- 29 Ekim 2007
- 2.174
- 1.026
- 698
- 42
Bu kiz beni sinir ediyoo yaa hic bisey yediremiyomm aç aç bekliyoo oyle emmiyo diye sutümü sagip biskuviyle meyveyle felan yedirdiklerime karistirip bi sekilde veriyodum miy miy yiyodu az cok simdi puskurtmeyi ogrendi oynun saniyo kasigi tututyoomm büüff yapiyoo ne ust kaldi ne bas 2 gundur de bunu ögrendi artik hic yediremez oldun ya cok uzuluyom zaten kilo alimida dustu her ay 1kilo aliyodu en son 300gr almisti buay hic almamistir eminim kizlar napiyim yaa onceden ne versem yiyoduu bi kahvaltisini yediremedimm sinirr verem edecek beni
amannnn 5 sat geçse gene açıkmıyı
acaba acıkmadanmı vermeye çalışıyoruz belki artık uzun süre acıkmıyorlardır 2-2,5 saatte bir ben vermeye çalışıyorum ama acıkmıyomu ne
boşver leylaa görmesende olurGunaydin bu karilar asti kendini ben bile 12 ceyrek gibi gittigim halde dolu killanmis sayfa okudumm bingil bingil merani ben gormedim amaa yåa
Kızlar ben kaçar.kendinize iyi bakın.
ya bişi soracam.pastörize sütten sütlü çorba yapsak olur mu?
off nisan okulda başını çarpmış alnı morarmışş :çok üzgünüm: hemde şişmişşş :çok üzgünüm: bi jel sürmüşler okulda ama çok canım sıkıldı yaakafasını çok koruyorum eli ayağı neyse ama kafasına çok dikkat etmek lazım okulda çarpmışş iştee kaçç kere çarpıyordur okulda Allah bilirr
eylul gitmişşşşş Çok üzgünüm çoook
merannn napıyonnnn bavul hazırladın mıııııııııııı delikafadulden
geçmiş olsun merancım :çok üzgünüm:
merb meranmrb kızlarr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?