2008 Ekim Anneleri

yok meracım ole yaptım zaten ona tavır yapmadım..karnın ac mı bısıler hazırlımmı dedım.(bu saatte olse bıle aclıktan yemıycegını bıldiğim halde)
7 de yedım tkum dedı.
tamam uyu hadı dedım bende..problem yok yanı..:asigim:

hımmm konu tam benlik olmuş.palnları bitirdim sayılır.bu arada benim ortak da tv seyretmekten sıkıldı heral gelip gidiyo odaya planalr daha bitmedi mi deye.çene çaldığımı görse ,gene surat asacak.ama o arabalara bakarken bişy demiyoz. neyse.
bende saç boyamayı düşünüyom ama nasıl olcek bilmiyom. kimyasallar?????
gölge pek istemiyom biraz olgun gösteriyo beni. kumral gibi.açık renkelr işte.babam da kestane yap diyo.pek bilir böyle şeyleri.
ne yapsam ki.????
benim oğlum da bugün maşallah bir kase muhallebisini bitridi.inaşlah böyle devam eder.

ibolya dün bir yerde okudum bebeğiniz yemek yemiyorsa dior onun önünede küçük bi kase getirin elinede kaşık verin..arada kendisi mamasından ağzına kendi kaşığıyla götürmeye çalıştıkça sizde bir yandan başka bir kaşıkla mama verin diordu delikafadulden belki işe yarar bi dene bakim delikafadulden

cıkolata kahve varya cok moda hanı o nasıl olur??

kızlar ben kactım
uykum varr
yarın ıklımn kontrolu var bakalım.nasıl gıtmısss kılo-boy..
hadı iyi geceler

bende kaçarr kızlar hepinize iyi geceler delikafadulden gitmeden haliloşuda öpeyim kaydirigubbakcemile3

haliloşş gel nen seni de öpimm sende bizden birisin ne de olsa... bu saate kadar burda bizim yazdıklarımızı okuyorsun kimseyi burda yalnız bırakmıyorsunn hakettin yine öpücüğüü gel nen Şeniz

meran ,şimdi ben çıkınca gelir takvimler .benneyaptımki
sanki beklediğimi bilr gibi kaybolmuş.lülülülülülü
planları da bitirdim.gidip oratğıma bi bakim ne yapıyo bakim,:asigim:
hadi iyi gecelerrrrrr

Gunaydin bu karilar asti kendini ben bile 12 ceyrek gibi gittigim halde dolu killanmis sayfa okudumm bingil bingil merani ben gormedim amaa yåa

selam kızlar ben geldiiiiiim.:lepi:.anneme gittim apar topar olduğu için size yazamadım..hepinizi çok merak ettim.umarım herkes iyidir.yerimseniben.geçmişi okiim diom ama tırsıom.kafamçokkarıştı.bu akşamda yemeğe misafirim var..temizlik filan çooook işim var..yardıma gelsenize yaaw lülülülülülü

merak ettik seni ama iyi ne guzel annenne gitmissinn efe nasil

Bu kiz beni sinir ediyoo yaa hic bisey yediremiyomm aç aç bekliyoo oyle emmiyo diye sutümü sagip biskuviyle meyveyle felan yedirdiklerime karistirip bi sekilde veriyodum miy miy yiyodu az cok simdi puskurtmeyi ogrendi oynun saniyo kasigi tututyoomm büüff yapiyoo ne ust kaldi ne bas 2 gundur de bunu ögrendi artik hic yediremez oldun ya cok uzuluyom zaten kilo alimida dustu her ay 1kilo aliyodu en son 300gr almisti buay hic almamistir eminim kizlar napiyim yaa onceden ne versem yiyoduu bi kahvaltisini yediremedimm sinirr verem edecek beni

merak ettik seni ama iyi ne guzel annenne gitmissinn efe nasil

saolun canım..okumayı bıraktım..kafamçokkarıştıbeynim döndü.bide misafirim var akşama..laelaelaelaelae
efe daha iyi..dün biraz hapşırma aksırma ve tıksırma gibi nedenlerle balgamını attı...rahatladı bugün daha iyi 1 aydır yıkamıodum siliodum bugün yıkadım bi güzel. şimdi uyuyo bende işlerimi yapıom..sositosositosositososito
celen geldimi nasılmış iyimi:uhm::uhm:

aynen leylacımm. elanın da iştehı azaldı sanki. mıy mıy edip duruyo. çok sevdiği muhallebisini bile zor yiyo. acaba bir dönem mi bu. öyle bir şey okumuştum bebeklerde bu iştahsızlık dönemleri olurmuş. inşallah öyle bir dönemdir geçer gide..:Saruboceq:

günaydın diycem ama saatte öğlen olmuş..

caım canını sıkma bundan sonra kilo alımları azalıcak benimki de öyle bırak beklesin birkaç saat iyice acıkınca verirsin diş zamanı da böyle olurmuş alışıcaz boyu kilosu kaç

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…