2008 Ekim Anneleri

perdeyı ındırmesın de asagııkaydirigubbakcemile3

evet o konuda hem fikir.tutunarak gezmesi bence daha güzel farkıl nesnelere de dokunmuş oluyor üstelik.ilk arabam çok amaçlı da olmuyor.bir tek ileride oyun amaçlı üzerine oturup ayakları ile iterek gezinebilir.

minicik elleriylen bunu başarırsa yuh derim kaydirigubbakcemile3

eller mınıcık falan ama delı gcu var bunlarda mubarek..
tuttumu bırakmıo skı sıkı ole bı cekıokı ıklım.bn sacımdan bılıomkaydirigubbakcemile3

ayyyyyyyyy ıklım coraplarını cıkarmayı öğrendı.kafamçokkarıştı
ben gıydırıom o cıkarıo .bı bakıom elınde corap azına sokup yemeeyee calsıo.
corabı beğenmezde ayak parmakları favorımız:roflol:

Hu huu Ben geldim gezmeye gittik aksam gelemedim naptiniz bakalim

hoşgeldim leylacım.nasıl geçti gezmeniz.bend eyeni geldim sayılır.bu bacılar gene kaynatmış.cemre hastanedeymiş.
inaşllah çarçabuk iyileşirler. küçücükler daha.

benim yeğenim daha küçükken sanırım 1,5 yaşında fln anca vardı.gece uyurken olacak herhalde bir böcek ısırmıştı alnından.alnı şişti mosmor omuştu.dr. falan gidildi.intihap toplamış onu akıtmak için odaya aldılar.ablamla bizi de dışarı tabi.intahap olan bölge uyuşturulmuyormuş intahabın sıkarken akması için.
selinimin sesi hala kulaklarımda. ben teyzesiyken yüreğim dayanmadı ablamın için nasıl olmuştur bilemiyorum.ama artık az çok tahmin ediyorum.
o yüzdendir ki küçük çocukların hastalıkları daha zor gelmiştir bana.

Gecmise bi goz attim cemreye uzuldum yaa bi hasta oldummu tamam duzen tutmuyoo cok dikkat etmek lazim yoksa basa cikilmiyoo cok uzuldum ins iylesirde bidaha tekrarlamaz bizde bugun gezmedeydik esimin teyzesi oglusu 1bucuk yasinda felan yurutecini veriyim haceri dolassin dedi bizde pek yurutece bindirme taraftari degiliz aslinda diye almadik dedik ben bugun baktim burda bi yere ayni zamanda sallanan bi yurutec vardi cok hosuma gitti atli karinca gibu oluyoo ama bilmiyoomm aslinda kendime guvenemiyomm simdi unutur ise dalarim oda gider basina bi is acar simdi surekli anakucagina ve mama sandalyesine emniyet kemerini baglayip birakiyoom basina is gelir diye korkuyomm bizim evin her yeri tehlike kirilicak dokulecek cok sey var baktikk olmadi teyzeminkini alirizz denerizz

Neysee bende kaciyim yoruldum bayagi esim isten gec geldigi icin aksam gezmelerine 9 bucuktan sonra gidiyoz ve acele acele yemek yiyip cikayooz gelince mutfagi topladim babasi uyutmus haceri benimde isim bitti yatayim barii

Neysee bende kaciyim yoruldum bayagi esim isten gec geldigi icin aksam gezmelerine 9 bucuktan sonra gidiyoz ve acele acele yemek yiyip cikayooz gelince mutfagi topladim babasi uyutmus haceri benimde isim bitti yatayim barii

eee lelyoşum, nolcek bizim haller böyle.
bize de ablamalar gece 10 dan sonra geliyorlar kahve içmeye, ya da pazarı bekliyoz.hadi yakın akrabaya geç gidiyoruz da ya gidemediklerimiz.ah bu kacalar ahhhhh.:asigim:

ole iş yapacağın zaman koymıycaksın yurutece.
ısın gucun yokken ve hacer tamamen gozetımın altındayken kullanıcaksın.
yurutec sanıldıgının aksıne meranın da dediği gıbı cocugu oyalamakta cok anneyı oyalıyo,gozunun daha cok usuunde olması gerekıuor.bence dıkkatlı olunursa problem cıkmaz..

merosumada ıyı ucuslar dılıyorum kazasız belasız gıt gel inş.
gonlunce gır tatıl olur sana ıns..:Saruboceq:
kuzumuzuda öp...gecmıs olsun dıleklerımıızı ıletırsıın artık ablaya..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…