vücut için ayrı kullanmana gerek yok
chicco yu hem vücut hem saç için kullansana yerimseniben
şimdi yeni aldım chicconun pompalı daha pratik :lepi:
heee baktıkça gülüyom yaa çok komik bi poz :roflol: yavrum suyu çok seviyo öyle bakınırken sinsice arkasına geçtim popişin resmini çektim kaydirigubbakcemile3
dibeşt senin de ayak barnaklarını gördüm, hocalı galiba :roflol:
bizde bugün tamerle m.akifi aynı küvette yıkadık ama sığmadılar komediydi yaa kaydirigubbakcemile3
Ayy gece gece ne cok guldumm yå masallah kiz cok datlì yaa hele arka pozisyonn bayildim bende yiyebilrmiyimm leen bidene oglan doguruyumnda ben aliyim luluyu alamanlara kaptirmayim
biz sürekli adıyla hitap ediyoz ve eylülü biliyo cadııı
elif deyince bakmıyo
yok canım ben resmi çekiyom onlar benim barnaklarım değel kaydirigubbakcemile3
bizde bugün tamerle m.akifi aynı küvette yıkadık ama sığmadılar komediydi yaa kaydirigubbakcemile3
yaaaaa ülemiiiii, ben bilmiyodum, eyi o zaman gafasını neylen yıkıyosak dötünü de onlan yıkayalım ballimkaydirigubbakcemile3 şş dibeşt demin bişi söledim esgeçtin, desteksiz oturabiliomu artık lülü
Delù garuu cocuga kendi adini koymuss kaynana adi konurr leenn akynanacigini koyaydinyaa hehehehehehhehehe
e benim de barnaklarım deeel, kimin barnakları ule onlar kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
yok be ibolya daha tam oturamıyo.. bi süre sonra devriliyo :asigim:
çıtır ya resim süperrrrama ben iklimle dalga geçmedim kiii arkadaki tipe güldümmmm kaydirigubbakcemile3
heee kendi adımı koydumm çok da iyi yaptımmm :lepi:
bilemicimmm :roflol:
len korkmadan nasıl arkasına geçtin çocuun, ya devrilirse kafayı tak diye vurursa küvete :mymeka:
hayırrr desteksizken devriliyo :mymeka:
küvette falan çok güzel oturuyohiç devrilmeden durur öyle yanlardan falan tutunuyo ya a.s küvette tutunmadan da duruyo gerçi, sanırım su kaldırıyo kaydirigubbakcemile3
len gocanın barnakları da deeldir, adam hoca sürmüodur herhal barnaklarına dimi :roflol::roflol: ben bu barnaklara taktım kafayı kimin barnakları bunlar çıbık çıksın ortaya :1ninca::roflol:
OLsun kızdı sağaa iklimÇok üzgünüm çoook
heee kendi adımı koydumm çok da iyi yaptımmm :lepi:
bilemicimmm :roflol:
ay benim uykum geldi ben yatıcim, bugün sıpa sabahın 6 sında kalktı yaf, herüf de koş mama hazırla çocuk durmii dedi, koştum mama hazırladım o sğuyana kadar benim herf tıkmış suyu tıkmış suyu, çocuk da kustu, aç karnına o kadar su içirilirmi :mymeka: soora bi de üst baş temizlemeklen uğraştık, sabahın bi körü çk zor oluo ya, gidim zıbarim de uykumu alim balim, hayde ben gittim beni özlemeyin anacm baaaaaaayyyy
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?