2008 Ekim Anneleri

bana da biraksaydiniz bi parca... :çok üzgünüm:
meran bari meran007 olsaydin.. ceymis bond gibi olurdun kaydirigubbakcemile3
ibolya yerim senin bal böcugunu.. kocaman olmus yusuf eymen..

amannnn herkeş ööyle diyo da bide baa sor anam, ne numaracı bu yav:roflol:şindik bizim çeşitli oyunlarımız var bak anlatiiim, mesela yerde yatıyoz ikimiz de, ben elimi havaya kaldırıyorum parmaklarımı açyıorum, öyle dik dik elime bakıyo, soora yavaş yavaş aşağıya indiriyorum heyecanlanmaya başlıyo böyle hızlı hızlı nefes alıo, sonra parmaklarımı açıp kapatıyorum daha bi heyecanlanıyo, iyce yaklaştırıyorum o da ellerini kaldırıp tutmaya çalışıyo, sonra tutturuyom hamm yapıyo ama tabi kendi elini, benimkini denk getiremiyo, zaten bende denk getirmesin diye uğraşıyom :roflol: bi de bazen oyun olsun diye hızlı hızlı hı hı hı diye nefes alıyo, bende onu taklit ediyom, hı hı hı yapıyom dönüp bana sırıtmaya başlıyo, onu taklit ettiğimi anlıyo herhal sıpam kaydirigubbakcemile3 yavvvv bu tatlı halleri olmasa balkondan aşşa fıydırıvercem de kandırıyo beni her seferinde yav kaydirigubbakcemile3

beni mi gördüün ule rüyandaa delüü kaydirigubbakcemile3 yarın zıfır zıfır yedüü olacıımm kaydirigubbakcemile3 madem herkes istioo sizi mi kırcamm :roflol: içinizde kalmasıınn :roflol:

neden yapsın ki kaydirigubbakcemile3 onunla ilgisi yokkkk

hangi gün buluşacaksınız meranla?? eylul.b ilen ben de geleyimmm delikafadulden
bilmiim anam.hele bi gelek günler bizim ondan sonra delikafadulden ne zaman müsait olursak şimdilik adres optimum hihoyyyt

kizlar selam. anca gelebildim.. camasir yikamaktan utu yapmaktan canim cikti. yarin temizlik gunu Allahtan ev berbat halde.. celencim cemre nasil? cok merak ettim..
dbest sana ozelden bisi sorcam canim..
cok şükür teyzesi ölen hafif öksürüü vardı ama gece azaldı o da :lepi:
sorma canimin ici.. cok gorusemedik ama ben eylül kizimin resmini herkese gosterdim kölnde.. bayildi gorumcem falan. en cok da saclarina.. yakistirdilar ardaya da. hihoyyyt ozledim hepinizi ya aklim burda kaldi..
kölnde işin ne len :uhm:

bizde anaraya gitmeden pişirivercez hemen :icecream: ankarada dibi tutuo azcık puhahaaa :roflol:

dbest sen niye bi ay sonra basliyosun ise? bi sene evde degil miydin?

evet canım ücretsiz izindeyim ama çalıştığım yerden baskı var malesef dönmem lazım :1no2: aslında bi yandan olsun bitsin başlayayım diyorum iyice alıştım eve ve okadar zor geliyor ki şuan çalışma fikri kafamçokkarıştı :sm_confused: uzadıkça daha kötü olacak :çok üzgünüm: bi taraftan eylülden ayrılmak çok zor geliyo napcam bilmiyom :çok üzgünüm:

