2008 Ekim Anneleri

annesinin kuzusuuu delıye dondu seviçtennnnnn

................................

Son düzenleme:
hayırlı akşamlar hanımlar.ne iş ya celen ankaraya niye gidiyorsun.meran daha ankaradamı.hep beraber buluşacakmısınız.buluşunca ne yapacaksınız.dbesttemi gelecek.başka kim gelecek

he oyniimde oda benle oynasın demi :1shok::1shok: yok anacım ben böle iyiym almiyim..naniknanik

:roflol::roflol: ay ben olsam geçer karşısına yumruklarımı birbirine vura vura oynardım vallaha, sooooooradaaa muzlu rulo pasta yapardınız, sende pasta yaparkene ikna ederdin:roflol::roflol:
annem göstert ama elletme dedi diyon yani :roflol::roflol:
he vallaaaa
:icecream: :icecream: herşeyi anlatıyo kaydirigubbakcemile3

aaaaaaaaaaaaaaaaa terbiyesizlere bak, çok ayıp çok kaydirigubbakcemile3

annesinin kuzusuuu delıye dondu seviçtennnnnn

ayyyyyyyy diline bak allahım yaaaa yirim onu ben, yanımda olsa kesin ıssırırdım heryerini cokacimcoook
hayırlı akşamlar hanımlar.ne iş ya celen ankaraya niye gidiyorsun.meran daha ankaradamı.hep beraber buluşacakmısınız.buluşunca ne yapacaksınız.dbesttemi gelecek.başka kim gelecek

muzlu rulo pasta yicekler, he y allahım yav kız buluşmada naapılır kaydirigubbakcemile3

çıtır iklim güle güle binsinnn çok şekerrrr şu yavrunun kafasını rahat bıraksana kızzz hep bişeyler takıyonnnn :mymeka:

buluşunca napıcaz le merannnnn kaydirigubbakcemile3

ayyyyyyyy diline bak allahım yaaaa yirim onu ben, yanımda olsa kesin ıssırırdım heryerini cokacimcoook

muzlu rulo pasta yicekler, he y allahım yav kız buluşmada naapılır kaydirigubbakcemile3

tsk kızlarr
valla taçlı oldugu gun yenı almıstım tacını foto ıcın taktım.
sapkalı olanda banyo yaptı ondan taktım.yoksa gun ıcınde rahat kafası bişi takmıyorum.

Ayy ayni bende ismiyle cagirmiyomm ya gun icetisinde cok az ismini diyorum daha cok aslinda cok konusuyorum ve surekli sarkilar oyunlar bi tane oyuncak fok u var onu konusturuyo gibi ben konusuyorum cok seviyoo sesimi komik cikariyorumm bi bana bakiyo bi foka bakiyoo nesleniyoo ismiyle seslenince bakiyo ama sadece sese bakiyoo hacerde desem bakar leyla da desem bakar yada ben dikkat etmedim bida kaynanamda hacer olunca hatlar karisiyoo heheheeh ibooss bui isee bide ben el atiyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…