2008 Ekim Anneleri

tüh ya geçmiş olsun cemreye...aynı kerem de böyle olmuştu ist.a dan döndüğümüzde 1gece buhar verildi.aslında hastanede kalmaya gerek yok bazı dr lar eve verio buhar makinasını abimlerin dr vermiş...bizimkinde yoktu o yüzden hastanede kalmıştık zor oluo inş çabucak iyileşir yasenağlama

ben de istiyorum Arda cok iyi yuzsun. Deniz kenarinda buyudugum icin cok severim yuzmeyi. cok korkuyodum ya suyu sevmezse diye ama cok sukur sapirdata sapirdata yuzdu bugun kaydirigubbakcemile3

maşallah ardaya

sekerim senin bebisin adi da arda mi? ben kerem saniyodum.. demek iki ardayiz.. kaydirigubbakcemile5

arda kerem canm bizimki ama daha çok keremi kullanıoz biz :dance:

ben geldimmmmm
çok yorulmuşummmm kafamçokkarıştı

doğrusu o değildir canım.. doğrusunu meran yazmış

ya kızlar tarhana yayla kıyma falan veriyomusunuz

doktorunuz önermedikçe bu gıdaları vermeyin..

geçmiş olsun merancım..

canım araştırma yapmışsın ama sanırım tıbbi bir site değil bu.. inek sütünün verilmemesinin en büyük nedeni allerji (burada bahsettiğimiz barsak allerjisidir, cildinde bulgu olmayabilir ama barsaklarda mikro kanamalara yol açar) riskidir. o yüzden bebeklere tercihen 2 yıl inek sütü verilmemelidir..

ayrıca inek sütünde kazein adlı protein olduğu gibi, insan vücudunda aynı adlı bir enzim de bulunmaktadır, bu ikisi ayrı şeylerdir, kafa karıştırma ihtimali nedeniyle doktorunuza danışmadan nette okuduğunuz hiç bir şeyi bebeklere uygulamayın derim ben..

birşey olabilir canım sen o muhalebinin içine aptamil koy öyle yap.. bizim bebeklerimiz için en uygun süt budur.. tüm doktorlar bunu öneriyor :lepi:

iyi akşamlar , ben geldim.geçmişi okudum neredeyse tam 30 dk mı aldı.bütüngün ne kadar da çok şeyler yaşanmış.
meran geçmiş olsun canım.ne kadar da dikkat etsek bazen tatsız şeyler olabiliyor.
ah o yemeyen bebekler gerçekten çok zor.aç bıraksan bi türlü b ırakmasan bir türlü. ama bence çok da zorlamayalım.zaten onalrın mideleri ne kadarcıkki.miğde bir balon gibidir.esnetğiniz kadar esnetirsiniz.aç olan bebek bence belli eder.ve herkesin metabolizması farklı işler.o yüzden bebişlerimizi kıyaslamayalım.ortalama acıkma süreleri vardır.ama hepsi aynı değildir.

çıtırım,
gölge beni olduğumdan olgun gösteriyor, ama beyazlarla başa çıkmanın en uzun vadeli yolu da bu.tavsiyelerin için teşekkür ederim.beyazlar canımı sıkmaya başladı.23 nisana kadar bi bakım yaparım artık.
dbest , hadi geçmiş olsun bu telaşı da atlattın.

evet canım aptamil dediğim devam maması.. süt koymak istediğin herşeye bunu kullanabilirsin...

Kizlarr hacerin demir damlasini veriyodum tam agzini actim damlatacakken kafasini bi cevirirse damla kulagina damladi hemen pamuklu cubukla temizledim felan icine inmedi sanki bisey olurmu yaa bu zilli beni sinir ediyo artikk

az cadı değil zilliiiii kaydirigubbakcemile3 :asigim:

dbestcim nasilsin canim? eylul naapiyo?

