2008 Ekim Anneleri

yawruların doum günüsünü kutlucazzz hepsininkinii hemdee delikafadulden tavşanlı pasta yaptıkk :lepi: içinde tavşan yokk görünümü tavşan gerçi kedü delüsü ben onu azcık kediye benzettim kaydirigubbakcemile3

o nasıl oluyo kızz resmini çek koy hele biz de öğrenelimmmm delikafadulden
ben de yicem ben deeee delikafadulden delikafadulden

benimde aynen öyle valla hiç sabrım kalmadı ne yapacam bilmiyorumkafamçokkarıştı

gecici bi sure babaya fıydırdım ama bumerang mubarek dondu dolastı benı buldukaydirigubbakcemile3 bırazdan bende babaya fıydırmayı dusunuıom
heheee duy ibolyaa duyy kaydirigubbakcemile3 yazın gelirseniz eşinle tanışırsak o zaman diyebilir bunu bana lülülülülülü

aşkolsun :dilcikar::dilcikar:

leyla yavrum bunu banyo öncesi deneyelim o zaaman :roflol:

Yok anam bu kiza hic bisey sökmezz
benimde aynen öyle valla hiç sabrım kalmadı ne yapacam bilmiyorumkafamçokkarıştı

Nihalcimm sabir cekecez artik napalim baska caremiz yok

Lee su tamerin kasigini burayada getirr yaa
bu yogurtu deneyecemm ayy iyi oldu bende katkat sariyodum hatta ben hani ocagin elektirikli bolumu varya duz olan yer orayi isitiyodumm biraz sonra oraya koyuyodum saryodumm gecen annem geldi kizim okadarinna gerek yok koy su masanin onunde mayala dedi bende iyce sarip masanin usune mayaliyodumm hehee simdi onuda attik posete sok tamam hee pratikk karii nede olsa gayserili selam suyle annene

Ayy resim koyy merak ettumm kediye benzeyen tavsani
Ayrica kuzularin dogum gunu kutlu olsun

herkese ıyı aksamlar bende ekım annesıyım ve bı beslenme duzenımız yok sızın nasıl acaba bırde muhallebı verıyormusunuz nasıl verıyorsunuz?

Ibolyaa len aynii vallla aksam herife veriyomm bi bakiyomm bi sekilde geri benu buluyoo yavv oda goturup babanneye satiyoo oda namaz kilacagi zaman bana veriyoo gerii hoss bi kac haftadir verebilecegim bi herifde yokk yaa daha isteler ve 9 u buluyo gelmelerii deli oluyomm bi geliyoo haşat yemegi yiyo yatiyoo saat 10da yemek yiyok sonra yatiyok tabii kiloo veremem leen 23 nisanci ogretmenler duzgun kiyafetler isteyinn olm herifimden olaacamm yakindaa adamm okullara yetisemiyoo ayy bi kiyafetler soruyolar hic biyerde yok herif velilere acdi dukkana dikis makinasi aldi hem para kazaniyim hem hayra giriyim diyee simdi kim ne isterse dikip veriyoo ayy gecen gun kiz cocugu arap baci olacamiss kara carsaf nan calvar dikmisler hakim kiyafeti kafkas kiyafeti herbisey istiyolarr adam onlari yapacam diye evi unuttuu yaa para hirsi burudu herifii

ay yavrum nasıl olsa yıkıyciz, kirletirlerse kirletsinler deriz, yere atarız bi eski çarşaf, üzerinde ne halt ederlerse etsinler, şahsen ben denemeyi düşünüyorm, merannnnnnnnn o tamerin kaşığından bende istiyommmm, hatta bize 3-5 kaşık birden yollayın anca denk gelir mıymıntıya :roflol::roflol:
herkese ıyı aksamlar bende ekım annesıyım ve bı beslenme duzenımız yok sızın nasıl acaba bırde muhallebı verıyormusunuz nasıl verıyorsunuz?

yavrum tokturun ne verdiyse onu et sen bize bakma, herkes doktorunun yönlendirmesi doğrultuunda hareket ediyo, bi de ben muhallebii hazır veriyorum, sıcak suya karıştırılandan, pişirmiyorum yani

Hasgeldin canimm bizim de yani kizimla benimde bi duzenimiz yok cunkii yemiyoo muhallebi veriyoruzz canimm bu mulipanin felan varya tahillilar iyi geceler felan olanlardan

