valla yıyınce ınsan cok mutlu oluyor ya..yapıp yapıp cesıt cest yedıresı gelıyor ınsanın..
tum bebişlerimize allahım iştah versınn inş..:Saruboceq:
yaa ama bazen ben bile gıcık oluyorum yani büyütcek bişe yok kii :sm_confused: aşkımm deyip boynuna sarılsaydın kocaman bi hoşgeldinn deseydinn yorgunsundur hadi sen dinlen deseydin adam nasıl sevinirdii yaa delikafadulden şimdi değerini bilin sonra iş işten geçmesinn a.s
bizde zamanında çok hata yaptık ben eşimin burnundan az getirmedimama şimdi çokk çocukça bulup utanıyorum o davranışlarımı düşündükçee..daha anlayışlı davranabilirdim.... :çok üzgünüm:
tmm canım iyi uykular :a015:
biraz fazla karıştırmışsın canım ya ii gaz yapmamış
hımmm konu tam benlik olmuş.palnları bitirdim sayılır.bu arada benim ortak da tv seyretmekten sıkıldı heral gelip gidiyo odaya planalr daha bitmedi mi deye.çene çaldığımı görse ,gene surat asacak.ama o arabalara bakarken bişy demiyoz. neyse.
bende saç boyamayı düşünüyom ama nasıl olcek bilmiyom. kimyasallar?????
gölge pek istemiyom biraz olgun gösteriyo beni. kumral gibi.açık renkelr işte.babam da kestane yap diyo.pek bilir böyle şeyleri.
ne yapsam ki.????
benim oğlum da bugün maşallah bir kase muhallebisini bitridi.inaşlah böyle devam eder.
kızlar ben kactım
uykum varr
yarın ıklımn kontrolu var bakalım.nasıl gıtmısss kılo-boy..
hadı iyi geceler
cıkolata kahve varya cok moda hanı o nasıl olur??[/QUOTE
olabilir aslında.
boyanın aslında zararı yok mu emziirken fln kimyasallar.
ama beyazlar da epey çıktı.
gölgenin daha az zararlı olduğunu duymuştum.diplere yapılmadığı için.daha doğrusu saç dibine çok yakın olmadığı için.ama onu da yaptırmak istemiyorum.
selam kızlar ben geldiiiiiim.:lepi:.anneme gittim apar topar olduğu için size yazamadım..hepinizi çok merak ettim.umarım herkes iyidir.yerimseniben.geçmişi okiim diom ama tırsıom.kafamçokkarıştı.bu akşamda yemeğe misafirim var..temizlik filan çooook işim var..yardıma gelsenize yaaw lülülülülülü
merak ettik seni ama iyi ne guzel annenne gitmissinn efe nasil
Bu kiz beni sinir ediyoo yaa hic bisey yediremiyomm aç aç bekliyoo oyle emmiyo diye sutümü sagip biskuviyle meyveyle felan yedirdiklerime karistirip bi sekilde veriyodum miy miy yiyodu az cok simdi puskurtmeyi ogrendi oynun saniyo kasigi tututyoomm büüff yapiyoo ne ust kaldi ne bas 2 gundur de bunu ögrendi artik hic yediremez oldun ya cok uzuluyom zaten kilo alimida dustu her ay 1kilo aliyodu en son 300gr almisti buay hic almamistir eminim kizlar napiyim yaa onceden ne versem yiyoduu bi kahvaltisini yediremedimm sinirr verem edecek beni
caım canını sıkma bundan sonra kilo alımları azalıcak benimki de öyle bırak beklesin birkaç saat iyice acıkınca verirsin diş zamanı da böyle olurmuş alışıcaz boyu kilosu kaçBu kiz beni sinir ediyoo yaa hic bisey yediremiyomm aç aç bekliyoo oyle emmiyo diye sutümü sagip biskuviyle meyveyle felan yedirdiklerime karistirip bi sekilde veriyodum miy miy yiyodu az cok simdi puskurtmeyi ogrendi oynun saniyo kasigi tututyoomm büüff yapiyoo ne ust kaldi ne bas 2 gundur de bunu ögrendi artik hic yediremez oldun ya cok uzuluyom zaten kilo alimida dustu her ay 1kilo aliyodu en son 300gr almisti buay hic almamistir eminim kizlar napiyim yaa onceden ne versem yiyoduu bi kahvaltisini yediremedimm sinirr verem edecek beni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?