2008 Ekim Anneleri

Ben kacar kizlar size iyù killatmalar sipam uyudu bende yatam ekim bebelerinin en gec yatan sipasi benimki herhalde hepinizinki uyuyoo galiba

bu kadar gec saate kalmasa ıyı olur aslında.
bebeklerın buyumesı ıcın dokuzda uymus olmaları gerekıyormus.bıryerde okumustum..

bu bebek bezinin muhabbetinin geçitği günlerde bende ablama sordum , o iyi bilir böyle şeyleri, iki çocukludur master yapmıştır deye. çünküm o ne kadar bebek bezi varsa hemen hemen hepsini kullnamıştır.heptennnnnn adiler hariç dabiiiii.
didim ki evy baby diyolar ço k eyi prima kadar deye. hiç kanma didi.(ibolyam duyyyyyyyy bu saa) ben hepisini çok denedim.prima gibisi yok didi.ben abla sözü dilerim tabi şaşamadım primadan.bende türk malına önem veririm.yerli malı yurdun malı sözü de tam benliktir.ammaaaaaaa oğluşum da bi denedir.bazen kızıyorum sırf amrka diye yığınla para veriyoruz.ama prima bence bu konunun dışında. gerçekten kaliteli ve güzle.napimmmm türkler iyi yaptı da biz mi alamadık.onlarında kaliteli olsun prima kadar.o zamn alırım.almak da isterim ama önce kaliteee....

güle gülee :a015:

bakam bi ticker yapam dedim olmusmu?

hee olmuşşş kaydirigubbakcemile3

yeterli antikor yanıtı oluşmazsa büyüyünce tekrar geçirebilir :1shok:

sana katılıyorum :lepi: ben de gündüz sık değiştiriyorum farketmemiştim ama gece dayanmıyo malaesef

ben de kaçarrrr

benımde görumce ben taa hamıleykenden tavsıye edıodu molfıx ve evybabyi..ooda 2 cocuk buyutuyor .
baana demıstıkı prıma ıncecık,,vs..bende hıc denemedım prımayı.molfıxle basladım.cok kalın molfıx evybaby molfıxe gore daha ıyi.
ama prımayı da merak ettım.ıncecık olmasınaa ragmen sızdırmadıgını solemıs dbest.
gorumcem cocukların altını sık degıstrmıyordu.bence ondan kaynaklanıms sorun
3 paket bezım var daha evybabybı ara su prımayı da deneyeyım.

oooff off burda sizinle konuşurken ablam da yanımdaydı tamerde kucağında tamer kendinii öne bii attııı kafayıı yatağın kenarına çarptıı ama ne çarpaa kocaman şişti hemen buz koydumm :çok üzgünüm:

evt prima onalra molfix ve evy babyye göre daha inceyimş ama bence bu bir avantaj , hem emici (hemde çok iyi) hemi de rahat.

geçmiş olsun.çok ağladı mı? ablasıdan mı özen di nedir.umarım sivri köşeye fln gelmeşitir.benim oğlum da aynaya kafa atıyo.

ağlamazmı hemde nasıl ağladı :çok üzgünüm: buz koyunca iyice çıldırdıı hem ağladı hemde emziğe yapıştıı :çok üzgünüm: annemde geldiğimizedn beri dio bu yatakların kenerları çok keskin nasıl böyle yapmışlar die bi ton kızıodu dikkat edin çarparlar keserler bi taraflarını deip duruorduu :çok üzgünüm: dikkat ediorduk ama kendinii attı resmen ablamda çok üzüldüü onun kucağında olunca olayy :çok üzgünüm:

off yaaa, inşşal bişiy yoktur.küçükler onlar daha korkmuştur da yavrucak.geçmiş olsun canım ya.

hadi bende kaçar
ortak geldi .
dükkanı kapıyom.çıngırt mıngıt. içeride ibolya yok o erken gitti.
leyloşum sen açarsın artıkın dükkanı.eiyi gecelr.

tamere ufff olmuş ya artık kaşla göz arasında iş beceriolar geçen kucağımdaydı laptopa uzanmaya çalışıo çenesini çarptı konsola nasıl ağladı herşeyi ellemek istio yakafamçokkarıştı

hediye vermiyorlarsa katılmam:dilcikar:

bugün aşımız vardı babamızın işi varmış gidemioz cuma yada cmrtsi dedi bakalım ...dr a gitmeden demir için kan tahlili de yapılacak ...cmrtsi gitmek istemiom dr çok kalabalık oluo bekleme salonunda yer olmuo be:ecrin_bebek:

günaydın herkeslere...hawa çok güzel oğluşumla çarşıya çıkcaz gezcez bi aksilik olmazsa..sositososito
bu arada tamere çok geçmiş olsun...
ibolya özel üyeliğin hayırlı olsun...
veeee eylülüm 6. ayını bitirdi bugün haydee halayaaaaaa :teytey::teytey::dance:
umarım güzel bi gün geçiririz:icecream:

aa kızım meran ankarada demişlerr sen bişe dememişsinn :dilcikar: nie heycanlanmayım canımm delikafadulden

bikerem ben heyecanlandım tamam mıgamyoncuiremsu hem sen sadece cerenle buluşurum diyon beni niye çağırmıyon:mymeka:sonraa sen ankaranın neresine geldin de bakem banakaydirigubbakcemile bugün kaynanamgiller geldi canım:sm_cool:bizimkiler antalyadan yazlık almışlar.belkim antalyada buluşuruk.cereni de getirirm sen yine ceren geldi diye sevindirik olursun beni de unutursun:dilcikar:

geçmiş olsun tamerime.iyidir inşallah şimdi:1hug:

goodmorniiiinnnnggggg hihoyyyt kızlar size haberimvar.cemre oto koltuundan inmeyiöörenmiş :1shok: gecen hafta içeri girdiğimdeyerdeydi dedim heralde kaymıs.ama bugun gözümün önünde resmen ayağını kaldıra kaldıra indirdi kendini aşaaya kaydirigubbakcemile3

merancım gecmiş olsun görünmez kaza olmus resmen allah bununla gelmiş gecmiş etsin:Saruboceq:

yuuuuuhhh :1shok: sabah sabah tiribin allanı yapmısın kız :lepi:ama yavrum ben dedim ilk buluşalım die.yazık onun haberi yoktu.hem ben seni dbest ide sööledim.o eryamana gelmiş.benim nereye gelceemi bilion zate kaydirigubbakcemile3 planda optimumda buluşma var ama bakalım??geliinmi :jeyyar:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…