şaka diyom leynnn
ben aslında küçük gösterdiğimi düşünmüyorum ama herkes öyle söylüyo aslında bozuluyorum çaktırma
yarın bissürüüü işim var yaa :çok üzgünüm: sabah kuaföre gitcemm sonra nisanın toplantısına gitcem ama önce nisanı erken almam gerekior ki toplantıda yanımda olmaması lazım.onları babaneye bırakcaam...sonra alışverişe çıkcam bir iki hediyelik daha almam gerekior daha bavulumu hazırlamadım yanıma nee alcama bi bile karar vermedim...2 çocuklaa yolcuğa çıkmak zor yaa kafamçokkarıştı onların eşyalarını düşünmekten kendiminkileri unutmazsam iyii -tatlicadiarzu-
şşşş ne zaman gidceniz
salı günü sabah 8 de uçacazzz delikafadulden
ya gerçekten küçük gösteriorsunbozulcak ne var delüü delikafadulden
bize de yarın misafir gelecek hihoyyyt
bi sürü işim var en çok da ikram ediceğim şeyleri dert ediyorum aynı tarifleri bi sefer güzel yapıyorum diğer sefer olmuyo bakalım yarın nasıl olacak kaydirigubbakcemile3
çalışıyoken iyi olmuyo :çok üzgünüm:
resimde çok datlu çıkmışın leynnnn
ibolyaa bak lenn bugünn çekildi bu fotoğraf sıcakk sıcaaakkk kaydirigubbakcemile3
geldıı bızımkı
özlemişş hemen sırnastı
gec olmasaydı ben saha gostertırdım dıo:asigim:
caktırmadım da bende ozlemısımm:asigim:
çalışıyoken iyi olmuyo :çok üzgünüm:
resimde çok datlu çıkmışın leynnnn
geldıı bızımkı
özlemişş hemen sırnastı
gec olmasaydı ben saha gostertırdım dıo:asigim:
caktırmadım da bende ozlemısımm:asigim:
meran foto super...
bısı sorcam pantolunun kemer kısmı katlamalı mı?bıde hakı yesılı demı?
hazırr al en iyisii kaydirigubbakcemile3 çaktırmaa :jeyyar:
anaammm bıngıl bıngıl, bayulurum :jeyyar:kaydirigubbakcemile3
evet katlamalı belii a.s kahverengi çok severiorum rahat oluyo istanbuldan almıştım oxxo dan ...burda yok oxxo kötükedihüso
evet katlamalı belii a.s kahverengi çok severiorum rahat oluyo istanbuldan almıştım oxxo dan ...burda yok oxxo kötükedihüso
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?