2008 Ekim Anneleri

puhahahaha :roflol:
burayı seviyorum uleynnnn :içelim:

sabah sabah bana yalnız halay çektirdiniz ulee tekrardan başlayayım barii delikafadulden lülünün 6.ayı hayırlı uğurluu olsuunn :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey:

sabah sabah bana yalnız halay çektirdiniz ulee tekrardan başlayayım barii delikafadulden lülünün 6.ayı hayırlı uğurluu olsuunn :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey:

kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
saol merancım ben bugün halay çekmekten çok yoruldum kaydirigubbakcemile3

ayy kafama pütüreyim puhhahaha doğum gününe kalan süreymiş ya oo :roflol:

len bende öyle biliordum sözlük arıoz ablamla sözlüğe bakcam dedim kaydirigubbakcemile3 sen 5 aylık görüno dedin diyee kafamçokkarıştı delüüüü karuuu

esım ozdılekte gormus,
arayıp soledı,baktım ınternetten bende.
özellikleri de guzel
-yukseklık ayarı
-müzikli
-sallanır pozısyona gecıyor.
-yıkanabılır kumas

vs..
nette baktım 85 den asagı yok.
ozdılekte 67 lıraymış..

sızce nasıll?

Sabah sut almaya gittim yogurt icin sut bitmis neyse markete girdim bu babymix yogurttan aldim ayy yedii kac gundur cocugun midesine bisey girdi sonundaa ins devami gelir

cok sevındm canım.inş devamı gelır.
bence diş cıkaracak velet ondan olabılır iştahsızlığı.
ama devam ederse bı dra gootur leylacım
.

bence fiyatı çokk uyguun :1shok: kaçırma bence :lepi:

selamlar ben geldim yemek yapmam lazım ne pişirsem kerem uyyo ses yapınca uyanıo beklemedeyim şuan
çıtır güle güle kullanın yürütecinizi şimdiden....bi yürüteç almayan biz kaldık heralde :1closedeyes:
angaralılar buluşuonuz mu sayfalar dolusu yazmışınız ama sonucu göremedimkaydirigubbakcemile3

tesekkur ederım ozlemcım..özdileğe bak ıstersen sende almak ıstıyorsan.fıyatı cok uygun gercekten..
ben gözleme yaptım ,yanınada ayranncokacimcoook
1)bişey sorucam sana kayınvalıden sızın evde mı bakıyor kereme yoksa kendı evınde mı?
2)yakın mı?

savaşa mı gidiyon leynnn kaydirigubbakcemile3

savaşa gitmiş kadar oldum canım kan ter içinde kaldım ilk kez çarşı içinde trafiğe çıktım ve sağsalim döndüm:lepi:
bundan sora kim tutar beni be pehhsositososito

CANM BİZE DR ALMAYIN DEDİ BİZDE ALMADIK YÜRÜTEÇ HOPPALA KEREM ÇOK HAREKETLİ ZATEN BİDE ONA KOYSAK ERİR HERALDE
AFİYET OLSUN PRATİK YEMEK
BİZİM EVDE BAKIOR CANM EVLERİMİZ YAKIN 5DK BİLE DEĞİL O YÖNDEN ŞANSLIYIZ

KEREM UYANDI DİŞLER HAT SAFHADA KAŞINIO YA YIKIYCAM ŞİMDİ GÖRÜŞÜRÜZ

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…