oooo süpersin şekerim elde açılan gerçek gözleme tabiki bayılırmcokacimcoook bende açabiliom hamur ama uzun süredr yapmadım:1no2:
ne diim saa celen yaavv kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
biz aylardır huysuzsuz ve dişten dioz ama ne gelen var ne giden gözümüz yollarda kaldı.üst dişi çıkcak ilk heralde 2tane bembeyaz belli ama patlamadı daha:bbo:
anaa yakın demekki dişinin gelmesi, ay hadi inşallah sorunsuz çıkartırsınız, benimde kafam karışık bak bizde öyle bi belirti yok ama kopartçak gibi ısırıyo herşeyi :uhm: len bu sıpa beni deli edecük yav, pc masasına pat pat vuruom zevkten dört köşe oluyoo :roflol::roflol:iboşum seni tebrik neyim ediyom şekercim.en sonunda sokakları da fethettin arabanla süpersin yane.valla benim ehliyet cüzdanın cebinde durmaktan başka bir halta yaramıyo.bir kere arabayı çarptım ondan sonra korktum elime alamadım.eşime zorla tostos aldıracam.ilk onu bi halledeyim.anca onunla öğrenirim herhal.sonra da onun arabayı almaya başlayım baylıma.
hönk :1shok::uhm:
cok gzl iigünlerde kullanın
eylülün özgenin yeni ayları kutlu olsun :dance: halaya girerdim ama bayramlaştık anam yorgunum
:roflol::roflol::roflol:hangi arada derede bayramlaştınız len:roflol::roflol:ben de ceren yok nerede acaba diyodumlülülülülülü
ankaraya gitcez die karsı komsu cemreyi aldı sewmek için.e dedik hadi bayramlaşak.lülülülülülü
ankaraya gitcez die karsı komsu cemreyi aldı sewmek için.e dedik hadi bayramlaşak.lülülülülülü
bu defa ben de katılacam.sağol çıtır
eylülün özgenin yeni ayları kutlu olsun :dance: halaya girerdim ama bayramlaştık anam yorgunum
ıklım cok sevdı yurutecııı
ay bu heycanlanıooo kı sormayın.
muzıklerı degısık degıısık cok guzel.ısıkları var dıkkatını cekıyor.
en cok hosuma gıden ıse bır dugmesıne basınca anne-baba demesi...
ama henuz ılerlemıyor..anca öğrenıcek..
Özdilek | Sımsıcak Bir Gelenek
özlemm koşş koşş yarışmaaakaydirigubbakcemile3
,8Bursa Özdilek"annesının kopyası yarışması)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?