bana da biraksaydiniz bi parca... :çok üzgünüm:
meran bari meran007 olsaydin.. ceymis bond gibi olurdun kaydirigubbakcemile3
ibolya yerim senin bal böcugunu.. kocaman olmus yusuf eymen..
beni mi gördüün ule rüyandaa delüü kaydirigubbakcemile3 yarın zıfır zıfır yedüü olacıımm kaydirigubbakcemile3 madem herkes istioo sizi mi kırcamm :roflol: içinizde kalmasıınn :roflol:zıfır yedi :roflol::roflol: len rüyamda sayıkladım seni deli karu, diyomki saa, len meran diyom, meran zıfır yedi yerine meran zıfır zıfır yedi yapsadınya diyom, dün burda topicde okuduydum ordan aklımda kalmış, ööle sana söylenirkene uyanmışım kaydirigubbakcemile3
bilmiim anam.hele bi gelek günler bizim ondan sonra delikafadulden ne zaman müsait olursak şimdilik adres optimum hihoyyytneden yapsın ki kaydirigubbakcemile3 onunla ilgisi yokkkk
hangi gün buluşacaksınız meranla?? eylul.b ilen ben de geleyimmm delikafadulden
cok şükür teyzesi ölen hafif öksürüü vardı ama gece azaldı o da :lepi:kizlar selam. anca gelebildim.. camasir yikamaktan utu yapmaktan canim cikti. yarin temizlik gunu Allahtan ev berbat halde.. celencim cemre nasil? cok merak ettim..
dbest sana ozelden bisi sorcam canim..
kölnde işin ne len :uhm:sorma canimin ici.. cok gorusemedik ama ben eylül kizimin resmini herkese gosterdim kölnde.. bayildi gorumcem falan. en cok da saclarina.. yakistirdilar ardaya da. hihoyyyt ozledim hepinizi ya aklim burda kaldi..
bez konusunda neden öyle oldu bilemicem ibolyacım
eylül de çok su içiyo gece 2-3 kere su içmeye kalkıyo sabaha kadar işiyo tabi kaydirigubbakcemile3 valla bezi öyle görünce hiç içime sinmedi bıraktım evybaby yi
emzirme konusunda kendini suçlama emcek olsa emer yani senin zorlamanın bi anlamı yok ki üzülme boşuna bu bebekler bi tuhaf yaww
evet 1 ay sonra işe başlıyorum malesef :çok üzgünüm:
mercimek konusunda bence bekleme yarını kaydirigubbakcemile3 bu gece yap :jeyyar: yoksa yine mi yapıp geldin kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
dbest sen niye bi ay sonra basliyosun ise? bi sene evde degil miydin?
bez konusunda neden öyle oldu bilemicem ibolyacım
eylül de çok su içiyo gece 2-3 kere su içmeye kalkıyo sabaha kadar işiyo tabi kaydirigubbakcemile3 valla bezi öyle görünce hiç içime sinmedi bıraktım evybaby yi
emzirme konusunda kendini suçlama emcek olsa emer yani senin zorlamanın bi anlamı yok ki üzülme boşuna bu bebekler bi tuhaf yaww
evet 1 ay sonra işe başlıyorum malesef :çok üzgünüm:
mercimek konusunda bence bekleme yarını kaydirigubbakcemile3 bu gece yap :jeyyar: yoksa yine mi yapıp geldin kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
bileydim nickimi bıngıl bıngıl yapardım ulee kaydirigubbakcemile3 bıngıl bıngıl deyince aklıma sarkık meme gelioo bee kaydirigubbakcemile3
ule saa fot.yok bıngıl dioon baa kaydirigubbakcemile3 sen koyda biz bakalımm saa :lepi:
len bunlar sözleşmiş walla meme konusunda...cemreyle lülü yapışmış memeye,tamerle yusufda bırakma kararı almış laelaelaelaelae em em nereye kadar demüüü demiş küçük erkeklerr
