canimm bilmiyomm ki yaa aslinda hasta gibi gozukmuyoo hic bisey yedirmezssen cok mutlu agzana biseu koyunca gucu yetse beni parcalayacak okadar sinirleniyoo gunduz uykusuda iyi dun banyo yaptirinca bayagi uyudu uyandi geri uydu onda mi gece uyumadi acaba dedim ama disleri kasiniyo galibaa
ısrar et götürsünn kötükedihüso çok güzel olur hem değişiklik iyi gelir 1 gün olsada delikafadulden
geçenlerde nisanda çok iştahsızdıı 2-3 böyle gitti babası doktora götürdü dış kulağında biraz kızarıklık var demiş 5 gün antibiyotik kullandık çok şükür şimdi iyi iştahı :Saruboceq: belki görünmeyen bişesi vardır zaten uyumadı diorsun fisfisfis yarında böyle geçerse doktora götür canım
leyla senin kızda benim gibi yemezse ondan mutlusu yokk
günaydın herkeslere...hawa çok güzel oğluşumla çarşıya çıkcaz gezcez bi aksilik olmazsa..sositososito
bu arada tamere çok geçmiş olsun...
ibolya özel üyeliğin hayırlı olsun...
veeee eylülüm 6. ayını bitirdi bugün haydee halayaaaaaa :teytey::teytey::dance:
umarım güzel bi gün geçiririz:icecream:
oğlan bizim kız bizim çatlasın KAYNANASI geliyor eylülün halayı annesi çeksin halayı:teytey:
resmini koy topiğede görek cemreyle yağmurun bugün resmini koyduk
hu bu itibar puanı nerden veriliyooooooo vercem bugünnnnn
peki dbest nasıl gelecek?ya bize gelin işte ben sizi gezdiririm.hem şehri ben tanıyom olim.tutturmuşunuz optimum da optimum.başka nereler varr nerelerrrrr
allaşkına nere var :dilcikar: Atatürk bilmişte baskent yapmıs orayı yoksa bağlasan durulmaz :dilcikar: ıııııyyyy hiç sevmiorum ankarayı hiç :1no2: istenbuluda sevmiom :dilcikar: bi tek izmiri seviom :teyteylum optimum yakın diom anlamıonmu.dbest gelcekmi bilmiom kesin bişi söölemedi sanırsam laelaelaelaelae
1)nerden farkedecegdıkkk
:uhm:
2)basın goğe erdımı?
3?hedefın nıe onur uyesı olmak?bişi mi dağıtıolar yoksa.dağıtıolarsa sole bızım yarısma manyagı ozlem kesın katılırkaydirigubbakcemile3
4)sen bıızım gonlumuzun kralıcesısın kız,kazen secmiş de nolmuşş:dilcikar:
eylül 2030 da uyuyodu yaz saati uygulamasına geçtim 21de uyutuyom yavrum zor dayanıyo kaydirigubbakcemile3 gözleri gidiyo valla çok komik oluyooo kaydirigubbakcemile3
hayırlı olsunnn :1hug: yaz bence yakışırrrr
neden kazen seçiyo yaaa halk seçsinnnn :enbuyukkk:
bende memnun kaldım..kokusu pek olmuyor zaten.ben paketınden cıkarıp yatagının bez koyma bolüümü var oaraya yerleştiriyorum.kokusu gıdıyor.
heralde gunduz cok sık degıstıryorum,gecede cok ıslatmadıgı ıcın farketmedık bişi..bCADIARZU
bu bebek bezinin muhabbetinin geçitği günlerde bende ablama sordum , o iyi bilir böyle şeyleri, iki çocukludur master yapmıştır deye. çünküm o ne kadar bebek bezi varsa hemen hemen hepsini kullnamıştır.heptennnnnn adiler hariç dabiiiii.
didim ki evy baby diyolar ço k eyi prima kadar deye. hiç kanma didi.(ibolyam duyyyyyyyy bu saa) ben hepisini çok denedim.prima gibisi yok didi.ben abla sözü dilerim tabi şaşamadım primadan.bende türk malına önem veririm.yerli malı yurdun malı sözü de tam benliktir.ammaaaaaaa oğluşum da bi denedir.bazen kızıyorum sırf amrka diye yığınla para veriyoruz.ama prima bence bu konunun dışında. gerçekten kaliteli ve güzle.napimmmm türkler iyi yaptı da biz mi alamadık.onlarında kaliteli olsun prima kadar.o zamn alırım.almak da isterim ama önce kaliteee....
