Meran avatarimdaki resmi koy dediydinya albume koydum amma guzel cikmadim yaavv orda yasli karii gibi ciktim
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 heeee biliyom o salıncağı resmini koymuştun hatırladımmm
hala biniyo mu kız onaaaa
meranın tamer gibi kırmasın sonra kaydirigubbakcemile3
merancım tamerin resmi harikaaaaaa
o nasıl kirpik öyle yawwwww
maşallah maşallah maşallah maşallah maşallah maşallah maşallah maşallah maşallah maşallah maşallah maşallah maşallah maşallah maşallah maşallah maşallah maşallah
oldu muuuuuu kaydirigubbakcemile3
benim de çok hoşuma gidiyo çok tatlı oluyolar değil mi
Evet yaa simdi alistirdim yaa hani cok buyuk bi is basarmisim gibi mutlu oluyoom ben alistirdim diye sanki neyse
ay ben goremedım meran tıklıom acmıoo:1no2:
özlem len, kerem desteksiz oturabiliyo mu, salıncakta sallandıydı dimi o, sallarkene korkmadınızmı len, bende bizim eski ev site içindeydi ya orda parklar vardıydı bi oraya mı götürsem acaaba diom da
anacım keyif çıkartmayı felan unutmuşuz bizallykum selam canım h.g
napıcaksınızz keyfını cıkaracaksınızz tabıııı:dance:
inşaallah canım.birde adam gibi emse tam süper olacak:lepi:beni de götürün beni deeeee delikafadulden delikafadulden :dilcikar:
aleykümselam hoşgeldin nihal
feyza seni şaşırttı heee aferin onaaaa :hooray: inşallah hep böyle olurrr
eylül de 4 aylıktan sonra birden uslandı ben de senin gibi şoka girmiştim kaydirigubbakcemile3
aman maaşallah hacere.kayseriye gelince feyzaya bitükürsünkaydirigubbakcemile3fotoğrafada bayıldım hangi park o barışmanço parkımıAleykum selam canim valla alisinca mizirtisinaa insana tuhaf geliyo sessizlik ben artik cok rahatimm yaa haceri uyutacagim zaman besigine koyup agzina emzigini veriyom cikiyom odadan kendi uyuyoo alistirdim bikacgunde alisti zaten vede uyaninca aglamiyoo uyaniyoo kendi kendine bicir bicir sesler cikiriyoo ben yanina gdince cok mutlu oluyoo heycanlaniyoo cirpiniyoo
dbeşt senin takvim duriii bizimkiler niye durmiii :uhm:
tam olarak desteksiz oturmuo bi süre sonra devrilio canm
sallıncakta öyle hızlı sallamadık ileri geri hafif hafif korkmasın die önünde korunağı da var ya ...arada bi götür tabi değişiklik olsun...bundan sonra hergün çıkarmak lazım hava güsel oldukça...gelince 2.5saat aralıksız uyuduhihoyyyt
aman maaşallah hacere.kayseriye gelince feyzaya bitükürsünkaydirigubbakcemile3fotoğrafada bayıldım hangi park o barışmanço parkımı
evet sen alıştırdınnn ve evet büyük bi iş bence :hooray:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?