2008 Ekim Anneleri

evet ya çok soğuukk len burasıı balkona çıktım mıçım donduuu bee :1ninca:
yahu su corba soruma cevap verın llenn

kıymayı önceden iyice pişirirsen iyi olur canım...içine patates havuç pirinç koy pişir sonrada blendırdan geçir a.s dün annem öyle yapmıştıı yavrulara :lepi:

vaaaaayyy demek ööle :1shok: :dilcikar: bi gün daha bekleyemedinizmi :mymeka:
bakıyım da görümcem getirirse gelirim.ne zaman buluşuyoz pekii.ama kesin değil
buluşmuom anam vazcaydım :dilcikar:

oluuuurrr alsanıza kocişe bi soriim senmi götürürsün yoksa çelenlerlemi gidiim die:roflol::roflol::roflol:
bakalım ne dicekdelikafadulden
şaka bi yana yakın olsa gelirdim..

:teselli:

ya aslında bi otel ayarlasak çoluk çocuk 2 günlüğüne buluşsakk bee ne güzel olur delikafadulden mesela istanbulda bi otelde olabilüü heryerden uçak var herkes gelebilir istanbula keyif yapaırıızz bee :içelim:

vaaaaayyy demek ööle :1shok: :dilcikar: bi gün daha bekleyemedinizmi :mymeka:

buluşmuom anam vazcaydım :dilcikar:

:teselli:

olm bi bu planı yaptığımız da senin buraya geleceğini bilmiorduk kii :sm_confused: hem nie vazcayıyon cadıı delikafadulden basarım lann sincanııı gelinimi görcem :mymeka:

ben kaçar belkim cesaret edersem çarşıya gitcem bakalım oğluşum uyandı giddiim oyniyim biraz bebişimle..hade görüşürüz..inşallah sağsağlim gidip gelirim dua edin bana..:a015:

slm millet dalayim soyle aranizaa cok uykusuzdum gece uyuyamadik hacer cok huysuzlasti allahtan sabah uyududa bende uyudum tamere uff olmuss kiyamam gecmis olsun

slm millet dalayim soyle aranizaa cok uykusuzdum gece uyuyamadik hacer cok huysuzlasti allahtan sabah uyududa bende uyudum tamere uff olmuss kiyamam gecmis olsun

ahh canım ya nesi var aceba :çok üzgünüm: hani yemekte yemior diorsun yaa hasta olabilir mi aceba yaa :çok üzgünüm:

benim herif her ay istanbula gidiyoo bu ayin sonundada gidecek ama beni goturmuyoo

olm bi bu planı yaptığımız da senin buraya geleceğini bilmiorduk kii :sm_confused: hem nie vazcayıyon cadıı delikafadulden basarım lann sincanııı gelinimi görcem :mymeka:

hayır ööle istemem hepimiz aynı anda tanısalım banane :dilcikar:

hayır ööle istemem hepimiz aynı anda tanısalım banane :dilcikar:

dbest misait olcakmı bakalım fisfisfis bana kalsa cumartesi günü öğlen optimumda buluşalım derim benn hem böylelikle dbestte git gel yapmamış olur hemde aynı tanışmış oluruz a.s

ahh canım ya nesi var aceba :çok üzgünüm: hani yemekte yemior diorsun yaa hasta olabilir mi aceba yaa :çok üzgünüm:

canimm bilmiyomm ki yaa aslinda hasta gibi gozukmuyoo hic bisey yedirmezssen cok mutlu agzana biseu koyunca gucu yetse beni parcalayacak okadar sinirleniyoo gunduz uykusuda iyi dun banyo yaptirinca bayagi uyudu uyandi geri uydu onda mi gece uyumadi acaba dedim ama disleri kasiniyo galibaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…