oooff off burda sizinle konuşurken ablam da yanımdaydı tamerde kucağında tamer kendinii öne bii attııı kafayıı yatağın kenarına çarptıı ama ne çarpaa kocaman şişti hemen buz koydumm :çok üzgünüm:
goodmorniiiinnnnggggg hihoyyyt kızlar size haberimvar.cemre oto koltuundan inmeyiöörenmiş :1shok: gecen hafta içeri girdiğimdeyerdeydi dedim heralde kaymıs.ama bugun gözümün önünde resmen ayağını kaldıra kaldıra indirdi kendini aşaaya kaydirigubbakcemile3
merancım gecmiş olsun görünmez kaza olmus resmen allah bununla gelmiş gecmiş etsin:Saruboceq:
yuuuuuhhh :1shok: sabah sabah tiribin allanı yapmısın kız :lepi:ama yavrum ben dedim ilk buluşalım die.yazık onun haberi yoktu.hem ben seni dbest ide sööledim.o eryamana gelmiş.benim nereye gelceemi bilion zate kaydirigubbakcemile3 planda optimumda buluşma var ama bakalım??geliinmi :jeyyar:
aman allah korusun.görümcen maske taksın.cok bulasıcı.buarada gelmeyen iboş gibi olsunmu?
ay inşallah :Saruboceq:
yakın deilmi bacım kap gel efeyi kaydirigubbakcemile
ben kaçar belkim cesaret edersem çarşıya gitcem bakalım oğluşum uyandı giddiim oyniyim biraz bebişimle..hade görüşürüz..inşallah sağsağlim gidip gelirim dua edin bana..:a015:
amannn laf olsn diye dedim len zaaten, mıçim özel üesine onur üyesine, heme karar verdim becerebilirsem gıcıklığıma kendi tacımı kendim yapıcim, kazene muhtaç deelim çok şükür :dilcikar:kaydirigubbakcemile3
aamaannn takığım zaten bu taçlı üyeliğe, neyani biz insan değilmiyiz dimi, :dilcikar:
ya toplasan günde 3-4 defa değiştiriyorum ben, bi sabah kalkınca, sonra öğlen gibi, sonra da akşam yatarken, kaka yapınca biraz daha sık olabiliyo tabi, ama mesela bazen akşamdan bağladığım bez sabaha kadar duruyo bi de üstüne kakasını yapıyo o beze, öyle değiştiriorum, hiç sorun yaşamadım, benim su manyağı sıpamın ne kadar çiş yaptığını sen düşün artık, şaşırdım bende valla, belkim de bünye meselesidir ne bilim :uhm:
yavrum sen kullanmak zorunda degılsın. hıckımse sana sılah zoruyla evy baby kullandırtmıo dımı. ben cok memnun kaldım hala da oyleyım. ablana gore prıma 1 numara olabılır. ben de aynı seyı evy baby ıcın dusunuyorum. bende bı cok bez kullandım ama en cok evy baby begendım. napcaz şimdi. herkesın kısısel fıkrı. ısteyen kullanır ısteyen kullanmaz. ben evy baby cok begendıgım ıcın burdakı arkadaslarıma tavsıye ettım. haa onlar memnun kalmamış olabılırler o ayrı.cevremde de evy baby kullanıp memnun olan ınsanlar var. kımı prımayı begenmıo kımı molfıxı. kımı evy babyyı. ben de molfıxı sevmedım. leyla da molfıx kullanıodu. ama ben leylaya leylaaa duy bu sana demedım. ne demek ıbolya duy bu sana. neyı duymam gerek. yada senın bu sozunun uzerıne aaaa ablan ole mı dıyo ayyy hemen prımaya geceyım mı demem lazım
aaaaaa bu kacıncı be:çok üzgünüm: gecmıs olsun kusuma:teselli:
nasıl yaaa nasıl ınmış :1shok:
sen kurban ol bana :dilcikar:
ibolya ben de sen gibi vy baby ciyim bacım , prima allerji yaptı bize , evy baby daha fazla hava aldırıyor sanki, memnunuz çokkkk
EYLÜL'ÜM 6 AYLIK OLDUUUUUUUUUUU :sm_cool: :sm_cool: :sm_cool:
BUYRUN HALAYAAAAA :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey:
:dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance:
merhabaa
kudurcan oğlumla ben geldiiimmmdelikafadulden
ule geçmişe bakiciidim bu ne beeee.her mesajı okumak 5 dk.mı alcek nerdeyse.bu kadar alıntımı olur beeeeeÇok üzgünüm çoookçok üşendim valla.umarım herkes iyiidir.varsa bi durum söleyinşakkıdı
kudurcan oğlum herzamanki gibi bu gece de uyumadı.ama sanırsam artık uykusuzluğa karşı bağışıklık kazandım:hooray:artık hiç uykum gelmiyookaydirigubbakcemile3
yaa bi de velet reklam manyaa oldu.nerden alıştıysa,emzirirken bile sevdiği reklamın cıngılını duyduğu anda memeyi bırakıp tamamen ters dönüp reklam bitene kadar çıt çıkarmadan ve hiç bi sese tepki vermeden izliyo.reklam bitince tekrar memeye dönüp emmeye devam ediyo.ama her rekama da dönüp bakmıyokaydirigubbakcemile3ya güya tv izletmicektim bu velete.nerde olursa olsun dönüp bakıyo:mymeka:yetmiyo favori reklam listesi bile var hayret bişey bu veletler büyümüşte küçülmüş ha
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?