ay alemsin haaa
ankaraya gel bu işin peşini bırakma iş bitirici ibolyaaa kaydirigubbakcemile3
hayırrr desteksizken devriliyo :mymeka:
küvette falan çok güzel oturuyohiç devrilmeden durur öyle yanlardan falan tutunuyo ya a.s küvette tutunmadan da duruyo gerçi, sanırım su kaldırıyo kaydirigubbakcemile3
ay alemsin haaa
ankaraya gel bu işin peşini bırakma iş bitirici ibolyaaa kaydirigubbakcemile3
ay benim uykum geldi ben yatıcim, bugün sıpa sabahın 6 sında kalktı yaf, herüf de koş mama hazırla çocuk durmii dedi, koştum mama hazırladım o sğuyana kadar benim herf tıkmış suyu tıkmış suyu, çocuk da kustu, aç karnına o kadar su içirilirmi :mymeka: soora bi de üst baş temizlemeklen uğraştık, sabahın bi körü çk zor oluo ya, gidim zıbarim de uykumu alim balim, hayde ben gittim beni özlemeyin anacm baaaaaaayyyy
bence iklim değil anası bozulmuş kaydirigubbakcemile3
bende oğluşuma ortağımın ismini koymak istiyodum ama, bir eve çok gelir didi vermedi ismini cimri. kıskanç baba nolcek
ben bakarım yarın ayaklarına dbest mi değil mi söylerim ibolya saa kaydirigubbakcemile3 ibolyaa meraak etme len bırakmıcaam bu işin peşini bu ayaklar kimiiinnn delikafadulden
Leen o barnaklar eylulun dadisinin barnaa merakli garii
Leen o barnaklar eylulun dadisinin barnaa merakli garii
eefferim anam, seni vekil kıldım bu işi çözsen çözsen sen çözersin, o ayakları bul ve baa getir :jeyyar::roflol::roflol:
eylülün dadıısı da mı hoca sürüyiii delikafadulden
aaa bak kocamın ismini oğluma koymam o ayrııı
oğlana hemen baba ya da dede adı koyuyolar ya onu sevmiyom ben
bence çocuğun adını anne koymalı.. ben kendi adımı koydum eşim hatta tek elif olsun dedi yok artık ama elif eylül çok hoşuma gidiyo :asigim:
hey allaam yaaaa
hocalı değil o yanlış görüyonnn :mymeka: hocayı nerden çıkardın kaydirigubbakcemile3
bende yatayıım geç olduu yarın arkadaşımla buluşcam :lepi:
bak ben senin o dediğini yaptım oğluma hem babamınn hemide eşimn ismine yakın ad koydum , 9 ay karnımızda taşıyoz o kadarcık hakkımız olsun balimmmmm
aaa bak kocamın ismini oğluma koymam o ayrııı
oğlana hemen baba ya da dede adı koyuyolar ya onu sevmiyom ben
bence çocuğun adını anne koymalı.. ben kendi adımı koydum eşim hatta tek elif olsun dedi yok artık ama elif eylül çok hoşuma gidiyo :asigim:
dbest len fot.makinesi almayı unutt emii lülülülülülü
Şeniz Şeniz
ben de yatıyımmmm ben deeeee delikafadulden delikafadulden
ayyy çok heyecanlıyımmmm delikafadulden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?