2008 Ekim Anneleri

teşekkür ederim canım.sıpacan zaten huysuzdu,iyicene huysuzlaştı.hani sinirinden mokuyla kavga ediyo derler yakaydirigubbakcemile3aynen o hesap..
bende kociş olmadan hiç yıkamadım.bide o kadar çok tepiniyoki kayar elimden diye ödüm kopuyo.kociş bile zor zaptediyo bazen.bide eşim tembihliyo sıkı sıkı,sakın ben yokken annenle falan yıkamaya kalkma diyebu konuda hassas:çok üzgünüm:

ben içine oturtup da yıkıyorum. iil baslarda bende tırsmıstım ama gorundugu kadar zor degıl

aa gelll valla
ne zaman gelıonn:teytey:

saolll dbstcımm :1hug::1hug::1hug::1hug:

nerdesınn senn:mymeka::mymeka::mymeka::mymeka:[/QUOTE]

ahh sorma canım yaa eşim hergün bilgisayarı okula götürüyo.gelince de zaten şevvalle uğraşıyom.tabi o arada bilgisayar hala istila altında oluyo.fırsat kalmıki bizimkinden:mymeka:arada girip okuyom yazdıklarınızı.hızlı hızlı giriyom nick yazamıyom tabüü.bazen halilo ben oluyom haa bilin dedüm:jeyyar:ama çok kalamıyom.şimdi her haliloyu ben sanmayın sakınn:1rolleyes:

bu arada iboşş
bıskuvılerı bardagın dötüyle ezzdım dedın ya..
ben onu rondo ıle hallettım..cok pratıkkkk..oluyoo
bayılırım pratık seylere[

nerdesınn senn:mymeka::mymeka::mymeka::mymeka:

ahh sorma canım yaa eşim hergün bilgisayarı okula götürüyo.gelince de zaten şevvalle uğraşıyom.tabi o arada bilgisayar hala istila altında oluyo.fırsat kalmıki bizimkinden:mymeka:arada girip okuyom yazdıklarınızı.hızlı hızlı giriyom nick yazamıyom tabüü.bazen halilo ben oluyom haa bilin dedüm:jeyyar:ama çok kalamıyom.şimdi her haliloyu ben sanmayın sakınn:1rolleyes:[/QUOTE]

anladım canım..
accıcık sana musade etsın canumm olmuyo böleeeeÇok üzgünüm çoook

zaten bu aralar tek kavgamız bilgisayar oldu.sonunda bi tane daha bilgisayar alacam şu eve dedi sanlki en çok ben kullanıyom ha.ahaaaaa bizimki çığlığı bastı öpüyom hepücünüzüŞeniz

Konuyu Toplam 2 Kullanıcı okuyor. (1 Kayıtlı kullanıcı ve 1 Misafir)
çıtır-pıtır

bugün cok ekikk durumdayım
mirmirmirmir

annaaaaaaaa sıpayı uyutamadım bugün ay, çarşafta sallıyom uyuyunca yatağna alıyom uyanıyo, deli gibi bağırıyo, geri çarşafa yatırıyom o zaman yeniden uyuyo, bööle 4-5 sefer yaptık, deliriciydim yav, niyse şu sıpanın karnını doyurim de bende az uzanim sinirlerim zıpladı yine

Su yayla corbasini yaptim yogurt seviyo kesin yer diye seviniyodumm hic yemedii yaa deli edecek beni bak banyo yaptirdim 3dk emzirdim zorla uyudu masallah 2bucuk saat uyandi acikmistir diye hemen meme verdim emmedii hicc corbayida yemedi bi kasik corba defalarca verilirmi ya veriyomm agzindan geri cikariyoo kasikla geri veriyom geri cikiyoo dudaklarinin kenarindan akiyo delü edecek benii hadi dedim yere sofra bezi sereyim oturtayi eline kasik vereyim o oyalanirkan veriyim dedim meran dediydinyaa boyle deneyin diye zilli kasigi aldigi gibi corbayi kafasina surdu daha yeni banyoo yaptirmistiiiim neyse ya sabir dedim agzina kasigi goturdugu arada hemen corba verdim zilli aninda puskurttu uyuz olacam resmen aksama ay ne halin varsa gir demek isterdim ama olmuyoo istee yaa emse tek ona razi olacamm

leyla yavrum bunu banyo öncesi deneyelim o zaaman :roflol:

selam hanımlar.bu akşam kocam nöbetçi feyzayla başbaşayız abbboooww yandım ben.şimdiden daraldım yaa.şizlerden nabere.celen naptı

selam hanımlar.bu akşam kocam nöbetçi feyzayla başbaşayız abbboooww yandım ben.şimdiden daraldım yaa.şizlerden nabere.celen naptı

benim herif gelsin şu sıpayıı fıydırmayı düşünüyombabasına, bugün zorladı yinebeni, dakikalar var sabırszlıkla bekliorumkaydirigubbakcemile3 cemre de hastaneden çıkmş, dün bulguları iyi diye eve göndermişler eve gelince yeniden hırlamaya başlamış nettiler bilimyom d aha sonra

benimde aynen öyle valla hiç sabrım kalmadı ne yapacam bilmiyorumkafamçokkarıştı

nihalcim cıktık biz cok şükür.hırıltısı genevar :çok üzgünüm: haftaya kontrole gidicek bakalım ne dicii doktoru :sm_confused:

şş meran herife sööledim buluscaamızı "o cok konusan mı" dedi :roflol: yok dedim o değil o denizlideki puhahaaaaaaaa :roflol:

leylacım sabır de zorlama vardır bi bildiğii :teselli: bizimkilerde hiiç yemiordu ablamınkiler bugün yediler ev ahalisi şokta :1shok: yemeyen çocuk çok zor :çok üzgünüm: dün ablama demiştim tamerin kaşığından yedirelim belki iştahlanırlar die gerçekten bugün yediler kaydirigubbakcemile3

çıtırım iklimede maşallah

kızlarr bişe öğrendimm annemden yoğurt mayaladı çoculara sonra mayaladığı kabı poşetin içine koydu başka birşeye sarmadıı :1shok: annem dior ki poşet yeter başka bişeye sarmaya gerek yokk kafamçokkarıştı ben kaç kat sarıordum kavanozuu poşet yetiormuşş laelaelaelaelae

heheee duy ibolyaa duyy kaydirigubbakcemile3 yazın gelirseniz eşinle tanışırsak o zaman diyebilir bunu bana lülülülülülü

dbeeeeeeeeessssssssstttttt buluşuoz Anacım gelionmıuuuuuu :teytey:

ben geldimmmmm delikafadulden delikafadulden

puhahahah çok konuşan he kaydirigubbakcemile3

aaa bak bunu denicemmm :lepi: saol merancımmm Şeniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…