ibolyanın deyımıyle:roflol:)annenelere-babaannlere gezcezzz:teytey:

21 yaşındasın leynn uçarım haaaa klava: biz napalımmmmm :dilcikar:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…