2008 Ekim Anneleri

anam onun ben ahenkle dans eden saçlarını yerüümmm..cok cadı yaa

dbeşt ne artiz çıkmış len o ayrıcana yürüteci de çok asortik canımmmmmmmmmmm

onunn ooo saçlarıınıı severiim benn delikafadulden güle güle kullansın yürütecinii hihoyyyt arkasına yazıı yazmamışsınızz kaydirigubbakcemile3

saolun kızlarrrr

havalıdır benim kızımmmm annesi ona ilk arabasını aldııı kaydirigubbakcemile3 yürüteç değil araba mübarek kaydirigubbakcemile3 sesleri süperrrr:lepi:

cidden yusuf çok dikkatli bakmış makinaya
yanlız hepsi ayrı güsel kuzularımızın maşallah

slm,
ben gelinceye kadar resimler konulmuş kaldırılmış bilem , olur mu böyle.
pc nin ekranınnı odaya aktardım , ortak da rahat rahat tv seyrediyo. bende rahat rahat kaynatabilirm.yazıcıdan plan çıkartma bahanesiyle kaçtım.kaydirigubbakcemile3

kızlar ya kerem dişlerinin kaşıntısından çenemi emio dün bi emdi sabah bi baktık morarmış çenem gören de herüf yaptı sancakdelikafadulden

emdırtme cnım ya.ben kucagımdayken yanağıma yanasıo agzını acıp ona bıle ızın vermmıom.dişlerine bıle bakamıom gırmesın parmagım azına dıye.ne kadar yıkasam da ellrımı kıyamıom.:asigim:

cidden yusuf çok dikkatli bakmış makinaya
yanlız hepsi ayrı güsel kuzularımızın maşallah

hee arkadaş çektiydi bu fotoyu, ööle gözünü dikti bakıyodu o esnada patlatıverdi flaşı, ben flaşsız çekiyom ama arkadaşa hatırlatmayı unutmuşum, bööle sert bi bakış çıktı ortaya kaydirigubbakcemile3 aynen canım katılıyorum vallaha ekim ayındanmıdır nedir hepsi güzel canımmmmm

tamer eylül 25 doğumluu öyle demeyiin lenn delikafadulden

baktın mı kız leyluşşşşş

yoksa yaşlısın yaaa iyi göremiyon muuu kaydirigubbakcemile3 yakın gözlüğünü tak istersennn :roflol: :roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…