2008 Ekim Anneleri

ay canım ya ne yappasın kafa kalmıyki

anam karnımızdayken bi kıpırdadımı onu dert ederdik şimdi maması emmesi dişi pişiği yaptı yapmadı yedi yemedi uyumadı anammmmmmmmmm allah kolaylkı versin hepimize olsun ama dermansız dert olmasın yeterki annelik kolay değil
bende hiç yemezmişim bak anne bile oldum

ben geldim.mirmirmirmir.çok yoruldum..mirmirmirmirmisafirlerim biraz önce gittiler..oğluşum uyuyo..bende gidiim yatıyım..mirmirmirmir
merancım çok geçmiş olsun abla kardeş nazar olmuşlar maşallah dielim...

ben yermişim bizim ailede bütün çocuklar yerdi ama eşim ve eşimin tarafı iştahsız ve minikler zaten sinir oluyorum onların yüzünden çocuğum iştahsız oldu hah bir suçlu buldum şimdi:)))

kizlar ben geldim. cok sukur yarin sabah evimize donuyoruz. bugun oglusumu yuzme havuzuna goturduk. cok eglendik. ama ben yok usudu yok terledi diye dusunmekten bi haller oldum. simdi uyuyor. bu geceyi guzel atlatirsak cok sevincem. cok sevdi arda havuzu. yarin eve gidince size resim de gonderirim.. sizler naaptiniz bakalim?

oh ne güsel ya bizde sabırsızlanıoz tatile gitsek de keremi yüzdürsek die ...suyu çok sevio maşallah yani banyoda sevio....biraz büyünce yüzmeye göndermek istiyorum hatta isterse tabi:dance:

bende istiyorum saçıma gölge....şuan kendi rengimi kullanıorum koyu kestane beyazlar artmış :a015: şuan kısa biraz saçım uzasın acık attırcam yaz da gelio :sm_cool:

oh ne güsel ya bizde sabırsızlanıoz tatile gitsek de keremi yüzdürsek die ...suyu çok sevio maşallah yani banyoda sevio....biraz büyünce yüzmeye göndermek istiyorum hatta isterse tabi:dance:

ben de istiyorum Arda cok iyi yuzsun. Deniz kenarinda buyudugum icin cok severim yuzmeyi. cok korkuyodum ya suyu sevmezse diye ama cok sukur sapirdata sapirdata yuzdu bugun kaydirigubbakcemile3

slm millet, celen gündüz mesac çekmiş bana, hastanedeymişler, cemre bronşit olmuş, sabaha kadar buhar verceklermiş hastanede, kızlara haber ver merak etmesinler diye yazmış, cemrecik uf olmuş :çok üzgünüm:
bikaç gündür benim de aklımdan öyle bişiy geçiyo, yere bi çarşaf yazayım üzerine oturtup eline kaşığı veriyim diyorum, ama bizim mama tabağımız yok, cam kasede yediriyodum ben, paslanmaz bi tabağım var acbaa onda yapsam nasıl olur ki:uhm: bugün yürütecinde otururken eline pet şişe verdim, onu ağzına sokmaya çalıştıkca aradan kaşıığı tıkıştırmaya çalıştım ama sökmedi beyefendiye kafamçokkarıştı
ahh ah dertlerim depreşti leylaaaa :çok üzgünüm:

yaaa tüh, geçmiş olsun meroşum :çok üzgünüm:
anaaaaa tamer de mi :çok üzgünüm:
acaba arabanın sarsıntısına alıştı da onu mu istiyo ki fisfisfis

hee bi zamanlar bende de vardı anksiyete bozukluğu, atarax kullandıydım bende, acayip uyku veriyodu -tatlicadiarzu- ben içine 2 mama kaşığı muhallebi ekleyip öyle veriyom diğer türlü beimki de sevmiyo

neyse bacılar bende çıkiyim artık ağlamaktan zati bitap düştümsenağlama şu babam ve oğlumu ne zaman izlesem ilk defa izlemişim gibi oluyırum deşarj oldum hadi herkese hayırlı geceler bebişleri öpün benim içina.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…