2008 Ekim Anneleri

Dalga gecmee leen doferimm klava: gozlerim bozulmadi daha ayy bende heveslendim yaa kesinlikle almicam demistim ama naapsamkii koysak kesin yurur hacer cok seviyoo evin icinde dolasmayi ayy dur diyinde alsinn

aaaa ben senin ablanım leyn sen bana mı oklava kaldırıyonnn :dilcikar: :dilcikar:

ayrıca yanlış alıntı yapmışsın görmüyon işteeee nolcekkkk lülülülülülü lülülülülülü kaydirigubbakcemile3

1-23
2-kac gosterıom bılmom;=?
3-23
4-23

bu dmek oluyor kı yas sendromna gırmemısım henuzkaydirigubbakcemile3

niee aramadın olm delüsün nesüün ara bakimm :mymeka: nettü adaam nerelerdee aaa klava:

:içelim: yavrumm

aramam..
aramız bozuk ayrıldık.o benı aradı gıdınce
ben hıc aramadım
oda ben aramadım dıye aramıo.
anahtarı da yanında değil seytan dıo acma kapıyı kalsın sokaktadelikafadulden

takvim yaşım 29, gösterttğim yaş 40 :çok üzgünüm: (doomdan önce çok artiz görünüyodum ama çok dağıldım yav senağlama) hissettiğim yaş 0-6 :roflol: söölediğim yaş 29

Takvim yasi 19 (babam kucuk yazdirmis)
Gosterdigi yas bence 26
Hissettgim yas 30
Soyleedigim ya 22

ne zaman gelcekti kii

len takvimin 6 aylık gösterdii sabahleyin nerdeydiinn naniknanik biz halayını bile çektikk :teytey: :teytey: :teytey: :teytey:
sabah yatakta onu düşünüyodum bende ama pc yi açmaya fırsat olamdı ki.dün gece oğluşuma 6. ay pastası yapmıştım gece 3,5 da bitti.bugün de anneanne ve babaanne takımıyla yedik bitirdik.sonra ablamalrla buluştuk onlarla da yediuk gezduk.sonra da annemlere gittik , carefoura gittik.gece 10 da eve geldik.ama şimdi bakııuyomda takvim yok bana inat herla.çok taktım ya.geçmişi okumadım bi bakem ne yapmışsınız.teşekkür ederiz teyzeleri.

leyla bugün yine ıslak mendil poşeti krizi geçirdik.olmayacak böyle poşeti saklı kullanacağım elinden çekiştirip almak da istemiyorum.bakalım nasıl anlaşacağız.
len ağzıma mıçıyo daha ne edecük be :roflol::roflol:
bende kibarcasını söylemiştim işte.

ben hepsini yaşıyorum .ama en çok da hisettiğim yaşı o da galiba 23-24

Dbest ablacigiimm alintiyii coklu yapacadim olmadi bende bi tasla iki kus hesabi ikisnide yazdim

aramam..
aramız bozuk ayrıldık.o benı aradı gıdınce
ben hıc aramadım
oda ben aramadım dıye aramıo.
anahtarı da yanında değil seytan dıo acma kapıyı kalsın sokaktadelikafadulden

nie bozuldunn len adama melek gibi adamm değerinii biliin kocalarınızınn klava: (beni kesinn erkek sanıp atcaklar bu kezz kaydirigubbakcemile3 )

takvim yaşım -hissettiğim yaş- söylediğim yaş 29, gösterdiğim yaş 22-23 lülülülülülü

çıtır bence de sen daha büyük gösteriyosun lülülülülülü

takvim yaşım -hissettiğim yaş- söylediğim yaş 29, gösterdiğim yaş 22-23 lülülülülülü

çıtır bence de sen daha büyük gösteriyosun lülülülülülü

ama eşiyle arasında yaş farkı var yanında çocuk gibi görünse sırıtır böyle daha iyi yakışıorlar yerimseniben bizim gibi kaydirigubbakcemile3 kendime de pay çıkardım hemenn kaydirigubbakcemile3

ay ben de gidiiiim, sabahın köründe uyanıyo beyefendi, uykumu alamıyom, karnını doyuriiim yatiiiim, beni özleyin anacım baaaaaayyyy (len bukadar yazıyom yazıyom hiçkimse de özledik demiyo yav :roflol:)

ama eşiyle arasında yaş farkı var yanında çocuk gibi görünse sırıtır böyle daha iyi yakışıorlar yerimseniben bizim gibi kaydirigubbakcemile3 kendime de pay çıkardım hemenn kaydirigubbakcemile3

şaka diyom leynnn
ben aslında küçük gösterdiğimi düşünmüyorum ama herkes öyle söylüyo aslında bozuluyorum çaktırma

yarın bissürüüü işim var yaa :çok üzgünüm: sabah kuaföre gitcemm sonra nisanın toplantısına gitcem ama önce nisanı erken almam gerekior ki toplantıda yanımda olmaması lazım.onları babaneye bırakcaam...sonra alışverişe çıkcam bir iki hediyelik daha almam gerekior daha bavulumu hazırlamadım yanıma nee alcama bi bile karar vermedim...2 çocuklaa yolcuğa çıkmak zor yaa kafamçokkarıştı onların eşyalarını düşünmekten kendiminkileri unutmazsam iyii -tatlicadiarzu-

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…