2008 Ekim Anneleri

bızumkü yattı hemen
bişi anlatmadı
sabah erken uyanıcak ya uuykusuna pek duskundur kendusu..
yarın konusuruss dedi.:dilcikar:

meraaannn koşşş sana bıngıl bıngıl dediii löp etli dediii delikafadulden delikafadulden kaydirigubbakcemile3

angara çık aradan angara :roflol:
olm valla yakışıyo yaaa, ben bööle olsam varya, aaaaaahh ah
delü manyaq şeyleri sana alalım sen giyyyy kaydirigubbakcemile3

ben çıkıyorum geç olduuuu hadi bazılarınızı öpüyorum kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

baaaaaazıları derkene
ibolya gordu sacımı
söle len nası olmuşş:mymeka:

şşşşş çok pis güzel olmuş vallaaa, çok seviyom ben o rengi ama beni açmaz o renk, ırispi gibi olurum:roflol: ben röfle yaptiriciiim kararımı ferdüm şakkıdı

bızumkü yattı hemen
bişi anlatmadı
sabah erken uyanıcak ya uuykusuna pek duskundur kendusu..
yarın konusuruss dedi.:dilcikar:

olm sen yorulsan sabah erkenden kalkacak olsan uyumazmıydın yaa :mymeka: bıktırmayın şu adamları sonra ters tepki yaparr benden söylemesii a.s sen git halini hatrını sor bakim naptıı ne etti herşeyide erkeklerden beklemeyiin canım kaydirigubbakcemile3

ask olsun ben ırıspi gıbı mı olmusumm-tatlicadiarzu-

söleyeennee bakk.senın ble cumleler kuracagın hıc aklıma gelmezdı vallalülülülülülü
olm sordum ıste yarın konusurz dedi.
uykusu varmıs uyudu.

ay niiise ben gidiyom artıkın, mamayı hazırladık ama yediremedik beyefendiye, sinir oluom yav, neyse hayde ben gittim yafriler, muciks muciks

anladık olum dalga gecıozzzlülülülülülü

ankara çıktıı aradann kaydirigubbakcemile3

demüü yakışıoo ibolyam bende öyle düşünüorum :içelim: 48 kiloyken bişeye benzemiodum walla hemde sinir stres kilo alcam diee delikafadulden yerim kilosunu bee :sm_cool: mutluyumm ulenn mutluu gerim gerim gerilmiorum sırnaşık şey haşimato abi sğlsun yakamı bıraksın 5-6 kilo verirsem sağlık açısıından daha iyi olcakk :lepi:

len o saç rengi herkese gitmezz ben yapsam bana da gitmez yanii :sm_confused:

anladık olum dalga gecıozzzlülülülülülü

ŞenizŞeniz
vallaha ben yazana kadar çıkmış aradan kaydirigubbakcemile3 he valla yakışii anam be, eskiden ben balık etliydim biliyonmu, şindik balina etliyim senağlama:çok üzgünüm: he bak bende onu dediydim çıtıra ,o saç rengi herkeşe gitmiii, baa gitmez mesela, irkekler peşime düşer len ırispi bu diye :roflol::roflol:

ay niiise ben gidiyom artıkın, mamayı hazırladık ama yediremedik beyefendiye, sinir oluom yav, neyse hayde ben gittim yafriler, muciks muciks

ayy maşalahhh dılımı ısırayım ıklım bugun super yedii
sabah kahvaltısı
meyvesı
corbası
aksam yatmadan once muhallebısı
hepsını bıtırdı.aralarda guzel de emdı..
ayy maşalahh deyın.
bıtek yopğurt yemedı onuda mayalamamıstım öğlen geldım eve.gelınce bırde guzel yıkadım..

evt herkese gıtmıo.
kuaforde dedı cok guzel gıttı yuzune,kaldırıo dedı.
bebek sarısı bu tam dedi..:lepi:

maaşallah, benimki yimiii böle:çok üzgünüm:, ama bi karar aldım, yarın uyguluycim, gerekirse hergün bi defa yapıcim, yere kullanmadığım bi çarşaf sericim, onun üstüne eymen beyi oturtucim, sonra önüne kaşıkla muhallebi koyucim, her haltı ağzına sokuo ya belkim böölelikle kaşığı da sokar :jeyyar:kaydirigubbakcemile3 neyse buyo gittim ben, hayde beni özleyin anacım baaayyy

ben bugun bı corba yaptım
acaba cok mu karıstıdım dıye dusundum.
patates
havuc
balkabağı
ıspanak
taze fasülye
mercimek

ama tadı superr ollduu ya ıklım cok beğendiiiiiiiidelikafadulden

söleyeennee bakk.senın ble cumleler kuracagın hıc aklıma gelmezdı vallalülülülülülü
olm sordum ıste yarın konusurz dedi.
uykusu varmıs uyudu.

yaa ama bazen ben bile gıcık oluyorum yani büyütcek bişe yok kii :sm_confused: aşkımm deyip boynuna sarılsaydın kocaman bi hoşgeldinn deseydinn yorgunsundur hadi sen dinlen deseydin adam nasıl sevinirdii yaa delikafadulden şimdi değerini bilin sonra iş işten geçmesinn a.s
bizde zamanında çok hata yaptık ben eşimin burnundan az getirmedim ama şimdi çokk çocukça bulup utanıyorum o davranışlarımı düşündükçee..daha anlayışlı davranabilirdim.... :çok üzgünüm:

tmm canım iyi uykular :a015:

valla yıyınce ınsan cok mutlu oluyor ya..yapıp yapıp cesıt cest yedıresı gelıyor ınsanın..
tum bebişlerimize allahım iştah versınn inş..
:Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…