teşekkür ederim canım.sıpacan zaten huysuzdu,iyicene huysuzlaştı.hani sinirinden mokuyla kavga ediyo derler yakaydirigubbakcemile3aynen o hesap..Tesekkur ederiz teyzesii bende daha 2 kere tek basima yikadim artik hepde kendim yikarim esimden hayir yokk ki olsada saat 9da geliyoo yemegini ye felan saat 10 oluyoo o saatte yikamaya kalkdsak gec oluyoo cocugun uykusu geliyoo zaten bende gunduz kendim yikicam artik
Yagiza da gecmis olsuun yaa ins duzelirr kiyamam diş cikaracaklar hacerde cok huysuz bu aralar
canım bende içine oturupta yıkıonuz sandım valla.filede oturuyor bizimkide.ama ben yinede korkuyorum yalnız yıkamaya yaaa.akşam kocişimle yıkıoz hep.onsuz nasıl yıkarım bilmiorum ama tam desteksiz oturması lazım yıkayabilmem için....
canım bende içine oturupta yıkıonuz sandım valla.filede oturuyor bizimkide.ama ben yinede korkuyorum yalnız yıkamaya yaaa.akşam kocişimle yıkıoz hep.onsuz nasıl yıkarım bilmiorum ama tam desteksiz oturması lazım yıkayabilmem için....
günaydun ule millet, nassunuz eyimisiniz, şu alıntıları bitiriiim cupcup yapıciiimmmkaydirigubbakcemile2
gittim uyudum ve geldim, aslan gibiyim :dance:
ya yavrum takma sen söylenenleri, ne anlar onlar senin derdinden, çocuğunlan sen biliyon yaşadıklarınızı, aslında o da kötü niyetlen söylemiyo da işte densizlik ediyo, sen kendi doğrularına bak milletin dediklerini boşver :teselli:
eyi eyi iyleşiyonuz şükür, allah bi daha göstertmesin inşallah, angara çık aradan angara :roflol: len angarada tanıdığım yok yav, olsa bende çıkartma yapardım, bizim kurum eitime göndeiryo milleti ama ben ücretsiz izindeyim beni göndermiiler malesef :çok üzgünüm: izin dönüşü haşırt diye nöbete gircem, ardından da angaraya yolarlar herhalde, bende o zaman çıkarttıriiim bari naapim kaydirigubbakcemile3
çıtır bak izmire çıkarttırma şeyedebilirim, ama merkezde tanıdığım yok, tirede bi de bergamada var, geçenlerde arkadaşım geldiğinde söz aldıydı benden havalar ısınınca 1 hafta gelip bizde kalcesin diye, eşim de hafta sonu bizi almaya gelicik, 1 hafta çok uzun ya belkim bir iki gün gidebilirim, belkim de eşimle gideibilirim, ne kadar kızsam da kocamsız duramiim ayşşşş ben izmire şetttirince buluşalım ulehihoyyyt
1-mikrodalga zararlıymış diye duydum,zaten benimde mikrodalgam yok kullanmiim
2-ben daha kıymaya başlamadım, ama başlayınca da nasıl şettircem bilmiyom, çift çekilmiş diyolar ama pişirince o yine sertleşip pütürlü olmuyomu acaaba
3-bizim bıngıldağımız hala açık, demirini de ihmal etmiyom ama acaba bizdemi bi gariplik var
4- ben 120 ml suya 5 ölçek mama koyup ardından da suyu dayıyorum, malum bizimkisi su manyağı :roflol: gece mamasını da püre giibi koyu kıvamlı hazırlıyorum, 120lik biberonun tamamını dolduruyorum, biberon ucunu da baya bi genişlettim o şekilde uykusunda veriyorum zaten bizimkisi uyanıkkan bi halt yemez, bisküviyi de 2 tane filan koyyorum, her zaman koymuorum, yoğurdun içine ekledim dün, yoğurt az ekşi gibiydi yemedi bende bebe biskvisi karıştırdım içine, bi de ben bikaç gün önce bardağın dötüyle bisküvileri un haline getirip temiz bi kavanozun içine koydum, ordan kaşık kaşık ekledim, şimdik bitti yeniden yapıcim
5-bunu bende çok merak ediimm, meranlan dibest karısı bizi aydınlatırlar nasıl olsa kaydirigubbakcemile3
meraba meran zıfır yedi, nasılsın eyimisin, beni sorucik olursan sağlığına duacıyım, kestane kebap acele cevap kaydirigubbakcemile3
suyu seviyomu suyu, bak benim sıpa deli gibi su içiyo, bıraksan biberonun hepsini bitircek, bende biraz önce dediğim gibi 1 ölçek fazla mama koyup ardından suyu dayıorum aynı hesaba geliyo kaydirigubbakcemile2
