dbest yaa gelinim cok guzel cikmis resimde Şeniz yerim ben onu..
canım neden basladınız??
bakıom da herkes gelinini seçmiş bize gelin adayı kalmadı bedelikafadulden
nedeni yok 6.aydan sonra başlatıomuş bizim dr ...ölçüsü de az sormadım detaylı cuma gitcez kontrole sorarım ozaman :1rolleyes:
sıvı alımın az olabilir mi? ya da fazla tuzlu yiyor olabilir misin?
aneyyy 3 şubat mıııı :1shok:
bence bu gidişle sen 2. yi doğurursun ozaman kadar kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
sahi ya senin oğlan suçiçeği çıkardı :1shok:
allahtan sana da bulaşmadı ya çok bulaşıcıdır aslında
yok sıvı alımım aksine cok cok fazla.tuzda cemre hanım yiyo die az :sm_confused:
iboş hazır pasta yapımına baslamısken bırak 2,yi 3+4+5 artık allah ne verdşyse puhahahaaaa :roflol:
ayyy ben de ardaya bayılıyorum amaaaaa ben vazgeçtimm vermiyom eylülüüü turşusunu kurcammmm :dilcikar: :roflol:
sadece arkadaş kalsınlar bariii kaydirigubbakcemile3
evet baya nazlı görünüo dbest vermez kızını kimselereÇok üzgünüm çoookevet biz begendik, istiyoruz kaydirigubbakcemile3.. kiz evi biraz nazli ama olcek o kadar kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3..
hımm anladım..
yarasın keremee
o zaman biz nasi torun sevcez sekerim.. ama once arkadas olsunlar tabi, oynasinlar gamyoncuiremsu gezsinler kaydirigubbakcemile tozsunlar.. sonra da onlar ersin muradina biz de cikalim kerevetine di mi ama?? hihoyyyt hem ben seni kandirmanin yolunu biliyorum. sana en kralindan yemekler yedircem, tatlilar tuzlular, söz.. hem de isteme cikolatasi olarak belcikanin en ünlü pralinlerinden alcam sana.. hepsini sen ye cokacimcoook tamam mi kaydirigubbakcemile3
hee dün lojman kirasını ödemek için mutemetliğe gittiydim işyerine, orda beni gören arkadaşlar ne zaman başlıcan işe dediler, bende 3 şubat diyince o zamana bi tane daha dğurursun işe de gelmezsin sen artık diyolar :roflol::roflol:
yaa suçiçeği bi kee çıktımı bi daha çıkmaz diye biliom ben, mesela ben çocukken su çiçeği çıkarttım, bi daha bulaşabilirmi yani :1shok:
yuh artık ohaaaaaa :roflol::roflol:
o zaman biz nasi torun sevcez sekerim.. ama once arkadas olsunlar tabi, oynasinlar gamyoncuiremsu gezsinler kaydirigubbakcemile tozsunlar.. sonra da onlar ersin muradina biz de cikalim kerevetine di mi ama?? hihoyyyt hem ben seni kandirmanin yolunu biliyorum. sana en kralindan yemekler yedircem, tatlilar tuzlular, söz.. hem de isteme cikolatasi olarak belcikanin en ünlü pralinlerinden alcam sana.. hepsini sen ye cokacimcoook tamam mi kaydirigubbakcemile3
bulaşalı 2 hafta oldu.ben geçirmedim daha önce , aşı olayını da kendim için (arada kaynadı)hamileyken halbuki grip aşısını düşünmüştüm sık grip olduğum için ama su çiçeği aklıma gelemişti. doktor da 3 hafta bekle bulaşmazsa yaptırabilrisin demişti. yani kaldı 1 haftam bulaşmadıysaaaaaa hemn aşımı olcamsahi ya senin oğlan suçiçeği çıkardı :1shok:
allahtan sana da bulaşmadı ya çok bulaşıcıdır aslında
nurce senin oğlan nasıl oldu geçti dimi su çiçeği:uhm:
leylacım hoşgeldin
hacerin damağında belirti var mı neden böyle yapıyo acaba :uhm:
ben kaçanzi.cemre 7 de kalkıo ne işi varsa.kargaların kahvaltılarına eşlik etmek istio kanımca.tam babasının kalktıı saatte kalkıo oda ki etrafta hiç ses yok.haftasonuda uyuyo.babasına torpil gecio cadı..
