2008 Ekim Anneleri

kızlar bugun kıymalı corbaya baslıycam.
dun tavuk kıyması
ve dana-kuzu kıyma alp,prsıyonluk mınık mınık streçledim ve dondurucuya kaldırdım.
sımdı ılk olarak nasıl bır corba yapmalyım sızce?hangı sebzelerden yapıyım?
bıde kıymayı haşlıycak mıyız sebzlerle bırlıkte yoksa ayrı yerde kavurmak gerekır mı?kıyma daha gec pşer ya o bakmdan soruyorummm.

aman allah korusun.görümcen maske taksın.cok bulasıcı.buarada gelmeyen iboş gibi olsunmu?

ay inşallah :Saruboceq:

yakın deilmi bacım kap gel efeyi kaydirigubbakcemile

tabi caaaaaaannnnnnnnnnıııımmmmmmmmm nede olsa 5 saatçik kapıp gelirimde benim herifte beni kapar gibime gelio :roflol::roflol:

ay canım yaa inşallah buluşursunuz söle sende dışarda buluşalım de olmazmı belki değiştirirler buluşma yeriniyerimseniben

siz de bize gelin o zaman ne var.valla acayip misafirperverimdir.hemi de kaynanacımla da tanışmış olurdunuz.:roflol:kızlar nolur bize gelin nolurrrr
puhahaaa kaydirigubbakcemile3 hiç tavsiye etmem :roflol:kaynanan hakkında hain planlarımız var biliin :roflol: :jeyyar:

kıymetimi bilmiyonuz o ayrı :dilcikar:

yerim ulen seni kılsız cokacimcoook Şeniz

günaydıın kızlarr
keroşa da geçmiş olsun yaa
sğl teyzesii....
eylülün 6.ayı hayırlıı upurlu olsuun :teytey: :teytey: :teytey:
bende ceren ne diomn yaa kaydirigubbakcemile3 cemre cemreee :mymeka: olm ben misafirim ankarada sen beni davet etcenn buluşma planını sen yapcenn,gelmezsen o zaman bana ne dersen dee Çok üzgünüm çoook bana boşunaa kızıooon loooo naniknanik
çok haraketlendiler ama bizimkinin kafa atması meşhur olduu gelirken kask getirin yanınızda olm kafa atabilüü kaydirigubbakcemile3 cemrede iyice hareketlenmişş o da tekme atar tamerden eksik kalmazz cadıı kaydirigubbakcemile3
banane ama yaaa siz buluşuonuz biz napcaaz olmaz buluşamazsınız yasakkelimeşikayet ederim sizi kk yönetimine:enbuyukkk: bunlar buluşuo bizi kıskançlıktan çatlatıolar die:dilcikar::dilcikar:
kıskanmaa len sende gell kaydirigubbakcemile
geçmş olsun tamereeenazar degmesınn

yA bizim buluşmada cuma günü ama evde olucak.eşim pek sıcak bakmadı ev oldugu için.
neden dışarda buluşmuyosunuz dedi.:dilcikar:
sğl teyzesii
evde buluşmak daha iyi olur aslında ama ev sahibine zor olurr kafamçokkarıştı
günaydın herkese sabah sabah çok iş vardı yine offff of
günaydıınn Şeniz

ben cok sık gırmıyordum ozaman clencım oyuzden pk samımı değildim kımseyle.
yoksa bız ıkımız gıdıp gelırdık bol bol sımdı gıbı olsa...tam kaynastık sen gıttınn:1closedeyes:
daha per-pa yapcazz gelde hele bı.
gercı salı oldu artık pazarkaydirigubbakcemile3

şşş gecerken seni alalımmı kaydirigubbakcemile kaydirigubbakcemile3

he valla ne güzel kıllatırdık izmiri anasını satiim senağlama şş ben per-paya gidemiom artık anacım eski sevgilim pazara cıkıo orda.cok sasırdım karınım burnumda bebiş alısverişi yapıodum.bunun normalde kemeraltında tükkanı vardı.demek artık pazara cıkıo yazık :teselli: kaydirigubbakcemile3 o da beni görünce sasırdı.koca göbeemlen :CüvCüv: eeee kime niyet kime kısmet puhahaaaaaa :roflol:

sonnnnnnnnn dakika haberleri :jeyyar:

peki dbest nasıl gelecek?ya bize gelin işte ben sizi gezdiririm.hem şehri ben tanıyom olim.tutturmuşunuz optimum da optimum.başka nereler varr nerelerrrrr

siz de bize gelin o zaman ne var.valla acayip misafirperverimdir.hemi de kaynanacımla da tanışmış olurdunuz.:roflol:kızlar nolur bize gelin nolurrrr
benim bildiğim tek yer optimum hemde kolayyy başka bi yer bilmioom :çok üzgünüm:

bucakoopta sengözlerimebaksanab

bebiş kıyafetlerımı satıookaydirigubbakcemile3
olsun kızım napıcak sana eskı sevgılınÇok üzgünüm çoook
ustunden 10sene gecmıstır.
sen 8 yıllık evlı degıl mısın?
2 sende cıkma olayı..:jeyyar:

demek bucakooptaa..
bıraz uzakmıss ama ossun:1rolleyes:

peki dbest nasıl gelecek?ya bize gelin işte ben sizi gezdiririm.hem şehri ben tanıyom olim.tutturmuşunuz optimum da optimum.başka nereler varr nerelerrrrr

allaşkına nere var :dilcikar: Atatürk bilmişte baskent yapmıs orayı yoksa bağlasan durulmaz :dilcikar: ıııııyyyy hiç sevmiorum ankarayı hiç :1no2: istenbuluda sevmiom :dilcikar: bi tek izmiri seviom :teyteylum optimum yakın diom anlamıonmu.dbest gelcekmi bilmiom kesin bişi söölemedi sanırsam laelaelaelaelae

7 senelik evliyim ama nişanlandım ööle ayrıldım kaydirigubbakcemile3he bebiş kıyafetleri satılıo böölemarkalı orda kaydirigubbakcemile3
yok kız tek veesaittik senlen.270 ebindinmi bendeydin :mymeka:

walla dbestle yarın optimumda buluşcaz galiba bizi alıp evine götürcekk..evde görüşelim daha iyi olur demişti... ama çok uzak onada kıyamıyorum taaa ordan gelcek biizi götürcek sonra geri getir falan çok iş olcak yanii :sm_confused: görüşmeyide çok istiyorum amaa delikafadulden

ankarayıda sev ankarayıda sev benim memeleketim çok özledimmmmmmmmmm
:çok üzgünüm:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…