ay biraz önce tuvalete gittiydim, bizim tuvalet banyonun içinde, locmanda bi küçük daire bi de büyük daire var, bizimkisi küçük daire, küçük dairelerin de ayrı bi tuvaleti yok, banyonun içinde klozet var, neyse ben tuvalete gittim, gündüzden de banyo yaptıydım banyoyu temizleyemediydim, onu temizledim,sonra beyefendi sabah kusmuş yorganı kıyafetleri herşeyleri kirlendi, onları yıkıyım dedim makineyi çalıştırdım, 15 dk falan içerde kaldım yani, eşim de o ara çocuğu uyutuyou, bende diyomki ses kesildi herhal uyudu, neyse çıktım banyodan bi baktım aaaa koltukta oturuyolar :roflol: napıyonuz len siz burda dedim gülüyo bana, suç bastırıyo bi de yav, babası da uyutamadım yav dedi, şartlar olgunlaşmamış henüz diyo :roflol:
bugün topicde işler kesat yav kimse yok, sibeldudy yavrum bizim burda uzmanlar var, meran zıfır yedi var, emzik dibest var, bak onlar iyi biliyolar sen onlar gelince bi danış onlara, bide mok profesörümüz terken vardı ama görünmüyo eskisi gibi, kız leyla terkenin mok muhabbetini özledim yav :roflol:
heeee uzaktan datlu görünüyo da anam çirkef bu çirkef, sen baaa yaptıklarını bilmiin galiba :roflol::roflol: yaaa biraz önce annemle telefonda konuştuk, annemlerin komşusu var, bizden 10 gün önce doğurdu karı, bebek hiçbişeye tepki vermiyomuş yaa, anneme yusuf eymen gülüyomu diye soruyomuş, annem de sorma çok oyun çocğuğu oldu bu aralar kahkahalar atıyo çığlıklar atıyo demiş, benimkisi hiç gülmüyo diyomuş kadın, sora annem onlara gezmeye gitmiş, ceylinnn kızıımm diyom diyo öyle bön bön yüzüme bakıyo hiç tepki vermiyo diyo, acaaba kulaklarındamı bi sorun var ki d edim, tvyi birden sesini yükseltiverin bakalım oyana dönüp bakcakmı dedim, belkim de zekasında bi sorun vardır dedim, sen kadına bi doktora götür desene dedim, nasıl söliim kızım yanlış anlar diyo, ay üzüldüm yaa, bi de ailelerinde özürlü kiişiler varmış, allah korusun dert oldu bana bu ya, 6 aylık çocuk nasıl gülmez nasıl tepki vermez fisfisfis
kaydirigubbakcemile3
:dilcikar: kaydirigubbakcemile3
off yaaa çok üzüldümm :çok üzgünüm:
noliysiniz lenn delikafadulden
meran zıfır yedi hoşgeldin len kaydirigubbakcemile3Şeniz
kızlar ne zamandır yazıcam unutuyorum hep çıktıktan sonra aklıma geliyor
1 ay oldu artık ben de evybaby kullanmıyorum, primaya geri döndük :1ninca:
türk malı olması nedeniyle primadan evybaby ye geçmiştim ve memnundum ama bir sabah bezini açtığımda bezde minik partiküller gördüm, bezin içinden o tanecikler dışarı çıkmışşşş ve yardımcımıza sordum çünkü eylülle aynı odada kaldığı için sabah bezini o değiştiriyor..
meğer birkaç sabahtır hep öyle oluyormuş.. gündüz ben değiştiriyorum bezini hiç olmamıştı.. sanırım gece boyunca bez bağlı olduğu için sabaha kadar çişi hapsedemiyor ve böyle dağılıyorhemen kalan paketi attım prima aldım :lepi:
türkler de madem kaliteli yapsınlar biz de alalım Çok üzgünüm çoook
şşşşş len emzik dibest yerim seni yafrimmmmmmm :jeyyar:Şeniz şşş ya bak bi o bebek neden öyle tepki vermiyo sence kafama takıldı yaa
noliysiniz lenn delikafadulden
kızlar ne zamandır yazıcam unutuyorum hep çıktıktan sonra aklıma geliyor
1 ay oldu artık ben de evybaby kullanmıyorum, primaya geri döndük :1ninca:
türk malı olması nedeniyle primadan evybaby ye geçmiştim ve memnundum ama bir sabah bezini açtığımda bezde minik partiküller gördüm, bezin içinden o tanecikler dışarı çıkmışşşş ve yardımcımıza sordum çünkü eylülle aynı odada kaldığı için sabah bezini o değiştiriyor..
meğer birkaç sabahtır hep öyle oluyormuş.. gündüz ben değiştiriyorum bezini hiç olmamıştı.. sanırım gece boyunca bez bağlı olduğu için sabaha kadar çişi hapsedemiyor ve böyle dağılıyorhemen kalan paketi attım prima aldım :lepi:
türkler de madem kaliteli yapsınlar biz de alalım Çok üzgünüm çoook
maşallah merancımmm
allah mutluluğunuzu daim etsin:Saruboceq:
bakıcı gece de kalıyor muydu sizde:1shok:.. ben akşam gidiyor sanmıştım.. gece uyandığında sana getiriyor mu bebeğini.. ya da neler yapıyor anlatsana merak ettim..delikafadulden
ayrıca biz de prima kullanıyoruz. çok da memnunum.. değiştirnve pişik alerji filan olur diye korkup başka marka alamadım.a.s
zeka geriliği olabilir ama bana daha çok otizm gibi geldi çünkü zeka geriliği olan bebekler (genelleme yapmak doğru olmasa da) genelde neşeli olurlar :çok üzgünüm:
nolalım lülü arıza yaptı onu düzeltiyodum sırnaşık şey kaydirigubbakcemile3
hani bana hani banaaaaaaaaaa delikafadulden delikafadulden delikafadulden
hani bana hani banaaaaaaaaaa delikafadulden delikafadulden delikafadulden
canım bakıcı akrabamız ve 3,5 aydır bizde kalıyor ben özellikle böyle istedim çünkü çalışmaya başlayınca gözüm arkada kalmamalı :1ninca: zaten güven problemimiz yok ve kendisinden acaip memnunum.. ama benim bebeğimi nasıl yetiştirdiğimi, ona nasıl davrandığımı ve bakımını nasıl yaptığımı öğrenmesi ve benim de bunu görmem gerekiyordu..
en büyük korkum buydu eylülü kime emanet edicem diye depresyona giriyodum en büyük sorunumuz halloldu allaha şükür..
eşim askere gidicek o yüzden bakıcı yatılı olmalıydı zaten.. gerçekten çok mutluyum bakıcı konusunda gözüm arkada kalmıcak..
ama 1 ay sonra işe dönüyorum çok mutsuzum :çok üzgünüm:
lülüye nolduu yaa fisfisfis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?