hee biz kına yapmıcizmi yani şindik, yav bende 6. ay muzlu rulo pastası yapiiim barik :roflol::roflol: ay o reklamı benbile çok seviyom len, kaç yaşında bu diyo ya kopuyom orda :roflol::roflol: bu sezeryan olayına hiç girmeyelim anam ben acayip tırsmışım bu konuda, tüylerim diken diken olii yav:1shok:
hee biz kına yapmıcizmi yani şindik, yav bende 6. ay muzlu rulo pastası yapiiim barik :roflol::roflol: ay o reklamı benbile çok seviyom len, kaç yaşında bu diyo ya kopuyom orda :roflol::roflol: bu sezeryan olayına hiç girmeyelim anam ben acayip tırsmışım bu konuda, tüylerim diken diken olii yav:1shok:
fatoşum bir dediğini iki etmezsen sana dokunmaz kızım :))
biz kına filan yapmadık , haberim yoktu öyle bi adetten .....ben de pek sevmem kına kokusunu ( oje kokusu tercihim kaydirigubbakcemile3 )
vay uyanık vayyyyyyy:1shok:
ilerde kızıma yat,kat,at alın dicen tabiii şimdiden ortamı hazırlıyon demiiiiiiiiiiiiidelikafadulden
ben de saf saf dayaaa yemiim diye he dicem herşeye:çok üzgünüm:
yooooo aslaaaa öyle bi zorunluluğun yokkkk , benim kızımın elinden dayak bile güsel olur hem kaydirigubbakcemile3
hayırlı olsun canımmm Şeniz eylül ile özgenin arasında 1 ay mı vardı yaw :1shok:
haydin kızlarrr eylül ile özgenin halayına buyrunnnnn :teytey: :teytey: :teytey:
puhahahha cadıymış hakkettt kaydirigubbakcemile3:asigim:
kuşuuuuuummm tırsma anam ya:teselli:
sonra ikinciyi nasıl yapcan korkarsan:mymeka:bazen bende bi tuhaf oluyom ama korkularımın üstüne gitmeliyim yoksa ikincide ayvayı yerim..kafamçokkarıştı
aklın fikrin muzlu pastada haaaa kaydirigubbakcemile3 doyamadın :roflol:
şiiişttt ibolya ben de severim hee muzlu ruloyu , laf aramızda güzel de yaparım :smiley-cool:
saol leylacımmm Şeniz
ben çıkıyorum kızlaarrr akşam görüşürüzzz
çakılım ver şu rulo tarifini ayol çektirdin canımızı yerim rejimini
özgenin halayına buyrunnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
geçmiş olsun canımcım ya,anlıyorum zor oluyo tabiki herşeyden önce candan can çıkıyo:çok üzgünüm:bide ben epidural sez.oldum.her anı saniye saniye hatırlıyom.bebeğin çıkışını falan gayet net hissetmiştim...ama canım yansada oğluşa bakınca değdi diyorum.mecbur katlancaz ikincidede.neyse sen daha atlatamamışsın madem kapatıyım konuyuyerimsenibenama 2.ciyi yaparsam ilkinde yaptığım salaklığı yapmıcam.evime gelcem,benim için yapılan yatakta bi güzel uyucam.çünkü kime neyi ispatlamaya çalıştıysam yağızda 1 gün bile yatmadım..hiç dinlenmedim..kayınvalide,kayınpeder,gelen giden ev kalabalıktı,çekindim biraz.sonra bu psikolojime yansıdı tabi.üff kötüydü cidden:çok üzgünüm:yaa patoşum benden myom da temizlemiş benim dr, çok acı çektim yani, onun da acısını çekmişim, ilk zamanlar rüyama bile giriyodu bu sezeryan, nasıl tırsmiiim yav delikafaduldenbak o kadar etkilenmişim ki rüyamda anesteziden uyanıyom ameliyatın ortasında, şimdi acıçak şimdi acıcak demeye başlıyom, uyutun beni uyutun beni diye yalvarıyom, anam bi uyandım kanter içindeim, çok korkuyom yav
yağızım da yakışıklı delikanlı maşallah , yakışacaklar birbirlerine yerimseniben anammmm bizimkiler duysa beni parçalarlar valla kimseciklere vermicekler özgemi
:a015::a015:
len linki var kkda ya meraksız yaaaaaaaa :mymeka:
şimdi şölee anacımmm ( makbuleliğim tuttu ) :
orta boy kase ile ölçüyorum ben 1 kase yumurta ( 4 adet filan oluyo eğer yumrta çok küçükse 5 adet ) yarım kase şeker, 2/3 kase un 1 çay kaşığı da kabartma tozu ( yumurtaları güzelce çırp kabarsın ama unu katınca azcık karıştır ben mikserle değil elle karıştırıyorum ) yağlı kağıt serdiğin tepsiye dök pişir ...kalın olmasa iyi olur yoksa sarmak zor oluyor .... o pişerkende muzlu puding hazırla , fırından çıkınca önce kağıtlıyken rulo yap keki sonra biraz ılınınca aç, içine soğumuş pudingi sür , muzu da bütün olarak kenarına koy ve rulo yap , istersen üzerine pudingin kalanını dök , hindistan cevizi serp bolca, istersen şanti ile süsle ....
