2008 Ekim Anneleri

babasının kopyası yarışması olsaydı kesin katılırdık herkes küçük yasin diolar acayip benzio ...çok mu sevdin kocanı diolar:asigim:

Citircim yuruteciniz hayirli olsun gule gule kullanin iklim erken yurur gibime geliyoo masallah

ya ben yurtec alacam dediydim herkes bisey dedi bende almaktan vazcaydiydim len herkes aldi bi ben kaldimm

babasının kopyası yarışması olsaydı kesin katılırdık herkes küçük yasin diolar acayip benzio ...çok mu sevdin kocanı diolar:asigim:

Haceride hep bana benzetiyolarr teyzesii esime diyoki hep leyla gayret etmiss hic sana benzemiyoo iazicikkta sen gayret etseydinde sanaa da benzeseydi diyoo pu hahaha

Citircim yuruteciniz hayirli olsun gule gule kullanin iklim erken yurur gibime geliyoo masallah

ya ben yurtec alacam dediydim herkes bisey dedi bende almaktan vazcaydiydim len herkes aldi bi ben kaldimm
Sende al canım hacer de turlasın evi
Haceride hep bana benzetiyolarr teyzesii esime diyoki hep leyla gayret etmiss hic sana benzemiyoo iazicikkta sen gayret etseydinde sanaa da benzeseydi diyoo pu hahaha

:roflol::roflol:

çeleeeeennnnnn benim herife sordum çelenler geçerken alsa benide ankaraya gitsem die
verdiği cewap şu
hh ıı hhhee...........'burda bi sessizlik we alık bi bakış war' sorada anladın sen onu dio..puhahaha:roflol::roflol:
yani ben gelemiom:dilcikar:Çok üzgünüm çoook

Ibolyaa puhahahah onursuz üye haa ne guldumm bee

:roflol::roflol::roflol: naaapim millete taç veriyolar bende kendi tacıımı kendim ettim
zor gerçekten, şahsen ben başka bi şehre gidip orda yaşayamazdım ki bu kız alamanyaya gidiyomuş, mutlu olsunlar işallah ne diiim
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 bende de aynısı olduydu, şarkı söleyen kız geldi baa fısıldıyo kız ağlasana die, bende ay ağlamak gelmio naapim diom gülüyom yalancıktan bari ağla kız dediydi :roflol::roflol: ama gelin çıkerkene bi baktım anam ağlıyo, onu görmeden önce kikir kikir gülüyodum, anamı görünce başladım ağlamaya senağlama halbisem ben 2 sokak öteye gelin gidiodumkaydirigubbakcemile3
cok gzl iigünlerde kullanın

eylülün özgenin yeni ayları kutlu olsun :dance: halaya girerdim ama bayramlaştık anam yorgunum

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 zapuk karı bi de hastayım die ayak yapii
ankaraya gitcez die karsı komsu cemreyi aldı sewmek için.e dedik hadi bayramlaşak.lülülülülülü
anammmmm bööle komşuya can kurban yav kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
Özdilek | Sımsıcak Bir Gelenek

özlemm koşş koşş yarışmaaakaydirigubbakcemile3
,8Bursa Özdilek"annesının kopyası yarışması)

eeeeee benim sıpa bubaya benziii ben netcem hemi bu tip yarışmalara hile karıştırıyolar ben artık inanmıyom samimiyetlerine
benimkinin ayakları sabit istese de yürütemiyo içinde ööle kazık gibi dikiliyo kaydirigubbakcemile3 ya bu aralar acayip güçlendi ayakları, bıraksam dakikalarca dikilcek, bazen ayaklarını serbest bırakıyo çömeliyo gibi oluyo sonra yeniden kendi kendine dikiliyo :1shok: bide bugün şarkı söleyen uğur böceeemizi açtım, karınnın üstüne yatırdım, ayaklarından da destek verdim kendini nasıl öne itiyo, emekleyecekmi ne

aynen bana da öle diyolar, kocana çok bakmışın diyolar, ay hiçde bakmadıydım halbise :mymeka:

:roflol::roflol: ya aklıma bi fıkra geldi du linkini atiiim, sende ordaki gibi yap saaa fikir olar :roflol::roflol:

effekaaan oku bunu oku :roflol:Tipik bir maço adam, çok hoş bir kadınla evlenir ve nikahın hemen ardından, kurallarını ortaya koyar :
'Eve ne zaman istersem, saat kaçta istersem, ki herseyden önce eğer istersem, o zaman gelirim ve senden bu konuyla ilgili bir tartışma istemiyorum.
Ben başka bir şey söylemedikçe, her akşam yemek masasını kusursuz istiyorum.
İstediğim zaman eski kız arkadaşlarımla içmeye ve kağıt oynamaya giderim ve bana bu konuda güçlük çıkarma sakın.
Bunlar benim kurallarım.Yorumun var mı?'

