LÜLÜNÜN 6.AYI KUTLU OLSUN :teytey::teytey::teytey::teytey:
Kizlae varya bukadar geri kalmamistim hic yetisemiyorum cogu seyi okumadim ve sohbete fransiz kaldigimdan biturlu biseyde yazamiyomm haa uff
selam karılar.naber?eylül kucağımda mızırdanıp duruyo.rahat vermiyo.illa kucağında gezdir diyo.vallaha telledim haaa
boşver leyloş takıl gitsin:roflol:
CANM BİZE DR ALMAYIN DEDİ BİZDE ALMADIK YÜRÜTEÇ HOPPALA KEREM ÇOK HAREKETLİ ZATEN BİDE ONA KOYSAK ERİR HERALDE
AFİYET OLSUN PRATİK YEMEK
BİZİM EVDE BAKIOR CANM EVLERİMİZ YAKIN 5DK BİLE DEĞİL O YÖNDEN ŞANSLIYIZ
KEREM UYANDI DİŞLER HAT SAFHADA KAŞINIO YA YIKIYCAM ŞİMDİ GÖRÜŞÜRÜZ
LÜLÜNÜN 6.AYI KUTLU OLSUN :teytey::teytey::teytey::teytey:
lülünün 6.ayı kutlu olsun.inşallahöbür aya yürür annesi de arkasından koşuşturup durur:roflol:
ben gideyyom kızım durmayyo.öptüm yanacıklarınızdan
ıııııhhhhhcok hastayııııımmm ııııhhhh bugunde bayram kocamlan bayramlaşcaz ankaraya gitmeden son kez..nasıl bayramlaşcaksamm ııııhhhhhh
savaşa gitmiş kadar oldum canım kan ter içinde kaldım ilk kez çarşı içinde trafiğe çıktım ve sağsalim döndüm:lepi:
bundan sora kim tutar beni be pehhsositososito
atlamaın sizde olm sazan gibi kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3şşşşş şu linke bakın bi deli oldum haaa kaydirigubbakcemile3
http://www.kadinlarkulubu.com/komik-ilginc-linkler/268271-mutlaka-linke-bakmaniz-gerek.html
amannn ne bilim yavrum yaaa, dğurmadan önce en aşşa 3 tane olcak tayyip amcamn sözünü dinlicem diye gırgır geçiyodum aleme, doğurduktan sonra herifin gözünün dingiline bakıp baa bi daha çocuk deme gebertirim dedim, :roflol: aslında gönlüm çok istiyo da korkuyom, belki ilerde korkum geçer, amannnnnnnn olmazsa bi gelin alırık o da benim çucuum olar dimi a.s
len manyak karı deli ettin beni len ne her bulduğun linki getirion:mymeka: merak ettim delirdim:1shok::1shok:
bu arada bende bi tane istiom ama benim herif en az üç tane olcak dio bide aralarında 1 yaş olsun istiyoklava:..nese sezeryan olduğu iiçin biraz yırttım gibi şindilik bakalımkafamçokkarıştı CANM BİZE DR ALMAYIN DEDİ BİZDE ALMADIK YÜRÜTEÇ HOPPALA KEREM ÇOK HAREKETLİ ZATEN BİDE ONA KOYSAK ERİR HERALDE
AFİYET OLSUN PRATİK YEMEK
BİZİM EVDE BAKIOR CANM EVLERİMİZ YAKIN 5DK BİLE DEĞİL O YÖNDEN ŞANSLIYIZ
KEREM UYANDI DİŞLER HAT SAFHADA KAŞINIO YA YIKIYCAM ŞİMDİ GÖRÜŞÜRÜZ
len turizimci huysuzluk yapıyo mu, yav benim böcük de bu aralar dişliğini koparcak gibi ısırıyo, acaba bizimdemi diş geliyo ki :1shok:Kizlae varya bukadar geri kalmamistim hic yetisemiyorum cogu seyi okumadim ve sohbete fransiz kaldigimdan biturlu biseyde yazamiyomm haa uff
len dal bi yerden işte kaydirigubbakcemile3selam karılar.naber?eylül kucağımda mızırdanıp duruyo.rahat vermiyo.illa kucağında gezdir diyo.vallaha telledim haaa
anaaa sizinkide kucak manyağı mi, biz de çarşaf manyağıyız anam, bööle bağıra bağıra ninni sölüyom çarşafa koyup da, yoğsan onda da uyumucak, uyusunda böyüsün niiiiiiiiiniiiiiiiiiiiii tıpış tıpış yürüsün niiiiiiiiinniiiiiii diye bağırıyom, normel söyleyince tatmin olmuyo sıpa :mymeka: bigün kapımızı çalcaklarya hadi bakam hayırlısı kaydirigubbakcemile3
haydaaaaaaaaaa nettim ben şimdi, len önüne gelen bana çatıyo yav:1shok:
basmasaydın olm zorlamı bastrdık :roflol:
sevce n tabi len sevilmicek karımım ben
bende düştüm bendeeeeee kaydirigubbakcemile3
afiyet şeker bal olsun yarasın, o baby mixlerden bende aldım, geçen sefer sadesini almıştı m bu sefer elmalısını aldım,ama bana biraz ekşimsi geldi yavCADIARZU
Evett yaa bende elmalisini aldimm tadina baktim once eksii dedim kesin yemez benim yaptigin yogurt ondan guzel yeniyoo verdim yedi allahtan bide cok siviydo yaa eksede olunca bozulmusmu acaba dedi. Baktim tarihi gecmemis oyle oluyo demekki
saol eylül duru nun anasıııı Şeniz
kız geçende leyluş sordu ama cevap vermedin senin adı neeeee
oooo süpersin şekerim elde açılan gerçek gözleme tabiki bayılırmcokacimcoook bende açabiliom hamur ama uzun süredr yapmadım:1no2:anladımm...
aman allah bozmasın ya bırak harektlı olsun..
gozleme hazr yufka ıle pratık ama ben kendım actımmmcokacimcoook
ne diim saa celen yaavv kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3savaşa gitmiş kadar oldum canım kan ter içinde kaldım ilk kez çarşı içinde trafiğe çıktım ve sağsalim döndüm:lepi:
bundan sora kim tutar beni be pehhsositososito
atlamaın sizde olm sazan gibi kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
len turizimci huysuzluk yapıyo mu, yav benim böcük de bu aralar dişliğini koparcak gibi ısırıyo, acaba bizimdemi diş geliyo ki :1shok:
len dal bi yerden işte kaydirigubbakcemile3
anaaa sizinkide kucak manyağı mi, biz de çarşaf manyağıyız anam, bööle bağıra bağıra ninni sölüyom çarşafa koyup da, yoğsan onda da uyumucak, uyusunda böyüsün niiiiiiiiiniiiiiiiiiiiii tıpış tıpış yürüsün niiiiiiiiinniiiiiii diye bağırıyom, normel söyleyince tatmin olmuyo sıpa :mymeka: bigün kapımızı çalcaklarya hadi bakam hayırlısı kaydirigubbakcemile3
biz aylardır huysuzsuz ve dişten dioz ama ne gelen var ne giden gözümüz yollarda kaldı.üst dişi çıkcak ilk heralde 2tane bembeyaz belli ama patlamadı daha:bbo:
ya özloş şu baby first var ya onu ben yapamadım bi anlatır mısın canım ya.çok karışık geldi bana.ilk üye mi olmak gerekiyo oraya?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?