hayırlı akşamlar millet.bugün kızımla gezmeye gittik hava çok güzeldi insanın içi açılıyor.giderken arabasına koydum battaniyesinide arabanın tentesinin üstüne koydum soğuk eserse falan üstüne örterim diye.düşerse falan diyede öyle bakıyordum.bir yandanda telefonda annemle konuşuyorum.yolu baya yarıladım anaaa birde baktım battaniye yok hemen arkama baktım görünürdede yok.tüh gitti dedim battaniye.sonracıma birde baktım ilerde bir hanım elinde benim battaniye geliyor.taa nerde düşürdün yetişemedim arkandan diyor.hay Allah razı olsun dedim.ben leylaaa öyle avare avare gidiyorum.bundan sonra daha gözü açık olayım.artık eskisi gibi bibaşıma değilimki bissürü zımbırtı var yenımda.en başta feyzaaa:)
kımyasallar herzaman zararlı canım...ama zararlı mararlı dınlemıom ben..
cıkolata kahve varya cok moda hanı o nasıl olur??[/QUOTE
olabilir aslında.
boyanın aslında zararı yok mu emziirken fln kimyasallar.
ama beyazlar da epey çıktı.
gölgenin daha az zararlı olduğunu duymuştum.diplere yapılmadığı için.daha doğrusu saç dibine çok yakın olmadığı için.ama onu da yaptırmak istemiyorum.
röfle hem daha uzun omurlu oluo hemde sac dıplerınden olmadıgı ıcın daha az zararlı.
bence röfle yaptır.
off nisan okulda başını çarpmış alnı morarmışş :çok üzgünüm: hemde şişmişşş :çok üzgünüm: bi jel sürmüşler okulda ama çok canım sıkıldı yaakafasını çok koruyorum eli ayağı neyse ama kafasına çok dikkat etmek lazım okulda çarpmışş iştee kaçç kere çarpıyordur okulda Allah bilirr
gecmiş olsun canım.uzuldum.
tamda gıdecektınız sımdı teyzelerı,anneannesı,dededı de uzulecekk mor goruncebenneyaptımki
çıtır gittiniz mi dr a nasıl iklim hanım:ecrin_bebek:
yok ya gotrmedım.yarın goturmeye karar verdım.sırnaşık şey
anam karnımızdayken bi kıpırdadımı onu dert ederdik şimdi maması emmesi dişi pişiği yaptı yapmadı yedi yemedi uyumadı anammmmmmmmmm allah kolaylkı versin hepimize olsun ama dermansız dert olmasın yeterki annelik kolay değil
bende hiç yemezmişim bak anne bile oldum
valla bende yemezmısım.ben 1,5 kılo doğmusum.(ıkız esıyım)
doktorlar yasamaz demısler ozamankı sartlarda.cok cok ıı bakılması lazım demısler.
canım annem bana nasıll yedırırmısss
agzımda saatlerce tutar yutmazmısım.annem en sonunda burnumu sıkar yutmamaı sağlarmıs..bak nolduu koca kzı oldum byudumde...tum akrabalar sen buyudunde anne oldun ya artık her ccuk buyur falan dıolar.kaydirigubbakcemile3
kımyasallar herzaman zararlı canım...ama zararlı mararlı dınlemıom ben..
röfle hem daha uzun omurlu oluo hemde sac dıplerınden olmadıgı ıcın daha az zararlı.
bence röfle yaptır.
gecmiş olsun canım.uzuldum.
tamda gıdecektınız sımdı teyzelerı,anneannesı,dededı de uzulecekk mor goruncebenneyaptımki
yok ya gotrmedım.yarın goturmeye karar verdım.sırnaşık şey
valla bende yemezmısım.ben 1,5 kılo doğmusum.(ıkız esıyım)
doktorlar yasamaz demısler ozamankı sartlarda.cok cok ıı bakılması lazım demısler.
