2008 Ekim Anneleri

yaaaaa ülemiiiii, ben bilmiyodum, eyi o zaman gafasını neylen yıkıyosak dötünü de onlan yıkayalım ballimkaydirigubbakcemile3 şş dibeşt demin bişi söledim esgeçtin, desteksiz oturabiliomu artık lülü

dibeşt senin de ayak barnaklarını gördüm, hocalı galiba :roflol:

bizde bugün tamerle m.akifi aynı küvette yıkadık ama sığmadılar komediydi yaa kaydirigubbakcemile3

Ayy gece gece ne cok guldumm yå masallah kiz cok datlì yaa hele arka pozisyonn bayildim bende yiyebilrmiyimm leen bidene oglan doguruyumnda ben aliyim luluyu alamanlara kaptirmayim

kaydirigubbakcemile3 yok ben lülüyü vermicem kiiii lülülülülülü ama verirsek ardaya sözümüz var onlar içgüveyysi olaral arda, alex ve alexa bize yapışçaklar beraber yaşıcaz kaydirigubbakcemile3 ben 2. yi de kız doğurursam onu da senin oğlana veririrz kaydirigubbakcemile3

yok canım ben resmi çekiyom onlar benim barnaklarım değel kaydirigubbakcemile3

e benim de barnaklarım deeel, kimin barnakları ule onlar kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
bizde bugün tamerle m.akifi aynı küvette yıkadık ama sığmadılar komediydi yaa kaydirigubbakcemile3

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

yok be ibolya daha tam oturamıyo.. bi süre sonra devriliyo :asigim:

çıtır ya resim süperrrr ama ben iklimle dalga geçmedim kiii arkadaki tipe güldümmmm kaydirigubbakcemile3

Delù garuu cocuga kendi adini koymuss kaynana adi konurr leenn akynanacigini koyaydinyaa hehehehehehhehehe

heee kendi adımı koydumm çok da iyi yaptımmm :lepi:

e benim de barnaklarım deeel, kimin barnakları ule onlar kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

bilemicimmm :roflol:

yok be ibolya daha tam oturamıyo.. bi süre sonra devriliyo :asigim:

çıtır ya resim süperrrr ama ben iklimle dalga geçmedim kiii arkadaki tipe güldümmmm kaydirigubbakcemile3

len korkmadan nasıl arkasına geçtin çocuun, ya devrilirse kafayı tak diye vurursa küvete :mymeka:

heee kendi adımı koydumm çok da iyi yaptımmm :lepi:

bilemicimmm :roflol:

len gocanın barnakları da deeldir, adam hoca sürmüodur herhal barnaklarına dimi :roflol::roflol: ben bu barnaklara taktım kafayı kimin barnakları bunlar çıbık çıksın ortaya :1ninca::roflol:

çıtır ya resim süperrrr ama ben iklimle dalga geçmedim kiii arkadaki tipe güldümmmm kaydirigubbakcemile3[/QUOTE]

OLsun kızdı sağaa iklimÇok üzgünüm çoook

len korkmadan nasıl arkasına geçtin çocuun, ya devrilirse kafayı tak diye vurursa küvete :mymeka:

hayırrr desteksizken devriliyo :mymeka:

küvette falan çok güzel oturuyo hiç devrilmeden durur öyle yanlardan falan tutunuyo ya a.s küvette tutunmadan da duruyo gerçi, sanırım su kaldırıyo kaydirigubbakcemile3

yahu iki resim bakıp yazılanları okuyana kadar 4 sayfa ilerliyosunuz. teker teker gelin.
çıtır resimler süperrrrrr.
maşallah bu kızlara valla. dbest pek şeker. bizim küveti ben oturmalı almışım aklıma tüükürim. anneanneye gidince anaca orada böyle su sefası yapıyoruz.ama az kaldı bizim küvette de böyle suyun içinde oynayacağız.halbuki kuzen oturmalı alma ben aldım mennun kalmadım dimişti.ama söz dinleyen nirdeeeeeeee....
herkes gelin seçmiş , bize de yoh miiiiiii?

hayırrr desteksizken devriliyo :mymeka:

küvette falan çok güzel oturuyo hiç devrilmeden durur öyle yanlardan falan tutunuyo ya a.s küvette tutunmadan da duruyo gerçi, sanırım su kaldırıyo kaydirigubbakcemile3

kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

len gocanın barnakları da deeldir, adam hoca sürmüodur herhal barnaklarına dimi :roflol::roflol: ben bu barnaklara taktım kafayı kimin barnakları bunlar çıbık çıksın ortaya :1ninca::roflol:

ay alemsin haaa
ankaraya gel bu işin peşini bırakma iş bitirici ibolyaaa kaydirigubbakcemile3

...........
lülünün fotoğrafa benzer bızdede varrr
doğduğ ay
ekımde cekılmişti..
saçları ozaman daha uzundu..sonra döküldülerrr

Son düzenleme:
ay benim uykum geldi ben yatıcim, bugün sıpa sabahın 6 sında kalktı yaf, herüf de koş mama hazırla çocuk durmii dedi, koştum mama hazırladım o sğuyana kadar benim herf tıkmış suyu tıkmış suyu, çocuk da kustu, aç karnına o kadar su içirilirmi :mymeka: soora bi de üst baş temizlemeklen uğraştık, sabahın bi körü çk zor oluo ya, gidim zıbarim de uykumu alim balim, hayde ben gittim beni özlemeyin anacm baaaaaaayyyy

hem kocamla konuşuom hem buda sizin yazdıklarınızı okuom zor oluyo adamı anlayamıom yaa azcık susun helee kaydirigubbakcemile3

güle güle iboşummm :a015:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…