dbeeeeeeeeessssssssstttttt buluşuoz Anacım gelionmıuuuuuu :teytey:
angarada buluşmuoz mu ki :sm_confused:
yawruların doum günüsünü kutlucazzz hepsininkinii hemdee delikafadulden tavşanlı pasta yaptıkk :lepi: içinde tavşan yokk görünümü tavşan gerçi kedü delüsü ben onu azcık kediye benzettim kaydirigubbakcemile3
benimde aynen öyle valla hiç sabrım kalmadı ne yapacam bilmiyorumkafamçokkarıştı
nihalcim cıktık biz cok şükür.hırıltısı genevar :çok üzgünüm: haftaya kontrole gidicek bakalım ne dicii doktoru :sm_confused:
şş meran herife sööledim buluscaamızı "o cok konusan mı" dedi :roflol: yok dedim o değil o denizlideki puhahaaaaaaaa :roflol:
heheee duy ibolyaa duyy kaydirigubbakcemile3 yazın gelirseniz eşinle tanışırsak o zaman diyebilir bunu bana lülülülülülü
leyla yavrum bunu banyo öncesi deneyelim o zaaman :roflol:
benimde aynen öyle valla hiç sabrım kalmadı ne yapacam bilmiyorumkafamçokkarıştı
leylacım sabır de zorlama vardır bi bildiğii :teselli: bizimkilerde hiiç yemiordu ablamınkiler bugün yediler ev ahalisi şokta :1shok: yemeyen çocuk çok zor :çok üzgünüm: dün ablama demiştim tamerin kaşığından yedirelim belki iştahlanırlar die gerçekten bugün yediler kaydirigubbakcemile3
çıtırım iklimede maşallah
kızlarr bişe öğrendimm annemden yoğurt mayaladı çoculara sonra mayaladığı kabı poşetin içine koydu başka birşeye sarmadıı :1shok: annem dior ki poşet yeter başka bişeye sarmaya gerek yokk kafamçokkarıştı ben kaç kat sarıordum kavanozuu poşet yetiormuşş laelaelaelaelae
yawruların doum günüsünü kutlucazzz hepsininkinii hemdee delikafadulden tavşanlı pasta yaptıkk :lepi: içinde tavşan yokk görünümü tavşan gerçi kedü delüsü ben onu azcık kediye benzettim kaydirigubbakcemile3
ay yavrum nasıl olsa yıkıyciz, kirletirlerse kirletsinler deriz, yere atarız bi eski çarşaf, üzerinde ne halt ederlerse etsinler, şahsen ben denemeyi düşünüyorm, merannnnnnnnn o tamerin kaşığından bende istiyommmm, hatta bize 3-5 kaşık birden yollayın anca denk gelir mıymıntıya :roflol::roflol:Yok anam bu kiza hic bisey sökmezz
Nihalcimm sabir cekecez artik napalim baska caremiz yok
Lee su tamerin kasigini burayada getirr yaa
bu yogurtu deneyecemm ayy iyi oldu bende katkat sariyodum hatta ben hani ocagin elektirikli bolumu varya duz olan yer orayi isitiyodumm biraz sonra oraya koyuyodum saryodumm gecen annem geldi kizim okadarinna gerek yok koy su masanin onunde mayala dedi bende iyce sarip masanin usune mayaliyodumm hehee simdi onuda attik posete sok tamam hee pratikk karii nede olsa gayserili selam suyle annene
Ayy resim koyy merak ettumm kediye benzeyen tavsani
Ayrica kuzularin dogum gunu kutlu olsun
herkese ıyı aksamlar bende ekım annesıyım ve bı beslenme duzenımız yok sızın nasıl acaba bırde muhallebı verıyormusunuz nasıl verıyorsunuz?
herkese ıyı aksamlar bende ekım annesıyım ve bı beslenme duzenımız yok sızın nasıl acaba bırde muhallebı verıyormusunuz nasıl verıyorsunuz?
Ibolyaa len aynii vallla aksam herife veriyomm bi bakiyomm bi sekilde geri benu buluyoo yavv oda goturup babanneye satiyoo oda namaz kilacagi zaman bana veriyoo gerii hoss bi kac haftadir verebilecegim bi herifde yokk yaa daha isteler ve 9 u buluyo gelmelerii deli oluyomm bi geliyoo haşat yemegi yiyo yatiyoo saat 10da yemek yiyok sonra yatiyok tabii kiloo veremem leen 23 nisanci ogretmenler duzgun kiyafetler isteyinn olm herifimden olaacamm yakindaa adamm okullara yetisemiyoo ayy bi kiyafetler soruyolar hic biyerde yok herif velilere acdi dukkana dikis makinasi aldi hem para kazaniyim hem hayra giriyim diyee simdi kim ne isterse dikip veriyoo ayy gecen gun kiz cocugu arap baci olacamiss kara carsaf nan calvar dikmisler hakim kiyafeti kafkas kiyafeti herbisey istiyolarr adam onlari yapacam diye evi unuttuu yaa para hirsi burudu herifii
bende onlardan verıyorum dkr ole dedı ama muhallebı daha tok tutar dedıler ama hıc vıtamın yok ondada yanı kafam karıstı 3 gundur atesı dusmuyodu cok sukur bugu bıraz dustu bnde yedırımde aksam rahat uyusun dıorum ama fıkırlerınızı duzenınızı bı alı dedım dkr bbı duzene sokmadı daha cuma gunu gıdıcem:uhm:
bugün topicde işler kesat yav kimse yok, sibeldudy yavrum bizim burda uzmanlar var, meran zıfır yedi var, emzik dibest var, bak onlar iyi biliyolar sen onlar gelince bi danış onlara, bide mok profesörümüz terken vardı ama görünmüyo eskisi gibi, kız leyla terkenin mok muhabbetini özledim yav :roflol:
:roflol::roflol:Allah seni iyi etsin emi.kız ben geçen gece terkeni rüyamda gördüydüm özeline yazacaktım ama unuttun sonra.albümüne baktıydım o gece gördüm.kız ibolya senin bu bebekinin bakışları beni bitiriyor valla.anacım ne tatlı oldu bu yaakaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?