2008 Ekim Anneleri

gelmemmi len sen isten de ayıp ettin.ama görümcem kendini grip yapmış geldi eylülü şak deyin öptü.inşallah bulaşmaz.valla cemrenin hastalığı beni çok panikletti.o yüzden çok korkuyorum

bu arada antalyadan bizimkiler denizci formasıynan galatasaraylı pijama almışlar kızanıma.aman pek bi güzel.resmini çekip gönderirim akşama.

cerene de maşallah.akıllı yavrular bunlar olim nolcek.kendi kendilerine öğreniyolar işte.bazen eylülün yaptıklarına bakakalıyorum ne yalan sölim.inşallah zekaları hep böle pratik olur

banane ama yaaa siz buluşuonuz biz napcaaz olmaz buluşamazsınız yasakkelimeşikayet ederim sizi kk yönetimine:enbuyukkk: bunlar buluşuo bizi kıskançlıktan çatlatıolar die:dilcikar::dilcikar:

gelmemmi len sen isten de ayıp ettin.ama görümcem kendini grip yapmış geldi eylülü şak deyin öptü.inşallah bulaşmaz.valla cemrenin hastalığı beni çok panikletti.o yüzden çok korkuyorum
aman allah korusun.görümcen maske taksın.cok bulasıcı.buarada gelmeyen iboş gibi olsunmu?
cerene de maşallah.akıllı yavrular bunlar olim nolcek.kendi kendilerine öğreniyolar işte.bazen eylülün yaptıklarına bakakalıyorum ne yalan sölim.inşallah zekaları hep böle pratik olur
ay inşallah :Saruboceq:
banane ama yaaa siz buluşuonuz biz napcaaz olmaz buluşamazsınız yasakkelimeşikayet ederim sizi kk yönetimine:enbuyukkk: bunlar buluşuo bizi kıskançlıktan çatlatıolar die:dilcikar::dilcikar:

yakın deilmi bacım kap gel efeyi kaydirigubbakcemile

yA bizim buluşmada cuma günü ama evde olucak.eşim pek sıcak bakmadı ev oldugu için.
neden dışarda buluşmuyosunuz dedi.:dilcikar:

aaa nie ewde yapıolar ki :sm_confused: bir sürü gzl rahat yer varken :uhm:

günaydın len :mymeka: eskilerden geriye bi sen bi rahşan kaldı kaydirigubbakcemile3

ne biliim olm ya.dün söledimm kızlarla bulusucaz dedım.once aa ne guzel dedı.
ama evde hayatım dedım.
bılıyodumm bunu ıstemeyebılecegını.
dışarda yapasanıza dedi.hem evde ağırlayacak olana rahatlık olur. hemde herkes daha rahat gider dedi.
hak verdım bende.bakalım belkı yer değşir.
:1hug:

hmm CADIARZU izmirde bi buluşma olsaydı kesin giderdim :sm_cool: ama evde olunca düşünürdüm fisfisfis neden hamişken buluşma yapmadık sanki :mymeka:

hmm CADIARZU izmirde bi buluşma olsaydı kesin giderdim :sm_cool: ama evde olunca düşünürdüm fisfisfis neden hamişken buluşma yapmadık sanki :mymeka:

hamıle yogasına gıdeceğdık yer bıle ayarlanmıstı ama kımseden ses cıkmadı..
mıllet ötüp duruoo bende gelcem bende dıe.sona cayıyoo

nerde buluşacaz peki celen?biz etlikte oturuyoruz.sincan,eryaman çok uzak bize canım ya.nasıl yaparız

siz de bize gelin o zaman ne var.valla acayip misafirperverimdir.hemi de kaynanacımla da tanışmış olurdunuz.:roflol:kızlar nolur bize gelin nolurrrr

hamıle yogasına gıdeceğdık yer bıle ayarlanmıstı ama kımseden ses cıkmadı..
mıllet ötüp duruoo bende gelcem bende dıe.sona cayıyoo
aaa ewet öölebişi vardı dimi a.s keskem bizikimiz gideydik :dilcikar:
nerde buluşacaz peki celen?biz etlikte oturuyoruz.sincan,eryaman çok uzak bize canım ya.nasıl yaparız

yavrum dedim ya meran eryamanda bende sincanda olucam ve ikimizde ankarayı bilmioruz tek bildiğimiz optimum.zaten ben kendim gelemem kaybolurum.kocen getiremezmi :sm_confused: nolcek len bi gün :teselli: bi daha bööle denk gelmeyiz :teytey:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…