afiyet olsunnnnn
amannn ne bilim yavrum yaaa, dğurmadan önce en aşşa 3 tane olcak tayyip amcamn sözünü dinlicem diye gırgır geçiyodum aleme, doğurduktan sonra herifin gözünün dingiline bakıp baa bi daha çocuk deme gebertirim dedim, :roflol: aslında gönlüm çok istiyo da korkuyom, belki ilerde korkum geçer, amannnnnnnn olmazsa bi gelin alırık o da benim çucuum olar dimi a.sgeçmiş olsun canımcım ya,anlıyorum zor oluyo tabiki herşeyden önce candan can çıkıyo:çok üzgünüm:bide ben epidural sez.oldum.her anı saniye saniye hatırlıyom.bebeğin çıkışını falan gayet net hissetmiştim...ama canım yansada oğluşa bakınca değdi diyorum.mecbur katlancaz ikincidede.neyse sen daha atlatamamışsın madem kapatıyım konuyuyerimsenibenama 2.ciyi yaparsam ilkinde yaptığım salaklığı yapmıcam.evime gelcem,benim için yapılan yatakta bi güzel uyucam.çünkü kime neyi ispatlamaya çalıştıysam yağızda 1 gün bile yatmadım..hiç dinlenmedim..kayınvalide,kayınpeder,gelen giden ev kalabalıktı,çekindim biraz.sonra bu psikolojime yansıdı tabi.üff kötüydü cidden:çok üzgünüm:
olsun anam benim kocam hastanede kaç kez sözlemeye kalktı oğlanı.her doğuran hemşirenin kızını istemeye gidiyo adamkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3(bu senede hepsi kız doğurdu he)ya da ziyaretlerine gidince oğluşu beğenip onlar istiyosırnaşık şeyama ben olmasss diyom özge var:roflol::roflol:
kız çakıl hayat süprizlerle dolu valla,bi bakmışın biz böyle maytap geçerken bunlar ilerde birbirlerini bulup evlenmiş:1rolleyes:
len vurma ne bilim oolduğunu ben çakılın kendine ait sandım ondan zati başım ağrıy sende vuruyonsenağlama
şimdi şölee anacımmm ( makbuleliğim tuttu ) :
orta boy kase ile ölçüyorum ben 1 kase yumurta ( 4 adet filan oluyo eğer yumrta çok küçükse 5 adet ) yarım kase şeker, 2/3 kase un 1 çay kaşığı da kabartma tozu ( yumurtaları güzelce çırp kabarsın ama unu katınca azcık karıştır ben mikserle değil elle karıştırıyorum ) yağlı kağıt serdiğin tepsiye dök pişir ...kalın olmasa iyi olur yoksa sarmak zor oluyor .... o pişerkende muzlu puding hazırla , fırından çıkınca önce kağıtlıyken rulo yap keki sonra biraz ılınınca aç, içine soğumuş pudingi sür , muzu da bütün olarak kenarına koy ve rulo yap , istersen üzerine pudingin kalanını dök , hindistan cevizi serp bolca, istersen şanti ile süsle ....
afiyet olsunnnnn
ben gidim kızımın çorbasını süzim ilk kez kırmızı mercimek koydum bugün
yarın aşımız var 2 gün mızırdanırız biz şimdikkkkk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?