2008 Ekim Anneleri

Oh ne iyi etmişiniz iyi gelmiştir.bizde bugün 9.30da kalktık uzun zamandır ilkkez kerem geç kalktı genelde 6-7arası uyanıor 1gibi dışarı çıktık öğle sıcağında güneşlensin dedik geldik ev işi maması derken vakit geçti babası da yeni arabanın koltuk korumasını yaptırayım die çıkmıştı (hediye vermişlerdi süresi geçmek üzere) aramış yoğunuz h.içi gelin demişler...o da babasıyla arabayı gezdirmiş h.içi yatıo ya araba gezmesi gerekiomuş:roflol: sonra ben markete gittim keremin kıyması falan bitmişti onları streçledim dondurucuya attım böle işte birasdan da yatmam lazım yoksa yarın pazartesi sendromu yaşıycam:1shok:

len oğluşunun kiloları olsun.ben senden bahsediyorum.sendeki kilolardan eser kalmayacak yavrummmmmmmmmmmmmmmmŞeniz.hele bi yürümeye başlasın da paşamız.koş koş meran olacaksınnnnnnnnnkaydirigubbakcemile
sğl yavruuuuss Şeniz kilolarımı verirsem kendimde bi eksiklik hissederim çokk alıştıım yaww kaydirigubbakcemile3
ya bişi soracam.şimdi hepinizin bebişleri demir damlası kullanıyo mu?bize doktor demir damlası falan vermedi.ayın 17 sinde aşımız var.bi sorim bakalım.:uhm:
evet canım ben veriorum delikafadulden
ahh be kuzuumm yaa çok geçmişş olsuun :çok üzgünüm: bu hastalıkta kolay kolay atlatılomıoo öylee gıcııkk bişey kiii :çok üzgünüm:

bugün şallandik bizzzzz
ayy çokk şekerr olmuşş keroşş

Ben geldimm annemlere gitmistik yeni geldik bi bakiyim dedim size
hoşgeldinn len :içelim:
hoşgeldiniz Şeniz Şeniz

hoşbulduukk Şeniz şimdi sen at binmekk te istersiinn nisan bindi dedimyaa lülülülülülü

alem bunlar ya bizimki özellikle uğraşıo çıkarmak için ve başarıo ilk 5dakikada:lepi:

ohh ohh ne ıyı etmıssınızz,,,hihoyyyt bende dun annemde kaldım,sabah anneannesi bahçeye çıkardı güeşlensın die,ıklımınde bı hosuna gıdıoo kıpır kıpırrkaydirigubbakcemile3

Hayaletorkaa kimm ayy birden hayalet okuyunca kokrtumm

kaydirigubbakcemile3

selamun aleyküm bende geldimmmm.feyza erken uyudu bugün valla ne yapacağımızı şaşırdık.yanımızda durmadan mızıldanan bir fındık kurdu olmayınca çok sessiz oldu evin içi gidip gelip bakıyorum napıyor uyuyormu gerçekten diye

allykum selam canım h.g
napıcaksınızz keyfını cıkaracaksınızz tabıııı:dance:

ohh sende iyi etmişssin ne güzell annene gitmişsiinn delikafadulden bende annemee ablama kavuşcamm 1 gün kaldıı :lepi: yeğenlerimii sevcemm delikafadulden büyükk yeğenimlee kavgaa etceezz hepp kavga ederüzz kendülerüylee dee kaydirigubbakcemile3

hoşgeldin nihalcimm Şeniz

beni de götürün beni deeeee delikafadulden delikafadulden :dilcikar:

aleykümselam hoşgeldin nihal
feyza seni şaşırttı heee aferin onaaaa :hooray: inşallah hep böyle olurrr
eylül de 4 aylıktan sonra birden uslandı ben de senin gibi şoka girmiştim kaydirigubbakcemile3

merann senin takvımde uçmuşşşdelikafadulden

geldee götüreliimm delikafadulden beraber at binerükk leenn kaydirigubbakcemile

lülüyee maşallahh de leenn maşalllahh

Aleykum selam canim valla alisinca mizirtisinaa insana tuhaf geliyo sessizlik ben artik cok rahatimm yaa haceri uyutacagim zaman besigine koyup agzina emzigini veriyom cikiyom odadan kendi uyuyoo alistirdim bikacgunde alisti zaten vede uyaninca aglamiyoo uyaniyoo kendi kendine bicir bicir sesler cikiriyoo ben yanina gdince cok mutlu oluyoo heycanlaniyoo cirpiniyoo

geldee götüreliimm delikafadulden beraber at binerükk leenn kaydirigubbakcemile

lülüyee maşallahh de leenn maşalllahh

maşallah maşallah maşallah maşallah maşallah maşallah maşallah maşallah maşallah maşallah maşallah maşallah maşallah maşallah maşallah maşallah maşallah maşallah

oldu muuuuuu kaydirigubbakcemile3

ay ne güsel ya bizim çok uykusu da olsa 5dk da olsa sallancak şu gıcık beşiğinde hemde hala güselim oturma odasının ortasında duruo ne zaman kaldırcaz sabırsızlıkla bekliom çok büyük çünkü:mymeka:

Meran avatarimdaki resmi koy dediydinya albume koydum amma guzel cikmadim yaavv orda yasli karii gibi ciktim

benim de çok hoşuma gidiyo çok tatlı oluyolar değil mi

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 heeee biliyom o salıncağı resmini koymuştun hatırladımmm
hala biniyo mu kız onaaaa
meranın tamer gibi kırmasın sonra kaydirigubbakcemile3

merancım tamerin resmi harikaaaaaa
o nasıl kirpik öyle yawwwww

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…