Kadın: 'Hayır, benim için sakıncası yok.Yalnız şunu bil ki, burada her gece saat 7'de seks yapılacak, sen olsan daaaaa, olmasan da.'

ben de eylülü vermicem :1no2: düşüncesi bile canımı sıkıyooo turşusunu kurcam işteee :dilcikar:

benim kınam olmadı olsaydı çok ağlardım sanırım.. ben de eşimi çok severek evlendim ama gurbete gelin gitmek çok koyuyor insana senağlama üstelik üniversiteyi de ailemden ayrı okudum ona rağmen alışamadım ailemden uzak yaşamaya senağlama hala da alışamadım senağlama

cok gzl iigünlerde kullanın

eylülün özgenin yeni ayları kutlu olsun :dance: halaya girerdim ama bayramlaştık anam yorgunum

saol celencimm Şeniz

ankaraya gitcez die karsı komsu cemreyi aldı sewmek için.e dedik hadi bayramlaşak.lülülülülülü

allahtan cemre yaramazzz da size zaman kalmıyo kaydirigubbakcemile3
bi de uslu olsaydı daha çok yorulacaktın :jeyyar:

güle güle binsinnn :teytey: hayırlı olsunnn :içelim:

Lee ben fransiz kaldim diyom yaa bu bayramlasma muzLu pasta mercimek ve cicekleri sulamak gibi biseymi muhahahhahhaah hatta puhahhahha

evet canım öyle bişeyy :roflol:

eylül de aynnııı bubasıııı ama büyüdükçe bana benzicekkk :dilcikar: kaydirigubbakcemile3

gayret derken :1shok: :1shok: :1shok:

zeki hatun puhahaha kaydirigubbakcemile3

ibolya ya sana bişi sorcam
yusuf eymen in iki adını da söylüyo musunuz
seslenince iki adını da biliyo mu???

kızımın adı elif eylül ya.. eylül diyoruz elif i biilmiyo bu saatten sonra öğrenir mi ki kaydirigubbakcemile3 elif diyince sallamıyo hiççç kaydirigubbakcemile3 elif eylül diyince bakıyo :asigim:

ya eş dost sorduğu zaman yusuf eymen diyorum, ama evde kendi halimizdeyken pek ismiyle hitap etmiyorum, yavaştan başlasam iyi olcak aslında, artık akıllandı ismini bilmesi lazım, birkaç gündür dikkat ediyorum buna, onunla konuşurken yusuf eymeenn diye çağırıyorum,ama benimkisi öyle pek ismiyle ilgilenmiyo, belki de ismini yeni yeni söylüyorum ondan olabilir, biz daha çok bakışlarla anlaşıyoruz anacım, höyt yirim seni diyince hemen bakıyo yusuf eymen diyince pek iplemiyo senin hesapkaydirigubbakcemile3 ama bu işe el attım artık ismini bilsin istiyorum

söledimde neetti bilionmu pis pis gülüp kafa sallıyo :roflol::roflol:
yani ben yinede gelemiom

ay dayanamıycim uyuz diycim herifine, insanh iç tepki vermezmi ya, bence geç karşısına illede roman olsun ister çamurdaan olsun diye oynamaya başla, yumruklarını da üst üste vur, arada da gidcem işte gidcem oh oh de :roflol::roflol:

aaaa gerçekten adıyla seslenmiyo musun hiçç kaydirigubbakcemile3
eylül bayadır adını biliyo hatta lülü yü bile biliyo kaydirigubbakcemile3

söledimde neetti bilionmu pis pis gülüp kafa sallıyo :roflol::roflol:
yani ben yinede gelemiom

canım buarada hayırlı olsun trafiğe çıkmışsınnn kaydirigubbakcemile5 :içelim:

gamze de burdaymışş ama efekaan diyosunuz sanırım söylemesi kolay zaten :lepi:

ewet babasıyla ben efekaan dioruz..ama benim ailem kaan dio eşimin tarafı efe..
o büyüyünce hangisini kullanmak isterse onu kullanır..ama biz efekaan die çağrıoz arada bakıo biliinçlimi bilmiom ama bakıo...kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…