aman allah korusun.görümcen maske taksın.cok bulasıcı.buarada gelmeyen iboş gibi olsunmu?gelmemmi len sen isten de ayıp ettin.ama görümcem kendini grip yapmış geldi eylülü şak deyin öptü.inşallah bulaşmaz.valla cemrenin hastalığı beni çok panikletti.o yüzden çok korkuyorum
ay inşallah :Saruboceq:cerene de maşallah.akıllı yavrular bunlar olim nolcek.kendi kendilerine öğreniyolar işte.bazen eylülün yaptıklarına bakakalıyorum ne yalan sölim.inşallah zekaları hep böle pratik olur
banane ama yaaa siz buluşuonuz biz napcaaz olmaz buluşamazsınız yasakkelimeşikayet ederim sizi kk yönetimine:enbuyukkk: bunlar buluşuo bizi kıskançlıktan çatlatıolar die:dilcikar::dilcikar:
aman allah korusun.görümcen maske taksın.cok bulasıcı.buarada gelmeyen iboş gibi olsunmu?
ay inşallah :Saruboceq:
yakın deilmi bacım kap gel efeyi kaydirigubbakcemile
PPpPpPpPp iboşş koş koşşkaydirigubbakcemile3
aaa nie ewde yapıolar ki :sm_confused: bir sürü gzl rahat yer varken :uhm:yA bizim buluşmada cuma günü ama evde olucak.eşim pek sıcak bakmadı ev oldugu için.
neden dışarda buluşmuyosunuz dedi.:dilcikar:
günaydın herkese sabah sabah çok iş vardı yine offff of
aaa nie ewde yapıolar ki :sm_confused: bir sürü gzl rahat yer varken :uhm:
günaydın len :mymeka: eskilerden geriye bi sen bi rahşan kaldıkaydirigubbakcemile3
ne biliim olm ya.dün söledimm kızlarla bulusucaz dedım.once aa ne guzel dedı.
ama evde hayatım dedım.
bılıyodumm bunu ıstemeyebılecegını.
dışarda yapasanıza dedi.hem evde ağırlayacak olana rahatlık olur. hemde herkes daha rahat gider dedi.
hak verdım bende.bakalım belkı yer değşir.:1hug:
hmm CADIARZU izmirde bi buluşma olsaydı kesin giderdim :sm_cool: ama evde olunca düşünürdüm fisfisfis neden hamişken buluşma yapmadık sanki :mymeka:
günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
aaa ewet öölebişi vardı dimi a.s keskem bizikimiz gideydik :dilcikar:hamıle yogasına gıdeceğdık yer bıle ayarlanmıstı ama kımseden ses cıkmadı..
mıllet ötüp duruoo bende gelcem bende dıe.sona cayıyoo
nerde buluşacaz peki celen?biz etlikte oturuyoruz.sincan,eryaman çok uzak bize canım ya.nasıl yaparız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?