Lee ben fransiz kaldim diyom yaa bu bayramlasma muzLu pasta mercimek ve cicekleri sulamak gibi biseymi muhahahhahhaah hatta puhahhahha
babasının kopyası yarışması olsaydı kesin katılırdık herkes küçük yasin diolar acayip benzio ...çok mu sevdin kocanı diolar:asigim:
Sende al canım hacer de turlasın eviCitircim yuruteciniz hayirli olsun gule gule kullanin iklim erken yurur gibime geliyoo masallah
ya ben yurtec alacam dediydim herkes bisey dedi bende almaktan vazcaydiydim len herkes aldi bi ben kaldimm
Haceride hep bana benzetiyolarr teyzesii esime diyoki hep leyla gayret etmiss hic sana benzemiyoo iazicikkta sen gayret etseydinde sanaa da benzeseydi diyoo pu hahaha
Ibolyaa puhahahah onursuz üye haa ne guldumm bee
Ayy karsi komsumun kizi almanyaya gelin gidiyoo zilime basti vedalasmak icin nasil agliyoo yaa ayy üzüldum haa aklima gelin gittigim gun geldii nasil agladiydim dugun salonunda bidee dugun bitti annemler evlerine gidiyodu ben hem onlar hem ben nasil agliyook sanki neyse yarim saatlik uzaga gidiyoom simdi kiza hak verdim annesigilde gidiyoo yaninda akvaryumlarini biraktiIlarki balik ölmesin diye asil annesigil onu orda birakip gfelince koyacak kizaa ayy zor yaa ben kizimni kimseye vermem
valla ben hiççç ağlamadım.neden ağlayım ki?sevdiğim insanla evleniyorum,annemlerle de sadece 15 dk armız ee neden ağlayayım.valla hani kına yakılıyo ya ağlatmak için millet seni ortalarına alıyolar yüzüne de kırmızı pulluk örtüyolar.ayy ben o pulluğun altında kıkır kıkır güldüm .arkadaşlarım falan da deli bu kız ağlasana dediler.baktılar ben ağlamıyorum kınayı yaktılar:roflol:
cok gzl iigünlerde kullanın
eylülün özgenin yeni ayları kutlu olsun :dance: halaya girerdim ama bayramlaştık anam yorgunum
anammmmm bööle komşuya can kurban yav kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3ankaraya gitcez die karsı komsu cemreyi aldı sewmek için.e dedik hadi bayramlaşak.lülülülülülü
Özdilek | Sımsıcak Bir Gelenek
özlemm koşş koşş yarışmaaakaydirigubbakcemile3
,8Bursa Özdilek"annesının kopyası yarışması)
ıklım cok sevdı yurutecııı
ay bu heycanlanıooo kı sormayın.
muzıklerı degısık degıısık cok guzel.ısıkları var dıkkatını cekıyor.
en cok hosuma gıden ıse bır dugmesıne basınca anne-baba demesi...
ama henuz ılerlemıyor..anca öğrenıcek..
babasının kopyası yarışması olsaydı kesin katılırdık herkes küçük yasin diolar acayip benzio ...çok mu sevdin kocanı diolar:asigim:
çeleeeeennnnnn benim herife sordum çelenler geçerken alsa benide ankaraya gitsem die
verdiği cewap şu
hh ıı hhhee...........'burda bi sessizlik we alık bi bakış war' sorada anladın sen onu dio..puhahaha:roflol::roflol:
yani ben gelemiom:dilcikar:Çok üzgünüm çoook
Ayy karsi komsumun kizi almanyaya gelin gidiyoo zilime basti vedalasmak icin nasil agliyoo yaa ayy üzüldum haa aklima gelin gittigim gun geldii nasil agladiydim dugun salonunda bidee dugun bitti annemler evlerine gidiyodu ben hem onlar hem ben nasil agliyook sanki neyse yarim saatlik uzaga gidiyoom simdi kiza hak verdim annesigilde gidiyoo yaninda akvaryumlarini biraktiIlarki balik ölmesin diye asil annesigil onu orda birakip gfelince koyacak kizaa ayy zor yaa ben kizimni kimseye vermem
valla ben hiççç ağlamadım.neden ağlayım ki?sevdiğim insanla evleniyorum,annemlerle de sadece 15 dk armız ee neden ağlayayım.valla hani kına yakılıyo ya ağlatmak için millet seni ortalarına alıyolar yüzüne de kırmızı pulluk örtüyolar.ayy ben o pulluğun altında kıkır kıkır güldüm .arkadaşlarım falan da deli bu kız ağlasana dediler.baktılar ben ağlamıyorum kınayı yaktılar:roflol:
cok gzl iigünlerde kullanın
eylülün özgenin yeni ayları kutlu olsun :dance: halaya girerdim ama bayramlaştık anam yorgunum
ankaraya gitcez die karsı komsu cemreyi aldı sewmek için.e dedik hadi bayramlaşak.lülülülülülü
ıklım cok sevdı yurutecııı
ay bu heycanlanıooo kı sormayın.
