2008 Ekim Anneleri

alla allaaaa.. neler var yahu? hic de gormedim.. dur bakalim bi de ben arastirayim..

ayrca mı kasık varmıs..
ben kendınden kasıklı ollanını gormustum..:uhm:

ya benim son 2 gündür acaip ağzım kuruo?len seker meker olmasın?

he yapciim anam öle bişiyler kafamda tasarladım azcık, ben şubat 3de başlıciim
evet o yönden şanslıyım ben, geri kalan zaamanlarda da annem ilgilencek inşallah, bakalım daha önümde zaman var biraz, belkim erkende dönebilirim işe, işyerinde daha az yoruluyomuşum ay -tatlicadiarzu-
Tik tikk ben geldimm

hoşgeldinnnnn Şeniz
amin hepsini korusun rabbim :Saruboceq:

he ne die actık bu sevimsiz konuyu gece gece :sm_confused: daha sevimli konular varken :icecream: :icecream: kaydirigubbakcemile3

annemlerin komşusu var, bizden 10 gün buyuk kızı var, kız hiçbişeye tepki vermiyomuş da konu ordan çıktıydı

leylacım hoşgeldin
hacerin damağında belirti var mı neden böyle yapıyo acaba :uhm:

keremi emzirdim yerine yatırdım koca bebek de kanepede uyyo ben ufak ufak kaçam uyyalım sabah kalkması zor oluo....ev de dandini çamaşır odamızdan çamaşır eksik olmuo kurutmalık ve ütü masası hiç toplanmıo zaten:1no2:

veyyyy bizim öykü de hastalandı keremden bulaştı heralde o 2aylıktı 10gün evde durdu makina buhar verdiler hep...işte her doktorun tedavi uygulayış şekli farklı

katılıyoruma.s

ya benim son 2 gündür acaip ağzım kuruo?len seker meker olmasın?

sıvı alımın az olabilir mi? ya da fazla tuzlu yiyor olabilir misin?

aneyyy 3 şubat mıııı :1shok:
bence bu gidişle sen 2. yi doğurursun ozaman kadar kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

ayrca mı kasık varmıs..
ben kendınden kasıklı ollanını gormustum..:uhm:

he kenndinden kaşıklı zaten, biberona sabit yani, biberonun dötünden sıktırdınmı kaşığa akıyo öle veriyon, bi bakıcim ona, belkim o sayede alışır, yoğsan evde kaşık koleksiyonu yapciz az kaldı -tatlicadiarzu-

buhardan sonra sırtını dinleyip saatleri ona göre ayarlıodu doktorlar.evde bunu yapamıycaamız için vermediler.keske verebilselerdi..

o en tatsız hali teyzesi uf olmustu kızım :çok üzgünüm:

en datsuz halinde bilem pek datlu, demek datlu hali olsa mahvedek bizi.
oğlum su çiçeği çıkarırken bilem neşesi yeindeydi.ama hasta oldukları yinede belli oluyor.üzmesin bu yavrular artık biziiiiiiiiiiii

bu arada çinkodan bahsedionuz..biz geçen ay başladık gün aşırı 1/3 ölçek tadı güsel ama onu bile tiksinerek içio keremşutarafagitti

sahi ya senin oğlan suçiçeği çıkardı :1shok:
allahtan sana da bulaşmadı ya çok bulaşıcıdır aslında

nurce senin oğlan nasıl oldu geçti dimi su çiçeği:uhm:

sıvı alımın az olabilir mi? ya da fazla tuzlu yiyor olabilir misin?

aneyyy 3 şubat mıııı :1shok:
bence bu gidişle sen 2. yi doğurursun ozaman kadar kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

yok sıvı alımım aksine cok cok fazla.tuzda cemre hanım yiyo die az :sm_confused:
iboş hazır pasta yapımına baslamısken bırak 2,yi 3+4+5 artık allah ne verdşyse puhahahaaaa :roflol:

ya nasıl oldu paşa?canım nasıl kasınmıstır kimbilir :çok üzgünüm:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…