2008 Ekim Anneleri

bütün cafeleri bilirim kaydirigubbakcemile3 ateş sarmıor beni :jeyyar: şömine severim dursun zaten arkadaşım onu dinlemek çok hoşuma gidiooo delikafadulden kayseriye 1 günlüğüne geldiğim zamanlarda bile şömineye mutlaka uğrarıım :lepi:

sabah uyandığında ayakları üşümüştü ısıtırken babası da resmimizi çekti bakın teyzeleri patilerine:asigim:

Son düzenleme:
özlem maaşallah maviş maviş ne tatlı çıkmışsınız.o minik ayaklarıda yerim ben.he bu arada arka manzarada pek gözell

halaa gencızzz:lepi:
hele bıraz daha buyusun sıpalar fıyttırıvercez(ibolyanın deyımıyle:roflol:)annenelere-babaannlere gezcezzz:teytey:

fıyttırıvercez diiil fıydırttırıvercez :roflol::roflol:
[

sabah uyandığında ayakları üşümüştü ısıtırken babası da resmimizi çekti bakın teyzeleri patilerine:asigim:

keroşlan takım olmuşnuz len kaydirigubbakcemile3

hee temem burası tümay dersanesinin olduğu taraff gerçi şimdi adı değişmiştirr delikafadulden ama serhat ders.duruordur o köşede

Evet duruyoo bebeyken o dersaneye deneme sinavina girmeye gilirdim ordada sallanir kayardim yavv hic aklima gelmezdi buyuyp evlenip sipami o salincakta sallayacagim

yok canım bu leyla tam dayaklıkk :mymeka: gençlik dioo hatun daha 22 sine yenii girdii Çok üzgünüm çoook ben vazgeçmem gezerimdee eğlenirimde oohh sefam olsuun kaydirigubbakcemile3

ayy özlem pek seker maşalahhh:asigim:
saol canım
özlem maaşallah maviş maviş ne tatlı çıkmışsınız.o minik ayaklarıda yerim ben.he bu arada arka manzarada pek gözell
arka manzarayı sorma :asigim:
fıyttırıvercez diiil fıydırttırıvercez :roflol::roflol:

keroşlan takım olmuşnuz len kaydirigubbakcemile3

he maça gitcez keremsporla delikafadulden

Evet duruyoo bebeyken o dersaneye deneme sinavina girmeye gilirdim ordada sallanir kayardim yavv hic aklima gelmezdi buyuyp evlenip sipami o salincakta sallayacagim

hee len öyle walla kaydirigubbakcemile3 yazın bende nisanla şömineye gitmiştim arkadaşlarla buluştuk nisanı görmek istiorlardıı hemde hamileydimm sigara içilmiyor girişte orda buluştukk...vay ve dedimm buraya kızımla gelmekk hiiç aklımın ucundan geçmezdii hele hele karnım burnumdaa gelmekk hiiiiiiç geçmezdii aklımdann :CüvCüv:

kızlar ya kerem dişlerinin kaşıntısından çenemi emio dün bi emdi sabah bi baktık morarmış çenem gören de herüf yaptı sancakdelikafadulden

onunn ooo saçlarıınıı severiim benn delikafadulden güle güle kullansın yürütecinii hihoyyyt arkasına yazıı yazmamışsınızz kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…