bişeyi yok merancım iyiyiz çok şükür
katı gıdaya geçtiğimizden beri sadece gece emmek istiyordu gündüz 1-2 kere emiyordu
ama bugün sürekli emmek istiyo, eski günlerine geri döndü kaydirigubbakcemile3
gelseydiiin yerdiinn kuzumm yapcakk hiiçççbişeee yukkk :mymeka: arabam olsaydııı ahhh altını üstüne getirmiştiiimm buranınnn daa yuukk napiiimm kötükedihüso geceleree akardıımm beeeannem kızardıı ama olsuun o kızınca daha çook hoşuma gideoo kaydirigubbakcemile3
hımmm.. o zaman en iiysini yapmışsın. güven çok önemli tabii. ben eylül ayına kadar izinliyim. okul başlayınca kayınvalideye bırakıp işe gidicem beni bile sıkıntı sarmışken seni anlıyorum.. :çok üzgünüm:
eşin kaç yaşında şeker.. keşke çocuk olmadan gidip geleymiş.. ama inşallah yakın bir yer olur da gidip görürsünüz sık sık..:Saruboceq:
amann emsinn yaaatamer hiiç emmek istimio benii çığlık çığlığayız memedee :çok üzgünüm: ne kadar isterdim 2 yaşına kadar emzirmekk ahh ahhh
evet emsin de sütüm çok azaldı yaa çok üzülüyorumm :çok üzgünüm:
eylül memeye çok düşkünbırakıcağını sanmıyorum ama belli olmaz tabi
kızlar yaa elanın kafası çok terliyo.. d vitamini eksikliği olamaz. multi tabs veriyorum her gün.. bir saat oldu uyuualı kafası su içinde kalmış. sade gece değil gündüzleri de bazen erliyor.. anlamadım bu işi.. osa da 24 derece. normal yani..:çok üzgünüm:
gecelere akardım ankara geceleri nasıl acepp delikafadulden
yawrus tamerde emmeyi bırakmadan önceki hafta meme manyağı olmuştuu ama bıraktıı maleseff :çok üzgünüm: umarım lülü bırakmaz emsinn ya az çok ama yinede anne sütüüü nede olsaa
ben çinko eksikliğinden diye biliorum canım fisfisfis
ben çinko eksikliğinden diye biliorum canım fisfisfis
emmiyo mu artık :1shok:
çinko eksikliği ile kafa terlemesinin ilgisi yok diye biliyorum ben..
yes cuma öölen cıkıciz allah izin verirse..gelion mu gelmion mu sengözlerimebaksanabne zaman buluşuoz leynnn
cuma mı geliyon sennn delikafadulden delikafadulden
he o da gelcekdelüü burda buluşcaz inşallahh :içelim: yazın antalyaya eşinle gelince o zaman onunla da tanuşuruk die dediydim delikafadulden len eşinde gelcek mii burayaa fisfisfis
evet emsin de sütüm çok azaldı yaa çok üzülüyorumm :çok üzgünüm:
eylül memeye çok düşkünbırakıcağını sanmıyorum ama belli olmaz tabi
evet daha öncede söylemiştimm 7-8 gündür hiç emmio :çok üzgünüm: nasılda güzel emiorduu yawrum yaa :çok üzgünüm: en son sağlık ocağına gittiğimizde aşı için orda bi kadın ne yediorsun dedi bende duymamazlıktan geldim ama ısrarla sorunca bende emio dedim sütün çok yarıyor demekki dedii :çok üzgünüm: ve o gün tameri ne yaptıysam emziremedim yaa nazara yormak istemiyorumm amaaa annemde nazar değmiş dioo :çok üzgünüm: belkide bırakacaktı o da bahanesi olduu ne bilim iştee :çok üzgünüm:
vardır vardıırr çinko ilavesi yapacaktır doktoruu bence a.s
yes cuma öölen cıkıciz allah izin verirse..gelion mu gelmion mu sengözlerimebaksanab
he o da gelcekben ankarada yolları bilmiorum artıııııııııı ankaranın trafiğinede cıkmaaaaaaaaaammmm :1no2: istanbulda cıkarım ama ankarada cıkmam :lepi:
cemre kuzusuda ek gıdayı bıraktı bırakıcak varsa yoksa meme :sm_confused: eskisinden de beter düştü memeye :sm_confused: göbemeee değio artık kaydirigubbakcemile3
çocuğun boyunun uzamaması ve kilo almamsı durumunda çinko ölçülmelidir diyoo başka bir sitede..
bebegım ekımde 29 da dogdu ek gıdalara basladık 5. ayda meyve suları meyve purelerı yogurt patateslı havuclu corba muhallebı yıyo baska degısık corba falan ne yapabılırım kahvaltıya baslayım mı ne vereyım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?