bööle biberonun ucuna takılii anam, dötünden sıktırdınmı kaşığa gelii, hemence ağzına sokuşturuveriiin :roflol: nette 15 lira civarıydı ya bi bebe mağazalarını dolaşıiim bakalım, kesin yoktur burda da yav, çıngıraklı patiği bileme zor bulduydum
bööle biberonun ucuna takılii anam, dötünden sıktırdınmı kaşığa gelii, hemence ağzına sokuşturuveriiin :roflol: nette 15 lira civarıydı ya bi bebe mağazalarını dolaşıiim bakalım, kesin yoktur burda da yav, çıngıraklı patiği bileme zor bulduydum
o ahsapları bide ana renklere boya.kırmızı mavi yeşil gibi.biraz daha büyüyncede atıorum kırmızı dairenin yanına domates koy.yeşil karenin yanına salatalık koy vb.kapiş yerimseniben
lülülülülülü
sen ne zaman baslıon
ayyyy ne güzel yaaaaa.
özkeremin de deği gibi bazen 24 saat çocukla birlikte olmak verimli olmuyor.arada bir başkasıyla sorumluluğu paylaşıp deşarj olamka da gerk.ben oğlumla ilgilenirken koca gün tek başımaydım.eşim geceleri de geç geldiği için, oğlum uykuda oluyordu.yorucu oluyor tek başına.güvenebileceğimiz birileri olduktan sonra çalışamak güzel.
celen koyma bu cemrenin böyle datlu hallerini , cemre ye bak ya hastayken bilem gülüyor.maşallah pek bi şeker.tam yenilecek kıvamdaaaaaaaaa.delikafadulden
Tik tikk ben geldimm
amin hepsini korusun rabbim :Saruboceq:
he ne die actık bu sevimsiz konuyu gece gece :sm_confused: daha sevimli konular varken :icecream: :icecream: kaydirigubbakcemile3
[
6 aylık bebek annesini görünce gülmüyorsa, tepki vermiyorsa vs vs bu bi belirti kabul edilir ve bebek takip edilir çünkü normal değil bu durum..
otizm tanısı geç konsa da dikkatli bir anne zaten bebeğinin önceden de tepkisiz olduğunu bilecektir yani otizm erken dönemde belirti verebilir ama ben bu çocuk kesin otistik demiyorum ki olabilir diyorum
aynı seylerı soluoruzsırnaşık şey
sadece olabılır.dıyebılırız tabı....inşallah değildir..ve gecııcı bır donemdır..allahım korusun ya bır anne ıcın cocugunun ona gülmemesi kadar ağır,üzücü bişi olamaz heralde:1no2:
otıstık cocuklarla cok calıstımm,yakinen tanıyorum onlarıı.benneyaptımki
veyyyy bizim öykü de hastalandı keremden bulaştı heralde o 2aylıktı 10gün evde durdu makina buhar verdiler hep...işte her doktorun tedavi uygulayış şekli farklıyok vermedi.hatta ben makineyi istedim eve onuda vermiomus.makineyi astımlı cocuklara veriolarmıs heyet raporu cıkarıp.o zaman dedim balgam sökücü surup verin onuda vermedi.doktorumuz biraz ilaç vermeyi sevmeyen bi tip.normal sartlarda bunu sonuna kadar tasvip ederdim ama iş basına gelince annelik duyguları kabarıo insanın :çok üzgünüm:
işini seviyorsan , bırkacak güvenilir biri varsa çalışmak güzel, kafan dağılıp gidiyor işe başlayınca, eve gelince de işteki yorgunluğumu oğlumla atyıyorum, tabi beyin olarak vücud oalrka değellll.ben işe başaldığımda ek gıdaya da başlamamıştık.sütü pompalayı da bırakıyordum.şimdi senin için beslenmesi de çok problem olmayacak.(sanırsam)
ya benim son 2 gündür acaip ağzım kuruo?len seker meker olmasın?
he yapciim anam öle bişiyler kafamda tasarladım azcık, ben şubat 3de başlıciim
evet o yönden şanslıyım ben, geri kalan zaamanlarda da annem ilgilencek inşallah, bakalım daha önümde zaman var biraz, belkim erkende dönebilirim işe, işyerinde daha az yoruluyomuşum ay -tatlicadiarzu-
hoşgeldinnnnn Şeniz
annemlerin komşusu var, bizden 10 gün buyuk kızı var, kız hiçbişeye tepki vermiyomuş da konu ordan çıktıydı
ayrca mı kasık varmıs..
ben kendınden kasıklı ollanını gormustum..:uhm:
keremi emzirdim yerine yatırdım koca bebek de kanepede uyyo ben ufak ufak kaçam uyyalım sabah kalkması zor oluo....ev de dandini çamaşır odamızdan çamaşır eksik olmuo kurutmalık ve ütü masası hiç toplanmıo zaten:1no2:
veyyyy bizim öykü de hastalandı keremden bulaştı heralde o 2aylıktı 10gün evde durdu makina buhar verdiler hep...işte her doktorun tedavi uygulayış şekli farklı
katılıyoruma.s
o en tatsız hali teyzesi uf olmustu kızım :çok üzgünüm:
en datsuz halinde bilem pek datlu, demek datlu hali olsa mahvedek bizi.
oğlum su çiçeği çıkarırken bilem neşesi yeindeydi.ama hasta oldukları yinede belli oluyor.üzmesin bu yavrular artık biziiiiiiiiiiii
oğlum su çiçeği çıkarırken bilem neşesi yeindeydi.ama hasta oldukları yinede belli oluyor.üzmesin bu yavrular artık biziiiiiiiiiiii
sıvı alımın az olabilir mi? ya da fazla tuzlu yiyor olabilir misin?
aneyyy 3 şubat mıııı :1shok:
bence bu gidişle sen 2. yi doğurursun ozaman kadar kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
bu arada çinkodan bahsedionuz..biz geçen ay başladık gün aşırı 1/3 ölçek tadı güsel ama onu bile tiksinerek içio keremşutarafagitti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?