günaydın len :mymeka: eskilerden geriye bi sen bi rahşan kaldıkaydirigubbakcemile3
aman allah korusun.görümcen maske taksın.cok bulasıcı.buarada gelmeyen iboş gibi olsunmu?
ay inşallah :Saruboceq:
yakın deilmi bacım kap gel efeyi kaydirigubbakcemile
ne biliim olm ya.dün söledimm kızlarla bulusucaz dedım.once aa ne guzel dedı.
ama evde hayatım dedım.
bılıyodumm bunu ıstemeyebılecegını.
dışarda yapasanıza dedi.hem evde ağırlayacak olana rahatlık olur. hemde herkes daha rahat gider dedi.
hak verdım bende.bakalım belkı yer değşir.:1hug:
puhahaaa kaydirigubbakcemile3 hiç tavsiye etmem :roflol:kaynanan hakkında hain planlarımız var biliin :roflol: :jeyyar:siz de bize gelin o zaman ne var.valla acayip misafirperverimdir.hemi de kaynanacımla da tanışmış olurdunuz.:roflol:kızlar nolur bize gelin nolurrrr
kıymetimi bilmiyonuz o ayrı :dilcikar:
keroşa da geçmiş olsun yaatamere ufff olmuş ya artık kaşla göz arasında iş beceriolar geçen kucağımdaydı laptopa uzanmaya çalışıo çenesini çarptı konsola nasıl ağladı herşeyi ellemek istio yakafamçokkarıştı
sğl teyzesii....günaydın herkeslere...hawa çok güzel oğluşumla çarşıya çıkcaz gezcez bi aksilik olmazsa..sositososito
bu arada tamere çok geçmiş olsun...
ibolya özel üyeliğin hayırlı olsun...
veeee eylülüm 6. ayını bitirdi bugün haydee halayaaaaaa :teytey::teytey::dance:
umarım güzel bi gün geçiririz:icecream:
bende ceren ne diomn yaa kaydirigubbakcemile3 cemre cemreee :mymeka: olm ben misafirim ankarada sen beni davet etcenn buluşma planını sen yapcenn,gelmezsen o zaman bana ne dersen dee Çok üzgünüm çoook bana boşunaa kızıooon loooo naniknanikbikerem ben heyecanlandım tamam mıgamyoncuiremsu hem sen sadece cerenle buluşurum diyon beni niye çağırmıyon:mymeka:sonraa sen ankaranın neresine geldin de bakem banakaydirigubbakcemile bugün kaynanamgiller geldi canım:sm_cool:bizimkiler antalyadan yazlık almışlar.belkim antalyada buluşuruk.cereni de getirirm sen yine ceren geldi diye sevindirik olursun beni de unutursun:dilcikar:
çok haraketlendiler ama bizimkinin kafa atması meşhur olduu gelirken kask getirin yanınızda olm kafa atabilüü kaydirigubbakcemile3 cemrede iyice hareketlenmişş o da tekme atar tamerden eksik kalmazz cadıı kaydirigubbakcemile3goodmorniiiinnnnggggg hihoyyyt kızlar size haberimvar.cemre oto koltuundan inmeyiöörenmiş :1shok: gecen hafta içeri girdiğimdeyerdeydi dedim heralde kaymıs.ama bugun gözümün önünde resmen ayağını kaldıra kaldıra indirdi kendini aşaaya kaydirigubbakcemile3
merancım gecmiş olsun görünmez kaza olmus resmen allah bununla gelmiş gecmiş etsin:Saruboceq:
yuuuuuhhh :1shok: sabah sabah tiribin allanı yapmısın kız :lepi:ama yavrum ben dedim ilk buluşalım die.yazık onun haberi yoktu.hem ben seni dbest ide sööledim.o eryamana gelmiş.benim nereye gelceemi bilion zate kaydirigubbakcemile3 planda optimumda buluşma var ama bakalım??geliinmi :jeyyar:
kıskanmaa len sende gell kaydirigubbakcemilebanane ama yaaa siz buluşuonuz biz napcaaz olmaz buluşamazsınız yasakkelimeşikayet ederim sizi kk yönetimine:enbuyukkk: bunlar buluşuo bizi kıskançlıktan çatlatıolar die:dilcikar::dilcikar:
geçmş olsun tamereeenazar degmesınn
sğl teyzesiiyA bizim buluşmada cuma günü ama evde olucak.eşim pek sıcak bakmadı ev oldugu için.
