bana bıngıl bıngıl mı dedin len senn kaydirigubbakcemile3
:roflol::roflol::roflol: valla cidden sölüyom bööle vücutlu karılara hasta olurum ben len, böööle etli etli, doknduğun yer löp et gelcek :jeyyar::roflol:
doğruu söylüyoon len :içelim: dokunduğun yer löp et kaydirigubbakcemile3:roflol::roflol::roflol: valla cidden sölüyom bööle vücutlu karılara hasta olurum ben len, böööle etli etli, doknduğun yer löp et gelcek :jeyyar::roflol:
hadii len ne yaşlanmasııı delüü delikafadulden gelince senle alışverişe çıkalımm :içelim: delü manyaq şeyler alalım sanaa sırnaşık şeyvalla ben dicektim oxxo dan mı diye
1 km öteden belli oluyo oxxo tarzı bayılırımmm çok rahat de miiii
ben artık yaşlandım giyemiyorum kaydirigubbakcemile3
yok hazır almıcam yarın kendim yapıcam cokacimcoook ama kötü olurlarsa hazır alabilirim napimmm kaydirigubbakcemile3
nie bozuldunn len adama melek gibi adamm değerinii biliin kocalarınızınnklava: (beni kesinn erkek sanıp atcaklar bu kezz kaydirigubbakcemile3 )
takvim yaşım -hissettiğim yaş- söylediğim yaş 29, gösterdiğim yaş 22-23 lülülülülülü
çıtır bence de sen daha büyük gösteriyosun lülülülülülü
meraaannn koşşş sana bıngıl bıngıl dediii löp etli dediii delikafadulden delikafadulden kaydirigubbakcemile3
doğruu söylüyoon len :içelim: dokunduğun yer löp et kaydirigubbakcemile3
hadii len ne yaşlanmasııı delüü delikafadulden gelince senle alışverişe çıkalımm :içelim: delü manyaq şeyler alalım sanaa sırnaşık şey
kötü olmaz yaa nie kötü olsun kii :1closedeyes:
bılıoomm kocacııgımınn degerınıı dee
işte tartıstık gıtmeden once ondaan
ya kac gosterıom
buyuk gostermek ıstemıom aslında..
delü manyaq şeyleri sana alalım sen giyyyy kaydirigubbakcemile3
ben çıkıyorum geç olduuuu hadi bazılarınızı öpüyorum kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
delü manyaq şeyleri sana alalım sen giyyyy kaydirigubbakcemile3
ben çıkıyorum geç olduuuu hadi bazılarınızı öpüyorum kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
27-28 gösteriorsun bence bu saç renginlede alakalı a.s
dbestt ne yapcann ne yapcanncokacimcoookcokacimcoookcokacimcoook
bazıların ıcınde var mıyım merak ettım:jeyyar:
aaaaaa saçımın rengını değiştirdım kızkaydirigubbakcemile3
ibolya gordu sacımı
söle len nası olmuşş:mymeka:
koysana yeni fot..hadii delikafadulden
yenı sacımla yok herlde foto bakıyım bı cekılmıs mıyım..
ibolya nasıl gördüü lenn rüyasındamı gördüü :roflol:
mayalı poğaça ve kek yapıcam.. 3.ye karar vermedim mercimek köftesi yapıcam sanırım bilmiyorummmm
hadi kaçtımmmmm
birkaçınızı öpüyorum (misafir var onu öpcek değilim heraldeeee :dilcikar:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?