yaa dibeştçim valla ister istemez kendimi suçlar bi halde buluyorum bazen, sonra diyorum kızım sen yapabileceğin herşeyi yaptın bebeğin istemedi senin ne günahın vardiyorum,sonra da bu kadar bol sütüm varkene bebeğimi doya doya emziremedim ya diye yeniden dertleniyorum, bööle kısırdöngü gidiyo işte, bi de anne sütü almadı ya şimdik bu, ilerde hastalıklara karşı daha az dirençsiz olursa diye korkuyorum, bilmiom işte dertliyim bu yönden, bu mercimek olayına da hiç girmiyelim anam çekemiycim be aaaaaaa kaydirigubbakcemile3
ben o meme almayan sıpaları bigün hörpül hörpül bi hörpüldetecem görecekler analarının örekelerini :mymeka: boşver anam o emzik bitlerimiz varya emsinler analarını, karınlarına deysin memeleri, yeterki emsinler, bizim sıpalar emmii ya onlardan teselli alalım barime, hamileykene benim göüslerimden süt geliodu, son ayda iyce yoğunlaşmaya başladı, dra sorduydum böle böle oluyo niye diye, süt geliyo sıık südyen kullan akmasına izin verme dediydi, soora bi de bebeğin süte doycak dediydi, pis sıpa o kadar süt varkene almadı yav sinir oluom :mymeka:kötükedihüso şşşş len göstert fotonu, ne güzel seviyom işte len seni bıngıl bıngıl diye, bıngıl meranım benüm, Şeniz

ne guzel oyunlar oynuyosunuz siz oyle.. yerim ben onun heycanli hallerini..
biz bu ara yurumeye taktik..ille ben ellerinden tutcam o da yurucek kaydirigubbakcemile ama benim bel iki buklum..:bbo: bi de artik gitmek istedigi yeri belli ediyo.. dondurdukce donduruyo beni kaydirigubbakcemile3 bi de iki gundur emekleme pozisyonu alip iki kere emekliyo ama yere dusuyo.. koca kicini tasiyamiyo daha kaydirigubbakcemile3 bilmem yakinda emekler mi?:sm_confused:

kolay gelsin dbestcim ya.. cok zor.. ise baslama hatta tezi bitirme dusuncesi simdiden bile basiyo beni.. ben de cok alistim naapicam bilmem senağlama

beni mi gördüün ule rüyandaa delüü kaydirigubbakcemile3 yarın zıfır zıfır yedüü olacıımm kaydirigubbakcemile3 madem herkes istioo sizi mi kırcamm :roflol: içinizde kalmasıınn :roflol:

:roflol::roflol:he vallaha görmüşem anam, len meran sen niye zıfır zıfır yedi olmadın diyom saa :roflol::roflol:
angaraya ne zaman gidcenüz :jeyyar:
hastanedeki cemreee :çok üzgünüm:
anaaaa yavruma bak orda bileme sırıtcam diye uğraşmış Şeniz

ayy yavrummm hasta hasta gülüyo bi de kıyamammm :çok üzgünüm:

ccelencim o pijamanın aynısı bizde de var kaydirigubbakcemile3 kitabın aynısı da var kaydirigubbakcemile3 bi de ordaki kırmızı ve ne idüğü belirsiz çıngırağımsı ikea şeysi de var bizde kaydirigubbakcemile3

tsk ederızz meran teyzesiiii
benım bugun yaptıım yoğurt ıonanılmazguzel olmuştuu yaa..hep oluodu ama bugun daha bı kıvamlı cok guzel olmustu.afıyetle yedı minişş...ben elektrıklının onune koyuyorum su torbayıda bı deneelım bakalımm..ne varsa annelerde varr:1rolleyes:

eşın kndı mı dıkıyorrrr kıyafetlerııı
ne guzellldelikafadulden

ulen bişi sölicen tuvaletı nıe bukar detaylı anlattın anlamadımmkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

bence kulakla ılgılı bır problem.otızm 2 yasından oncve bellı etmez kendını:1no2:

canm hayırlı olsun inş çabuk alışırsınız bizim gibi
işe başlamak bana iyi geldi çünkü 24saat kerem beni mahvediodu çok hareketli iyiki başlamışım diyom valla...sadece ilk gün ayrılırken zor oldu ağlıycaktım senağlamahatta bir iki damla aktı sonra toparladım bide ilkgün saatte bir evi arıodum baktım çocuğu uyandırıom artık günde 1kez arıyorum

hastanedeki cemreee :çok üzgünüm:

cemrecik istirahat halinde inş eski düzeninizi kurcanız 1hafta içinde
celen cemrenin durum aynı kerem gibi hastalandığında kerem de ek hiç bişiy yememişti sadece emdi 1haftada 300gr vermiştik ama dr zaten emzir katı bişiy verme boğazı tahriş olmuş demişti...1haftada tekrar başlarsınız cokacimcoook hüpletmeye

