2008 Ekim Anneleri

]maşallah maşallah maşallah maşallah maşallah maşallah maşallah maşallah maşallah maşallah maşallah maşallah maşallah maşallah maşallah maşallah maşallah maşallah

Cok datluu bee bee gozlerine bayiliyomm ha cin imparatoruu

len iki dk ayrıldık bu ne len hemen doluşturmuşunuz yazıları, şşşşş meran len tamer çok zekzüüü olmuş len :jeyyar: meeaaaaşalllaahhhhhh

kız kırılır mı sen bile binersin demirden has el yapımı çingene salıncağı
valla içine sığmıo artık ama uyucağı zaman orda uyyo nasıl unutturcaz bilmem

özlem len, kerem desteksiz oturabiliyo mu, salıncakta sallandıydı dimi o, sallarkene korkmadınızmı len, bende bizim eski ev site içindeydi ya orda parklar vardıydı bi oraya mı götürsem acaaba diom da

biz çarşaf tiryakisi olduk leylaaaaaaa:çok üzgünüm: ne güzel bi zamanlar alıştırmıştım kendi kendine uyumaya, sonra noolduysa oldu uyutamadım, şimdi de uykusuzluktan kıvransa bile gözleri fal taşı gibi açık oluyo, az ses etme yaygırayı basıyo, neetsem ki, külliyen zarar bu sıpa yaav :mymeka:

özlem len, kerem desteksiz oturabiliyo mu, salıncakta sallandıydı dimi o, sallarkene korkmadınızmı len, bende bizim eski ev site içindeydi ya orda parklar vardıydı bi oraya mı götürsem acaaba diom da

tam olarak desteksiz oturmuo bi süre sonra devrilio canm
sallıncakta öyle hızlı sallamadık ileri geri hafif hafif korkmasın die önünde korunağı da var ya ...arada bi götür tabi değişiklik olsun...bundan sonra hergün çıkarmak lazım hava güsel oldukça...gelince 2.5saat aralıksız uyuduhihoyyyt

allykum selam canım h.g
napıcaksınızz keyfını cıkaracaksınızz tabıııı:dance:
anacım keyif çıkartmayı felan unutmuşuz bizevde parmaklarımızın ucunda yürüyoruz uyanmasın dıye:1ninca:
inşaallah canım.birde adam gibi emse tam süper olacak:lepi:
aman maaşallah hacere.kayseriye gelince feyzaya bitükürsünkaydirigubbakcemile3fotoğrafada bayıldım hangi park o barışmanço parkımı

benim sıpa sokakta da hır çıkartiiii geçen gün yaya gidilebilcek mesafede bi arkadaşımın yanına gitcektim, beebek arabasının içine attım beyefendiiyi, az gittik sonra bağırış çağırış ağlamaya başladık, neymiş efendim arabada gitmicekmiş, kucağa gelmek istiyomuş elim mahkum aldım kucağıma, sırtımda eşşek ölüsü gibi ağır bi çanta, kucaamda yusuf eymen beyler, diğer elimle de arabayı ittirmeye çalıştım delikafadulden

evet sen alıştırdınnn ve evet büyük bi iş bence :hooray:

Hehehe ben alistirdim iste benn gecen karsi komsum geldi onunda 8 9 aylik kizi var ve dogdugundan beri sallayarak zor uyuturlar neyse hacerin uykusu geldi ben uyutupda geliyorum dedim besigine koydum geldi aaa ne cabuk uyudu diye sasirdilar sok oldularda diyebilirim ayy bizimki hayatta imkanimi var birakip cikacanda kendi kendine uyuyacak felan diyolar sizde alistirsaydinizz bunu ben basardim sizde ogretseydiniz diyecedim neyse dedim artikk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…