aynen benimki de vallaa, sabahları babası ilgileniyo işe gidene kadar, sabahın bi körü ne işin var yat dimi, yok olmaz erkenden kalkıcik :mymeka: len boşuna mı diyom ben senin kızı aliiim diye, ahan tencere yuvarlanmış kapaanı bulmuş, ikisi de güdük ikisi de gıcık :roflol:
alemsin iboşşşş:roflol:
acaba nurce suçiçeği geçirmemiş olabilir miii kaydirigubbakcemile3
yokkk olmazzzz veremem yavrumuuuuuuu :çok üzgünüm:
içgüveysi olarak ailecek bize yapışın dicem ama ben eylülü paylaşamammmm o benimmmmm turşusunu kuracammm cokacimcoook kaydirigubbakcemile3
alemsin iboşşşş:roflol:
acaba nurce suçiçeği geçirmemiş olabilir miii kaydirigubbakcemile3
yokkk olmazzzz veremem yavrumuuuuuuu :çok üzgünüm:
içgüveysi olarak ailecek bize yapışın dicem ama ben eylülü paylaşamammmm o benimmmmm turşusunu kuracammm cokacimcoook kaydirigubbakcemile3
Canim bence bisey yok gibi yani nasil olur belirtisii bi soylesene belki bilmedigim sey vardirr cok uzuyo beni yaa 2 kasik yese mutlu olacam emmiyo diye sutumu sagiyomm icine biseyler karsitiriyom yemiyoo hadi yaptigim seyleri dokmek zoruma gitmiyodaa le kendi sutumu kendi uretimimi dokmek zoruma gidiyoo beee ben onu üretmek icin neler yiyoom bingil bilgil oluyoom hicc bak bugun aksama kadar midesine bisey gitmedi toplasan 10dk emmistir zorla bi gogsumu bosaltmadi yanii
peeeehhhhh rüşvete bakeylüle az anam arttır :dilcikar:
bulaşalı 2 hafta oldu.ben geçirmedim daha önce , aşı olayını da kendim için (arada kaynadı)hamileyken halbuki grip aşısını düşünmüştüm sık grip olduğum için ama su çiçeği aklıma gelemişti. doktor da 3 hafta bekle bulaşmazsa yaptırabilrisin demişti. yani kaldı 1 haftam bulaşmadıysaaaaaa hemn aşımı olcam
evt geçirdi.bugün 13. gün
aslında şanslıydım daha döküntüler başladığında 1- 2 taneyken fark edip hemen doktora gittik ilaç fln verdi.küçük yaşta geçirenler kolay atlatıyormuş belik de onun da etkisiyle idare eder geçti. neşesini çok kaybetmedi.ilacını da düzenli kullanmıştık.doktor kaşıntı içinde ilaç vermişti.pek sorun olmadı gözlemlediğim kadarıylaa.:bbo:
Canim bence bisey yok gibi yani nasil olur belirtisii bi soylesene belki bilmedigim sey vardirr cok uzuyo beni yaa 2 kasik yese mutlu olacam emmiyo diye sutumu sagiyomm icine biseyler karsitiriyom yemiyoo hadi yaptigim seyleri dokmek zoruma gitmiyodaa le kendi sutumu kendi uretimimi dokmek zoruma gidiyoo beee ben onu üretmek icin neler yiyoom bingil bilgil oluyoom hicc bak bugun aksama kadar midesine bisey gitmedi toplasan 10dk emmistir zorla bi gogsumu bosaltmadi yanii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?