Yabaa cafe degilde ora nerdeydi yaa unuttum bak biliyodumm lenn kafeleride unutmussum bak bura barismanco parki ora cafenin orasi kaydirigubbakcemile3 ates cafeyi biliyon mu sömine yi biliyodun ben o ikisine bayiliyoom canli muzik var yaa ama heriff oralari sevmiyoo goturmuyoo mirra cafeye gidiyodukk oda 4ay oldu herhalde artik beni sarmiyoo yaavv genclikteymiss hersey
21 yaşındasın leynn uçarım haaaaklava: biz napalımmmmm :dilcikar:
halaa gencızzz:lepi:
hele bıraz daha buyusun sıpalar fıyttırıvercez(ibolyanın deyımıyle:roflol:)annenelere-babaannlere gezcezzz:teytey:
[
sabah uyandığında ayakları üşümüştü ısıtırken babası da resmimizi çekti bakın teyzeleri patilerine:asigim:
hee temem burası tümay dersanesinin olduğu taraff gerçi şimdi adı değişmiştirr delikafadulden ama serhat ders.duruordur o köşede
fıyttırıvercez diiil fıydırttırıvercez :roflol::roflol:
keroşlan takım olmuşnuz len kaydirigubbakcemile3
saol canımayy özlem pek seker maşalahhh:asigim:
arka manzarayı sorma :asigim:özlem maaşallah maviş maviş ne tatlı çıkmışsınız.o minik ayaklarıda yerim ben.he bu arada arka manzarada pek gözell
fıyttırıvercez diiil fıydırttırıvercez :roflol::roflol:
keroşlan takım olmuşnuz len kaydirigubbakcemile3
Evet duruyoo bebeyken o dersaneye deneme sinavina girmeye gilirdim ordada sallanir kayardim yavv hic aklima gelmezdi buyuyp evlenip sipami o salincakta sallayacagim
güzel kızımmmmalıntı yapmayın fururummmm
niye olmiiiiiii
21 yaşındasın leynn uçarım haaaaklava: biz napalımmmmm :dilcikar:
yürütecini sevsinler lülünün maşallah
saçlar herzamanki model yanlız-tatlicadiarzu-
kızlar ya kerem dişlerinin kaşıntısından çenemi emio dün bi emdi sabah bi baktık morarmış çenem gören de herüf yaptı sancakdelikafadulden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?