2008 Ekim Anneleri

kaydirigubbakcemile3

:dilcikar: kaydirigubbakcemile3

off yaaa çok üzüldümm :çok üzgünüm:

kızlar ne zamandır yazıcam unutuyorum hep çıktıktan sonra aklıma geliyor
1 ay oldu artık ben de evybaby kullanmıyorum, primaya geri döndük :1ninca:

türk malı olması nedeniyle primadan evybaby ye geçmiştim ve memnundum ama bir sabah bezini açtığımda bezde minik partiküller gördüm, bezin içinden o tanecikler dışarı çıkmışşşş ve yardımcımıza sordum çünkü eylülle aynı odada kaldığı için sabah bezini o değiştiriyor..

meğer birkaç sabahtır hep öyle oluyormuş.. gündüz ben değiştiriyorum bezini hiç olmamıştı.. sanırım gece boyunca bez bağlı olduğu için sabaha kadar çişi hapsedemiyor ve böyle dağılıyor hemen kalan paketi attım prima aldım :lepi:

türkler de madem kaliteli yapsınlar biz de alalım Çok üzgünüm çoook

ben oğlumu koklayamadım krem kokusundan yaa :çok üzgünüm: 1 hafta dayanabildim tekrar prima hemde çokk incee olduğu için daha çok rahat ettiğini düşünüorum a.s

şşşşş len emzik dibest yerim seni yafrimmmmmmm :jeyyar:Şeniz şşş ya bak bi o bebek neden öyle tepki vermiyo sence kafama takıldı yaa

zeka geriliği olabilir ama bana daha çok otizm gibi geldi çünkü zeka geriliği olan bebekler (genelleme yapmak doğru olmasa da) genelde neşeli olurlar :çok üzgünüm:

noliysiniz lenn delikafadulden

nolalım lülü arıza yaptı onu düzeltiyodum sırnaşık şey kaydirigubbakcemile3

bakıcı gece de kalıyor muydu sizde:1shok:.. ben akşam gidiyor sanmıştım.. gece uyandığında sana getiriyor mu bebeğini.. ya da neler yapıyor anlatsana merak ettim..delikafadulden

ayrıca biz de prima kullanıyoruz. çok da memnunum.. değiştirnve pişik alerji filan olur diye korkup başka marka alamadım.a.s

bu da pastamızz :lepi:

hani bana hani banaaaaaaaaaa delikafadulden delikafadulden delikafadulden

canım bakıcı akrabamız ve 3,5 aydır bizde kalıyor ben özellikle böyle istedim çünkü çalışmaya başlayınca gözüm arkada kalmamalı :1ninca: zaten güven problemimiz yok ve kendisinden acaip memnunum.. ama benim bebeğimi nasıl yetiştirdiğimi, ona nasıl davrandığımı ve bakımını nasıl yaptığımı öğrenmesi ve benim de bunu görmem gerekiyordu..

en büyük korkum buydu eylülü kime emanet edicem diye depresyona giriyodum en büyük sorunumuz halloldu allaha şükür..

eşim askere gidicek o yüzden bakıcı yatılı olmalıydı zaten.. gerçekten çok mutluyum bakıcı konusunda gözüm arkada kalmıcak..

ama 1 ay sonra işe dönüyorum çok mutsuzum :çok üzgünüm:

lülüye nolduu yaa fisfisfis

hani bana hani banaaaaaaaaaa delikafadulden delikafadulden delikafadulden

gelseydiiin yerdiinn kuzumm yapcakk hiiçççbişeee yukkk :mymeka: arabam olsaydııı ahhh altını üstüne getirmiştiiimm buranınnn daa yuukk napiiimm kötükedihüso geceleree akardıımm beee annem kızardıı ama olsuun o kızınca daha çook hoşuma gideoo kaydirigubbakcemile3

hımmm.. o zaman en iiysini yapmışsın. güven çok önemli tabii. ben eylül ayına kadar izinliyim. okul başlayınca kayınvalideye bırakıp işe gidicem beni bile sıkıntı sarmışken seni anlıyorum.. :çok üzgünüm:
eşin kaç yaşında şeker.. keşke çocuk olmadan gidip geleymiş.. ama inşallah yakın bir yer olur da gidip görürsünüz sık sık..:Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…