canım annem bana nasıll yedırırmısss
agzımda saatlerce tutar yutmazmısım.annem en sonunda burnumu sıkar yutmamaı sağlarmıs..bak nolduu koca kzı oldum byudumde...tum akrabalar sen buyudunde anne oldun ya artık her ccuk buyur falan dıolar.kaydirigubbakcemile3
ah ya anaların hakkı ödenmiyor işte :çok üzgünüm:
ben yermişim bizim ailede bütün çocuklar yerdi ama eşim ve eşimin tarafı iştahsız ve minikler zaten sinir oluyorum onların yüzünden çocuğum iştahsız oldu hah bir suçlu buldum şimdi:)))
canm ya düzelir zamanla her çocuk kase kase yiycek diye bişey yok...biz üzerine düştükçe onlar inad edip yemiolar stres yapma okadar diycem ama elde değil biliorum
kizlar ben geldim. cok sukur yarin sabah evimize donuyoruz. bugun oglusumu yuzme havuzuna goturduk. cok eglendik. ama ben yok usudu yok terledi diye dusunmekten bi haller oldum. simdi uyuyor. bu geceyi guzel atlatirsak cok sevincem. cok sevdi arda havuzu. yarin eve gidince size resim de gonderirim.. sizler naaptiniz bakalim?
oh ne güsel ya bizde sabırsızlanıoz tatile gitsek de keremi yüzdürsek die ...suyu çok sevio maşallah yani banyoda sevio....biraz büyünce yüzmeye göndermek istiyorum hatta isterse tabi:dance:
ibolya dün bir yerde okudum bebeğiniz yemek yemiyorsa dior onun önünede küçük bi kase getirin elinede kaşık verin..arada kendisi mamasından ağzına kendi kaşığıyla götürmeye çalıştıkça sizde bir yandan başka bir kaşıkla mama verin diordu delikafadulden belki işe yarar bi dene bakim delikafadulden
Bu kiz beni sinir ediyoo yaa hic bisey yediremiyomm aç aç bekliyoo oyle emmiyo diye sutümü sagip biskuviyle meyveyle felan yedirdiklerime karistirip bi sekilde veriyodum miy miy yiyodu az cok simdi puskurtmeyi ogrendi oynun saniyo kasigi tututyoomm büüff yapiyoo ne ust kaldi ne bas 2 gundur de bunu ögrendi artik hic yediremez oldun ya cok uzuluyom zaten kilo alimida dustu her ay 1kilo aliyodu en son 300gr almisti buay hic almamistir eminim kizlar napiyim yaa onceden ne versem yiyoduu bi kahvaltisini yediremedimm sinirr verem edecek beni
off nisan okulda başını çarpmış alnı morarmışş :çok üzgünüm: hemde şişmişşş :çok üzgünüm: bi jel sürmüşler okulda ama çok canım sıkıldı yaakafasını çok koruyorum eli ayağı neyse ama kafasına çok dikkat etmek lazım okulda çarpmışş iştee kaçç kere çarpıyordur okulda Allah bilirr
:a015:
sabahta tamer oyuncaklarıyla oynarken yüzünü çizdi....legodan kule yapmıştı nisan tamer ona uzanmak için uğraşıordu bende yanındayım ama uzanamasın die iyice uzağa aldım (kaldırsana manyaqq karıı demii ))ama biliorsun almak istediği şeye nasıl uzanıyor birdenn hopp die poposunu kaldırdıı sankii emekleyecek ona uzandıı legoyu kaptı ama yüzüde çizildii o aradaa :bbo: off bugünn morluktan gidioz ama hayırlısı bakalım :çok üzgünüm: sabah mehmet akifinde yüzü morarmış tamerle aynı yerdenn -tatlicadiarzu-
acaba arabanın sarsıntısına alıştı da onu mu istiyo ki fisfisfisherkeslere merhabamirmirmirmir
kızlar oğluşum günlerdir uyumuyor.:bbo:berbat durumdayım..ne güzel bi ara sabaha kadar hiç uyanmıyodu.şimdi yarım saatte ya da 1 saatte bi kalkıyo.hemde öyle bi ağlıyoki fırlıyoz eşimle yataktan.pış pışlıyom yine uyuyo.dün gece artık dayanamadık eşim atarax verelim dedi ilk kez:çok üzgünümnuda tam içecekken bi ağlamaya başladı,genzine kaçtı ilaç..gözünden yaşlar geldi öksürürken,kıpkırmızı oldu.senağlamasenağlamayağız ağlıyo,ben ağlıyorum.eşime kızdım niye vermeye kalktın ağlarken diye..sonra sinirlerim bozuldu..:çok üzgünüm:sarıldım uzun bire oğluma.uyudu kaldı kollarımda.niye böyle yapıyo anlamıyorum.diş mi çıkarıyo acaba diye bakıyorum ama görünürde bişey de yok:uhm:başım zonkluyo şuan ağrıdan.gündüzde en fazla 1-2 saat uyuyo.hafta sonu keşan'a gittik eşimin b.annesi umreye gitcek onu uğurlamaya...uykusuz gittik,uykusuz geldik.yavrum arabaya binince hemen uyurdu.gelirken 3 saatlik yolda 1 saat bile uyumadı.şimdi ayağımda daldı gibi ama korkuyom uyanır diye bırakıp da uyuyamıyorum bile:çok üzgünüm:
off ne çok anlatmışım yaa.umarım sizler iyisinizdir.cemre daha iyileşmedimi:çok üzgünüm:
meran sen nereye gidiyon canımcım?:sm_confused:
Anksiyete nedir?
