2008 Ekim Anneleri

sorma bacım ya aynı dert bizdede var Allah yardımcımız olsun imşallah geçici bir durumdur bizde bu ay 350 gram almışız zaten miniğiiz

acaba acıkmadanmı vermeye çalışıyoruz belki artık uzun süre acıkmıyorlardır 2-2,5 saatte bir ben vermeye çalışıyorum ama acıkmıyomu ne

benim kuzu da 1 gün yiyosa öbür gün yemiyo zaten sadece biberon alıyo üfffff çok zor yaa çocuk büyütmek
eylülcüm pastörize sütten çorbaya gelince ben olsam yapmam yoğurt yapıyorum ama mayalanınca özelliğini kaybettiğini düşündüğüm için neden sütlü çorba yapıyosun kii sütü yoğurt yap onla çorba yap bence tabi sana kalmış

acaba acıkmadanmı vermeye çalışıyoruz belki artık uzun süre acıkmıyorlardır 2-2,5 saatte bir ben vermeye çalışıyorum ama acıkmıyomu ne

2-2.5 saat çok erken artık kocaman oldular ve hemen acıkmamaları normal 4-5 saate bir besle demişti doktorumuz gerçekten de 4-5 saat geçmeden meyve suyu bile içiremiyorum

merhaba kızlarrrr

çok işim varrr biraz burda dinleneyim çıkıcam kaydirigubbakcemile3

ya bişi soracam.pastörize sütten sütlü çorba yapsak olur mu?

canım inek sütü verme.. inek sütünü sadece yoğurtta kullanabilirsin..

sütlü çorba biz de yapıyoz ama şöyle.. sebzeleri haşla, piştikten sonra 3-4 ölçek aptamil koy al sana sütlü çorba :lepi: :lepi:

eylul gitmişşşşş Çok üzgünüm çoook

merannn napıyonnnn bavul hazırladın mıııııııııııı delikafadulden

off nisan okulda başını çarpmış alnı morarmışş :çok üzgünüm: hemde şişmişşş :çok üzgünüm: bi jel sürmüşler okulda ama çok canım sıkıldı yaa kafasını çok koruyorum eli ayağı neyse ama kafasına çok dikkat etmek lazım okulda çarpmışş iştee kaçç kere çarpıyordur okulda Allah bilirr

geçmiş olsun merancım :çok üzgünüm:

eylul gitmişşşşş Çok üzgünüm çoook

merannn napıyonnnn bavul hazırladın mıııııııııııı delikafadulden

yokk len bavul hazırlamadım daha gece hazırlarım a.s listemi yaptım ama böyle daha kolay oluyo gecede listemdekileri alıp hemen yerleştiriyorum

merb meran
şu süt işiyle ilgülü bür açuklama yapıcam tamamen kendi fikrimdir
pastörize süt bebelere verilmemeliymişkötükedihüso .neden .......zararlıymış......eee yoğurt da vermeyelim o zaman .yoo.yoğurt verin........o özelliğini kaybediyor.......hangi zaralı özelliğini......:uhm:...:uhm:..cevap yok.......doğrusu şudur......pastörize süt zararlı değil ama içindeki demir memir oranı az ..bebelerin daha çoğuna ihtiyacı var...şu ara bebelac reklamı tikkatinizi çekmiştir 27 litre süt meselesi.......yoğurt olunca zararlı madde gitmez ne yapıyoruz ki sadece mayalama...farklı bir organizmadan yararlanıyoruz...bu da bebek bağırsakları için gerekli.sositososito olay budur bacular şimdi kahvemi içiyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…