maşallah çok güzel kilo almış
geçmiş olsun celencim seni çok merak ettik :çok üzgünüm:
kızlar geçmişi okucam dedim ama malesef işim çıktı ben çıkıyorum sonra görüşürüzzzz :a015:
kim var bizden baska :sm_confused:
at tuttum hihoyyyt
bendeeeeee delikafadulden delikafadulden delikafadulden delikafadulden[/QUOTE
berrın vardı bırılerı daha vardı.kasım annelerınen bır var.onunla da cok yakın oturuyomusuzzz
merhabalarrrrrrrrrrrr çok özledim ŞenizŞenizsizi geçmişi de okuyamadım ama cemre hastalanmış oy yer teyzesi onu ama iyileşmiş sevindim Allahım hiçbir bebeği hasta etmesin:Saruboceq:
şevval sena hiç oturmayı sevmiyo oturunca ağlıyo yatarak yiyo oturarak asla ağzını açmıyo maymun.neyse dert etmiyorum zamanı gelince oturur napim.peki biz destekli oturtmazsak alışmaz mı acep:uhm:neyse bakalım bi geçmişe hazır şevval uyurken okuyabildiğim yere kadar okuyayım barüü
nerdesınn senn:mymeka::mymeka::mymeka::mymeka:
nerdesınn senn:mymeka::mymeka::mymeka::mymeka:
Su yayla corbasini yaptim yogurt seviyo kesin yer diye seviniyodumm hic yemedii yaa deli edecek beni bak banyo yaptirdim 3dk emzirdim zorla uyudu masallah 2bucuk saat uyandi acikmistir diye hemen meme verdim emmedii hicc corbayida yemedi bi kasik corba defalarca verilirmi ya veriyomm agzindan geri cikariyoo kasikla geri veriyom geri cikiyoo dudaklarinin kenarindan akiyo delü edecek benii hadi dedim yere sofra bezi sereyim oturtayi eline kasik vereyim o oyalanirkan veriyim dedim meran dediydinyaa boyle deneyin diye zilli kasigi aldigi gibi corbayi kafasina surdu daha yeni banyoo yaptirmistiiiim neyse ya sabir dedim agzina kasigi goturdugu arada hemen corba verdim zilli aninda puskurttu uyuz olacam resmen aksama ay ne halin varsa gir demek isterdim ama olmuyoo istee yaa emse tek ona razi olacamm
selam hanımlar.bu akşam kocam nöbetçi feyzayla başbaşayız abbboooww yandım ben.şimdiden daraldım yaa.şizlerden nabere.celen naptı
benim herif gelsin şu sıpayıı fıydırmayı düşünüyombabasına, bugün zorladı yinebeni, dakikalar var sabırszlıkla bekliorumkaydirigubbakcemile3 cemre de hastaneden çıkmş, dün bulguları iyi diye eve göndermişler eve gelince yeniden hırlamaya başlamış nettiler bilimyom d aha sonra
selam hanımlar.bu akşam kocam nöbetçi feyzayla başbaşayız abbboooww yandım ben.şimdiden daraldım yaa.şizlerden nabere.celen naptı
nihalcim cıktık biz cok şükür.hırıltısı genevar :çok üzgünüm: haftaya kontrole gidicek bakalım ne dicii doktoru :sm_confused:
şş meran herife sööledim buluscaamızı "o cok konusan mı" dedi :roflol: yok dedim o değil o denizlideki puhahaaaaaaaa :roflol:
heheee duy ibolyaa duyy kaydirigubbakcemile3 yazın gelirseniz eşinle tanışırsak o zaman diyebilir bunu bana lülülülülülü
nihalcim cıktık biz cok şükür.hırıltısı genevar :çok üzgünüm: haftaya kontrole gidicek bakalım ne dicii doktoru :sm_confused:
şş meran herife sööledim buluscaamızı "o cok konusan mı" dedi :roflol: yok dedim o değil o denizlideki puhahaaaaaaaa :roflol:
leylacım sabır de zorlama vardır bi bildiğii :teselli: bizimkilerde hiiç yemiordu ablamınkiler bugün yediler ev ahalisi şokta :1shok: yemeyen çocuk çok zor :çok üzgünüm: dün ablama demiştim tamerin kaşığından yedirelim belki iştahlanırlar die gerçekten bugün yediler kaydirigubbakcemile3
çıtırım iklimede maşallah
kızlarr bişe öğrendimm annemden yoğurt mayaladı çoculara sonra mayaladığı kabı poşetin içine koydu başka birşeye sarmadıı :1shok: annem dior ki poşet yeter başka bişeye sarmaya gerek yokk kafamçokkarıştı ben kaç kat sarıordum kavanozuu poşet yetiormuşş laelaelaelaelae
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?