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 bürümüş olabilü anam, len bi zamanlar annem de arap bacı olduydu, birinin doğum partisi varmış evde arkadaşla r arasında, anneme de illa sende arap bacı olcaksın demişler, başına bi beyaz tülbent geçirdiler, kaşını gözünü de boyadılar, ay çok komik öle fotoğrafı bilem var, aynı arap bacıkaydirigubbakcemile3

ay biraz önce tuvalete gittiydim, bizim tuvalet banyonun içinde, locmanda bi küçük daire bi de büyük daire var, bizimkisi küçük daire, küçük dairelerin de ayrı bi tuvaleti yok, banyonun içinde klozet var, neyse ben tuvalete gittim, gündüzden de banyo yaptıydım banyoyu temizleyemediydim, onu temizledim,sonra beyefendi sabah kusmuş yorganı kıyafetleri herşeyleri kirlendi, onları yıkıyım dedim makineyi çalıştırdım, 15 dk falan içerde kaldım yani, eşim de o ara çocuğu uyutuyou, bende diyomki ses kesildi herhal uyudu, neyse çıktım banyodan bi baktım aaaa koltukta oturuyolar :roflol: napıyonuz len siz burda dedim gülüyo bana, suç bastırıyo bi de yav, babası da uyutamadım yav dedi, şartlar olgunlaşmamış henüz diyo :roflol:

bende onlardan verıyorum dkr ole dedı ama muhallebı daha tok tutar dedıler ama hıc vıtamın yok ondada yanı kafam karıstı 3 gundur atesı dusmuyodu cok sukur bugu bıraz dustu bnde yedırımde aksam rahat uyusun dıorum ama fıkırlerınızı duzenınızı bı alı dedım dkr bbı duzene sokmadı daha cuma gunu gıdıcem:uhm:

yavrum gece deliksiz uyumasını istiyosan milupanın yada diğer markaların gece tahıllı mamaları var onlardan ver, biz kaşık düşmanı olduğumuz için mecburen biberonla alıyoz, ben biberon ucunun birinin ağzını iyice açtım, gece tahıllı mamasının içine az mama koyyorum, az muhallebi ekliyorum, iyice koyu kıvamlı yapıp uykusunda tıkıyorum, zaten biz uyanıkken bi halt yemioruz

bugün topicde işler kesat yav kimse yok, sibeldudy yavrum bizim burda uzmanlar var, meran zıfır yedi var, emzik dibest var, bak onlar iyi biliyolar sen onlar gelince bi danış onlara, bide mok profesörümüz terken vardı ama görünmüyo eskisi gibi, kız leyla terkenin mok muhabbetini özledim yav :roflol:

:roflol::roflol:Allah seni iyi etsin emi.kız ben geçen gece terkeni rüyamda gördüydüm özeline yazacaktım ama unuttun sonra.albümüne baktıydım o gece gördüm.kız ibolya senin bu bebekinin bakışları beni bitiriyor valla.anacım ne tatlı oldu bu yaakaydirigubbakcemile3

heeee uzaktan datlu görünüyo da anam çirkef bu çirkef, sen baaa yaptıklarını bilmiin galiba :roflol::roflol: yaaa biraz önce annemle telefonda konuştuk, annemlerin komşusu var, bizden 10 gün önce doğurdu karı, bebek hiçbişeye tepki vermiyomuş yaa, anneme yusuf eymen gülüyomu diye soruyomuş, annem de sorma çok oyun çocğuğu oldu bu aralar kahkahalar atıyo çığlıklar atıyo demiş, benimkisi hiç gülmüyo diyomuş kadın, sora annem onlara gezmeye gitmiş, ceylinnn kızıımm diyom diyo öyle bön bön yüzüme bakıyo hiç tepki vermiyo diyo, acaaba kulaklarındamı bi sorun var ki d edim, tvyi birden sesini yükseltiverin bakalım oyana dönüp bakcakmı dedim, belkim de zekasında bi sorun vardır dedim, sen kadına bi doktora götür desene dedim, nasıl söliim kızım yanlış anlar diyo, ay üzüldüm yaa, bi de ailelerinde özürlü kiişiler varmış, allah korusun dert oldu bana bu ya, 6 aylık çocuk nasıl gülmez nasıl tepki vermez fisfisfis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…