iyiyim canım saol misafirler vardı gittiler çok yorulmuşum -tatlicadiarzu-

eylül uykusunda 2 kere kustu bu gece (2030da uyudu) :çok üzgünüm: inşallah hasta olmaz :çok üzgünüm:

cemre hastanedeymiş :çok üzgünüm:

kızlar ben de yatıorum ii geceler tatlı rüyalaryerimseniben

güle güle özlemcim iyi gecelerr :a015:

saol nurce atlattım vallaa ama ayaklarım şişmiş haa sabahtan beri ayaktayım delikafadulden

aaa superr yaa şpp şıppp superrkaydirigubbakcemile3
fotoları beklıyorum merklaadelikafadulden

cemreye uzuldum yabenneyaptımki
su brosıolıt ne illet bıısmışş kardesım yaaÇok üzgünüm çoook

kızlar bugun bızım burda bebek markete baktım da
yurutec yokmus.
chıcconun ılk arabam vardı.
ama onu sımdı kullanamazkı ya.
başka bıyerden bakıcam artık bı ara.

babası gıtmıs yıne oyuncak almıs tozz shoptan
delı mı ne ogle arası vaktını orda gecırıokaydirigubbakcemile3

aaa superr yaa şpp şıppp superrkaydirigubbakcemile3
fotoları beklıyorum merklaadelikafadulden

cemreye uzuldum yabenneyaptımki
su brosıolıt ne illet bıısmışş kardesım yaaÇok üzgünüm çoook

ya ben anlamadım ibolya bronşit yazmış.. bronşit mi bronşiolit mi olmuş CADIARZU:çok üzgünüm:

kızlar bugun bızım burda bebek markete baktım da
yurutec yokmus.
chıcconun ılk arabam vardı.
ama onu sımdı kullanamazkı ya.
başka bıyerden bakıcam artık bı ara.

chicconunkini aldım ben hiç güzel değil gittim değiştirdim kraft aldım bu süperrr
bugün geri geri ve yan yan gitmeye başladı :teytey: :sm_cool: ummarım bi kaç güne kalmaz ileri gitmeyi de başarır :hooray:

babası gıtmıs yıne oyuncak almıs tozz shoptan
delı mı ne ogle arası vaktını orda gecırıokaydirigubbakcemile3

ne güzel işteeeee delikafadulden

inşallah :Saruboceq:

ama senınkı bıldıınn yurutec.
chıcconun ılk arabamı gordun mu sen?*

yavrum mesajın aynısını yazıyom bak

napıyon len biiiiippppp ? (burayı sansürledim) anacım biz hastaneye yattık, tel çekmiyo, ondan mesaj atıyom, cemre bronşit olmuş, hava verilecek sabaha kadar, kızlara haber et merak etmesinler

bende yürüteç yerine ilk arabamı almayı düşünüyorum.
ama ablamda yürüteç varmış hiç alam bunu kullan dedi.daha kullnamadım , şimdilik de pek düşünmüyorum.ama yine de bekletiyorum belki kararı mı değiştirirm diye. edirne de kuzenimin oğlu hiç yürüteç kullnamdan adım atmaya başlamıştı.11 aylık faln ken adım adım ilerliyordu.

ilk arabamın nesi cazip gelmedi dbest?

kızlar ben yatmaya gidiyom, bu gece de erken uyuyum, haydi iyi geceler size muciks muciks

iyi gecelr canım.
bende 3 ten önce yatamıyorum. alışkanlık haline geldi artık.hergün bugün erken yatacağım diyorum yok.en erken saat 2:30 oluyor.sabah da gözler zor açılıyor.
ahhhh geç saatlere kadar uyuduğum günler de güzel di hani

bana cazıp gelemeyen tarafı su ona tutunup yurumeye baslaması ıcın en az 9 aylık olması gerkıo. ozman ben ellerınden tutarak da yurutebılırım ayrıca kendısı kalkıp koltuk kenarlarına tutunabılır aynı sey..
ama yurutecı sımdı kullanabılırız..

ama senınkı bıldıınn yurutec.
chıcconun ılk arabamı gordun mu sen?*

sanırım yanlış yazdı bronşiolittir bence.. geçmiş olsun inşallah hemen iyileşir :Saruboceq:

önceki mesajda yürüteç yazdığım için tekrar yazmamışım o yüzden yanlış anlaşıldı
ben chicconun yürütecini beğenmedim ve geri götürdüm.. ilk arabam hakkında bi bilgim yok :sm_confused:

eylül yürüteci çok sevdi kaydirigubbakcemile3 geri geri ve yan gidiyo şimdilik kaydirigubbakcemile3 camın önüne kadar geldi perdeyi yakalamaya çalışıyo çok şekerr :asigim:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…