Kaygı, bunaltı ya da sıkıntı olarak da adlandırabileceğimiz anksiyete, herkes tarafından zaman zaman yaşanan korkuya benzer bir duygudur. Duygulanımda kaygı yönünde artış olduğunu ifade eder. Kişi bunu sanki kötü bir şey olacakmış gibi nedeni belirsiz bir endişe olarak algılar. Korku, dışarıdan gelebilecek kaynağı belli gerçek bir tehlike karşısında ruhsal ve bedensel olarak verilen bir tepki biçimidir. Böyle gerçek bir tehlike ile karşılaşan her insan şiddetli bir korku duygusuyla beraber bedensel tepkiler de gösterir. Örneğin kalbi hızla çarpmaya başlar, titrer, terler, gözbebekleri büyür, ürperir, tüyleri diken diken olur vb. Anksiyete, nedeni bilincimizde olmayan yani nedeni hakkında net bir bilgimizin olmadığı, içsel bir tehlike ya da tehdit karşısında gösterilen ruhsal bir tepkidir ve korkuda olduğu gibi bedensel belirtilerin eşlik ettiği bir durumdur .Anksiyete, çok hafif bir tedirginlik ve gerginlik duygusundan panik derecesine kadar varan değişik yoğunluklarda yaşanabilir.
Anksiyete Bozukluğu nedir?
Anksiyete, herkes tarafından zaman zaman hissedilen bir duygulanımdır. Bu duygulanımla tanışmamış kimse yoktur. İnsanın yaşamını sürdürebilmesi, çevreye uyum gösterebilmesi ve belirli görevleri yerine getirmesinde itici güç rolü oynaması bakımından bir dereceye kadar sağlıklı olan anksiyete, kişinin işlevselliğini bozmaya başladığı noktadan itibaren sorun olmaya başlar.
• Kişinin mesleki ve ailevi yaşantısını etkilemeye başlamışsa
• Kişilerarası ilişkilerinde zorluklar oluşturuyorsa
• Gün içinde çok sık karşısına çıkıyor ve gününün büyük bir bölümünü kapsıyorsa
• Bu duygulanımını kontrol edemiyor ve başa çıkamıyorsa
• En az 6 aydır bu durumu yaşıyorsa
Sorunun psikiyatrik (Anksiyete Bozukluğu) olma olasılığı yüksektir. (alıntıdır)
daha bilimsel olsun diye bu açıklamayı buldum canım
ben içine 2 mama kaşığı muhallebi ekleyip öyle veriyom diğer türlü beimki de sevmiyogerçektenmi acaba bizimki mamayı ondanmı yemiyor:uhm:ama o zaman gün içinde kaç öğün yemiş olacakCADIARZU .acaba kendimi boşyeremi üzüyorumki.
birde kızlar benim oğlum yoğurt yemez oldu dediğiniz gibi bende çorbasının içinemi karıştırsamki siz yoğurdu sademi veriyosunuz yapmadığım şey kalmadı meyve püresi ekliyorum yemiyor bisküvi kırıyorum yemiyor pekmez katıyorum yemiyor varsa yoksa muhallebi bir tencere yer onu
bende istiyorum saçıma gölge....şuan kendi rengimi kullanıorum koyu kestane beyazlar artmış :a015: şuan kısa biraz saçım uzasın acık attırcam yaz da gelio :sm_cool:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?