len çıtır çok seksi duruyon len arkada, dbest söleyince farkettim :roflol:
Ayy ayni bende ismiyle cagirmiyomm ya gun icetisinde cok az ismini diyorum daha cok aslinda cok konusuyorum ve surekli sarkilar oyunlar bi tane oyuncak fok u var onu konusturuyo gibi ben konusuyorum cok seviyoo sesimi komik cikariyorumm bi bana bakiyo bi foka bakiyoo nesleniyoo ismiyle seslenince bakiyo ama sadece sese bakiyoo hacerde desem bakar leyla da desem bakar yada ben dikkat etmedim bida kaynanamda hacer olunca hatlar karisiyoo heheheeh ibooss bui isee bide ben el atiyim
benn lülüyüüü yicemmm delikafadulden
puhahahah kotlu resim çok komikkk
arkadaki kişiiii kaydirigubbakcemile3
Ayy ayni bende ismiyle cagirmiyomm ya gun icetisinde cok az ismini diyorum daha cok aslinda cok konusuyorum ve surekli sarkilar oyunlar bi tane oyuncak fok u var onu konusturuyo gibi ben konusuyorum cok seviyoo sesimi komik cikariyorumm bi bana bakiyo bi foka bakiyoo nesleniyoo ismiyle seslenince bakiyo ama sadece sese bakiyoo hacerde desem bakar leyla da desem bakar yada ben dikkat etmedim bida kaynanamda hacer olunca hatlar karisiyoo heheheeh ibooss bui isee bide ben el atiyim
Çok üzgünüm çoookÇok üzgünüm çoookÇok üzgünüm çoook
ben deiilimm lenn oo
gecen gun dedımkı kocişe bak dedım ısmını ıgrendı artık seslenınce bakıo.ıklimm dedım dondu baktı..
ya dedı ayse desende bakar dedi..
ayşee dedim
onada baktı
dumur oldum..:roflol:
gecen gun dedımkı kocişe bak dedım ısmını ıgrendı artık seslenınce bakıo.ıklimm dedım dondu baktı..
ya dedı ayse desende bakar dedi..
ayşee dedim
onada baktı
dumur oldum..:roflol:
anaaaa len dbeşt maşallah lülü desteksiz oturuyo len, benimki devrilip duruyo yaa, ay bi de dötünü çekmişin çocuun kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 aşı yerini bileme gördüm gırmızı gırmıızı, bu arada aynı şampiyonu kullanıyoz :lepi: vucut şampuanı ne kullanıyon anam od a chicco mu
e bende diilim kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
eylüllüünn poişini ben yicemmmkaydirigubbakcemile3
dibeşt senin de ayak barnaklarını gördüm, hocalı galiba :roflol:
puhahahah çok komik de miiii
ben de yicemmmmm cokacimcoook
biz sürekli adıyla hitap ediyoz ve eylülü biliyo cadııı
elif deyince bakmıyo
Ayy gece gece ne cok guldumm yå masallah kiz cok datlì yaa hele arka pozisyonn bayildim bende yiyebilrmiyimm leen bidene oglan doguruyumnda ben aliyim luluyu alamanlara kaptirmayim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?