he oyniimde oda benle oynasın demi :1shok::1shok: yok anacım ben böle iyiym almiyim..naniknanik
hadi yaa demek dönüo e ozaman ctesi buluşalım :sm_confused: bak küserim ama :mymeka:
yavrum regl olalaı 2 gün oluo.yani devam daha.bu sebepten cok detaya girmiosun ve bayramlaşma kısa sürüo.diğer bi söylemiyle cicek sulamıosun buduosun kapiş yerimseniben
he vallaaaa
:icecream: :icecream: herşeyi anlatıyo kaydirigubbakcemile3
annesinin kuzusuuu delıye dondu seviçtennnnnn
http://img156.imageshack.us/img156/4426/nisan200912.jpg
hayırlı akşamlar hanımlar.ne iş ya celen ankaraya niye gidiyorsun.meran daha ankaradamı.hep beraber buluşacakmısınız.buluşunca ne yapacaksınız.dbesttemi gelecek.başka kim gelecek
insan sevindiklerini görünce daha da bir mutlu oluyor.annelik de böyle bişiy dimek.maşallah ne tatlı , güle güle kullannın yürütecinizi.
PpPppPPkaydirigubbakcemile3
annesinin kuzusuuu delıye dondu seviçtennnnnn
hayırlı akşamlar hanımlar.ne iş ya celen ankaraya niye gidiyorsun.meran daha ankaradamı.hep beraber buluşacakmısınız.buluşunca ne yapacaksınız.dbesttemi gelecek.başka kim gelecek
çıtır iklim güle güle binsinnn çok şekerrrrşu yavrunun kafasını rahat bıraksana kızzz hep bişeyler takıyonnnn :mymeka:
buluşunca napıcaz le merannnnn kaydirigubbakcemile3
ayyyyyyyy diline bak allahım yaaaa yirim onu ben, yanımda olsa kesin ıssırırdım heryerini cokacimcoook
muzlu rulo pasta yicekler, he y allahım yav kız buluşmada naapılır kaydirigubbakcemile3
puhahahah kotlu resim çok komikkk
arkadaki kişiiii kaydirigubbakcemile3
ya eş dost sorduğu zaman yusuf eymen diyorum, ama evde kendi halimizdeyken pek ismiyle hitap etmiyorum, yavaştan başlasam iyi olcak aslında, artık akıllandı ismini bilmesi lazım, birkaç gündür dikkat ediyorum buna, onunla konuşurken yusuf eymeenn diye çağırıyorum,ama benimkisi öyle pek ismiyle ilgilenmiyo, belki de ismini yeni yeni söylüyorum ondan olabilir, biz daha çok bakışlarla anlaşıyoruz anacım, höyt yirim seni diyince hemen bakıyo yusuf eymen diyince pek iplemiyo senin hesapkaydirigubbakcemile3 ama bu işe el attım artık ismini bilsin istiyorum
çıtır iklim güle güle binsinnn çok şekerrrrşu yavrunun kafasını rahat bıraksana kızzz hep bişeyler takıyonnnn :mymeka:
buluşunca napıcaz le merannnnn kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?