amannnn herkeş ööyle diyo da bide baa sor anam, ne numaracı bu yav:roflol:şindik bizim çeşitli oyunlarımız var bak anlatiiim, mesela yerde yatıyoz ikimiz de, ben elimi havaya kaldırıyorum parmaklarımı açyıorum, öyle dik dik elime bakıyo, soora yavaş yavaş aşağıya indiriyorum heyecanlanmaya başlıyo böyle hızlı hızlı nefes alıo, sonra parmaklarımı açıp kapatıyorum daha bi heyecanlanıyo, iyce yaklaştırıyorum o da ellerini kaldırıp tutmaya çalışıyo, sonra tutturuyom hamm yapıyo ama tabi kendi elini, benimkini denk getiremiyo, zaten bende denk getirmesin diye uğraşıyom :roflol: bi de bazen oyun olsun diye hızlı hızlı hı hı hı diye nefes alıyo, bende onu taklit ediyom, hı hı hı yapıyom dönüp bana sırıtmaya başlıyo, onu taklit ettiğimi anlıyo herhal sıpam kaydirigubbakcemile3 yavvvv bu tatlı halleri olmasa balkondan aşşa fıydırıvercem de kandırıyo beni her seferinde yav kaydirigubbakcemile3
evet canım ücretsiz izindeyim ama çalıştığım yerden baskı var malesef dönmem lazım :1no2: aslında bi yandan olsun bitsin başlayayım diyorum iyice alıştım eve ve okadar zor geliyor ki şuan çalışma fikri kafamçokkarıştı :sm_confused: uzadıkça daha kötü olacak :çok üzgünüm: bi taraftan eylülden ayrılmak çok zor geliyo napcam bilmiyom :çok üzgünüm:
beni mi gördüün ule rüyandaa delüü kaydirigubbakcemile3 yarın zıfır zıfır yedüü olacıımm kaydirigubbakcemile3 madem herkes istioo sizi mi kırcamm :roflol: içinizde kalmasıınn :roflol:
bilmiim anam.hele bi gelek günler bizim ondan sonra delikafadulden ne zaman müsait olursak şimdilik adres optimum hihoyyyt
cok şükür teyzesi ölen hafif öksürüü vardı ama gece azaldı o da :lepi:
kölnde işin ne len :uhm:
bizde anaraya gitmeden pişirivercez hemen :icecream: ankarada dibi tutuo azcık puhahaaa :roflol:
anaaaa yavruma bak orda bileme sırıtcam diye uğraşmış Şenizhastanedeki cemreee :çok üzgünüm:
leylacım sabır de zorlama vardır bi bildiğii :teselli: bizimkilerde hiiç yemiordu ablamınkiler bugün yediler ev ahalisi şokta :1shok: yemeyen çocuk çok zor :çok üzgünüm: dün ablama demiştim tamerin kaşığından yedirelim belki iştahlanırlar die gerçekten bugün yediler kaydirigubbakcemile3
çıtırım iklimede maşallah
kızlarr bişe öğrendimm annemden yoğurt mayaladı çoculara sonra mayaladığı kabı poşetin içine koydu başka birşeye sarmadıı :1shok: annem dior ki poşet yeter başka bişeye sarmaya gerek yokk kafamçokkarıştı ben kaç kat sarıordum kavanozuu poşet yetiormuşş laelaelaelaelae
Ibolyaa len aynii vallla aksam herife veriyomm bi bakiyomm bi sekilde geri benu buluyoo yavv oda goturup babanneye satiyoo oda namaz kilacagi zaman bana veriyoo gerii hoss bi kac haftadir verebilecegim bi herifde yokk yaa daha isteler ve 9 u buluyo gelmelerii deli oluyomm bi geliyoo haşat yemegi yiyo yatiyoo saat 10da yemek yiyok sonra yatiyok tabii kiloo veremem leen 23 nisanci ogretmenler duzgun kiyafetler isteyinn olm herifimden olaacamm yakindaa adamm okullara yetisemiyoo ayy bi kiyafetler soruyolar hic biyerde yok herif velilere acdi dukkana dikis makinasi aldi hem para kazaniyim hem hayra giriyim diyee simdi kim ne isterse dikip veriyoo ayy gecen gun kiz cocugu arap baci olacamiss kara carsaf nan calvar dikmisler hakim kiyafeti kafkas kiyafeti herbisey istiyolarr adam onlari yapacam diye evi unuttuu yaa para hirsi burudu herifii