neden dışarda buluşmuyosunuz dedi.:dilcikar:
günaydıınn Şenizgünaydın herkese sabah sabah çok iş vardı yine offff of
aaa ewet öölebişi vardı dimi a.s keskem bizikimiz gideydik :dilcikar:
yavrum dedim ya meran eryamanda bende sincanda olucam ve ikimizde ankarayı bilmioruz tek bildiğimiz optimum.zaten ben kendim gelemem kaybolurum.kocen getiremezmi :sm_confused: nolcek len bi gün :teselli: bi daha bööle denk gelmeyiz :teytey:
tabi caaaaaaannnnnnnnnnıııımmmmmmmmm nede olsa 5 saatçik kapıp gelirimde benim herifte beni kapar gibime gelio :roflol::roflol:
ay canım yaa inşallah buluşursunuz söle sende dışarda buluşalım de olmazmı belki değiştirirler buluşma yeriniyerimseniben
ben cok sık gırmıyordum ozaman clencım oyuzden pk samımı değildim kımseyle.
yoksa bız ıkımız gıdıp gelırdık bol bol sımdı gıbı olsa...tam kaynastık sen gıttınn:1closedeyes:
daha per-pa yapcazz gelde hele bı.
gercı salı oldu artık pazarkaydirigubbakcemile3
celen sen ızmırdeyken nerde oturuodunn?
he valla ne güzel kıllatırdık izmiri anasını satiim senağlama şş ben per-paya gidemiom artık anacım eski sevgilim pazara cıkıo orda.cok sasırdım karınım burnumda bebiş alısverişi yapıodum.bunun normalde kemeraltında tükkanı vardı.demek artık pazara cıkıo yazık :teselli: kaydirigubbakcemile3 o da beni görünce sasırdı.koca göbeemlen :CüvCüv: eeee kime niyet kime kısmet puhahaaaaaa :roflol:
benim bildiğim tek yer optimum hemde kolayyy başka bi yer bilmioom :çok üzgünüm:siz de bize gelin o zaman ne var.valla acayip misafirperverimdir.hemi de kaynanacımla da tanışmış olurdunuz.:roflol:kızlar nolur bize gelin nolurrrr
he valla ne güzel kıllatırdık izmiri anasını satiim senağlama şş ben per-paya gidemiom artık anacım eski sevgilim pazara cıkıo orda.cok sasırdım karınım burnumda bebiş alısverişi yapıodum.bunun normalde kemeraltında tükkanı vardı.demek artık pazara cıkıo yazık :teselli: kaydirigubbakcemile3 o da beni görünce sasırdı.koca göbeemlen :CüvCüv: eeee kime niyet kime kısmet puhahaaaaaa :roflol:
bucakoopta sengözlerimebaksanab
peki dbest nasıl gelecek?ya bize gelin işte ben sizi gezdiririm.hem şehri ben tanıyom olim.tutturmuşunuz optimum da optimum.başka nereler varr nerelerrrrr
bebiş kıyafetlerımı satıookaydirigubbakcemile3
olsun kızım napıcak sana eskı sevgılınÇok üzgünüm çoook
ustunden 10sene gecmıstır.
sen 8 yıllık evlı degıl mısın?
2 sende cıkma olayı..:jeyyar:
demek bucakooptaa..
bıraz uzakmıss ama ossun:1rolleyes:
peki dbest nasıl gelecek?ya bize gelin işte ben sizi gezdiririm.hem şehri ben tanıyom olim.tutturmuşunuz optimum da optimum.başka nereler varr nerelerrrrr
allaşkına nere var :dilcikar: Atatürk bilmişte baskent yapmıs orayı yoksa bağlasan durulmaz :dilcikar: ıııııyyyy hiç sevmiorum ankarayı hiç :1no2: istenbuluda sevmiom :dilcikar: bi tek izmiri seviom :teyteylum optimum yakın diom anlamıonmu.dbest gelcekmi bilmiom kesin bişi söölemedi sanırsam laelaelaelaelae
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?