kizlar selam. anca gelebildim.. camasir yikamaktan utu yapmaktan canim cikti. yarin temizlik gunu Allahtan ev berbat halde.. celencim cemre nasil? cok merak ettim..
dbest sana ozelden bisi sorcam canim..
hoşgeldin dünür kaydirigubbakcemile3 nasılsın iyi misin ne zamandır görüşemiyoz
hee kocanda gelcekk hee delikafadulden çocuklarının hepsini onda fıyrıralımm kaydirigubbakcemile3yes cuma öölen cıkıciz allah izin verirse..gelion mu gelmion mu sengözlerimebaksanab
he o da gelcekben ankarada yolları bilmiorum artıııııııııı ankaranın trafiğinede cıkmaaaaaaaaaammmm :1no2: istanbulda cıkarım ama ankarada cıkmam :lepi:
cemre kuzusuda ek gıdayı bıraktı bırakıcak varsa yoksa meme :sm_confused: eskisinden de beter düştü memeye :sm_confused: göbemeee değio artık kaydirigubbakcemile3
bu nasııll nazar kii hemen etki edioo bee :çok üzgünüm:hadi yaaa çok üzüldümmm :çok üzgünüm: ben bi ara gelemedim geçmişi okuyamadım sanırım ozaman demişin görmedim..
gözü çıkasıca pis karıklava: nazr etmiş yavruyu :çok üzgünüm:
çocuğun boyunun uzamaması ve kilo almamsı durumunda çinko ölçülmelidir diyoo başka bir sitede..
meran0yedi ne yaaa :1shok: meran07ye nooldu senağlama
selammmmmmmsırnaşık şey
hoşgeldin yawruss :jeyyar: tanışalıım ben onun zıfır yemiş haliyiim kaydirigubbakcemile3 şifrelemi unuttum zıfır yedi olduum o yüzden
meran0yedi ne yaaa :1shok: meran07ye nooldu senağlama
aa niye öyle oldu ki bizde hiç olmadı öle bişi yav, bi de benimki su manyağı biliyonuz, ölye çok su içiyo ki hiçbi bezin dayanamaması lazım bu kadar çişe, akşam değiştiryiorum yatarken, teee sabah alıyoruz, allah allah :uhm:kızlar ne zamandır yazıcam unutuyorum hep çıktıktan sonra aklıma geliyor
1 ay oldu artık ben de evybaby kullanmıyorum, primaya geri döndük :1ninca:
türk malı olması nedeniyle primadan evybaby ye geçmiştim ve memnundum ama bir sabah bezini açtığımda bezde minik partiküller gördüm, bezin içinden o tanecikler dışarı çıkmışşşş ve yardımcımıza sordum çünkü eylülle aynı odada kaldığı için sabah bezini o değiştiriyor..
meğer birkaç sabahtır hep öyle oluyormuş.. gündüz ben değiştiriyorum bezini hiç olmamıştı.. sanırım gece boyunca bez bağlı olduğu için sabaha kadar çişi hapsedemiyor ve böyle dağılıyorhemen kalan paketi attım prima aldım :lepi:
türkler de madem kaliteli yapsınlar biz de alalım Çok üzgünüm çoook
ben saa zıfır yediyi göstercemm küçük iboo
durun size fo.koyayımda bakınn ulee
zeka geriliği olabilir ama bana daha çok otizm gibi geldi çünkü zeka geriliği olan bebekler (genelleme yapmak doğru olmasa da) genelde neşeli olurlar
nolalım lülü arıza yaptı onu düzeltiyodum sırnaşık şey kaydirigubbakcemile3
hani bana hani banaaaaaaaaaa delikafadulden delikafadulden delikafadulden
canım bakıcı akrabamız ve 3,5 aydır bizde kalıyor ben özellikle böyle istedim çünkü çalışmaya başlayınca gözüm arkada kalmamalı :1ninca: zaten güven problemimiz yok ve kendisinden acaip memnunum.. ama benim bebeğimi nasıl yetiştirdiğimi, ona nasıl davrandığımı ve bakımını nasıl yaptığımı öğrenmesi ve benim de bunu görmem gerekiyordu..
en büyük korkum buydu eylülü kime emanet edicem diye depresyona giriyodum en büyük sorunumuz halloldu allaha şükür..
