şşşşş şu linke bakın bi deli oldum haaa kaydirigubbakcemile3
http://www.kadinlarkulubu.com/komik-ilginc-linkler/268271-mutlaka-linke-bakmaniz-gerek.html
amannn ne bilim yavrum yaaa, dğurmadan önce en aşşa 3 tane olcak tayyip amcamn sözünü dinlicem diye gırgır geçiyodum aleme, doğurduktan sonra herifin gözünün dingiline bakıp baa bi daha çocuk deme gebertirim dedim, :roflol: aslında gönlüm çok istiyo da korkuyom, belki ilerde korkum geçer, amannnnnnnn olmazsa bi gelin alırık o da benim çucuum olar dimi a.s
ah canımm kıyamam gel öpiim de geçsin Şeniz
aa sen pudinglen yapıyomuşun, ben kkda bi topicde gördüydüm bunu, 4 yumurtanın sarısıyla akı ayrılıyo, sarısının içine 4 çorba kaşığı şeker ekleyip çırpıyon beyazlayana kadar, beyazını da ayrı bi kapta çırpıyon, soora ayrı bi kapta 4 kaşık unla kabartma tozunu karıştırıyon, sarılarla beyazları birleştirip çırpıyon,sora unu ekliyip çırpıyon yağlı kağıtta seninkisi gibi pişiiriyon, sıcakkene rulo yapıp sarıyon, üstüne ıslak bez kyup soğumasını bekliyon, o arada da krem şanti çırpıyon, rulosu soğuyunca krem şantiyi üzerine yayıyon, muzları da sıra sıra diziyon, ruloyu kapatıp üstüne kalan krem şantiyi sürüyon, ben fındık bileme serptidim üstüne, du bi de pudinkli deniim bakim, pudingi soğuk mu dökcez
he sıcak olunca akıp gidiyo , ben muz tadı yoğun olsun istediğim için pudingle yapiiimmm delikafadulden
anammm herkes kaçmış, yağmur la ibolya kesin pasta yapmaya gitti :)
slm kızlar bakmak isterseniz..
ibolyacık anlatmamıştır size kesin.. kıskanç nolcak :dilcikar:
kızım için kelebek kanadı - Kadınlar Kulübü / KADIN KADINCA KADINLAR KULUBU
şşşşş şu linke bakın bi deli oldum haaa kaydirigubbakcemile3
http://www.kadinlarkulubu.com/komik-ilginc-linkler/268271-mutlaka-linke-bakmaniz-gerek.html
klava:kötükedihüso :mymeka:
ule ben bu hataya bi kere daha düşmüştüm.bastıkça seni andım haberin olaaa:jeyyar:
:roflol: seviyom ben bu ibolyayı Şeniz
hain garı:dilcikar:
heralde bi ben düşmüşüm bu tuzağa.görünüşe göre tek sazan benim şuan:roflol:
Sabah sut almaya gittim yogurt icin sut bitmis neyse markete girdim bu babymix yogurttan aldim ayy yedii kac gundur cocugun midesine bisey girdi sonundaa ins devami gelir
slm kızlar bakmak isterseniz..
ibolyacık anlatmamıştır size kesin.. kıskanç nolcak :dilcikar:
kızım için kelebek kanadı - Kadınlar Kulübü / KADIN KADINCA KADINLAR KULUBU
klava:kötükedihüso :mymeka:
ule ben bu hataya bi kere daha düşmüştüm.bastıkça seni andım haberin olaaa:jeyyar:
:roflol: seviyom ben bu ibolyayı Şeniz
hain garı:dilcikar:
heralde bi ben düşmüşüm bu tuzağa.görünüşe göre tek sazan benim şuan:roflol:
Sabah sut almaya gittim yogurt icin sut bitmis neyse markete girdim bu babymix yogurttan aldim ayy yedii kac gundur cocugun midesine bisey girdi sonundaa ins devami gelir
ıııııhhhhhcok hastayııııımmm ııııhhhh bugunde bayram kocamlan bayramlaşcaz ankaraya gitmeden son kez..nasıl bayramlaşcaksamm ııııhhhhhh
celenim bayramlaşınca iyi olursun merak etme :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?