muzıklerı degısık degıısık cok guzel.ısıkları var dıkkatını cekıyor.
en cok hosuma gıden ıse bır dugmesıne basınca anne-baba demesi...
ama henuz ılerlemıyor..anca öğrenıcek..
Lee ben fransiz kaldim diyom yaa bu bayramlasma muzLu pasta mercimek ve cicekleri sulamak gibi biseymi muhahahhahhaah hatta puhahhahha
Haceride hep bana benzetiyolarr teyzesii esime diyoki hep leyla gayret etmiss hic sana benzemiyoo iazicikkta sen gayret etseydinde sanaa da benzeseydi diyoo pu hahaha
effekaaan oku bunu oku :roflol:Tipik bir maço adam, çok hoş bir kadınla evlenir ve nikahın hemen ardından, kurallarını ortaya koyar :
'Eve ne zaman istersem, saat kaçta istersem, ki herseyden önce eğer istersem, o zaman gelirim ve senden bu konuyla ilgili bir tartışma istemiyorum.
Ben başka bir şey söylemedikçe, her akşam yemek masasını kusursuz istiyorum.
İstediğim zaman eski kız arkadaşlarımla içmeye ve kağıt oynamaya giderim ve bana bu konuda güçlük çıkarma sakın.
Bunlar benim kurallarım.Yorumun var mı?'
Kadın: 'Hayır, benim için sakıncası yok.Yalnız şunu bil ki, burada her gece saat 7'de seks yapılacak, sen olsan daaaaa, olmasan da.'
hay Allah iyiliğini wersin emi senin puhahaahaa:roflol:
ibolya ya sana bişi sorcam
yusuf eymen in iki adını da söylüyo musunuz
seslenince iki adını da biliyo mu???
kızımın adı elif eylül ya.. eylül diyoruz elif i biilmiyo bu saatten sonra öğrenir mi ki kaydirigubbakcemile3 elif diyince sallamıyo hiççç kaydirigubbakcemile3 elif eylül diyince bakıyo :asigim:
söledimde neetti bilionmu pis pis gülüp kafa sallıyo :roflol::roflol:
yani ben yinede gelemiom
ya eş dost sorduğu zaman yusuf eymen diyorum, ama evde kendi halimizdeyken pek ismiyle hitap etmiyorum, yavaştan başlasam iyi olcak aslında, artık akıllandı ismini bilmesi lazım, birkaç gündür dikkat ediyorum buna, onunla konuşurken yusuf eymeenn diye çağırıyorum,ama benimkisi öyle pek ismiyle ilgilenmiyo, belki de ismini yeni yeni söylüyorum ondan olabilir, biz daha çok bakışlarla anlaşıyoruz anacım, höyt yirim seni diyince hemen bakıyo yusuf eymen diyince pek iplemiyo senin hesapkaydirigubbakcemile3 ama bu işe el attım artık ismini bilsin istiyorum
söledimde neetti bilionmu pis pis gülüp kafa sallıyo :roflol::roflol:
yani ben yinede gelemiom
gamze de burdaymışş ama efekaan diyosunuz sanırım söylemesi kolay zaten :lepi:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?