eşim askere gidicek o yüzden bakıcı yatılı olmalıydı zaten.. gerçekten çok mutluyum bakıcı konusunda gözüm arkada kalmıcak..
ama 1 ay sonra işe dönüyorum çok mutsuzum :çok üzgünüm:
gelseydiiin yerdiinn kuzumm yapcakk hiiçççbişeee yukkk :mymeka: arabam olsaydııı ahhh altını üstüne getirmiştiiimm buranınnn daa yuukk napiiimm kötükedihüso geceleree akardıımm beeeannem kızardıı ama olsuun o kızınca daha çook hoşuma gideoo kaydirigubbakcemile3
ibolyaa nere gitti ulee yoksa bana mıı kızdıı :sm_confused:
amann emsinn yaaatamer hiiç emmek istimio benii çığlık çığlığayız memedee :çok üzgünüm: ne kadar isterdim 2 yaşına kadar emzirmekk ahh ahhh
evet daha öncede söylemiştimm 7-8 gündür hiç emmio :çok üzgünüm: nasılda güzel emiorduu yawrum yaa :çok üzgünüm: en son sağlık ocağına gittiğimizde aşı için orda bi kadın ne yediorsun dedi bende duymamazlıktan geldim ama ısrarla sorunca bende emio dedim sütün çok yarıyor demekki dedii :çok üzgünüm: ve o gün tameri ne yaptıysam emziremedim yaa nazara yormak istemiyorumm amaaa annemde nazar değmiş dioo :çok üzgünüm: belkide bırakacaktı o da bahanesi olduu ne bilim iştee :çok üzgünüm:
merhaba arkadaslar
tanisalim anamm Şeniz ben meran07yi cok severdim, seni daha cok sevdim kaydirigubbakcemile3
yedik onu biz cokacimcoook kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
kizlar selam. anca gelebildim.. camasir yikamaktan utu yapmaktan canim cikti. yarin temizlik gunu Allahtan ev berbat halde.. celencim cemre nasil? cok merak ettim..
dbest sana ozelden bisi sorcam canim..
hee kocanda gelcekk hee delikafadulden çocuklarının hepsini onda fıyrıralımm kaydirigubbakcemile3
bu nasııll nazar kii hemen etki edioo bee :çok üzgünüm:
walla canım akllımda öyle kalmışş çinko eksiliğinden terlenir die...aceba nisana mı demişti doktor nisan da terlerdi çinko hapı vermişmiydi aceba öyle bişler olduu sankii gibii fisfisfis aceba arkadaşımın bebeğimimiydii onu hatırlamıorum kafamçokkarıştı
hoşgeldin yawruss :jeyyar: tanışalıım ben onun zıfır yemiş haliyiim kaydirigubbakcemile3 şifrelemi unuttum zıfır yedi olduum o yüzden
iyi akşamlar bacular.nasılsınz.
meran0yedi süper olmuş yawww.
celencim hastaneden çıktığınıza sevindim.umarım daha da iyi olursunuz.cemre seni daha falza üzmez.
geçmişi okuyayım dedim. ama ben bitirene kadar da boş durmayıp epey ilerlemişsiniz.
valla emme ile ilgili okadar çok şeyler anlatmıszın ki.parmak emme, ayak emme , meme emme.
benim oğlum da el parmaklarına bayılıyor.bazen onalrı birleştirim uzun uzunu inceliyor.bu zamnda çok tatlılar valla.altını açtığım zamna ilk yakaldığı şey ayakları.onları yakalayıp bırakıyor.çorapları değil ama patiklerini debelenirken bi güzel çıkarıyor.
benim kuzenimin bebeği de mayıs doğumlu, o ayaklarını hemen hemen 2 -2,5 aylıkken keşfetmişti.çok güzel ağzına götürüryordu.doktor da bunu fark edip ' normalde bebekler 5. aylarında ayaklarını keşfediyorlarmış ,sizin oğlan erken farketmiş ' demiş.yaz çocukalrının bi artısı bence bu .yaz mevsiminde daha hafif ve genelde yarı çıplak vaziyette oldukalrı için vücudalrını daha farklı zamnlarda tanıyabiliyorlar.mesela oğlum çıplakken daha rahat hareket ediyor.
