puhahahaha :roflol:
burayı seviyorum uleynnnn :içelim:
sabah sabah bana yalnız halay çektirdiniz ulee tekrardan başlayayım barii delikafadulden lülünün 6.ayı hayırlı uğurluu olsuunn :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey:
merancım tamer 5 aylık görünüyooo :1shok:
ayy kafama pütüreyim puhhahaha doğum gününe kalan süreymiş ya oo :roflol:
Sabah sut almaya gittim yogurt icin sut bitmis neyse markete girdim bu babymix yogurttan aldim ayy yedii kac gundur cocugun midesine bisey girdi sonundaa ins devami gelir
bence fiyatı çokk uyguun :1shok: kaçırma bence :lepi:
selamlar ben geldim yemek yapmam lazım ne pişirsem kerem uyyo ses yapınca uyanıo beklemedeyim şuan
çıtır güle güle kullanın yürütecinizi şimdiden....bi yürüteç almayan biz kaldık heralde :1closedeyes:
angaralılar buluşuonuz mu sayfalar dolusu yazmışınız ama sonucu göremedimkaydirigubbakcemile3
eylülün yarı yaşı kutlu olsunnnnnnnnn:teytey::teytey:
savaşa mı gidiyon leynnn kaydirigubbakcemile3
şşşşş şu linke bakın bi deli oldum haaa kaydirigubbakcemile3
http://www.kadinlarkulubu.com/komik-ilginc-linkler/268271-mutlaka-linke-bakmaniz-gerek.html
amannn ne bilim yavrum yaaa, dğurmadan önce en aşşa 3 tane olcak tayyip amcamn sözünü dinlicem diye gırgır geçiyodum aleme, doğurduktan sonra herifin gözünün dingiline bakıp baa bi daha çocuk deme gebertirim dedim, :roflol: aslında gönlüm çok istiyo da korkuyom, belki ilerde korkum geçer, amannnnnnnn olmazsa bi gelin alırık o da benim çucuum olar dimi a.s
len manyak karı deli ettin beni len ne her bulduğun linki getirion:mymeka: merak ettim delirdim:1shok::1shok:
bu arada bende bi tane istiom ama benim herif en az üç tane olcak dio bide aralarında 1 yaş olsun istiyoklava:..nese sezeryan olduğu iiçin biraz yırttım gibi şindilik bakalımkafamçokkarıştı
tesekkur ederım ozlemcım..özdileğe bak ıstersen sende almak ıstıyorsan.fıyatı cok uygun gercekten..
ben gözleme yaptım ,yanınada ayranncokacimcoook
1)bişey sorucam sana kayınvalıden sızın evde mı bakıyor kereme yoksa kendı evınde mı?
2)yakın mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?