2008 Ekim Anneleri

kuşuuuuuummm tırsma anam ya:teselli:
sonra ikinciyi nasıl yapcan korkarsan:mymeka:bazen bende bi tuhaf oluyom ama korkularımın üstüne gitmeliyim yoksa ikincide ayvayı yerim..kafamçokkarıştı

fatoşum bir dediğini iki etmezsen sana dokunmaz kızım :))
biz kına filan yapmadık , haberim yoktu öyle bi adetten .....ben de pek sevmem kına kokusunu ( oje kokusu tercihim kaydirigubbakcemile3 )

aklın fikrin muzlu pastada haaaa kaydirigubbakcemile3 doyamadın :roflol:

şiiişttt ibolya ben de severim hee muzlu ruloyu , laf aramızda güzel de yaparım :smiley-cool:

fatoşum bir dediğini iki etmezsen sana dokunmaz kızım :))
biz kına filan yapmadık , haberim yoktu öyle bi adetten .....ben de pek sevmem kına kokusunu ( oje kokusu tercihim kaydirigubbakcemile3 )

vay uyanık vayyyyyyy:1shok:
ilerde kızıma yat,kat,at alın dicen tabiii şimdiden ortamı hazırlıyon demiiiiiiiiiiiiidelikafadulden
ben de saf saf dayaaa yemiim diye he dicem herşeye:çok üzgünüm:

vay uyanık vayyyyyyy:1shok:
ilerde kızıma yat,kat,at alın dicen tabiii şimdiden ortamı hazırlıyon demiiiiiiiiiiiiidelikafadulden
ben de saf saf dayaaa yemiim diye he dicem herşeye:çok üzgünüm:

yooooo aslaaaa öyle bi zorunluluğun yokkkk , benim kızımın elinden dayak bile güsel olur hem kaydirigubbakcemile3

haydeeeeeeeeee tey tey teyyyyyyy :teytey::teytey::teytey::dance::dance::dance:
kuşuuuuuummm tırsma anam ya:teselli:
sonra ikinciyi nasıl yapcan korkarsan:mymeka:bazen bende bi tuhaf oluyom ama korkularımın üstüne gitmeliyim yoksa ikincide ayvayı yerim..kafamçokkarıştı

yaa patoşum benden myom da temizlemiş benim dr, çok acı çektim yani, onun da acısını çekmişim, ilk zamanlar rüyama bile giriyodu bu sezeryan, nasıl tırsmiiim yav delikafadulden bak o kadar etkilenmişim ki rüyamda anesteziden uyanıyom ameliyatın ortasında, şimdi acıçak şimdi acıcak demeye başlıyom, uyutun beni uyutun beni diye yalvarıyom, anam bi uyandım kanter içindeim, çok korkuyom yav
aklın fikrin muzlu pastada haaaa kaydirigubbakcemile3 doyamadın :roflol:

naapim olm çok güzel olii yav, ama olmassa themisten simli pastanın tarifini alıp onu da yapabilürüm :jeyyar:
şiiişttt ibolya ben de severim hee muzlu ruloyu , laf aramızda güzel de yaparım :smiley-cool:

dimii dimi ne güzel olii yav, canım çekti iyimi, sözde bugün diyete başlıyodum :roflol::roflol:

yağızım da yakışıklı delikanlı maşallah , yakışacaklar birbirlerine yerimseniben anammmm bizimkiler duysa beni parçalarlar valla kimseciklere vermicekler özgemi

geçmiş olsun canımcım ya,anlıyorum zor oluyo tabiki herşeyden önce candan can çıkıyo:çok üzgünüm:bide ben epidural sez.oldum.her anı saniye saniye hatırlıyom.bebeğin çıkışını falan gayet net hissetmiştim...ama canım yansada oğluşa bakınca değdi diyorum.mecbur katlancaz ikincidede.neyse sen daha atlatamamışsın madem kapatıyım konuyuyerimsenibenama 2.ciyi yaparsam ilkinde yaptığım salaklığı yapmıcam.evime gelcem,benim için yapılan yatakta bi güzel uyucam.çünkü kime neyi ispatlamaya çalıştıysam yağızda 1 gün bile yatmadım..hiç dinlenmedim..kayınvalide,kayınpeder,gelen giden ev kalabalıktı,çekindim biraz.sonra bu psikolojime yansıdı tabi.üff kötüydü cidden:çok üzgünüm:
yağızım da yakışıklı delikanlı maşallah , yakışacaklar birbirlerine yerimseniben anammmm bizimkiler duysa beni parçalarlar valla kimseciklere vermicekler özgemi

