2008 Ekim Anneleri

he oyniimde oda benle oynasın demi :1shok::1shok: yok anacım ben böle iyiym almiyim..naniknanik

valla çok heyecanlıyım yaaa delikafadulden
keşif yaptın heee kaydirigubbakcemile3

siz cemreyi alcanız ama ya tamer lülüye aşık olursa :roflol:

regl olmanla kısa sürmesi arasındaki ilişkiyi anlamadım yawww delikafadulden
mac 90 dk dan 45 dk ya inio anacım :icecream:

ben küsüm gelmiom :dilcikar:

senle de buluşcaz da sen bizi iplemiyon :dilcikar: sana kaç kere hangi gün diye sordum cevap vermedin :dilcikar:

buarada hala anlamadımmmm :sm_confused:

yavrum biz alah kısmet ederse yarın aksam ankarada olucaz.aslında ben ctesi ööleden sonra gelmeyi istiyorum.hazırlanamadım.e biz geldik hadi ben buluşmaya gidiyorum diyemem.yani benm düşüncem hafta içi görüşürüz dü.
anlamadıınıda anlatamıycem artık.ööle kalsın aaaa şakkıdı

meran pazartesi dönüyo :çok üzgünüm: pazar günü ben gelemem sanırım pazartesi de o gelemez son günü ya.. ama siz pazar günü buluşursunuz ozaman :dilcikar:

nolur anlattttt vallaaa çatlarımmmm delikafadulden delikafadulden
hastanede regl olmanla bayramlaşmanın kısa sürmesi ne alakaaaaa delikafadulden delikafadulden

hadi yaa demek dönüo e ozaman ctesi buluşalım :sm_confused: bak küserim ama :mymeka:
yavrum regl olalaı 2 gün oluo.yani devam daha.bu sebepten cok detaya girmiosun ve bayramlaşma kısa sürüo.diğer bi söylemiyle cicek sulamıosun buduosun kapiş yerimseniben

heyecanlanma bişe yokk bi karu 2 çocuk görcen o kadar kaydirigubbakcemile3
mac 90 dk dan 45 dk ya inio anacım :icecream:

ben küsüm gelmiom :dilcikar:
aa ama kızıorum haa kötükedihüso ben pazartesi dönüyoruum amaa yaa :çok üzgünüm:

ooof offff :çok üzgünüm:

heyecanlanma bişe yokk bi karu 2 çocuk görcen o kadar kaydirigubbakcemile3

aa ama kızıorum haa kötükedihüso ben pazartesi dönüyoruum amaa yaa :çok üzgünüm:

ooof offff :çok üzgünüm:

ben seni kalıcan sanıodum :çok üzgünüm: ozaman ctesi buluşalım :enbuyukkk: hep beraber ama yasakkelime

eee öyle söylesene canım 2 saattir anlamaya uğraşıyom kaydirigubbakcemile3 sulama değil budama desen hemen anlardım :roflol:

ben kaçar.kocacım cemrenin kıyafetlerini ütüledi bende valize koyicim.hayden görüşürük.bayınııııızzzzzz

eee öyle söylesene canım 2 saattir anlamaya uğraşıyom kaydirigubbakcemile3 sulama değil budama desen hemen anlardım :roflol:

:icecream: bu herseyi anlatıodu ama niyseeeee :dilcikar: bunu bosuna koymamıslar heralde dimi :mymeka:

dbest cumartesi gelemezsee onunla bir daha görüşemem :çok üzgünüm: o yüzden yarın görüşcez onunla...

yavrum sen nie hepimiz aynı anda buluşalım dion onu anlayamadım ben...bu gidişile hiiç buluşamıcaz haa :çok üzgünüm:

iyiyi akşamlarrrrrr ben geldim , misafirken geçmişi okuyim dedim ama bütütn gün hiç durmamış hep kaynatmışısınz. bende yarıda bıraktım
celen hayırlı yolculuklar canımmmmmmmm.
ne koca behhhhh ütü bilem yapıyo , bide ekim hödüğü diyolar , gerçi benim ortak da kendi kıyafetlerini ütüler ama işte

kızlar ben kaçar uykum geldi ama benim sıpa hala uyumadı...
çelencim iyi yolculuklar..
öptüm hepinizi...kaydirigubbakcemile3

kıskancık olduuuuu kaydirigubbakcemile3

hoşgeldinnn

:roflol::roflol::roflol::asigim:
nisanda aşk başkadır

:roflol::roflol:
ayyyyyyyy hadi inşallah sorunsuz atlatırsınız, bize de sıra geliyo delikafadulden
evet yaa bende bulmakta zorluk çekiyoum artık, geçen gün 3 tane market dolaştım bulamadım, 3 numarası var 2 numara yok, eşimde bugün çarşıya indi mama almak için, ben iki kutu al bulunmuyo demiştim, koskoca markette bi kutu varmış, iki kutu yok bi tane var diye telefon açtı, niye yok ki bu mamalar piyasada fisfisfis
kızlarr zambakk nerdeee merak ettim msjını görmedim uzun zamandır fisfisfis

en son dün gördüydüm bugğün hiç gelmedi sanırsam CADIARZU

benim de bugün aklımdaydı bak yazacaktım unuttum hakkaten bayadır yookkk :sm_confused:

şşş yarın napıyozzz :jeyyar: çok heyecanlıyımmmm :sm_cool:

yoğsan yarın mı buluşuyonuz len :1shok:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…