ule ben saa makarna salatası et demedimmi :mymeka: niyse geçmiş olsun olur böle şeyler arada, benimde çok tencere yakmışlığım vardır kaydirigubbakcemile3 şşşşş effekaan len senin içün yazdıklarımı okumadınmı len, illede roman olsun diyecen:roflol::roflol:
hmmm efenimm olay yerinde keşif yaptıımözsüt var yukarıda orayı uygun buldum bize kaydirigubbakcemile3 eniştem de işten gelmişti akşam 9 da gittik nie bu saatte gidioz yarın bırakırım seni gezersin dio bende keşiff yapcem eniştee dedimm kaydirigubbakcemile3
heyecan yapma len bişe yapmıcam :jeyyar:
mac 90 dk dan 45 dk ya inio anacım :icecream:regl olmanla kısa sürmesi arasındaki ilişkiyi anlamadım yawww delikafadulden
valla çok heyecanlıyım yaaa delikafadulden
keşif yaptın heee kaydirigubbakcemile3
siz cemreyi alcanız ama ya tamer lülüye aşık olursa :roflol:
mac 90 dk dan 45 dk ya inio anacım :icecream:
ben küsüm gelmiom :dilcikar:
senle de buluşcaz da sen bizi iplemiyon :dilcikar: sana kaç kere hangi gün diye sordum cevap vermedin :dilcikar:
buarada hala anlamadımmmm :sm_confused:
yavrum biz alah kısmet ederse yarın aksam ankarada olucaz.aslında ben ctesi ööleden sonra gelmeyi istiyorum.hazırlanamadım.e biz geldik hadi ben buluşmaya gidiyorum diyemem.yani benm düşüncem hafta içi görüşürüz dü.
anlamadıınıda anlatamıycem artık.ööle kalsın aaaa şakkıdı
meran pazartesi dönüyo :çok üzgünüm: pazar günü ben gelemem sanırım pazartesi de o gelemez son günü ya.. ama siz pazar günü buluşursunuz ozaman :dilcikar:
nolur anlattttt vallaaa çatlarımmmm delikafadulden delikafadulden
hastanede regl olmanla bayramlaşmanın kısa sürmesi ne alakaaaaa delikafadulden delikafadulden
heyecanlanma bişe yokk bi karu 2 çocuk görcen o kadar kaydirigubbakcemile3valla çok heyecanlıyım yaaa delikafadulden
keşif yaptın heee kaydirigubbakcemile3
siz cemreyi alcanız ama ya tamer lülüye aşık olursa :roflol:
aa ama kızıorum haa kötükedihüso ben pazartesi dönüyoruum amaa yaa :çok üzgünüm:mac 90 dk dan 45 dk ya inio anacım :icecream:
ben küsüm gelmiom :dilcikar:
yavrum biz alah kısmet ederse yarın aksam ankarada olucaz.aslında ben ctesi ööleden sonra gelmeyi istiyorum.hazırlanamadım.e biz geldik hadi ben buluşmaya gidiyorum diyemem.yani benm düşüncem hafta içi görüşürüz dü.
anlamadıınıda anlatamıycem artık.ööle kalsın aaaa şakkıdı
heyecanlanma bişe yokk bi karu 2 çocuk görcen o kadar kaydirigubbakcemile3
aa ama kızıorum haa kötükedihüso ben pazartesi dönüyoruum amaa yaa :çok üzgünüm:
ooof offff :çok üzgünüm:
hadi yaa demek dönüo e ozaman ctesi buluşalım :sm_confused: bak küserim ama :mymeka:
yavrum regl olalaı 2 gün oluo.yani devam daha.bu sebepten cok detaya girmiosun ve bayramlaşma kısa sürüo.diğer bi söylemiyle cicek sulamıosun buduosun kapiş yerimseniben
eee öyle söylesene canım 2 saattir anlamaya uğraşıyom kaydirigubbakcemile3 sulama değil budama desen hemen anlardım :roflol:
:icecream: bu herseyi anlatıodu ama niyseeeee :dilcikar: bunu bosuna koymamıslar heralde dimi :mymeka:
eee öyle söylesene canım 2 saattir anlamaya uğraşıyom kaydirigubbakcemile3 sulama değil budama desen hemen anlardım :roflol:
dbest cumartesi gelemezsee onunla bir daha görüşemem :çok üzgünüm: o yüzden yarın görüşcez onunla...
yavrum sen nie hepimiz aynı anda buluşalım dion onu anlayamadım ben...bu gidişile hiiç buluşamıcaz haa :çok üzgünüm:
iyiyi akşamlarrrrrr ben geldim , misafirken geçmişi okuyim dedim ama bütütn gün hiç durmamış hep kaynatmışısınz. bende yarıda bıraktım
celen hayırlı yolculuklar canımmmmmmmm.
ne koca behhhhh ütü bilem yapıyo , bide ekim hödüğü diyolar , gerçi benim ortak da kendi kıyafetlerini ütüler ama işte
:roflol::roflol::roflol::asigim:
nisanda aşk başkadır
effekan kaynanan gelmedimi boşver kızım onlar uzak olsunlar daha iyi bence sinir zıplatmasınlarda
len buarada çoklu alıntı nasıl oluyı
bugün itibar puanı öğrendim bide bunu öğrenem
yarın aşımız varrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr ayyyyyyyyyyyy
len nettünüz optimumu talan ettüm oğlumun mamişleri yokktu ordaa yaa :çok üzgünüm: başka bi markanın organiklerini aldım ama içime sinmedii :çok üzgünüm: yaw burasıı ne kadar ucuzzz şok olduum walla :1shok: antalyada güzel kazıkk yiyoss bee Çok üzgünüm çoook
kızlarr zambakk nerdeee merak ettim msjını görmedim uzun zamandır fisfisfis
benim de bugün aklımdaydı bak yazacaktım unuttum hakkaten bayadır yookkk :sm_confused:
şşş yarın napıyozzz :jeyyar: çok heyecanlıyımmmm :sm_cool:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?