şeker bu aptamil devam maması mı.. bu mama işini hiç bilmiyorum heeçç kullanmadık da biz..merhaba kızlarrrr
çok işim varrr biraz burda dinleneyim çıkıcam kaydirigubbakcemile3
canım inek sütü verme.. inek sütünü sadece yoğurtta kullanabilirsin..
sütlü çorba biz de yapıyoz ama şöyle.. sebzeleri haşla, piştikten sonra 3-4 ölçek aptamil koy al sana sütlü çorba :lepi: :lepi:
canım çok geçmiş olsun öp de geçsin annesi..:teselli:off nisan okulda başını çarpmış alnı morarmışş :çok üzgünüm: hemde şişmişşş :çok üzgünüm: bi jel sürmüşler okulda ama çok canım sıkıldı yaakafasını çok koruyorum eli ayağı neyse ama kafasına çok dikkat etmek lazım okulda çarpmışş iştee kaçç kere çarpıyordur okulda Allah bilirr
alla allah nazar mı oluyo size..:a015:
sabahta tamer oyuncaklarıyla oynarken yüzünü çizdi....legodan kule yapmıştı nisan tamer ona uzanmak için uğraşıordu bende yanındayım ama uzanamasın die iyice uzağa aldım (kaldırsana manyaqq karıı demii ))ama biliorsun almak istediği şeye nasıl uzanıyor birdenn hopp die poposunu kaldırdıı sankii emekleyecek ona uzandıı legoyu kaptı ama yüzüde çizildii o aradaa :bbo: off bugünn morluktan gidioz ama hayırlısı bakalım :çok üzgünüm: sabah mehmet akifinde yüzü morarmış tamerle aynı yerdenn -tatlicadiarzu-
aynen canım annemde böyle söylüyo.. süt vermezdk ağır gelir diye diyo.. a.sGecen anneme sordum anne bizi buyuturken hic sut iciriyomuydun diye hani bazilari biz hep sut icerek buyuduk sanki ne oldu gorusunu savunuyolar ya o bakimdan bizde icmismiyiz diye sordum yok dedi tabi biliimsel zararini bildiklerinde degilde cocuga agir gelir kaldiramaz diye sut icirmedik hic diyoo buyudugu zaman yariyaroya sulandirikdik hep dedi pirincunuyla muhallebi yaparmis suyla yapardim diyoo yanliz biraz seker atarmis nerde o zaman simdiki kadar bilgi ek gida olarak ne veriyodun diyomm bana diyoki bu bebelerin simdi modali olduguna bakma diyoo hepimizin bebesii emerdii emdikce sutum artardii sutum sizi doyururdu onun disinda corbalardan verirdim felan diyoo simdi hacer emmiiyoo ya hayret ediyoo kadin biz biraktiramazdik bunlar yeni moda cikartti diyoo
üzüldüm canı yaa. allah sabır versin. umarım hasta filan değildir. büyük ihtimalde dişin rahatsızlığıdır.:çok üzgünüm:herkeslere merhabamirmirmirmir
kızlar oğluşum günlerdir uyumuyor.:bbo:berbat durumdayım..ne güzel bi ara sabaha kadar hiç uyanmıyodu.şimdi yarım saatte ya da 1 saatte bi kalkıyo.hemde öyle bi ağlıyoki fırlıyoz eşimle yataktan.pış pışlıyom yine uyuyo.dün gece artık dayanamadık eşim atarax verelim dedi ilk kez:çok üzgünümnuda tam içecekken bi ağlamaya başladı,genzine kaçtı ilaç..gözünden yaşlar geldi öksürürken,kıpkırmızı oldu.senağlamasenağlamayağız ağlıyo,ben ağlıyorum.eşime kızdım niye vermeye kalktın ağlarken diye..sonra sinirlerim bozuldu..:çok üzgünüm:sarıldım uzun bire oğluma.uyudu kaldı kollarımda.niye böyle yapıyo anlamıyorum.diş mi çıkarıyo acaba diye bakıyorum ama görünürde bişey de yok:uhm:başım zonkluyo şuan ağrıdan.gündüzde en fazla 1-2 saat uyuyo.hafta sonu keşan'a gittik eşimin b.annesi umreye gitcek onu uğurlamaya...uykusuz gittik,uykusuz geldik.yavrum arabaya binince hemen uyurdu.gelirken 3 saatlik yolda 1 saat bile uyumadı.şimdi ayağımda daldı gibi ama korkuyom uyanır diye bırakıp da uyuyamıyorum bile:çok üzgünüm:
off ne çok anlatmışım yaa.umarım sizler iyisinizdir.cemre daha iyileşmedimi:çok üzgünüm:
meran sen nereye gidiyon canımcım?:sm_confused:
kızlar valla ben bitek pirinçunuyla yaptığım muhallebiye koyuyorum sütü.başka vermedim.hheee bide patates havuç püresi yapmıştım ona koydum azcık öle verdim..patates püresi tadına gelince daha severek yedi...bişey olmaz dimi?:uhm:
canım bence süt verme daha.. ağır gelebilir.a.s