cam den gördü len:roflol::roflol::roflol:
temem bi ara çekte koyy koyu renk mi yaptın ule
meraaannn koşşş sana bıngıl bıngıl dediii löp etli dediii delikafadulden delikafadulden kaydirigubbakcemile3
doğruu söylüyoon len :içelim: dokunduğun yer löp et kaydirigubbakcemile3
hadii len ne yaşlanmasııı delüü delikafadulden gelince senle alışverişe çıkalımm :içelim: delü manyaq şeyler alalım sanaa sırnaşık şey
kötü olmaz yaa nie kötü olsun kii :1closedeyes:
delü manyaq şeyleri sana alalım sen giyyyy kaydirigubbakcemile3
ben çıkıyorum geç olduuuu hadi bazılarınızı öpüyorum kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
ibolya gordu sacımı
söle len nası olmuşş:mymeka:
bızumkü yattı hemen
bişi anlatmadı
sabah erken uyanıcak ya uuykusuna pek duskundur kendusu..
yarın konusuruss dedi.:dilcikar:
iklime bırsuru sey getırmıs
bende havamı aldım:dilcikar:
angara çık aradan angara :roflol:
olm valla yakışıyo yaaa, ben bööle olsam varya, aaaaaahh ah
baaaaaazıları derkene
şşşşş çok pis güzel olmuş vallaaa, çok seviyom ben o rengi ama beni açmaz o renk, ırispi gibi olurum:roflol: ben röfle yaptiriciiim kararımı ferdüm şakkıdı
ben saaa ölemi dedim gulüm yanlış anladın, saa çok güzel gitmiş diyom, ben yaptırsam ırispi gibi olurum diyom, ay aşkolsun yaaaa, hemi ne dedim ben o rengi çok beeniyom dedim, baa yakışmaz işte :çok üzgünüm:ask olsun ben ırıspi gıbı mı olmusumm-tatlicadiarzu-
olm sen yorulsan sabah erkenden kalkacak olsan uyumazmıydın yaa :mymeka: bıktırmayın şu adamları sonra ters tepki yaparr benden söylemesii a.s sen git halini hatrını sor bakim naptıı ne etti herşeyide erkeklerden beklemeyiin canım kaydirigubbakcemile3
ben saaa ölemi dedim gulüm yanlış anladın, saa çok güzel gitmiş diyom, ben yaptırsam ırispi gibi olurum diyom, ay aşkolsun yaaaa, hemi ne dedim ben o rengi çok beeniyom dedim, baa yakışmaz işte :çok üzgünüm:
angara çık aradan angara :roflol:
olm valla yakışıyo yaaa, ben bööle olsam varya, aaaaaahh ah
baaaaaazıları derkene
şşşşş çok pis güzel olmuş vallaaa, çok seviyom ben o rengi ama beni açmaz o renk, ırispi gibi olurum:roflol: ben röfle yaptiriciiim kararımı ferdüm şakkıdı
anladık olum dalga gecıozzzlülülülülülü
ankara çıktıı aradann kaydirigubbakcemile3
demüü yakışıoo ibolyam bende öyle düşünüorum :içelim: 48 kiloyken bişeye benzemiodum walla hemde sinir stres kilo alcam diee delikafadulden yerim kilosunu bee :sm_cool: mutluyumm ulenn mutluu gerim gerim gerilmiorum sırnaşık şey haşimato abi sğlsun yakamı bıraksın 5-6 kilo verirsem sağlık açısıından daha iyi olcakk :lepi:
len o saç rengi herkese gitmezz ben yapsam bana da gitmez yanii :sm_confused:
ay niiise ben gidiyom artıkın, mamayı hazırladık ama yediremedik beyefendiye, sinir oluom yav, neyse hayde ben gittim yafriler, muciks muciks
ŞenizŞeniz
vallaha ben yazana kadar çıkmış aradan kaydirigubbakcemile3 he valla yakışii anam be, eskiden ben balık etliydim biliyonmu, şindik balina etliyim senağlama:çok üzgünüm: he bak bende onu dediydim çıtıra ,o saç rengi herkeşe gitmiii, baa gitmez mesela, irkekler peşime düşer len ırispi bu diye :roflol::roflol:
ayy maşalahhh dılımı ısırayım ıklım bugun super yedii
sabah kahvaltısı
meyvesı
corbası
aksam yatmadan once muhallebısı
hepsını bıtırdı.aralarda guzel de emdı..
ayy maşalahh deyın.
bıtek yopğurt yemedı onuda mayalamamıstım öğlen geldım eve.gelınce bırde guzel yıkadım..
söleyeennee bakk.senın ble cumleler kuracagın hıc aklıma gelmezdı vallalülülülülülü
olm sordum ıste yarın konusurz dedi.
uykusu varmıs uyudu.
ay niiise ben gidiyom artıkın, mamayı hazırladık ama yediremedik beyefendiye, sinir oluom yav, neyse hayde ben gittim yafriler, muciks muciks
maaşallah, benimki yimiii böle:çok üzgünüm:, ama bi karar aldım, yarın uyguluycim, gerekirse hergün bi defa yapıcim, yere kullanmadığım bi çarşaf sericim, onun üstüne eymen beyi oturtucim, sonra önüne kaşıkla muhallebi koyucim, her haltı ağzına sokuo ya belkim böölelikle kaşığı da sokar :jeyyar:kaydirigubbakcemile3 neyse buyo gittim ben, hayde beni özleyin anacım baaayyy
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?