2008 Ekim Anneleri

atalım vlla anam artıkın bu işe bi el atmanın zamanı geldi kaydirigubbakcemile5

gecen gun dedımkı kocişe bak dedım ısmını ıgrendı artık seslenınce bakıo.ıklimm dedım dondu baktı..
ya dedı ayse desende bakar dedi..
ayşee dedim
onada baktı
dumur oldum..
:roflol:

anaaaa len dbeşt maşallah lülü desteksiz oturuyo len, benimki devrilip duruyo yaa, ay bi de dötünü çekmişin çocuun kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 aşı yerini bileme gördüm gırmızı gırmıızı, bu arada aynı şampiyonu kullanıyoz :lepi: vucut şampuanı ne kullanıyon anam od a chicco mu
Çok üzgünüm çoookÇok üzgünüm çoookÇok üzgünüm çoook
ben deiilimm lenn oo

e bende diilim kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

gecen gun dedımkı kocişe bak dedım ısmını ıgrendı artık seslenınce bakıo.ıklimm dedım dondu baktı..
ayşee dedim
onada baktı
dumur oldum..

biz sürekli adıyla hitap ediyoz ve eylülü biliyo cadııı
elif deyince bakmıyo

ayşee dedim
onada baktı
dumur oldum..

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 ne güzel ne güzel bütün isimleri benimsemiş yavru, len benimkine ayşe de desem fatma da desem iplemii, illa böcük demem lazım geler kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

vücut için ayrı kullanmana gerek yok
chicco yu hem vücut hem saç için kullansana yerimseniben
şimdi yeni aldım chicconun pompalı daha pratik :lepi:

eylüllüünn poişini ben yicemmmkaydirigubbakcemile3

heee baktıkça gülüyom yaa çok komik bi poz :roflol: yavrum suyu çok seviyo öyle bakınırken sinsice arkasına geçtim popişin resmini çektim kaydirigubbakcemile3

bizde bugün tamerle m.akifi aynı küvette yıkadık ama sığmadılar komediydi yaa kaydirigubbakcemile3

biz sürekli adıyla hitap ediyoz ve eylülü biliyo cadııı
elif deyince bakmıyo

bızde adıyla hıtap edıyoruz ama
soncta ses gelıyor ya dıkkatını cekıyor ne sesı olursa olsun donup bakıyor,arıyor sesın kaynagını.

DBEST bu sana
kızımın fotosuyla dalga gectiin için
naniknanik
.............

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…