2008 Ekim Anneleri

ya ben hala yapamadım.ticker oluştur diyorum üyelik istiyo.ama özlem üyeliğe gerek yok diyooo

Ayy karsi komsumun kizi almanyaya gelin gidiyoo zilime basti vedalasmak icin nasil agliyoo yaa ayy üzüldum haa aklima gelin gittigim gun geldii nasil agladiydim dugun salonunda bidee dugun bitti annemler evlerine gidiyodu ben hem onlar hem ben nasil agliyook sanki neyse yarim saatlik uzaga gidiyoom simdi kiza hak verdim annesigilde gidiyoo yaninda akvaryumlarini biraktiIlarki balik ölmesin diye asil annesigil onu orda birakip gfelince koyacak kizaa ayy zor yaa ben kizimni kimseye vermem

valla ben hiççç ağlamadım.neden ağlayım ki?sevdiğim insanla evleniyorum,annemlerle de sadece 15 dk armız ee neden ağlayayım.valla hani kına yakılıyo ya ağlatmak için millet seni ortalarına alıyolar yüzüne de kırmızı pulluk örtüyolar.ayy ben o pulluğun altında kıkır kıkır güldüm .arkadaşlarım falan da deli bu kız ağlasana dediler.baktılar ben ağlamıyorum kınayı yaktılar:roflol:

cok gzl iigünlerde kullanın

eylülün özgenin yeni ayları kutlu olsun :dance: halaya girerdim ama bayramlaştık anam yorgunum

cok gzl iigünlerde kullanın

eylülün özgenin yeni ayları kutlu olsun :dance: halaya girerdim ama bayramlaştık anam yorgunum

:roflol::roflol::roflol:hangi arada derede bayramlaştınız len:roflol::roflol:ben de ceren yok nerede acaba diyodumlülülülülülü

:roflol::roflol::roflol:hangi arada derede bayramlaştınız len:roflol::roflol:ben de ceren yok nerede acaba diyodumlülülülülülü

ankaraya gitcez die karsı komsu cemreyi aldı sewmek için.e dedik hadi bayramlaşak.lülülülülülü

ıklım cok sevdı yurutecııı
ay bu heycanlanıooo kı sormayın.
muzıklerı degısık degıısık cok guzel.ısıkları var dıkkatını cekıyor.
en cok hosuma gıden ıse bır dugmesıne basınca anne-baba demesi...
ama henuz ılerlemıyor..anca öğrenıcek..

1-2 güne keşfedip turlamaya başlar
ankaraya gitcez die karsı komsu cemreyi aldı sewmek için.e dedik hadi bayramlaşak.lülülülülülü

busaatte mi:1shok:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…