ulen bişi sölicen tuvaletı nıe bukar detaylı anlattın anlamadımmkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3ay biraz önce tuvalete gittiydim, bizim tuvalet banyonun içinde, locmanda bi küçük daire bi de büyük daire var, bizimkisi küçük daire, küçük dairelerin de ayrı bi tuvaleti yok, banyonun içinde klozet var, neyse ben tuvalete gittim, gündüzden de banyo yaptıydım banyoyu temizleyemediydim, onu temizledim,sonra beyefendi sabah kusmuş yorganı kıyafetleri herşeyleri kirlendi, onları yıkıyım dedim makineyi çalıştırdım, 15 dk falan içerde kaldım yani, eşim de o ara çocuğu uyutuyou, bende diyomki ses kesildi herhal uyudu, neyse çıktım banyodan bi baktım aaaa koltukta oturuyolar :roflol: napıyonuz len siz burda dedim gülüyo bana, suç bastırıyo bi de yav, babası da uyutamadım yav dedi, şartlar olgunlaşmamış henüz diyo :roflol:
zeka geriliği olabilir ama bana daha çok otizm gibi geldi çünkü zeka geriliği olan bebekler (genelleme yapmak doğru olmasa da) genelde neşeli olurlar :çok üzgünüm:
nolalım lülü arıza yaptı onu düzeltiyodum sırnaşık şey kaydirigubbakcemile3
canm hayırlı olsun inş çabuk alışırsınız bizim gibievet canım ücretsiz izindeyim ama çalıştığım yerden baskı var malesef dönmem lazım :1no2: aslında bi yandan olsun bitsin başlayayım diyorum iyice alıştım eve ve okadar zor geliyor ki şuan çalışma fikri kafamçokkarıştı :sm_confused: uzadıkça daha kötü olacak :çok üzgünüm: bi taraftan eylülden ayrılmak çok zor geliyo napcam bilmiyom :çok üzgünüm:
ne guzel oyunlar oynuyosunuz siz oyle.. yerim ben onun heycanli hallerini..
biz bu ara yurumeye taktik..ille ben ellerinden tutcam o da yurucek kaydirigubbakcemile ama benim bel iki buklum..:bbo: bi de artik gitmek istedigi yeri belli ediyo.. dondurdukce donduruyo beni kaydirigubbakcemile3 bi de iki gundur emekleme pozisyonu alip iki kere emekliyo ama yere dusuyo.. koca kicini tasiyamiyo daha kaydirigubbakcemile3 bilmem yakinda emekler mi?:sm_confused:
ne guzel oyunlar oynuyosunuz siz oyle.. yerim ben onun heycanli hallerini..
biz bu ara yurumeye taktik..ille ben ellerinden tutcam o da yurucek kaydirigubbakcemile ama benim bel iki buklum..:bbo: bi de artik gitmek istedigi yeri belli ediyo.. dondurdukce donduruyo beni kaydirigubbakcemile3 bi de iki gundur emekleme pozisyonu alip iki kere emekliyo ama yere dusuyo.. koca kicini tasiyamiyo daha kaydirigubbakcemile3 bilmem yakinda emekler mi?:sm_confused:
evet canım ücretsiz izindeyim ama çalıştığım yerden baskı var malesef dönmem lazım :1no2: aslında bi yandan olsun bitsin başlayayım diyorum iyice alıştım eve ve okadar zor geliyor ki şuan çalışma fikri kafamçokkarıştı :sm_confused: uzadıkça daha kötü olacak :çok üzgünüm: bi taraftan eylülden ayrılmak çok zor geliyo napcam bilmiyom :çok üzgünüm:
tsk ederızz meran teyzesiiii
benım bugun yaptıım yoğurt ıonanılmazguzel olmuştuu yaa..hep oluodu ama bugun daha bı kıvamlı cok guzel olmustu.afıyetle yedı minişş...ben elektrıklının onune koyuyorum su torbayıda bı deneelım bakalımm..ne varsa annelerde varr:1rolleyes:
eşın kndı mı dıkıyorrrr kıyafetlerııı
ne guzellldelikafadulden
ulen bişi sölicen tuvaletı nıe bukar detaylı anlattın anlamadımmkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
bence kulakla ılgılı bır problem.otızm 2 yasından oncve bellı etmez kendını:1no2:
vayyyyy emekleeme olayına girdiniz haa helallllllll :lepi: şş len emekleme isteği varsa teşfik et haa, ayaklarından filen destek ver kendini öne atsın, ben yürütecin üzerine koyyom, bööle bi dikiliyo baston yutmuş gibikaydirigubbakcemile3, ama elimde yürütmeyi hiç denemedim du bende bi deniim bakim belkim benimki de yürümek ister, bende emeklemeye teşfik ediim diyom da çocuk karnının üzerine yatmayı pek sevmez oldu bu aralar, eskiden çok severdi halbisem, bi de ben karar verdim kendim yapabilecm oyuncakları satın almıcim, mesela hani ahşap yap bozlar var ya, birkaç ay sonra yavaş yavaş onlara başlarız herhal diyorum, babama sööliiim, üçgen kare daire filen kessin pek sever böle şeyleri, bende netten meyve yada hayvan resimleri indiriim diyom, onlarlan da yapboz yapiim diyom, montessori eğiitimi verecem sıpaya kaydirigubbakcemile3 bilimsel büyütecem oğlumu kaydirigubbakcemile3 hee bi de karar verdim o biberon kaşıklardan alıcim, benim sıpa hala kaşığı görünce isyan ediyo, belkim onu severCADIARZU
puhahaaaa :roflol: donlardamı aynı dicem e oda prima muhahaaa :roflol:ayy yavrummm hasta hasta gülüyo bi de kıyamammm :çok üzgünüm:
ccelencim o pijamanın aynısı bizde de var kaydirigubbakcemile3 kitabın aynısı da var kaydirigubbakcemile3 bi de ordaki kırmızı ve ne idüğü belirsiz çıngırağımsı ikea şeysi de var bizde kaydirigubbakcemile3
evet bende tam bunu yazıcaktım resim davasna unutmusum.otizm tanısı koymak için erken.cıtırın dediği gibi 2 yasından önce belli olmaz.hatta bazı anne-baba içine kapandığını ama düzeliceğini düşünür...cok yanıltıcıdır bilmeyen için..bence bi işitme testi yapılsın..
tsk ederızz meran teyzesiiii
benım bugun yaptıım yoğurt ıonanılmazguzel olmuştuu yaa..hep oluodu ama bugun daha bı kıvamlı cok guzel olmustu.afıyetle yedı minişş...ben elektrıklının onune koyuyorum su torbayıda bı deneelım bakalımm..ne varsa annelerde varr:1rolleyes:
eşın kndı mı dıkıyorrrr kıyafetlerııı
ne guzellldelikafadulden
ulen bişi sölicen tuvaletı nıe bukar detaylı anlattın anlamadımmkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
bence kulakla ılgılı bır problem.otızm 2 yasından oncve bellı etmez kendını:1no2:
canm hayırlı olsun inş çabuk alışırsınız bizim gibi
işe başlamak bana iyi geldi çünkü 24saat kerem beni mahvediodu çok hareketli iyiki başlamışım diyom valla...sadece ilk gün ayrılırken zor oldu ağlıycaktım senağlamahatta bir iki damla aktı sonra toparladım bide ilkgün saatte bir evi arıodum baktım çocuğu uyandırıom artık günde 1kez arıyorum
cemrecik istirahat halinde inş eski düzeninizi kurcanız 1hafta içinde
celen cemrenin durum aynı kerem gibi hastalandığında kerem de ek hiç bişiy yememişti sadece emdi 1haftada 300gr vermiştik ama dr zaten emzir katı bişiy verme boğazı tahriş olmuş demişti...1haftada tekrar başlarsınız cokacimcoook hüpletmeye
dbest ;
bende bir an önce olsun bitsinle başladım işe.daha fazla bağlanmadan onsuz da zamn geçirmeye alışmak için.daha doğrusu daha doğum yapmadan böyle olsun istemiştim.ama zamn geçtikçe daha da zor oluyor.ben 4,5 aylıkken işe başladım.seneye eylülde işe başlasaydım daha zor olur diye düşünmüştüm.şimdi de acaba seneye mi çalışmasam diyorum.bu gel gitler hep oalcak galiba.ama beni en çok düşündüren , bir daha ki dönem eylülde ben işe giderken arkamdan ağlayacak mı ,eltimin oğlu , annesi işe giderken hergün ağlamıştı.ben ağlamasına nasıl dayanırım bilmiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?