2008 Ekim Anneleri

he sıcak olunca akıp gidiyo , ben muz tadı yoğun olsun istediğim için pudingle yapiiimmm delikafadulden

anammm herkes kaçmış, yağmur la ibolya kesin pasta yapmaya gitti :)

ibolyacım bu arada o kadar fantazi yapmaya gerek yok yaw, yumurtalar iyice karışsın yeter, yok akını ayır yok sarısını ayır hiç tarzım değil , kestirmeden gidiyorum ben çabucak oluyo hani aniden gelen eden olursa :))))

şimdilik kaçıyorum ben.akşama ilave bişeyler hazırlıyım..bide velet pırtlatıp duruyokaydirigubbakcemile3bakalım neler becermiş yine..öpüldünüz şekerler.gelebilirsem gelirim sonra.yoksam yarın görüşürüka.s.

Sabah sut almaya gittim yogurt icin sut bitmis neyse markete girdim bu babymix yogurttan aldim ayy yedii kac gundur cocugun midesine bisey girdi sonundaa ins devami gelir

Sabah sut almaya gittim yogurt icin sut bitmis neyse markete girdim bu babymix yogurttan aldim ayy yedii kac gundur cocugun midesine bisey girdi sonundaa ins devami gelir

ohhhh afiyet olsun şekerrrr , ben de deneyim bari seviyolar demek

slm kızlar bakmak isterseniz..
ibolyacık anlatmamıştır size kesin.. kıskanç nolcak :dilcikar:

kızım için kelebek kanadı - Kadınlar Kulübü / KADIN KADINCA KADINLAR KULUBU

haydaaaaaaaaaa nettim ben şimdi, len önüne gelen bana çatıyo yav:1shok:
klava:kötükedihüso:mymeka:
ule ben bu hataya bi kere daha düşmüştüm.bastıkça seni andım haberin olaaa:jeyyar:

basmasaydın olm zorlamı bastrdık :roflol:
:roflol: seviyom ben bu ibolyayı Şeniz

sevce n tabi len sevilmicek karımım ben

hain garı:dilcikar:
heralde bi ben düşmüşüm bu tuzağa.görünüşe göre tek sazan benim şuan:roflol:

bende düştüm bendeeeeee kaydirigubbakcemile3

afiyet şeker bal olsun yarasın, o baby mixlerden bende aldım, geçen sefer sadesini almıştı m bu sefer elmalısını aldım,ama bana biraz ekşimsi geldi yavCADIARZU

ıııııhhhhhcok hastayııııımmm ııııhhhh bugunde bayram kocamlan bayramlaşcaz ankaraya gitmeden son kez..nasıl bayramlaşcaksamm ııııhhhhhh

biZ yourda basladıımızdan beri babymix yiyoruz.yapamadıımiçin doktor verebilirsin dedi.cemredesevii :lepi:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…