abavvvvvvvvv luluye bak len gelınlık kız olcek nerdeyde. haydeeeee baslıom ben halaya :teytey::teytey:
eylülün 6.ayı hayırlı uğurlu olsuuuuuuuuuuuuunnnnn:teytey::teytey::teytey::teytey:
ibolyacım sen beni unuttun ama:dilcikar:,hadi özel üyeliğin hayırlı olsun..Şeniz
merancım tamere çok geçmiş olsun:çok üzgünüm:
buluşanlara da hayırlı uğurlu olsunnlülülülülülülülülülülülü
anam tebrik kartı gibi mesaj oldu heeekaydirigubbakcemile3
ticker da özgenin resmi süper yaaa maşallahhhhh
melek gibiiii :asigim: :asigim:
sağol teyzesi ama sadece uyurken melek gibi, uyanıkken daha ziyade cadıya benziyo
hşşş sakin ol ibolyacım nurce öyle demek istememiş bence neden bu kadar bozuldun kiiii :teselli: :1hug:
valla bende senin hesap tvden kaçırıyodum, ben kaçırdıkça o izlemek istiyodu, şimdi bıraktım yakasını, bir iki dk izliyo sonra dönüyo kendi oyununu oynuyo,merhabaa
kudurcan oğlumla ben geldiiimmmdelikafadulden
ule geçmişe bakiciidim bu ne beeee.her mesajı okumak 5 dk.mı alcek nerdeyse.bu kadar alıntımı olur beeeeeÇok üzgünüm çoookçok üşendim valla.umarım herkes iyiidir.varsa bi durum söleyinşakkıdı
kudurcan oğlum herzamanki gibi bu gece de uyumadı.ama sanırsam artık uykusuzluğa karşı bağışıklık kazandım:hooray:artık hiç uykum gelmiyookaydirigubbakcemile3
yaa bi de velet reklam manyaa oldu.nerden alıştıysa,emzirirken bile sevdiği reklamın cıngılını duyduğu anda memeyi bırakıp tamamen ters dönüp reklam bitene kadar çıt çıkarmadan ve hiç bi sese tepki vermeden izliyo.reklam bitince tekrar memeye dönüp emmeye devam ediyo.ama her rekama da dönüp bakmıyokaydirigubbakcemile3ya güya tv izletmicektim bu velete.nerde olursa olsun dönüp bakıyo:mymeka:yetmiyo favori reklam listesi bile var hayret bişey bu veletler büyümüşte küçülmüş ha
eylülün 6.ayı hayırlı uğurlu olsuuuuuuuuuuuuunnnnn:teytey::teytey::teytey::teytey:
ibolyacım sen beni unuttun ama:dilcikar:,hadi özel üyeliğin hayırlı olsun..Şeniz
merancım tamere çok geçmiş olsun:çok üzgünüm:
buluşanlara da hayırlı uğurlu olsunnlülülülülülülülülülülülü
anam tebrik kartı gibi mesaj oldu heeekaydirigubbakcemile3
6 ay kınası oluyomuş yapanınız var mı kızlar nasıl oluyo??
