baktın mı kız leyluşşşşş
yoksa yaşlısın yaaa iyi göremiyon muuu kaydirigubbakcemile3 yakın gözlüğünü tak istersennn :roflol: :roflol:
hee arkadaş çektiydi bu fotoyu, ööle gözünü dikti bakıyodu o esnada patlatıverdi flaşı, ben flaşsız çekiyom ama arkadaşa hatırlatmayı unutmuşum, bööle sert bi bakış çıktı ortaya kaydirigubbakcemile3 aynen canım katılıyorum vallaha ekim ayındanmıdır nedir hepsi güzel canımmmmm
tamer eylül 25 doğumluu öyle demeyiin lenn delikafadulden
ayy cok tatlii cikmiss eylulle masllahh yurutecide cok guzelmis gule gule kullansinn
baktın mı kız leyluşşşşş
yoksa yaşlısın yaaa iyi göremiyon muuu kaydirigubbakcemile3 yakın gözlüğünü tak istersennn :roflol: :roflol:
gecen esım fotogracı arkadasıyla konusmus.
ıklımın fotoları cıkartıcaktık.işte fofolardan konusmuslar.bebek modunda cekıyoruz falan demıs bızımkı,oda demiş bende 6 aya kadar almıyorum studyoya ,6 aydan sonra alıyorum
demiş.sız de artık flashlı cekebılrıısnız demiş.ben bıle burdakı makınelerle rahat rahat cekıyorum sızın makıneyle hıc zarar vermez demıs.ne kadar doğru bılmıyorum tabi..:uhm:
du bi de ben göstertiiimmm, mafya gibi bakıyo mübarek:roflol:
Yusufada masallah heriff heriff ayy cok tatli bakmis tam bi irkek
benım kociş hala gelmedı ya:çok üzgünüm:
ne zaman gelcekti kiibenım kociş hala gelmedı ya:çok üzgünüm:
aman aman , pek datlu , mafya fln bilmem ama ciddi çocuk olacağa benzer.
anasına yapmadığı kurnazlık kalmayacak bencekaydirigubbakcemile3
yaa ben kendimii hiiçç 25 gibi hissetmiyorum delikafadulden 19 yaşımdaki kadar heyecanlıyımm :dance: :sm_cool:
aman aman , pek datlu , mafya fln bilmem ama ciddi çocuk olacağa benzer.
anasına yapmadığı kurnazlık kalmayacak bencekaydirigubbakcemile3
saol canım ama kazık gibi dikiliyo içinde kaydirigubbakcemile3
senin hacer tutunca yürüyo demiştin bak yürütece koysan haceri uçar vallahaaa kaydirigubbakcemile3
inş hıc bıtmez ıcındekı heycanın canummm.
zaten onemlı olan ınsanın ıcındekı o heyecannn:teytey:
bugun gazetede bı kosede okumustum.
kadınların 4 yaşı vardır dıyodu.
1-takvım yası
2-gösterdiği yaşı
3-hissettiği yaşı
4-söyledği yaşı
:roflol:
inş hıc bıtmez ıcındekı heycanın canummm.
zaten onemlı olan ınsanın ıcındekı o heyecannn:teytey:
bugun gazetede bı kosede okumustum.
kadınların 4 yaşı vardır dıyodu.
1-takvım yası
2-gösterdiği yaşı
3-hissettiği yaşı
4-söyledği yaşı
:roflol:
Dalga gecmee leen doferimmklava: gozlerim bozulmadi daha ayy bende heveslendim yaa kesinlikle almicam demistim ama naapsamkii koysak kesin yurur hacer cok seviyoo evin icinde dolasmayi ayy dur diyinde alsinn
niee aramadın olm delüsün nesüün ara bakimm :mymeka: nettü adaam nerelerdee aaaınat ettım aramadım bugun
ama gelmesi lazımdı 8 gıbı cıksa dıye dusundum.:uhm:
takvim yaşım 29, gösterttğim yaş 40 :çok üzgünüm: (doomdan önce çok artiz görünüyodum ama çok dağıldım yav senağlama) hissettiğim yaş 0-6 :roflol: söölediğim yaş 29
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?