2008 Ekim Anneleri

genelde seni böcük seni yicem seni diye seslendiğim için herhal ismini böcük olarak biliyo :roflol::roflol:

kızlar selammm anca gelebildim.. bugün okuldan arkadaşlarım geldi tam 12 kişi.. 3 de çocuk... allahım bir an başım döndü evdek kalabalıktan.. kaynanam denen kadın da yardıma gelmedi gezmeye gidecekmiş... ahh anammm ahh.. kaynanadn ana bu kadar olur işte.. :1no2:

ne var ne yok geçmişi bi okuyum bakalım..

hee geçmiş olsun anam, atlatlmışın hayırlısıylan, mönüde neler vardı cokacimcoook

ewet çıktım trafiği alt üst ettim geldim çoook zewkliydi yine yapcam yine yapcamdelikafaduldensositososito

trafik canavarı seniiii kaydirigubbakcemile3

genelde seni böcük seni yicem seni diye seslendiğim için herhal ismini böcük olarak biliyo :roflol::roflol:

uğur böcüğü yaaa :asigim:

ibolyaa celeni arasana çok merak ettim puhahahaha :roflol:

hoşgeldin canımmm Şeniz

hee onun göbek adı da uğur zaten, hemşire tizeleri koyduydu, len rahat bırakalım celeni, belkim hala bayramlaşmaları bitmemiştir :roflol::roflol::roflol:

o işler öledir güzelim ne zaman banada lazım olsa ya oturmaya gitcektir yada misafiri wardır..boşweeerr.. onlardan gelcek hayır Allahtan gelsin..:dilcikar:

kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
saol merancım ben bugün halay çekmekten çok yoruldum kaydirigubbakcemile3
yarı yaşınız hayırlı olsun.. halayın sonu da ben olayım madem..:teytey:
o işler öledir güzelim ne zaman banada lazım olsa ya oturmaya gitcektir yada misafiri wardır..boşweeerr.. onlardan gelcek hayır Allahtan gelsin..:dilcikar:

haklsın canım.. lazım olmadığımda dibimde biter..

geçmişi okuyayım dedim.. ama çoooook yahu...

ibolyacım börek ve kek yaptım.. patates salatası yapacaktım ocağa koymuştum o arada ela ağladı huzursuzlandı bir de baktım ki patates tencere kömür... sinirim hpladı.. tencereyle beraber çöpe... ilk kez bir şey yaktım.. öfff ne gündü..:çok üzgünüm:

ule ben saa makarna salatası et demedimmi :mymeka: niyse geçmiş olsun olur böle şeyler arada, benimde çok tencere yakmışlığım vardır kaydirigubbakcemile3 şşşşş effekaan len senin içün yazdıklarımı okumadınmı len, illede roman olsun diyecen:roflol::roflol:

onu da yakardım ne olacak ki..:dance:

effekan kaynanan gelmedimi boşver kızım onlar uzak olsunlar daha iyi bence sinir zıplatmasınlarda
len buarada çoklu alıntı nasıl oluyı
bugün itibar puanı öğrendim bide bunu öğrenem
yarın aşımız varrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr ayyyyyyyyyyyy

len nettünüz optimumu talan ettüm oğlumun mamişleri yokktu ordaa yaa :çok üzgünüm: başka bi markanın organiklerini aldım ama içime sinmedii :çok üzgünüm: yaw burasıı ne kadar ucuzzz şok olduum walla :1shok: antalyada güzel kazıkk yiyoss bee Çok üzgünüm çoook

teşekkürler Şeniz

üzülme canım bebek varken yine iyi yapmışsın.. çok zor oluyo yaa 2 çeşit çok bile

celen geldi kaydirigubbakcemile3 bütün bayramları aradan çıkardın sanırım kaydirigubbakcemile3

kızlarr zambakk nerdeee merak ettim msjını görmedim uzun zamandır fisfisfis

1-2 güne keşfedip turlamaya başlar

busaatte mi:1shok:
gece gec saatte banyoya girmekten korktuum için bayramlaşmamız gün ışıında olii anacım

Lee ben fransiz kaldim diyom yaa bu bayramlasma muzLu pasta mercimek ve cicekleri sulamak gibi biseymi muhahahhahhaah hatta puhahhahha
yes it is yerimseniben
Citircim yuruteciniz hayirli olsun gule gule kullanin iklim erken yurur gibime geliyoo masallah

ya ben yurtec alacam dediydim herkes bisey dedi bende almaktan vazcaydiydim len herkes aldi bi ben kaldimm
yok bide biz varız.alıcedik dün ama ben babannesine aldırmayı düşünüyorum :dilcikar:
celen ankaraya niçün giidiodun:a015:
eşimin hava hastanesinde sağlık kontrolu var :Saruboceq:
puhahaaa :roflol:
:lepi:

nie ki :uhm:
hee onun göbek adı da uğur zaten, hemşire tizeleri koyduydu, len rahat bırakalım celeni, belkim hala bayramlaşmaları bitmemiştir :roflol::roflol::roflol:
manyak hastaneye yattıımız gece regl oldum.o yuzden bayramlasmamız kısa sürii :icecream:
celen geldi kaydirigubbakcemile3 bütün bayramları aradan çıkardın sanırım kaydirigubbakcemile3

he anam kurban şeker cumhuriyet cocuk bayramı hepicini kutladık lülülülülülü kolay mı 10 gün angarada kalıciiz kafamçokkarıştı
amaaaaann bi bayramlastık dillere detan oldu heee :mymeka: :dilcikar:

benim de bugün aklımdaydı bak yazacaktım unuttum hakkaten bayadır yookkk :sm_confused:

şşş yarın napıyozzz :jeyyar: çok heyecanlıyımmmm :sm_cool:

hmmm efenimm olay yerinde keşif yaptıım özsüt var yukarıda orayı uygun buldum bize kaydirigubbakcemile3 eniştem de işten gelmişti akşam 9 da gittik nie bu saatte gidioz yarın bırakırım seni gezersin dio bende keşiff yapcem eniştee dedimm kaydirigubbakcemile3
heyecan yapma len bişe yapmıcam :jeyyar:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…