benim kızım da reklam manyakı oldu :) bi de yemekteyizin bitiş sahnesi var ya ekranın altından tencere çaydanlık filan resmii geçit yapıyo işte o sahneye bayılıyo :))
bu arada eylülün 6. ay halayı ile bizim 7. ay halayımız karıştı :teytey: :teytey: :teytey:
biz de 7. ayı geride bıraktık 8 den gün aldık hihoyyyt
fatoşum valla benim kızım adam dövmeye başladı, geçtiğimiz haftalarda temizliğe gelen kadıncağızı hırpalamıştı epeyce
aaaa nasıl dövdü len :roflol::roflol: du sizin de halayınızı çekiiimmmm :teytey::teytey::teytey:
öp anam gel bende seni öpeyimŞeniznasıl unuttum yaa, hiç unuturmuyum seni yafrim aaaaaa aşkolsun gel öpüjem Şeniz
yok ule o iş sadece kızlara oliimişya öyle bişi mi varmış, naapcez kına mı yakcez veletlere kaydirigubbakcemile3
hadi yaakaydirigubbakcemile3benimkide bingo soft reklamına ve sosis reklamı varya hani küçük sevimli bi kız kadını seviyo,seni bizim eve götüreyimmi falan diyo.kız konuştukça katıla katıla gülüyo ne zannediyosakaydirigubbakcemile3benim kızım da reklam manyakı oldu :) bi de yemekteyizin bitiş sahnesi var ya ekranın altından tencere çaydanlık filan resmii geçit yapıyo işte o sahneye bayılıyo :))
bu arada eylülün 6. ay halayı ile bizim 7. ay halayımız karıştı :teytey: :teytey: :teytey:
fatoşum valla benim kızım adam dövmeye başladı, geçtiğimiz haftalarda temizliğe gelen kadıncağızı hırpalamıştı epeyce
sorma teyzesi çok utandım valla, bi de kinci sıpa , önceki hafta kadın bunu ilk görüyodu ya sevmiş azcık hırpalayarak , bizimki de alışık değil ya hırpalanmaya gücenmiş buna sanırım , ertesi hafta kadın işi bitirip giderken bunu kucağına almış , kadıncağızın saçını başını yolmuş, ağzını kocaman açıp açıp kadının yüzüne atılmış ( ısıracak güyaaa ) ..........annem anlattı çok utandım :1shok:
sağol teyzesi ama sadece uyurken melek gibi, uyanıkken daha ziyade cadıya benziyo
hayr ben sakınım. hıckımseye sılah zoruyla evy baby kullanın demedım. begendım ve tavsıye ettım. sız de denedınız memnun kalmadınız. baska beze gectınız. cok dogal bunda bısı yok. ama ben memnunum. bı sorun yasamadım. her bebegın bunyesı farklı. bende sorun olmaz sende olur. neyı duymam yada ne yapmam gerek anlamdaım. cok anlamsız bı soz yaaa. burda tecrübelerimizi paylaşıyoruz, bnde tecrübemi paylaştım, sankı ben ınsanları kandırmaya calısıom da tobe tobeeeee
valla bende senin hesap tvden kaçırıyodum, ben kaçırdıkça o izlemek istiyodu, şimdi bıraktım yakasını, bir iki dk izliyo sonra dönüyo kendi oyununu oynuyo,
ya öyle bişi mi varmış, naapcez kına mı yakcez veletlere kaydirigubbakcemile3
öp anam gel bende seni öpeyimŞeniz
yok ule o iş sadece kızlara oliimiş
hadi yaakaydirigubbakcemile3benimkide bingo soft reklamına ve sosis reklamı varya hani küçük sevimli bi kız kadını seviyo,seni bizim eve götüreyimmi falan diyo.kız konuştukça katıla katıla gülüyo ne zannediyosakaydirigubbakcemile3
ayy canım yaa,sen sezaryene giderken de ben gün sayıyodumsenağlama
şimdi sen aydönümü hesaplarken,bende hep sıra bizde diye düşünüyom..ve heray o sezaryene gitme hikayesini hatırlıyom:içelim:
7.ayınız hayırlı olsuuuunnnnn:teytey::teytey::teytey:
yaa senin kız baya bi cadıymış hakketten,ilerde beni de döverse şaşmıyım bari:çok üzgünüm:
kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
canım benim ben zaten sabah o tanecikleri görmeseydim ben de hala onu kullanıyor olacaktım ben de memnundum yani hiç de değiştirmeyi düşünmüyordum ama bizim lülü nasıl işiyosa artıkın kaydirigubbakcemile3
hem çabuk eski haline dönnn Şeniz Şeniz
hee öyle bişey varmış annem kına yakın eylüle deyip duruyo kaydirigubbakcemile3 heççç sevmem kokusunu ıyyyy
sorma teyzesi çok utandım valla, bi de kinci sıpa , önceki hafta kadın bunu ilk görüyodu ya sevmiş azcık hırpalayarak , bizimki de alışık değil ya hırpalanmaya gücenmiş buna sanırım , ertesi hafta kadın işi bitirip giderken bunu kucağına almış , kadıncağızın saçını başını yolmuş, ağzını kocaman açıp açıp kadının yüzüne atılmış ( ısıracak güyaaa ) ..........annem anlattı çok utandım :1shok:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?