2008 Ekim Anneleri

şeker bu aptamil devam maması mı.. bu mama işini hiç bilmiyorum heeçç kullanmadık da biz..
canım çok geçmiş olsun öp de geçsin annesi..:teselli:
alla allah nazar mı oluyo size..
aynen canım annemde böyle söylüyo.. süt vermezdk ağır gelir diye diyo.. a.s
üzüldüm canı yaa. allah sabır versin. umarım hasta filan değildir. büyük ihtimalde dişin rahatsızlığıdır.:çok üzgünüm:

canım bence süt verme daha.. ağır gelebilir.a.s

üzüldüm canı yaa. allah sabır versin. umarım hasta filan değildir. büyük ihtimalde dişin rahatsızlığıdır.:çok üzgünüm:

çok teşekkür ederim canım.off diş te olabilir tabi ama şuan anlamıyorum ne olduğunu.inşallah en kısa zamanda tekrar düzene girer ruh gibi dolaşıyorum ortalıktamirmirmirmir
neyse kaçtım ben uyandı sıpamaraton başlıyo yine:bbo:

canım bizimkide tam 2 saatte acıkıo...yiyyoda aslında bir kase formül mamayla yapılmış mama yiyiyo...çorbada bir kase içiyo..yani doyacağı kadar yiyiyo..buna eminim.ama 2 saat hadi en geç 3 saatte acıkıo ağlıo...veriyorum mama yine yiyiyo...valla bizimkimi acayip nedir?veee gecede öyleeee....

canım Allah kolaylık versinnn...bizim daha diş problemimiz yok...sadece kaşıno..onun içinde jel kullanıoruz...

çorba yada muhallebi kısaca kaşıkla yiyeceğimiz şeyleri bende 2 saat sonra verince yiyor ama iş biberonla mama yemeye gelince imkanı yok 30-60 mlden fazla yemiyor sonradan oldu anlamıyorum ben bu çocuğu ya hala huyunu suyunu çözemedim mesela bakın sabah saat 10:45 te kahvaltısını yedi gerçi bu sefer yarısını yedi neyse saat 12 :20 de beni emdi sonra 14:30 da mama vermeye kalktık 30 ml anca içti artanını kaşıkla veriyim dedim yemedi birbirimize girdik şimdiden kavga ediyoruz hala aç valla onunda benimde psikolojim bozulmaya başladı

canım demekki doyuyor.ağlamıyor dimi?açım diye falan?değişik tatlar denesene...ne biiim tatlı şeyler ver bakalım onu yiycekk mi...bizimde öle olduydu bi ara ama geçti.geçiş devresi gibi sanki..

Bu yememe konusu benide cok uzuyoo yaa emse raziyim da emmiyodaa üf ne yapacaksam bi yogurt yiyo allaha sukur icine meyve felan karistirip yutturuyodum sindi puskutrmeyi ogrendi ondanda oldukk yaa unutmuyoda sipa kasik agzina girince püüff yapiyoo yaa midesine hic bisey gitmiyoo

tatlı şeyleri yiyor muhallebi gibi zaten çorba dışında tüm yedikleri tatlı hiç ağlamıyor belkide ağlamasını bekleyip öyle vermem lazım ama yağmurunda dediği gibi 5 saatte geçse bu oğlan ağlamaz

bizimkide öyle göğsümü bile püfletiyo emziğini biberonunu herşeyi püflüyo

bizimkide öyle göğsümü bile püfletiyo emziğini biberonunu herşeyi püflüyo

Ayy insallah duzelirler terkencimm bizim karsi komsununda kizii bu aylarda ayni anlattigimiz gibiymiss emmiyomuss simdii nasil emiyoo diyoo mememi aciyoom karsidan atiliyoo emmek icinn cirpiniyoo kucagima gelmek icin diyoo aman dikkat et unutmasin gecici bi donem tekrar emmeye baslar ama sakin unutmasina izin verme diyoo surekli emziriyorum bende uykudayken felan gun icerisinde veriyoom arada aliyoo 1 dk cekiyoo sutt tamm iyice akmaya basliyoo birakiyoo yaa sutum az diyecem degill sagip veriyoomm ama emmesi lazim cunku meme ucunu emerken uyardigi icin sutu artiriyomuss surekli sagarsam bi muddet sonra kesilirse diyede korkuyom

bende öyle ancak uykuluyken emzirebiliyorum ama benimki hep bırakmaya meyilli gün içinde 2-3 kere ancak emiyor o yüzden geceleri sık sık emziriyorum inşallah bırakmaz ne diyim sen gün içinde neler veriyosun ne kadar sıklıkla emziriyosun yani şimdi için değil ama iştahlı olduğu dönemde neyi ne kadar veriyodun ya benim kafam bu konuda biraz karışık

Kizlarr hacerin demir damlasini veriyodum tam agzini actim damlatacakken kafasini bi cevirirse damla kulagina damladi hemen pamuklu cubukla temizledim felan icine inmedi sanki bisey olurmu yaa bu zilli beni sinir ediyo artikk

bu kahvalti karisimi varya ondan hazirliyodumm ama hergun vermiyodumm o anki duruma bagli (yani gece 1kere uyandiysa eger sutum oluyodu hani tum gece boyunca bi kere ve tek gogsumu emdigi icin sutum oluyodu ve doyuruyodu o yuzden kahvalti vermiyodum anne sutune oncelik veriyodum) emmiyosa sagip kahvalti hazirliyorum sonra meyvepuresine biskuvi eziyodum corbayi hic icmiyoo bende sebzeleri pure yapip yogrduna karistiriyodumm yatmadan once muhallebi yediriyodum bi 8 tahillilar tok tutuyoo hepsinide mirin kirin etsede yiyodù somdi hic birini yemiyoo ve de cok az emiyoo uykuluyken

hayırlı akşamlar millet.bugün kızımla gezmeye gittik hava çok güzeldi insanın içi açılıyor.giderken arabasına koydum battaniyesinide arabanın tentesinin üstüne koydum soğuk eserse falan üstüne örterim diye.düşerse falan diyede öyle bakıyordum.bir yandanda telefonda annemle konuşuyorum.yolu baya yarıladım anaaa birde baktım battaniye yok hemen arkama baktım görünürdede yok.tüh gitti dedim battaniye.sonracıma birde baktım ilerde bir hanım elinde benim battaniye geliyor.taa nerde düşürdün yetişemedim arkandan diyor.hay Allah razı olsun dedim.ben leylaaa öyle avare avare gidiyorum.bundan sonra daha gözü açık olayım.artık eskisi gibi bibaşıma değilimki bissürü zımbırtı var yenımda.en başta feyzaaa:)

allah iyiliğini versin kaydirigubbakcemile3 bu çocuklar leyla yaptı bizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…