2008 Ekim Anneleri

bununla geçmiş olsun canm atlattınız bu derdi de...büyünce bide kaşıolar ya iz falan kalıo küçükken atlatmak iyide kıyamıo insan minicikler

iyi gece datlu rüyalar bende yatayım size doyum olmaz sabah servisi kaçırcam die bi hışımla çıkıom evden

ama benimkisi cok yiyo cokacimcoook yiyodu :çok üzgünüm: ya senin oğlanıda ham yaparsa :jeyyar:

:roflol::roflol: vallaa onu bilimiycim anacım, daha önce de söööledim benimki azgın teke sendromu yaşiiii :roflol: bi sağ kroşe bi sol kroşe haşırtt cemre yerde :roflol::roflol: ay şaka maka harbiden bu bizim bebeler çok azgınlar yav, bi de zambakın bebesi var tabi, dedimya tencere yuvarlancik kapaanı bulcik, ver sen bu kızı bize ver :roflol:

ule benim ticker nerde yaw fisfisfis

benimki de yokkkkkkkkk

ibolayam ;
ben su çiçeği geçirmedim.eğer geçirseymişim.anneden geçen antikorlar sayesinde bebeği 6 ay boyunca koruyormuş.yani belki oğluma su çiçeği bulaşmamaış olacaktı:çok üzgünüm: ben kızamık olmuştum ama su çiçeği olamamıştım.zati de en sevmediklerimden di.

ay ole bı anlatmıssınkı gulsem mı ağlasam mı sasırdım:bbo:

yok yok ben veremem yavrumuuuuu
kimseyle paylaşmıcam benim o benimmmmmmmm delikafadulden delikafadulden

özlemcim güle güleee :a015:

Ayy yetisemiyomm size gecmisi okumayi biraktiimm bide bu evy baby demisken dbest o dedigin bi kac kez bizdede olduuydu yaa ciddi bi sorun olurmuu cunki daha bi paket var onu bitirmem lazim ya zaten ben cok bekletigim bigun olmustu aslinda ben haggies den memnundumda iste turk mali kullanma fasli cikinca donmustuk olmazssa geri ondan alalim yaa

dbest tamer uslu anam, cemre onu çciy çciy yer, cemreye benim oğlan gibi çirkef biri lazım :roflol::roflol:
gülü gülü anam eyi uykular datlu rüyalar yarın da hayırlı işler :a015:

anacım ben yicek iççek istesem bizim tok evin ac kedilerinden bize kalmaz bizüekaydirigubbakcemile3 artık gönüllerinden ne koparsa babası dosya istio.içinde tapu senetleri banka cüzdanları vs olucak kaydirigubbakcemile3

hayden ii geceler.allah hepimize rahatlık versin ama önce kuzulara versin :Saruboceq: :a015:

Ben kacar kizlar size iyù killatmalar sipam uyudu bende yatam ekim bebelerinin en gec yatan sipasi benimki herhalde hepinizinki uyuyoo galiba

şşşşşş bilmem farkettinizmi ben artıkın özel üye olmuşum :1closedeyes: şindiki hedefim onur üyesi olmak, onu da kazen seçiyomuş, bende nickimin altına taçsız kraliçe mi yazzsam acaba diom kaydirigubbakcemile3

ya deforme oluyo işte dayanıksız yani hiç içime sinmedi öyle görünce
hem o partiküller orasına burasına yapışmış sinir oldum yok ben prima kullanıyorum artık bidaha da değiştirmem
madem malları satsın istiyolar, kaliteli yapsınlar prima incecik ama ona rağmen sabah taş gibi sağlam duruyo yani...

ibolyaaa kızı on kişi ister bi kişi alırmışşş lülülülülülü kaydirigubbakcemile3

dbestcim, sen 50 kere olmaz desen biz 51.kez yine geliriz cicegimizle cikolatamizla.. kaydirigubbakcemile3 hem cocuklar birbirini sevince bize evet demek duser.. yaaa...
kizlar ben kaciyorum. yarin sabahim korunde elektirik sayacini olcmeye gelcekler.. zaten arda cok yordu beni butun gun..
cok opuyorum hepinizi.. yarin gorusuruz..

1)nerden farkedecegdıkkk
:uhm:
2)basın goğe erdımı?
3?hedefın nıe onur uyesı olmak?bişi mi dağıtıolar yoksa.dağıtıolarsa sole bızım yarısma manyagı ozlem kesın katılırkaydirigubbakcemile3
4)sen bıızım gonlumuzun kralıcesısın kız,kazen secmiş de nolmuşş:dilcikar:

bu su çiçeği le ilgili de bi dipnot düşeyim.
benim öğrencim bebekken suçiçeği olmuş şimdi 6 yaşında bi daha olmuş.annesine sormuştum emni misin bebekken de geçirdiğine ' evet ' demşti. sonra benim sıpa da olunca doktora sordum böyle bişiy olabilir mi diye. bazı çocuklarda olabiliyormuş.
bi de doktor dedi ki 2 yaşına kadar su çiçeği geçirmelerini istemiyoruz fln dedi.yan hastalıkları ve riskleri bakımnıdan ben korkmuştum ya kötü geçirirsek diye.ama allahtan hemen fark ettik de oğluşum fazla hırpalanmadı.hemide ilaçlarda 2 yaş altı çocukalrda bi deney yapılmamıştır yazıyodu.

Ben kacar kizlar size iyù killatmalar sipam uyudu bende yatam ekim bebelerinin en gec yatan sipasi benimki herhalde hepinizinki uyuyoo galiba

eylül 2030 da uyuyodu yaz saati uygulamasına geçtim 21de uyutuyom yavrum zor dayanıyo kaydirigubbakcemile3 gözleri gidiyo valla çok komik oluyooo kaydirigubbakcemile3

hayırlı olsunnn :1hug: yaz bence yakışırrrr
neden kazen seçiyo yaaa halk seçsinnnn :enbuyukkk:

allah allah niye hiçkimse beğenmedi bu evy baby ya ben çok memnun kaldım halbise :uhm:

bende memnun kaldım..kokusu pek olmuyor zaten.ben paketınden cıkarıp yatagının bez koyma bolüümü var oaraya yerleştiriyorum.kokusu gıdıyor.
heralde gunduz cok sık degıstıryorum,gecede cok ıslatmadıgı ıcın farketmedık bişi..bCADIARZU

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…