2008 Ekim Anneleri

Kizlae varya bukadar geri kalmamistim hic yetisemiyorum cogu seyi okumadim ve sohbete fransiz kaldigimdan biturlu biseyde yazamiyomm haa uff

selam karılar.naber?eylül kucağımda mızırdanıp duruyo.rahat vermiyo.illa kucağında gezdir diyo.vallaha telledim haaa

lülünün 6.ayı kutlu olsun.inşallahöbür aya yürür annesi de arkasından koşuşturup durur:roflol:

Kizlae varya bukadar geri kalmamistim hic yetisemiyorum cogu seyi okumadim ve sohbete fransiz kaldigimdan biturlu biseyde yazamiyomm haa uff

aa leylacım olur mu fransız falann balıklama dalacaksınn-tatlicadiarzu-

selam karılar.naber?eylül kucağımda mızırdanıp duruyo.rahat vermiyo.illa kucağında gezdir diyo.vallaha telledim haaa

selam seker..
yaramazzz eylulllldelikafaduldenıklımde yedı yoğurdu uyku bastı cocgu kaydı gozler.uyuyorrkaydirigubbakcemile3

boşver leyloş takıl gitsin:roflol:

:roflol::roflol::roflol:

anladımm...
aman allah bozmasın ya bırak harektlı olsun..
gozleme hazr yufka ıle pratık ama ben kendım actımmmcokacimcoook

ıııııhhhhhcok hastayııııımmm ııııhhhh bugunde bayram kocamlan bayramlaşcaz ankaraya gitmeden son kez..nasıl bayramlaşcaksamm ııııhhhhhh

ne diim saa celen yaavv kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

Evett yaa bende elmalisini aldimm tadina baktim once eksii dedim kesin yemez benim yaptigin yogurt ondan guzel yeniyoo verdim yedi allahtan bide cok siviydo yaa eksede olunca bozulmusmu acaba dedi. Baktim tarihi gecmemis oyle oluyo demekki

Evett yaa bende elmalisini aldimm tadina baktim once eksii dedim kesin yemez benim yaptigin yogurt ondan guzel yeniyoo verdim yedi allahtan bide cok siviydo yaa eksede olunca bozulmusmu acaba dedi. Baktim tarihi gecmemis oyle oluyo demekki

amannn bende verim dedimde ağzını buruşturdu sıpa, bebe biskvisi karıştırıp öyle tıkıştırdım, onun da hepsini yemedi zaten

anladımm...
aman allah bozmasın ya bırak harektlı olsun..
gozleme hazr yufka ıle pratık ama ben kendım actımmmcokacimcoook
oooo süpersin şekerim elde açılan gerçek gözleme tabiki bayılırmcokacimcoook bende açabiliom hamur ama uzun süredr yapmadım:1no2:

iboşum seni tebrik neyim ediyom şekercim.en sonunda sokakları da fethettin arabanla süpersin yane.valla benim ehliyet cüzdanın cebinde durmaktan başka bir halta yaramıyo.bir kere arabayı çarptım ondan sonra korktum elime alamadım.eşime zorla tostos aldıracam.ilk onu bi halledeyim.anca onunla öğrenirim herhal.sonra da onun arabayı almaya başlayım baylıma.

ya özloş şu baby first var ya onu ben yapamadım bi anlatır mısın canım ya.çok karışık geldi bana.ilk üye mi olmak gerekiyo oraya?

ya özloş şu baby first var ya onu ben yapamadım bi anlatır mısın canım ya.çok karışık geldi bana.ilk üye mi olmak gerekiyo oraya?

ÜYELİK DEĞİL CANM ORDAKİ BİLGİLERİ DOLDURUON İLERLEYİ BEBEK BİLGİLERİNİ GİRİON ÇOK AÇIKLAYICI OLMADI AMA İSTERSEN BİLGİLERNİ YOLLA YAPIIM AMA ŞUAN KEROŞ DURMUOOOOOOOOOOOOOOkaydirigubbakcemile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…