2008 Ekim Anneleri

:roflol::roflol::roflol: valla cidden sölüyom bööle vücutlu karılara hasta olurum ben len, böööle etli etli, doknduğun yer löp et gelcek :jeyyar::roflol:

meraaannn koşşş sana bıngıl bıngıl dediii löp etli dediii delikafadulden delikafadulden kaydirigubbakcemile3

:roflol::roflol::roflol: valla cidden sölüyom bööle vücutlu karılara hasta olurum ben len, böööle etli etli, doknduğun yer löp et gelcek :jeyyar::roflol:
doğruu söylüyoon len :içelim: dokunduğun yer löp et kaydirigubbakcemile3
valla ben dicektim oxxo dan mı diye
1 km öteden belli oluyo oxxo tarzı bayılırımmm çok rahat de miiii

ben artık yaşlandım giyemiyorum kaydirigubbakcemile3
hadii len ne yaşlanmasııı delüü delikafadulden gelince senle alışverişe çıkalımm :içelim: delü manyaq şeyler alalım sanaa sırnaşık şey
yok hazır almıcam yarın kendim yapıcam cokacimcoook ama kötü olurlarsa hazır alabilirim napimmm kaydirigubbakcemile3

kötü olmaz yaa nie kötü olsun kii :1closedeyes:

nie bozuldunn len adama melek gibi adamm değerinii biliin kocalarınızınn klava: (beni kesinn erkek sanıp atcaklar bu kezz kaydirigubbakcemile3 )

bılıoomm kocacııgımınn degerınıı dee
işte tartıstık gıtmeden once ondaan

takvim yaşım -hissettiğim yaş- söylediğim yaş 29, gösterdiğim yaş 22-23 lülülülülülü

çıtır bence de sen daha büyük gösteriyosun lülülülülülü

ya kac gosterıom
buyuk gostermek ıstemıom aslında..

meraaannn koşşş sana bıngıl bıngıl dediii löp etli dediii delikafadulden delikafadulden kaydirigubbakcemile3

doğruu söyliy anam doğru sözee bişee dememm baskülde 72 deyiii kaydirigubbakcemile3 konuşsa o da bıngıl bıngıl diyecek belkide kaydirigubbakcemile3

delü manyaq şeyleri sana alalım sen giyyyy kaydirigubbakcemile3

ben çıkıyorum geç olduuuu hadi bazılarınızı öpüyorum kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

o kadar hızlı konuşuyosunuz ki yetişemiyom.iki plan çıkardım kaç sayfa geçirmişsiniz. son yazdığım ileti bilem yok.

ben çıkıyorum geç olduuuu hadi bazılarınızı öpüyorum kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

he olurr ben giyeriimm kaydirigubbakcemile3 maksat heyecan değişiklik olsuun delikafadulden
ii hadii bazılarımızı öp

bazıların ıcınde var mıyım merak ettım:jeyyar:
27-28 gösteriorsun bence bu saç renginlede alakalı a.s

aaaaaa saçımın rengını değiştirdım kızkaydirigubbakcemile3

mayalı poğaça ve kek yapıcam.. 3.ye karar vermedim mercimek köftesi yapıcam sanırım bilmiyorummmm

hadi kaçtımmmmm
birkaçınızı öpüyorum (misafir var onu öpcek değilim heraldeeee :dilcikar:)

alaa mercımek koftesı mııııı???cokacimcoookcokacimcoook

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…