aaaa gerçekten adıyla seslenmiyo musun hiçç kaydirigubbakcemile3
eylül bayadır adını biliyo hatta lülü yü bile biliyo kaydirigubbakcemile3
canım buarada hayırlı olsun trafiğe çıkmışsınnn kaydirigubbakcemile5 :içelim:
kızlar selammm anca gelebildim.. bugün okuldan arkadaşlarım geldi tam 12 kişi.. 3 de çocuk... allahım bir an başım döndü evdek kalabalıktan.. kaynanam denen kadın da yardıma gelmedi gezmeye gidecekmiş... ahh anammm ahh.. kaynanadn ana bu kadar olur işte.. :1no2:
ne var ne yok geçmişi bi okuyum bakalım..
ewet çıktım trafiği alt üst ettim geldim çoook zewkliydi yine yapcam yine yapcamdelikafaduldensositososito
genelde seni böcük seni yicem seni diye seslendiğim için herhal ismini böcük olarak biliyo :roflol::roflol:
kızlar selammm anca gelebildim.. bugün okuldan arkadaşlarım geldi tam 12 kişi.. 3 de çocuk... allahım bir an başım döndü evdek kalabalıktan.. kaynanam denen kadın da yardıma gelmedi gezmeye gidecekmiş... ahh anammm ahh.. kaynanadn ana bu kadar olur işte.. :1no2:
trafik canavarı seniiii kaydirigubbakcemile3
uğur böcüğü yaaa :asigim:
ibolyaa celeni arasana çok merak ettim puhahahaha :roflol:
yarı yaşınız hayırlı olsun.. halayın sonu da ben olayım madem..:teytey:kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
saol merancım ben bugün halay çekmekten çok yoruldum kaydirigubbakcemile3
o işler öledir güzelim ne zaman banada lazım olsa ya oturmaya gitcektir yada misafiri wardır..boşweeerr.. onlardan gelcek hayır Allahtan gelsin..:dilcikar:
yarı yaşınız hayırlı olsun.. halayın sonu da ben olayım madem..:teytey:
haklsın canım.. lazım olmadığımda dibimde biter..
geçmişi okuyayım dedim.. ama çoooook yahu...
ibolyacım börek ve kek yaptım.. patates salatası yapacaktım ocağa koymuştum o arada ela ağladı huzursuzlandı bir de baktım ki patates tencere kömür... sinirim hpladı.. tencereyle beraber çöpe... ilk kez bir şey yaktım.. öfff ne gündü..:çok üzgünüm:
ule ben saa makarna salatası et demedimmi :mymeka: niyse geçmiş olsun olur böle şeyler arada, benimde çok tencere yakmışlığım vardır kaydirigubbakcemile3 şşşşş effekaan len senin içün yazdıklarımı okumadınmı len, illede roman olsun diyecen:roflol::roflol:
:roflol::roflol::roflol::asigim:hee onun göbek adı da uğur zaten, hemşire tizeleri koyduydu, len rahat bırakalım celeni, belkim hala bayramlaşmaları bitmemiştir :roflol::roflol::roflol:
yarı yaşınız hayırlı olsun.. halayın sonu da ben olayım madem..:teytey:
haklsın canım.. lazım olmadığımda dibimde biter..
geçmişi okuyayım dedim.. ama çoooook yahu...
ibolyacım börek ve kek yaptım.. patates salatası yapacaktım ocağa koymuştum o arada ela ağladı huzursuzlandı bir de baktım ki patates tencere kömür... sinirim hpladı.. tencereyle beraber çöpe... ilk kez bir şey yaktım.. öfff ne gündü..:çok üzgünüm:
kızlarr zambakk nerdeee merak ettim msjını görmedim uzun zamandır fisfisfis
gece gec saatte banyoya girmekten korktuum için bayramlaşmamız gün ışıında olii anacım1-2 güne keşfedip turlamaya başlar
busaatte mi:1shok:
yes it is yerimsenibenLee ben fransiz kaldim diyom yaa bu bayramlasma muzLu pasta mercimek ve cicekleri sulamak gibi biseymi muhahahhahhaah hatta puhahhahha
yok bide biz varız.alıcedik dün ama ben babannesine aldırmayı düşünüyorum :dilcikar:Citircim yuruteciniz hayirli olsun gule gule kullanin iklim erken yurur gibime geliyoo masallah
ya ben yurtec alacam dediydim herkes bisey dedi bende almaktan vazcaydiydim len herkes aldi bi ben kaldimm
eşimin hava hastanesinde sağlık kontrolu var :Saruboceq:celen ankaraya niçün giidiodun:a015:
puhahaaa :roflol:çeleeeeennnnnn benim herife sordum çelenler geçerken alsa benide ankaraya gitsem die
verdiği cewap şu
hh ıı hhhee...........'burda bi sessizlik we alık bi bakış war' sorada anladın sen onu dio..puhahaha:roflol::roflol:
yani ben gelemiom:dilcikar:Çok üzgünüm çoook
:lepi:effekaaan oku bunu oku :roflol:Tipik bir maço adam, çok hoş bir kadınla evlenir ve nikahın hemen ardından, kurallarını ortaya koyar :
'Eve ne zaman istersem, saat kaçta istersem, ki herseyden önce eğer istersem, o zaman gelirim ve senden bu konuyla ilgili bir tartışma istemiyorum.
Ben başka bir şey söylemedikçe, her akşam yemek masasını kusursuz istiyorum.
İstediğim zaman eski kız arkadaşlarımla içmeye ve kağıt oynamaya giderim ve bana bu konuda güçlük çıkarma sakın.
Bunlar benim kurallarım.Yorumun var mı?'
Kadın: 'Hayır, benim için sakıncası yok.Yalnız şunu bil ki, burada her gece saat 7'de seks yapılacak, sen olsan daaaaa, olmasan da.'
nie ki :uhm:trafik canavarı seniiii kaydirigubbakcemile3
uğur böcüğü yaaa :asigim:
ibolyaa celeni arasana çok merak ettim puhahahaha :roflol:
manyak hastaneye yattıımız gece regl oldum.o yuzden bayramlasmamız kısa sürii :icecream:hee onun göbek adı da uğur zaten, hemşire tizeleri koyduydu, len rahat bırakalım celeni, belkim hala bayramlaşmaları bitmemiştir :roflol::roflol::roflol:
celen geldi kaydirigubbakcemile3 bütün bayramları aradan çıkardın sanırım kaydirigubbakcemile3
benim de bugün aklımdaydı bak yazacaktım unuttum hakkaten bayadır yookkk :sm_confused:
şşş yarın napıyozzz :jeyyar: çok heyecanlıyımmmm :sm_cool:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?