olsun anam benim kocam hastanede kaç kez sözlemeye kalktı oğlanı.her doğuran hemşirenin kızını istemeye gidiyo adamkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3(bu senede hepsi kız doğurdu he)ya da ziyaretlerine gidince oğluşu beğenip onlar istiyosırnaşık şeyama ben olmasss diyom özge var:roflol::roflol:
kız çakıl hayat süprizlerle dolu valla,bi bakmışın biz böyle maytap geçerken bunlar ilerde birbirlerini bulup evlenmiş:1rolleyes:

şimdi şölee anacımmm ( makbuleliğim tuttu ) :

orta boy kase ile ölçüyorum ben 1 kase yumurta ( 4 adet filan oluyo eğer yumrta çok küçükse 5 adet ) yarım kase şeker, 2/3 kase un 1 çay kaşığı da kabartma tozu ( yumurtaları güzelce çırp kabarsın ama unu katınca azcık karıştır ben mikserle değil elle karıştırıyorum ) yağlı kağıt serdiğin tepsiye dök pişir ...kalın olmasa iyi olur yoksa sarmak zor oluyor .... o pişerkende muzlu puding hazırla , fırından çıkınca önce kağıtlıyken rulo yap keki sonra biraz ılınınca aç, içine soğumuş pudingi sür , muzu da bütün olarak kenarına koy ve rulo yap , istersen üzerine pudingin kalanını dök , hindistan cevizi serp bolca, istersen şanti ile süsle ....
afiyet olsunnnnn

canımmmmŞeniz

ben gidim kızımın çorbasını süzim ilk kez kırmızı mercimek koydum bugün
yarın aşımız var 2 gün mızırdanırız biz şimdikkkkk

şşşşş şu linke bakın bi deli oldum haaa kaydirigubbakcemile3
http://www.kadinlarkulubu.com/komik-ilginc-linkler/268271-mutlaka-linke-bakmaniz-gerek.html
amannn ne bilim yavrum yaaa, dğurmadan önce en aşşa 3 tane olcak tayyip amcamn sözünü dinlicem diye gırgır geçiyodum aleme, doğurduktan sonra herifin gözünün dingiline bakıp baa bi daha çocuk deme gebertirim dedim, :roflol: aslında gönlüm çok istiyo da korkuyom, belki ilerde korkum geçer, amannnnnnnn olmazsa bi gelin alırık o da benim çucuum olar dimi a.s
len vurma ne bilim oolduğunu ben çakılın kendine ait sandım ondan zati başım ağrıy sende vuruyonsenağlama

ah canımm kıyamam gel öpiim de geçsin Şeniz
aa sen pudinglen yapıyomuşun, ben kkda bi topicde gördüydüm bunu, 4 yumurtanın sarısıyla akı ayrılıyo, sarısının içine 4 çorba kaşığı şeker ekleyip çırpıyon beyazlayana kadar, beyazını da ayrı bi kapta çırpıyon, soora ayrı bi kapta 4 kaşık unla kabartma tozunu karıştırıyon, sarılarla beyazları birleştirip çırpıyon,sora unu ekliyip çırpıyon yağlı kağıtta seninkisi gibi pişiiriyon, sıcakkene rulo yapıp sarıyon, üstüne ıslak bez kyup soğumasını bekliyon, o arada da krem şanti çırpıyon, rulosu soğuyunca krem şantiyi üzerine yayıyon, muzları da sıra sıra diziyon, ruloyu kapatıp üstüne kalan krem şantiyi sürüyon, ben fındık bileme serptidim üstüne, du bi de pudinkli deniim bakim, pudingi soğuk mu dökcez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…