2008 Ekim Anneleri

gecen esım fotogracı arkadasıyla konusmus.
ıklımın fotoları cıkartıcaktık.işte fofolardan konusmuslar.bebek modunda cekıyoruz falan demıs bızımkı,oda demiş bende 6 aya kadar almıyorum studyoya ,6 aydan sonra alıyorum
demiş.sız de artık flashlı cekebılrıısnız demiş.ben bıle burdakı makınelerle rahat rahat cekıyorum sızın makıneyle hıc zarar vermez demıs.ne kadar doğru bılmıyorum tabi..
:uhm:

ayy cok tatlii cikmiss eylulle masllahh yurutecide cok guzelmis gule gule kullansinn

saol canım ama kazık gibi dikiliyo içinde kaydirigubbakcemile3

senin hacer tutunca yürüyo demiştin bak yürütece koysan haceri uçar vallahaaa kaydirigubbakcemile3

baktın mı kız leyluşşşşş

yoksa yaşlısın yaaa iyi göremiyon muuu kaydirigubbakcemile3 yakın gözlüğünü tak istersennn :roflol: :roflol:

:roflol::roflol:
yok cicim yaaa bence hiç mantıklı diil, bizi bile rhaatsız ediyo flaş, ben yine de flaşsız çekiyorum, :1rolleyes:

yaa ben kendimii hiiçç 25 gibi hissetmiyorum delikafadulden 19 yaşımdaki kadar heyecanlıyımm :dance: :sm_cool:

benım kociş hala gelmedı ya:çok üzgünüm:
ne zaman gelcekti kii
aman aman , pek datlu , mafya fln bilmem ama ciddi çocuk olacağa benzer.
anasına yapmadığı kurnazlık kalmayacak bencekaydirigubbakcemile3

len takvimin 6 aylık gösterdii sabahleyin nerdeydiinn naniknanik biz halayını bile çektikk :teytey: :teytey: :teytey: :teytey:

yaa ben kendimii hiiçç 25 gibi hissetmiyorum delikafadulden 19 yaşımdaki kadar heyecanlıyımm :dance: :sm_cool:

inş hıc bıtmez ıcındekı heycanın canummm.
zaten onemlı olan ınsanın ıcındekı o heyecannn:teytey:

bugun gazetede bı kosede okumustum.
kadınların 4 yaşı vardır dıyodu.
1-takvım yası
2-gösterdiği yaşı
3-hissettiği yaşı
4-söyledği yaşı
:roflol:

saol canım ama kazık gibi dikiliyo içinde kaydirigubbakcemile3

senin hacer tutunca yürüyo demiştin bak yürütece koysan haceri uçar vallahaaa kaydirigubbakcemile3

Dalga gecmee leen doferimm klava: gozlerim bozulmadi daha ayy bende heveslendim yaa kesinlikle almicam demistim ama naapsamkii koysak kesin yurur hacer cok seviyoo evin icinde dolasmayi ayy dur diyinde alsinn

QUOTE=meran07;6264197]ne zaman gelcekti kii

len takvimin 6 aylık gösterdii sabahleyin nerdeydiinn naniknanik biz halayını bile çektikk :teytey: :teytey: :teytey: :teytey:[/QUOTE]

ınat ettım aramadım bugun
ama gelmesi lazımdı 8 gıbı cıksa dıye dusundum.:uhm:

takvim yaşım 29, gösterttğim yaş 40 :çok üzgünüm: (doomdan önce çok artiz görünüyodum ama çok dağıldım yav senağlama) hissettiğim yaş 0-6 :roflol: söölediğim yaş 29

kaydirigubbakcemile3
25
30
19
24,5 kaydirigubbakcemile3

Dalga gecmee leen doferimm klava: gozlerim bozulmadi daha ayy bende heveslendim yaa kesinlikle almicam demistim ama naapsamkii koysak kesin yurur hacer cok seviyoo evin icinde dolasmayi ayy dur diyinde alsinn

valla bnde pek heveslenıdm ya yarın bı bakıcamkaydirigubbakcemile3

ınat ettım aramadım bugun
ama gelmesi lazımdı 8 gıbı cıksa dıye dusundum.:uhm:
niee aramadın olm delüsün nesüün ara bakimm :mymeka: nettü adaam nerelerdee aaa klava:
takvim yaşım 29, gösterttğim yaş 40 :çok üzgünüm: (doomdan önce çok artiz görünüyodum ama çok dağıldım yav senağlama) hissettiğim yaş 0-6 :roflol: söölediğim yaş 29

:içelim: yavrumm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…