2008 Ekim Anneleri

geçenlerde nisanda çok iştahsızdıı 2-3 böyle gitti babası doktora götürdü dış kulağında biraz kızarıklık var demiş 5 gün antibiyotik kullandık çok şükür şimdi iyi iştahı :Saruboceq: belki görünmeyen bişesi vardır zaten uyumadı diorsun fisfisfis yarında böyle geçerse doktora götür canım

ısrar et götürsünn kötükedihüso çok güzel olur hem değişiklik iyi gelir 1 gün olsada delikafadulden

Canim aslinda israr ederim de birazda goturmuyor olmasii hakli gibi cunkii gittigi gun geri donuyoo ve sabah orda oluyo aksama kadar bu dukkan icin alkisveris yapiyo aklsama kadar gez gez pesinde yetisemeyiz haceride hasta ederim ve aksamda geri geliyo orda kalsak bikac gun gezssek ama iste oda olmuyo dukkan var diye ins yaz gelsin de dukkanda gorumcemde olursa 2gunluk bi kacamak yapariz valla cok istiyomm yaa bunaldim bide istanbula gitmedim hic cok merak ediyomm

Ayy bu aile hekiminin bi moktan anladigi yok yaa ben kendi dr muzu arayim da olabiliyosa ona gotureyim

EYLÜL'ÜM 6 AYLIK OLDUUUUUUUUUUU :sm_cool: :sm_cool: :sm_cool:

BUYRUN HALAYAAAAA :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey:

:dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance:

oğlan bizim kız bizim çatlasın KAYNANASI geliyor eylülün halayı annesi çeksin halayı:teytey:
resmini koy topiğede görek cemreyle yağmurun bugün resmini koyduk

oğlan bizim kız bizim çatlasın KAYNANASI geliyor eylülün halayı annesi çeksin halayı:teytey:
resmini koy topiğede görek cemreyle yağmurun bugün resmini koyduk

saolun varolun efendim kaydirigubbakcemile3
haydin halayaaaa tey teyyyyy :teytey: :teytey: :teytey:

meran gitmişşş :dilcikar: :dilcikar:

peki dbest nasıl gelecek?ya bize gelin işte ben sizi gezdiririm.hem şehri ben tanıyom olim.tutturmuşunuz optimum da optimum.başka nereler varr nerelerrrrr

benim arabam var heryere gelebilirim ama 10 yıldır burda yaşamama rağmen ankarayı pek bilmiyorum habire kayboluyorum kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

buluşma hangi günnn???

amannn laf olsn diye dedim len zaaten, mıçim özel üesine onur üyesine, heme karar verdim becerebilirsem gıcıklığıma kendi tacımı kendim yapıcim, kazene muhtaç deelim çok şükür :dilcikar:kaydirigubbakcemile3
aamaannn takığım zaten bu taçlı üyeliğe, neyani biz insan değilmiyiz dimi, :dilcikar:
ya toplasan günde 3-4 defa değiştiriyorum ben, bi sabah kalkınca, sonra öğlen gibi, sonra da akşam yatarken, kaka yapınca biraz daha sık olabiliyo tabi, ama mesela bazen akşamdan bağladığım bez sabaha kadar duruyo bi de üstüne kakasını yapıyo o beze, öyle değiştiriorum, hiç sorun yaşamadım, benim su manyağı sıpamın ne kadar çiş yaptığını sen düşün artık, şaşırdım bende valla, belkim de bünye meselesidir ne bilim :uhm:
yavrum sen kullanmak zorunda degılsın. hıckımse sana sılah zoruyla evy baby kullandırtmıo dımı. ben cok memnun kaldım hala da oyleyım. ablana gore prıma 1 numara olabılır. ben de aynı seyı evy baby ıcın dusunuyorum. bende bı cok bez kullandım ama en cok evy baby begendım. napcaz şimdi. herkesın kısısel fıkrı. ısteyen kullanır ısteyen kullanmaz. ben evy baby cok begendıgım ıcın burdakı arkadaslarıma tavsıye ettım. haa onlar memnun kalmamış olabılırler o ayrı.cevremde de evy baby kullanıp memnun olan ınsanlar var. kımı prımayı begenmıo kımı molfıxı. kımı evy babyyı. ben de molfıxı sevmedım. leyla da molfıx kullanıodu. ama ben leylaya leylaaa duy bu sana demedım. ne demek ıbolya duy bu sana. neyı duymam gerek. yada senın bu sozunun uzerıne aaaa ablan ole mı dıyo ayyy hemen prımaya geceyım mı demem lazım
aaaaaa bu kacıncı be:çok üzgünüm: gecmıs olsun kusuma:teselli:
nasıl yaaa nasıl ınmış :1shok:
aman allah korusun.görümcen maske taksın.cok bulasıcı.buarada gelmeyen iboş gibi olsunmu?

ay inşallah :Saruboceq:

yakın deilmi bacım kap gel efeyi kaydirigubbakcemile

sen kurban ol bana :dilcikar:

hşşş sakin ol ibolyacım nurce öyle demek istememiş bence neden bu kadar bozuldun kiiii :teselli: :1hug:

ibolya ben de sen gibi vy baby ciyim bacım , prima allerji yaptı bize , evy baby daha fazla hava aldırıyor sanki, memnunuz çokkkk

EYLÜL'ÜM 6 AYLIK OLDUUUUUUUUUUU :sm_cool: :sm_cool: :sm_cool:

BUYRUN HALAYAAAAA :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey:

:dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance:

abavvvvvvvvv luluye bak len gelınlık kız olcek nerdeyde. haydeeeee baslıom ben halaya :teytey::teytey:

merhabaa
kudurcan oğlumla ben geldiiimmmdelikafadulden
ule geçmişe bakiciidim bu ne beeee.her mesajı okumak 5 dk.mı alcek nerdeyse.bu kadar alıntımı olur beeeeeÇok üzgünüm çoookçok üşendim valla.umarım herkes iyiidir.varsa bi durum söleyinşakkıdı
kudurcan oğlum herzamanki gibi bu gece de uyumadı.ama sanırsam artık uykusuzluğa karşı bağışıklık kazandım:hooray:artık hiç uykum gelmiyookaydirigubbakcemile3
yaa bi de velet reklam manyaa oldu.nerden alıştıysa,emzirirken bile sevdiği reklamın cıngılını duyduğu anda memeyi bırakıp tamamen ters dönüp reklam bitene kadar çıt çıkarmadan ve hiç bi sese tepki vermeden izliyo.reklam bitince tekrar memeye dönüp emmeye devam ediyo.ama her rekama da dönüp bakmıyokaydirigubbakcemile3ya güya tv izletmicektim bu velete.nerde olursa olsun dönüp bakıyo:mymeka:yetmiyo favori reklam listesi bile var hayret bişey bu veletler büyümüşte küçülmüş ha

kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…