Dalga gecmee leen doferimmklava: gozlerim bozulmadi daha ayy bende heveslendim yaa kesinlikle almicam demistim ama naapsamkii koysak kesin yurur hacer cok seviyoo evin icinde dolasmayi ayy dur diyinde alsinn
niee aramadın olm delüsün nesüün ara bakimm :mymeka: nettü adaam nerelerdee aaaklava:
:içelim: yavrumm
takvim yaşım 29, gösterttğim yaş 40 :çok üzgünüm: (doomdan önce çok artiz görünüyodum ama çok dağıldım yav senağlama) hissettiğim yaş 0-6 :roflol: söölediğim yaş 29
1-23
2-kac gosterıom bılmom;=?
3-23
4-23
bu dmek oluyor kı yas sendromna gırmemısım henuzkaydirigubbakcemile3
Takvim yasi 19 (babam kucuk yazdirmis)
Gosterdigi yas bence 26
Hissettgim yas 30
Soyleedigim ya 22
sabah yatakta onu düşünüyodum bende ama pc yi açmaya fırsat olamdı ki.dün gece oğluşuma 6. ay pastası yapmıştım gece 3,5 da bitti.bugün de anneanne ve babaanne takımıyla yedik bitirdik.sonra ablamalrla buluştuk onlarla da yediuk gezduk.sonra da annemlere gittik , carefoura gittik.gece 10 da eve geldik.ama şimdi bakııuyomda takvim yok bana inat herla.çok taktım ya.geçmişi okumadım bi bakem ne yapmışsınız.teşekkür ederiz teyzeleri.ne zaman gelcekti kii
len takvimin 6 aylık gösterdii sabahleyin nerdeydiinn naniknanik biz halayını bile çektikk :teytey: :teytey: :teytey: :teytey:
bende kibarcasını söylemiştim işte.len ağzıma mıçıyo daha ne edecük be :roflol::roflol:
inş hıc bıtmez ıcındekı heycanın canummm.
zaten onemlı olan ınsanın ıcındekı o heyecannn:teytey:
bugun gazetede bı kosede okumustum.
kadınların 4 yaşı vardır dıyodu.
1-takvım yası
2-gösterdiği yaşı
3-hissettiği yaşı
4-söyledği yaşı
:roflol:
aaaa ben senin ablanım leyn sen bana mı oklava kaldırıyonnn :dilcikar: :dilcikar:
ayrıca yanlış alıntı yapmışsın görmüyon işteeee nolcekkkk lülülülülülü lülülülülülü kaydirigubbakcemile3
ben saa şimdi burdan bi uçarım tomatis gibi ezilirsin :mymeka:Takvim yasi 19 (babam kucuk yazdirmis)
Gosterdigi yas bence 26
Hissettgim yas 30
Soyleedigim ya 22
aha geldı
aramam..
aramız bozuk ayrıldık.o benı aradı gıdınce
ben hıc aramadım
oda ben aramadım dıye aramıo.
anahtarı da yanında değil seytan dıo acma kapıyı kalsın sokaktadelikafadulden
takvim yaşım -hissettiğim yaş- söylediğim yaş 29, gösterdiğim yaş 22-23 lülülülülülü
çıtır bence de sen daha büyük gösteriyosun lülülülülülü
gülü gülü anam kaydirigubbakcemile3kizlar siz bana ucmadan dalmadan domatis gibi ezmeden ben kacar uykum geldi hadi byy
kizlar siz bana ucmadan dalmadan domatis gibi ezmeden ben kacar uykum geldi hadi byy
ama eşiyle arasında yaş farkı var yanında çocuk gibi görünse sırıtır böyle daha iyi yakışıorlar yerimseniben bizim gibi kaydirigubbakcemile3 kendime de pay çıkardım hemenn kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?