bununla geçmiş olsun canm atlattınız bu derdi de...büyünce bide kaşıolar ya iz falan kalıo küçükken atlatmak iyide kıyamıo insan miniciklerbulaşalı 2 hafta oldu.ben geçirmedim daha önce , aşı olayını da kendim için (arada kaynadı)hamileyken halbuki grip aşısını düşünmüştüm sık grip olduğum için ama su çiçeği aklıma gelemişti. doktor da 3 hafta bekle bulaşmazsa yaptırabilrisin demişti. yani kaldı 1 haftam bulaşmadıysaaaaaa hemn aşımı olcam
evt geçirdi.bugün 13. gün
aslında şanslıydım daha döküntüler başladığında 1- 2 taneyken fark edip hemen doktora gittik ilaç fln verdi.küçük yaşta geçirenler kolay atlatıyormuş belik de onun da etkisiyle idare eder geçti. neşesini çok kaybetmedi.ilacını da düzenli kullanmıştık.doktor kaşıntı içinde ilaç vermişti.pek sorun olmadı gözlemlediğim kadarıylaa.:bbo:
ben kaçanzi.cemre 7 de kalkıo ne işi varsa.kargaların kahvaltılarına eşlik etmek istio kanımca.tam babasının kalktıı saatte kalkıo oda ki etrafta hiç ses yok.haftasonuda uyuyo.babasına torpil gecio cadı..
ama benimkisi cok yiyo cokacimcoook yiyodu :çok üzgünüm: ya senin oğlanıda ham yaparsa :jeyyar:
ule benim ticker nerde yaw fisfisfis
Canim bence bisey yok gibi yani nasil olur belirtisii bi soylesene belki bilmedigim sey vardirr cok uzuyo beni yaa 2 kasik yese mutlu olacam emmiyo diye sutumu sagiyomm icine biseyler karsitiriyom yemiyoo hadi yaptigim seyleri dokmek zoruma gitmiyodaa le kendi sutumu kendi uretimimi dokmek zoruma gidiyoo beee ben onu üretmek icin neler yiyoom bingil bilgil oluyoom hicc bak bugun aksama kadar midesine bisey gitmedi toplasan 10dk emmistir zorla bi gogsumu bosaltmadi yanii
ya bi cikolatayla olur mu? cok guzel bi dugun yapicem mesela cocuklara.. bolye masallar gibi.. burmalari dizcem lülünün kollarina kaydirigubbakcemile3 ya ne var hep beraber koca bi evde otururuz? ben paylasiyorum oglusumu senle ama, sen neden oyle diyosun? :çok üzgünüm:.. o da benim bitanem.. olur olur bu is kaydirigubbakcemile5
de mi yawww
sen merandan ne isticen de hele :jeyyar: :jeyyar: kaydirigubbakcemile3 tamerle gelicekler ya cemreyi görmeye kaydirigubbakcemile3
geçmiş olsun hafif atlatması iyi olmuş
damağı kızarır, belirginleşir.. bazı bebeklerde de hiç belirti olmaz aniden çıkıverir bakalım bizimkiler nasıl olcak...
bununla geçmiş olsun canm atlattınız bu derdi de...büyünce bide kaşıolar ya iz falan kalıo küçükken atlatmak iyide kıyamıo insan minicikler
iyi gece datlu rüyalar bende yatayım size doyum olmaz sabah servisi kaçırcam die bi hışımla çıkıom evden
anacım ben yicek iççek istesem bizim tok evin ac kedilerinden bize kalmaz bizüekaydirigubbakcemile3 artık gönüllerinden ne koparsa babası dosya istio.içinde tapu senetleri banka cüzdanları vs olucak kaydirigubbakcemile3de mi yawww
sen merandan ne isticen de hele :jeyyar: :jeyyar: kaydirigubbakcemile3 tamerle gelicekler ya cemreyi görmeye kaydirigubbakcemile3
geçmiş olsun hafif atlatması iyi olmuş
damağı kızarır, belirginleşir.. bazı bebeklerde de hiç belirti olmaz aniden çıkıverir bakalım bizimkiler nasıl olcak...
bununla geçmiş olsun canm atlattınız bu derdi de...büyünce bide kaşıolar ya iz falan kalıo küçükken atlatmak iyide kıyamıo insan minicikler
iyi gece datlu rüyalar bende yatayım size doyum olmaz sabah servisi kaçırcam die bi hışımla çıkıom evden
Ayy yetisemiyomm size gecmisi okumayi biraktiimm bide bu evy baby demisken dbest o dedigin bi kac kez bizdede olduuydu yaa ciddi bi sorun olurmuu cunki daha bi paket var onu bitirmem lazim ya zaten ben cok bekletigim bigun olmustu aslinda ben haggies den memnundumda iste turk mali kullanma fasli cikinca donmustuk olmazssa geri ondan alalim yaa
şşşşşş bilmem farkettinizmi ben artıkın özel üye olmuşum :1closedeyes: şindiki hedefim onur üyesi olmak, onu da kazen seçiyomuş,bende nickimin altına taçsız kraliçe mi yazzsam acaba diom kaydirigubbakcemile3
Ben kacar kizlar size iyù killatmalar sipam uyudu bende yatam ekim bebelerinin en gec yatan sipasi benimki herhalde hepinizinki uyuyoo galiba
şşşşşş bilmem farkettinizmi ben artıkın özel üye olmuşum :1closedeyes: şindiki hedefim onur üyesi olmak, onu da kazen seçiyomuş,bende nickimin altına taçsız kraliçe mi yazzsam acaba diom kaydirigubbakcemile3
allah allah niye hiçkimse beğenmedi bu evy baby ya ben çok memnun kaldım halbise :uhm:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?