vayyyyy emekleeme olayına girdiniz haa helallllllll :lepi: şş len emekleme isteği varsa teşfik et haa, ayaklarından filen destek ver kendini öne atsın, ben yürütecin üzerine koyyom, bööle bi dikiliyo baston yutmuş gibikaydirigubbakcemile3, ama elimde yürütmeyi hiç denemedim du bende bi deniim bakim belkim benimki de yürümek ister, bende emeklemeye teşfik ediim diyom da çocuk karnının üzerine yatmayı pek sevmez oldu bu aralar, eskiden çok severdi halbisem, bi de ben karar verdim kendim yapabilecm oyuncakları satın almıcim, mesela hani ahşap yap bozlar var ya, birkaç ay sonra yavaş yavaş onlara başlarız herhal diyorum, babama sööliiim, üçgen kare daire filen kessin pek sever böle şeyleri, bende netten meyve yada hayvan resimleri indiriim diyom, onlarlan da yapboz yapiim diyom, montessori eğiitimi verecem sıpaya kaydirigubbakcemile3 bilimsel büyütecem oğlumu kaydirigubbakcemile3 hee bi de karar verdim o biberon kaşıklardan alıcim, benim sıpa hala kaşığı görünce isyan ediyo, belkim onu severCADIARZU

masallahh canım.
emeklıomuss ıste:teytey::teytey::teytey:
öle bırden tıkır tıkır emeklyıp gezmesını beklemıosun heraldee yavas yavasss

celeenn, görumceme gittik kölne..burda tatil vardi.. cemre cok dadlu cikmis resimlerde.. yavrum benim..
ya ankarada buluscaz falan diyip dli etmeyin beni delikafadulden.. atlar gelirim ucaa Çok üzgünüm çoook yaz tatiline kadar kimse bulusmasin. ben temmuzda gelcem trye süprizzzzz

dbest ;
bende bir an önce olsun bitsinle başladım işe.daha fazla bağlanmadan onsuz da zamn geçirmeye alışmak için.daha doğrusu daha doğum yapmadan böyle olsun istemiştim.ama zamn geçtikçe daha da zor oluyor.ben 4,5 aylıkken işe başladım.seneye eylülde işe başlasaydım daha zor olur diye düşünmüştüm.şimdi de acaba seneye mi çalışmasam diyorum.bu gel gitler hep oalcak galiba.ama beni en çok düşündüren , bir daha ki dönem eylülde ben işe giderken arkamdan ağlayacak mı ,eltimin oğlu , annesi işe giderken hergün ağlamıştı.ben ağlamasına nasıl dayanırım bilmiyorum.

ne bilim ben, haayalinizde canlandırmak açıısından herhal :roflol::roflol: amaannn inşallah bişiysi yoktur yavrunun, ama normel diil bence, şu anda gülmesi tepki vermesi lazım biçok şeye, du baam anneme didim tvnin sesini birden açıverin bakem belkim duymuyodur diye, alırım cevabını sora

montessorı hatun herseyın doğal yolla öğrenılmesı gerktını savunmuş.yanı bu egıtım ıcın cok fazla yormana gerek yok kendını.uyaranları bırakacaksın etrafa kendısı bulacak,öğrenecek,arastıracak..
yanı zaten yaptığımız seyelr..

puhahaaaa :roflol: donlardamı aynı dicem e oda prima muhahaaa :roflol:
evet bende tam bunu yazıcaktım resim davasna unutmusum.otizm tanısı koymak için erken.cıtırın dediği gibi 2 yasından önce belli olmaz.hatta bazı anne-baba içine kapandığını ama düzeliceğini düşünür...cok yanıltıcıdır bilmeyen için..bence bi işitme testi yapılsın..

hadi ya :çok üzgünüm: cemrede vermiş 200 gr.üzüldüm ama doktoru normal toparlar dedi :çok üzgünüm:

şş iboooş cuma gidiyik anam :jeyyar: bugun arife yarın bayram :jeyyar: :icecream:

yaa ben o yönden çok şanslıyım, balkondan bakınca benim işyeri görünüyo, işe başlayınca öğlen araları gelip gidcem eve, yokluğumu anlamasına fırsat kalmıcik inşallah, arada bi sorun olursa da heemen koşup gelebilirim, o yönden ben biraz daha rahatım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…