2008 Ekim Anneleri

eylülün 6.ayı hayırlı uğurlu olsuuuuuuuuuuuuunnnnn:teytey::teytey::teytey::teytey:

ibolyacım sen beni unuttun ama:dilcikar:,hadi özel üyeliğin hayırlı olsun..Şeniz

merancım tamere çok geçmiş olsun:çok üzgünüm:

buluşanlara da hayırlı uğurlu olsunnlülülülülülülülülülülülü

anam tebrik kartı gibi mesaj oldu heeekaydirigubbakcemile3

saolun varolunnnnn kaydirigubbakcemile3Şeniz

hşşş sakin ol ibolyacım nurce öyle demek istememiş bence neden bu kadar bozuldun kiiii :teselli: :1hug:

hayr ben sakınım. hıckımseye sılah zoruyla evy baby kullanın demedım. begendım ve tavsıye ettım. sız de denedınız memnun kalmadınız. baska beze gectınız. cok dogal bunda bısı yok. ama ben memnunum. bı sorun yasamadım. her bebegın bunyesı farklı. bende sorun olmaz sende olur. neyı duymam yada ne yapmam gerek anlamdaım. cok anlamsız bı soz yaaa. burda tecrübelerimizi paylaşıyoruz, bnde tecrübemi paylaştım, sankı ben ınsanları kandırmaya calısıom da tobe tobeeeee valla bende senin hesap tvden kaçırıyodum, ben kaçırdıkça o izlemek istiyodu, şimdi bıraktım yakasını, bir iki dk izliyo sonra dönüyo kendi oyununu oynuyo,

nasıl unuttum yaa, hiç unuturmuyum seni yafrim aaaaaa aşkolsun gel öpüjem Şeniz

benim kızım da reklam manyakı oldu :) bi de yemekteyizin bitiş sahnesi var ya ekranın altından tencere çaydanlık filan resmii geçit yapıyo işte o sahneye bayılıyo :))

bu arada eylülün 6. ay halayı ile bizim 7. ay halayımız karıştı :teytey: :teytey: :teytey:
biz de 7. ayı geride bıraktık 8 den gün aldık hihoyyyt
fatoşum valla benim kızım adam dövmeye başladı, geçtiğimiz haftalarda temizliğe gelen kadıncağızı hırpalamıştı epeyce

aaaa nasıl dövdü len :roflol::roflol: du sizin de halayınızı çekiiimmmm :teytey::teytey::teytey:

aaaa nasıl dövdü len :roflol::roflol: du sizin de halayınızı çekiiimmmm :teytey::teytey::teytey:

sorma teyzesi çok utandım valla, bi de kinci sıpa , önceki hafta kadın bunu ilk görüyodu ya sevmiş azcık hırpalayarak , bizimki de alışık değil ya hırpalanmaya gücenmiş buna sanırım , ertesi hafta kadın işi bitirip giderken bunu kucağına almış , kadıncağızın saçını başını yolmuş, ağzını kocaman açıp açıp kadının yüzüne atılmış ( ısıracak güyaaa ) ..........annem anlattı çok utandım :1shok:

nasıl unuttum yaa, hiç unuturmuyum seni yafrim aaaaaa aşkolsun gel öpüjem Şeniz
öp anam gel bende seni öpeyimŞeniz
ya öyle bişi mi varmış, naapcez kına mı yakcez veletlere kaydirigubbakcemile3
yok ule o iş sadece kızlara oliimiş
benim kızım da reklam manyakı oldu :) bi de yemekteyizin bitiş sahnesi var ya ekranın altından tencere çaydanlık filan resmii geçit yapıyo işte o sahneye bayılıyo :))
hadi yaakaydirigubbakcemile3benimkide bingo soft reklamına ve sosis reklamı varya hani küçük sevimli bi kız kadını seviyo,seni bizim eve götüreyimmi falan diyo.kız konuştukça katıla katıla gülüyo ne zannediyosakaydirigubbakcemile3

ayy canım yaa,sen sezaryene giderken de ben gün sayıyodumsenağlama
şimdi sen aydönümü hesaplarken,bende hep sıra bizde diye düşünüyom..ve heray o sezaryene gitme hikayesini hatırlıyom:içelim:
7.ayınız hayırlı olsuuuunnnnn:teytey::teytey::teytey:
yaa senin kız baya bi cadıymış hakketten,ilerde beni de döverse şaşmıyım bari:çok üzgünüm:

:roflol::roflol::roflol::roflol: bak yaaaa bi de kinciyiz, ya benimkisi hırpalanarak sevmeye alışkın zaten, zevk alıyo resmen, karşıdan ayyyy oğluşumm dedinmi tık yok, hırpaladınmı kahkahalar atıyo:roflol::roflol:

sağol teyzesi ama sadece uyurken melek gibi, uyanıkken daha ziyade cadıya benziyo

kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

canım benim ben zaten sabah o tanecikleri görmeseydim ben de hala onu kullanıyor olacaktım ben de memnundum yani hiç de değiştirmeyi düşünmüyordum ama bizim lülü nasıl işiyosa artıkın kaydirigubbakcemile3
hem çabuk eski haline dönnn Şeniz Şeniz

ya öyle bişi mi varmış, naapcez kına mı yakcez veletlere kaydirigubbakcemile3

hee öyle bişey varmış annem kına yakın eylüle deyip duruyo kaydirigubbakcemile3 heççç sevmem kokusunu ıyyyy

hee biz kına yapmıcizmi yani şindik, yav bende 6. ay muzlu rulo pastası yapiiim barik :roflol::roflol: ay o reklamı benbile çok seviyom len, kaç yaşında bu diyo ya kopuyom orda :roflol::roflol: bu sezeryan olayına hiç girmeyelim anam ben acayip tırsmışım bu konuda, tüylerim diken diken olii yav:1shok:

ya bizde hiç öle parçacık filen olmadı, demekki senin kız bezi bilenem delcek kadar kuvvetli işio :roflol::roflol:

hayırlı olsun canımmm Şeniz eylül ile özgenin arasında 1 ay mı vardı yaw :1shok:
haydin kızlarrr eylül ile özgenin halayına buyrunnnnn :teytey: :teytey: :teytey:

puhahahha cadıymış hakkettt kaydirigubbakcemile3:asigim:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…