2008 Ekim Anneleri

kizlar selam. anca gelebildim.. camasir yikamaktan utu yapmaktan canim cikti. yarin temizlik gunu Allahtan ev berbat halde.. celencim cemre nasil? cok merak ettim..
dbest sana ozelden bisi sorcam canim..

kizlar selam. anca gelebildim.. camasir yikamaktan utu yapmaktan canim cikti. yarin temizlik gunu Allahtan ev berbat halde.. celencim cemre nasil? cok merak ettim..

hoşgeldin dünür kaydirigubbakcemile3 nasılsın iyi misin ne zamandır görüşemiyoz

hoşgeldin dünür kaydirigubbakcemile3 nasılsın iyi misin ne zamandır görüşemiyoz

sorma canimin ici.. cok gorusemedik ama ben eylül kizimin resmini herkese gosterdim kölnde.. bayildi gorumcem falan. en cok da saclarina.. yakistirdilar ardaya da. hihoyyyt ozledim hepinizi ya aklim burda kaldi..

hee kocanda gelcekk hee delikafadulden çocuklarının hepsini onda fıyrıralımm kaydirigubbakcemile3
bu nasııll nazar kii hemen etki edioo bee :çok üzgünüm:
çocuğun boyunun uzamaması ve kilo almamsı durumunda çinko ölçülmelidir diyoo başka bir sitede..

walla canım akllımda öyle kalmışş çinko eksiliğinden terlenir die...aceba nisana mı demişti doktor nisan da terlerdi çinko hapı vermişmiydi aceba öyle bişler olduu sankii gibii fisfisfis aceba arkadaşımın bebeğimimiydii onu hatırlamıorum kafamçokkarıştı

iyi akşamlar bacular.nasılsınz.
meran0yedi süper olmuş yawww.
celencim hastaneden çıktığınıza sevindim.umarım daha da iyi olursunuz.cemre seni daha falza üzmez.
geçmişi okuyayım dedim. ama ben bitirene kadar da boş durmayıp epey ilerlemişsiniz.
valla emme ile ilgili okadar çok şeyler anlatmıszın ki.parmak emme, ayak emme , meme emme.
benim oğlum da el parmaklarına bayılıyor.bazen onalrı birleştirim uzun uzunu inceliyor.bu zamnda çok tatlılar valla.altını açtığım zamna ilk yakaldığı şey ayakları.onları yakalayıp bırakıyor.çorapları değil ama patiklerini debelenirken bi güzel çıkarıyor.
benim kuzenimin bebeği de mayıs doğumlu, o ayaklarını hemen hemen 2 -2,5 aylıkken keşfetmişti.çok güzel ağzına götürüryordu.doktor da bunu fark edip ' normalde bebekler 5. aylarında ayaklarını keşfediyorlarmış ,sizin oğlan erken farketmiş ' demiş.yaz çocukalrının bi artısı bence bu .yaz mevsiminde daha hafif ve genelde yarı çıplak vaziyette oldukalrı için vücudalrını daha farklı zamnlarda tanıyabiliyorlar.mesela oğlum çıplakken daha rahat hareket ediyor.

aa niye öyle oldu ki bizde hiç olmadı öle bişi yav, bi de benimki su manyağı biliyonuz, ölye çok su içiyo ki hiçbi bezin dayanamaması lazım bu kadar çişe, akşam değiştiryiorum yatarken, teee sabah alıyoruz, allah allah :uhm:
ben saa zıfır yediyi göstercemm küçük iboo
durun size fo.koyayımda bakınn ulee

kaydirigubbakcemile3göstert yafrimmmmmmmm :jeyyar:
otizim ha, anaaa tanıdığım 2 kişi var çocukları otistik, çok zor oluyomuş o yaa, hatta bi tanesi diyo ki kuru ekmekten başka hiçbişi yediremedik aylarca diyo, kandırarak oynatarak yedirmeye çalışıyoduk diyo, çocuk başka bişiyi görünce cin çarpmışa dönüyodu bağıra bağıra bi hal oluyodu diyo :çok üzgünüm: şimdik çocuğu ilkokula gidiyo, yavaş yavaş düzelmiş, eskisi gibi diil ama hala tam olarak düzelememiş, otistik çocukların gittiği bi okul varmış burda oraya gönderiyolarmış :çok üzgünüm:

bu da pastamızz :lepi:

len ben göremedim senin resmini, bi daha koy, pasta da çok güzel görüniii ha cokacimcoook
1 ay sonramıııı :1shok:
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 he valla ne güzel bıngıl bıngıl akardın gecelere :jeyyar:kaydirigubbakcemile3