aa niye öyle oldu ki bizde hiç olmadı öle bişi yav, bi de benimki su manyağı biliyonuz, ölye çok su içiyo ki hiçbi bezin dayanamaması lazım bu kadar çişe, akşam değiştiryiorum yatarken, teee sabah alıyoruz, allah allah :uhm:
kaydirigubbakcemile3göstert yafrimmmmmmmm :jeyyar:
otizim ha, anaaa tanıdığım 2 kişi var çocukları otistik, çok zor oluyomuş o yaa, hatta bi tanesi diyo ki kuru ekmekten başka hiçbişi yediremedik aylarca diyo, kandırarak oynatarak yedirmeye çalışıyoduk diyo, çocuk başka bişiyi görünce cin çarpmışa dönüyodu bağıra bağıra bi hal oluyodu diyo :çok üzgünüm: şimdik çocuğu ilkokula gidiyo, yavaş yavaş düzelmiş, eskisi gibi diil ama hala tam olarak düzelememiş, otistik çocukların gittiği bi okul varmış burda oraya gönderiyolarmış :çok üzgünüm:
len ben göremedim senin resmini, bi daha koy, pasta da çok güzel görüniii ha cokacimcoook
1 ay sonramıııı :1shok:
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 he valla ne güzel bıngıl bıngıl akardın gecelere :jeyyar:kaydirigubbakcemile3
yok yafrim ne kızcem aşkolsun aaaaa, böle ottan moktan şeylere kızacak arkadaşlarmıyız biz Şeniz gocacumlan gayfe içiyodum saaadeceyarın da mercimek yimeeemi yapsam ne :jeyyar::roflol::roflol:
bende çok isterdim 2 yaşına kadar emzirmek, ama biz 1 aydan beri hiç emmiyoz, pompayla sağarak da süt çıkmaz oldu, şimdik süt müt yok senağlamasenağlama hey gidi bi zamanların fışkırttıra fışkıttıra süt üreten memesi, sen böööle bu hallere düşcek mememiydin be senağlamasenağlama
ah tamer ahhhhhh döevcem bu bebeleri yaaa senağlama ben bi de kendimi suçluyom için için biliyonmu, o kadar uğraştım emzirebilmek için, o kadar sağdım verdim, geceleri emzirmek için savaştım resmen, ama sonra tamamen bitti:çok üzgünüm: ama acaba yapabileceğim başka bişiyler varmıydı diye düşünmeden kendimi suçlamadan edemiorum, vijdanım sızlıyo senağlama
meeeraba canım hoşgeldin Şeniz
aa niye öyle oldu ki bizde hiç olmadı öle bişi yav, bi de benimki su manyağı biliyonuz, ölye çok su içiyo ki hiçbi bezin dayanamaması lazım bu kadar çişe, akşam değiştiryiorum yatarken, teee sabah alıyoruz, allah allah :uhm:
kaydirigubbakcemile3göstert yafrimmmmmmmm :jeyyar:
len ben göremedim senin resmini, bi daha koy, pasta da çok güzel görüniii ha cokacimcoook
1 ay sonramıııı :1shok:
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 he valla ne güzel bıngıl bıngıl akardın gecelere :jeyyar:kaydirigubbakcemile3
yok yafrim ne kızcem aşkolsun aaaaa, böle ottan moktan şeylere kızacak arkadaşlarmıyız biz Şeniz gocacumlan gayfe içiyodum saaadeceyarın da mercimek yimeeemi yapsam ne :jeyyar::roflol::roflol:
bende çok isterdim 2 yaşına kadar emzirmek, ama biz 1 aydan beri hiç emmiyoz, pompayla sağarak da süt çıkmaz oldu, şimdik süt müt yok senağlamasenağlama hey gidi bi zamanların fışkırttıra fışkıttıra süt üreten memesi, sen böööle bu hallere düşcek mememiydin be senağlamasenağlama
ah tamer ahhhhhh döevcem bu bebeleri yaaa senağlama ben bi de kendimi suçluyom için için biliyonmu, o kadar uğraştım emzirebilmek için, o kadar sağdım verdim, geceleri emzirmek için savaştım resmen, ama sonra tamamen bitti:çok üzgünüm: ama acaba yapabileceğim başka bişiyler varmıydı diye düşünmeden kendimi suçlamadan edemiorum, vijdanım sızlıyo senağlama
meeeraba canım hoşgeldin Şeniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?