2008 Ekim Anneleri

biberon kasigi da ne :1shok: ben de deneyim bari.. bizimki de hala kasikla yemmiyo. sevdigi bi kac seyi kesfettim biberonla veriyorum. eline minik ekmek parcalari veriyorum yiyo. ya da muz ama cok degil bi kac parca sadece. kendi yemeyi daha cok seviyo gibi.. ama tamerin falan yanindan gecemez yeme konusunda.. adam gibi ne zaman yicek merak ediyorum. alismis o mamaya, dogdugundan beri iciyo ya varsa yoksa o..
ne dicem pilav ne zaman yer bebekler? makarnaya falan baslamisiniz ya? onun icin sordum. kuru kuru bogazlarinda mi kalir acaba?

yanlış biliyorsun çıtır otizm erken dönemde belirti verir ve dikkatli takip edilirse bu çocukların tanısı da dediğin yaşda konulur ama belirti vermez demek doğru değil..

valla bilmiyorum ki hangisi daha iyi :çok üzgünüm:

ya öle de şindik böle kartlar filen yapmışlar, yapışkanlı asetatnla yapıştırmışlar filen, ööle şeyler de yapmak istiyom ben, mesela kış günü neryee çıkarcim, dışarı çıkamadığımız zamanlarda onlarlan oynarız
bayramınız mibarek olsun len :roflol::roflol:

celen cok datluu yavru ya.alllahım onu tum kotuluklerden,hastalıklardan korusun..

o ahsapları bide ana renklere boya.kırmızı mavi yeşil gibi.biraz daha büyüyncede atıorum kırmızı dairenin yanına domates koy.yeşil karenin yanına salatalık koy vb.kapiş yerimseniben
lülülülülülü

sen ne zaman baslıon

ayyyy ne güzel yaaaaa.
özkeremin de deği gibi bazen 24 saat çocukla birlikte olmak verimli olmuyor.arada bir başkasıyla sorumluluğu paylaşıp deşarj olamka da gerk.ben oğlumla ilgilenirken koca gün tek başımaydım.eşim geceleri de geç geldiği için, oğlum uykuda oluyordu.yorucu oluyor tek başına.güvenebileceğimiz birileri olduktan sonra çalışamak güzel.
celen koyma bu cemrenin böyle datlu hallerini , cemre ye bak ya hastayken bilem gülüyor.maşallah pek bi şeker.tam yenilecek kıvamdaaaaaaaaa.delikafadulden

normal tabi canm kuzucuk ek bisürü şey yerken birden tek anne sütü bide hastalık :1no2:
iyi olcak inş bide bize alerjik düşüncesiyle zaditen damla vermişti 3ay kullancanız demişti size de böyle bişiy dedimi düzenli kullanamadım ben bunu bisürü damla ilaç içmeyi sevmio zaten çocuk benneyaptımki

oh ne güsel...ev-iş arası bi hat çek git gel kolayca

valla bilmiyorum ki hangisi daha iyi :çok üzgünüm:

işini seviyorsan , bırkacak güvenilir biri varsa çalışmak güzel, kafan dağılıp gidiyor işe başlayınca, eve gelince de işteki yorgunluğumu oğlumla atyıyorum, tabi beyin olarak vücud oalrka değellll.ben işe başaldığımda ek gıdaya da başlamamıştık.sütü pompalayı da bırakıyordum.şimdi senin için beslenmesi de çok problem olmayacak.(sanırsam)

yok vermedi.hatta ben makineyi istedim eve onuda vermiomus.makineyi astımlı cocuklara veriolarmıs heyet raporu cıkarıp.o zaman dedim balgam sökücü surup verin onuda vermedi.doktorumuz biraz ilaç vermeyi sevmeyen bi tip.normal sartlarda bunu sonuna kadar tasvip ederdim ama iş basına gelince annelik duyguları kabarıo insanın :çok üzgünüm:

[

evet haklısın o açıdan da şanslıyım ..

9sayfa killatmissiniz bi bakiyimm bu kiz beni sinir ediyoo daha uyutamadim ya mizirdanip duruyoo yogurdunu bile yyemedii cemre hesap belki yer diye cibildattim donunu felan cikarttim gene yemedi

o en tatsız hali teyzesi uf olmustu kızım :çok üzgünüm:

bööle biberonun ucuna takılii anam, dötünden sıktırdınmı kaşığa gelii, hemence ağzına sokuşturuveriiin :roflol: nette 15 lira civarıydı ya bi bebe mağazalarını dolaşıiim bakalım, kesin yoktur burda da yav, çıngıraklı patiği bileme zor bulduydum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…