ibolyaa nere gitti ulee yoksa bana mıı kızdıı :sm_confused:

yok yafrim ne kızcem aşkolsun aaaaa, böle ottan moktan şeylere kızacak arkadaşlarmıyız biz Şeniz gocacumlan gayfe içiyodum saaadece yarın da mercimek yimeeemi yapsam ne :jeyyar::roflol::roflol:
amann emsinn yaaa tamer hiiç emmek istimio benii çığlık çığlığayız memedee :çok üzgünüm: ne kadar isterdim 2 yaşına kadar emzirmekk ahh ahhh

bende çok isterdim 2 yaşına kadar emzirmek, ama biz 1 aydan beri hiç emmiyoz, pompayla sağarak da süt çıkmaz oldu, şimdik süt müt yok senağlamasenağlama hey gidi bi zamanların fışkırttıra fışkıttıra süt üreten memesi, sen böööle bu hallere düşcek mememiydin be senağlamasenağlama
ah tamer ahhhhhh döevcem bu bebeleri yaaa senağlama ben bi de kendimi suçluyom için için biliyonmu, o kadar uğraştım emzirebilmek için, o kadar sağdım verdim, geceleri emzirmek için savaştım resmen, ama sonra tamamen bitti:çok üzgünüm: ama acaba yapabileceğim başka bişiyler varmıydı diye düşünmeden kendimi suçlamadan edemiorum, vijdanım sızlıyo senağlama
merhaba arkadaslar

meeeraba canım hoşgeldin Şeniz

ooooooooooo maşallah 12kişi online
selamlar herkese iyi kaynatmışınız herhal geçmişi okusam mı

baaada sor baaa daaaaaaaa delikafaduldendelikafadulden
anaaaaa delirtcenizmi len celenin hödüğünü :roflol::roflol::roflol: gerçi cemre tek başına yeter bubasına ya neyseeee :roflol::roflol:
hoşgeldin yawruss :jeyyar: tanışalıım ben onun zıfır yemiş haliyiim kaydirigubbakcemile3 şifrelemi unuttum zıfır yedi olduum o yüzden

zıfır yedi :roflol::roflol: len rüyamda sayıkladım seni deli karu, diyomki saa, len meran diyom, meran zıfır yedi yerine meran zıfır zıfır yedi yapsadınya diyom, dün burda topicde okuduydum ordan aklımda kalmış, ööle sana söylenirkene uyanmışım kaydirigubbakcemile3
evet bizim dezavantajımız kış bebeği olmamız, ama dur sen az kaldı, yakında cıbıl cıbıl gezdirecem ben bu sıpayı, sabah akşam yıkıcim, aynanın karşısına geçirip el ayak şarkıları sölüücem, benimkisi de altını açınca rahat hareket etmeye başlıyo, bi o yana bi bu yana devriliyo altını değiştirmek işkence oldu resmen kaydirigubbakcemile3 bi de senin hesap ayaklarını tutup ağzına sokmaya çalışıyo, giyinikken yapamıyo tabi, bi de altı açıkkene dötünü elliyo :roflol::roflol: yakında pipisini keşfederse diye korkuyom:roflol::roflol:

bez konusunda neden öyle oldu bilemicem ibolyacım
eylül de çok su içiyo gece 2-3 kere su içmeye kalkıyo sabaha kadar işiyo tabi kaydirigubbakcemile3 valla bezi öyle görünce hiç içime sinmedi bıraktım evybaby yi

emzirme konusunda kendini suçlama emcek olsa emer yani senin zorlamanın bi anlamı yok ki üzülme boşuna bu bebekler bi tuhaf yaww

evet 1 ay sonra işe başlıyorum malesef :çok üzgünüm:

mercimek konusunda bence bekleme yarını kaydirigubbakcemile3 bu gece yap :jeyyar: yoksa yine mi yapıp geldin kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

bileydim nickimi bıngıl bıngıl yapardım ulee kaydirigubbakcemile3 bıngıl bıngıl deyince aklıma sarkık meme gelioo bee kaydirigubbakcemile3
ule saa fot.yok bıngıl dioon baa kaydirigubbakcemile3 sen koyda biz bakalımm saa :lepi:

len bunlar sözleşmiş walla meme konusunda...cemreyle lülü yapışmış memeye,tamerle yusufda bırakma kararı almış laelaelaelaelae em em nereye kadar demüüü demiş küçük erkeklerr

kızlar bende evybaby e geçmiştim dbestin dediği gibi prima kadar iyi değil sabah ellediğimde nemli oluo ..bu bi gerçek prima 1 numara:1no2:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…