şşş gecerken seni alalımmı kaydirigubbakcemile kaydirigubbakcemile3
tüh ulen ya mayısta ankarada olcaktım kaçırdım fırsatııııııııısenağlama
evet ya çok soğuukk len burasıı balkona çıktım mıçım donduuu bee :1ninca:allaşkına nere var :dilcikar: Atatürk bilmişte baskent yapmıs orayı yoksa bağlasan durulmaz :dilcikar: ıııııyyyy hiç sevmiorum ankarayı hiç :1no2: istenbuluda sevmiom :dilcikar: bi tek izmiri seviom :teyteylum optimum yakın diom anlamıonmu.dbest gelcekmi bilmiom kesin bişi söölemedi sanırsam laelaelaelaelae
yahu su corba soruma cevap verın llenn
bakıyım da görümcem getirirse gelirim.ne zaman buluşuyoz pekii.ama kesin değil
vaaaaayyy demek ööle :1shok: :dilcikar: bi gün daha bekleyemedinizmi :mymeka:walla dbestle yarın optimumda buluşcaz galiba bizi alıp evine götürcekk..evde görüşelim daha iyi olur demişti... ama çok uzak onada kıyamıyorum taaa ordan gelcek biizi götürcek sonra geri getir falan çok iş olcak yanii :sm_confused: görüşmeyide çok istiyorum amaa delikafadulden
buluşmuom anam vazcaydım :dilcikar:bakıyım da görümcem getirirse gelirim.ne zaman buluşuyoz pekii.ama kesin değil
oluuuurrr alsanıza kocişe bi soriim senmi götürürsün yoksa çelenlerlemi gidiim die:roflol::roflol::roflol:
bakalım ne dicekdelikafadulden
şaka bi yana yakın olsa gelirdim..
vaaaaayyy demek ööle :1shok: :dilcikar: bi gün daha bekleyemedinizmi :mymeka:
buluşmuom anam vazcaydım :dilcikar:
:teselli:
slm millet dalayim soyle aranizaa cok uykusuzdum gece uyuyamadik hacer cok huysuzlasti allahtan sabah uyududa bende uyudum tamere uff olmuss kiyamam gecmis olsun
ya aslında bi otel ayarlasak çoluk çocuk 2 günlüğüne buluşsakk bee ne güzel olur delikafadulden mesela istanbulda bi otelde olabilüü heryerden uçak var herkes gelebilir istanbula keyif yapaırıızz bee :içelim:
benim herif her ay istanbula gidiyoo bu ayin sonundada gidecek ama beni goturmuyoo
olm bi bu planı yaptığımız da senin buraya geleceğini bilmiorduk kii :sm_confused: hem nie vazcayıyon cadıı delikafadulden basarım lann sincanııı gelinimi görcem :mymeka:
hayır ööle istemem hepimiz aynı anda tanısalım banane :dilcikar:
ahh canım ya nesi var aceba :çok üzgünüm: hani yemekte yemior diorsun yaa hasta olabilir mi aceba yaa :çok üzgünüm:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?