sanırım yanlış yazdı bronşiolittir bence.. geçmiş olsun inşallah hemen iyileşir :Saruboceq:
önceki mesajda yürüteç yazdığım için tekrar yazmamışım o yüzden yanlış anlaşıldı
ben chicconun yürütecini beğenmedim ve geri götürdüm.. ilk arabam hakkında bi bilgim yok :sm_confused:
eylül yürüteci çok sevdi kaydirigubbakcemile3 geri geri ve yan gidiyo şimdilik kaydirigubbakcemile3 camın önüne kadar geldi perdeyi yakalamaya çalışıyo çok şekerr :asigim:
perdeyı ındırmesın de asagııkaydirigubbakcemile3
bana cazıp gelemeyen tarafı su ona tutunup yurumeye baslaması ıcın en az 9 aylık olması gerkıo. ozman ben ellerınden tutarak da yurutebılırım ayrıca kendısı kalkıp koltuk kenarlarına tutunabılır aynı sey..
ama yurutecı sımdı kullanabılırız..
minicik elleriylen bunu başarırsa yuh derim kaydirigubbakcemile3
Hu huu Ben geldim gezmeye gittik aksam gelemedim naptiniz bakalim
iyi geceler dbest , bu yorgunluğun üstüne ne güzel uyunulur.
ben çıkıyorum kızlar çok yorulmuşumm
hadi iyi gecelerrrrrrrr
iyi gecelerr
bakalım uyuyabilecek miyim bacaklarım ağrıyoooo :çok üzgünüm:
Neysee bende kaciyim yoruldum bayagi esim isten gec geldigi icin aksam gezmelerine 9 bucuktan sonra gidiyoz ve acele acele yemek yiyip cikayooz gelince mutfagi topladim babasi uyutmus haceri benimde isim bitti yatayim barii
Gecmise bi goz attim cemreye uzuldum yaa bi hasta oldummu tamam duzen tutmuyoo cok dikkat etmek lazim yoksa basa cikilmiyoo cok uzuldum ins iylesirde bidaha tekrarlamaz bizde bugun gezmedeydik esimin teyzesi oglusu 1bucuk yasinda felan yurutecini veriyim haceri dolassin dedi bizde pek yurutece bindirme taraftari degiliz aslinda diye almadik dedik ben bugun baktim burda bi yere ayni zamanda sallanan bi yurutec vardi cok hosuma gitti atli karinca gibu oluyoo ama bilmiyoomm aslinda kendime guvenemiyomm simdi unutur ise dalarim oda gider basina bi is acar simdi surekli anakucagina ve mama sandalyesine emniyet kemerini baglayip birakiyoom basina is gelir diye korkuyomm bizim evin her yeri tehlike kirilicak dokulecek cok sey var baktikk olmadi teyzeminkini alirizz denerizz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?