2008 Ekim Anneleri

ay alemsin haaa
ankaraya gel bu işin peşini bırakma iş bitirici ibolyaaa kaydirigubbakcemile3

ben bakarım yarın ayaklarına dbest mi değil mi söylerim ibolya saa kaydirigubbakcemile3 ibolyaa meraak etme len bırakmıcaam bu işin peşini bu ayaklar kimiiinnn delikafadulden

hayırrr desteksizken devriliyo :mymeka:

küvette falan çok güzel oturuyo hiç devrilmeden durur öyle yanlardan falan tutunuyo ya a.s küvette tutunmadan da duruyo gerçi, sanırım su kaldırıyo kaydirigubbakcemile3

haaaa du bi de ben deniiim bakim CADIARZU
ay alemsin haaa
ankaraya gel bu işin peşini bırakma iş bitirici ibolyaaa kaydirigubbakcemile3

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 hee siz çayı koyun ben hemen geliyom anam töbe töbeeeeeee :mymeka:

gülee gülee
iyi geceellerr

bence iklim değil anası bozulmuş kaydirigubbakcemile3

yok kız bozulmadım
nie bouzlayım
gırgır gecıoz surda
:dance:

bende oğluşuma ortağımın ismini koymak istiyodum ama, bir eve çok gelir didi vermedi ismini cimri. kıskanç baba nolcek

aaa bak kocamın ismini oğluma koymam o ayrııı
oğlana hemen baba ya da dede adı koyuyolar ya onu sevmiyom ben

bence çocuğun adını anne koymalı.. ben kendi adımı koydum eşim hatta tek elif olsun dedi yok artık ama elif eylül çok hoşuma gidiyo :asigim:

iyi gecelr ibolaya hade git de al uykunu , iki gecedir benimki de bana bi uyku yüzü göstermedi ama bu sabah biraz güzel uyudu bende uyumuşumkaydirigubbakcemile3

ben bakarım yarın ayaklarına dbest mi değil mi söylerim ibolya saa kaydirigubbakcemile3 ibolyaa meraak etme len bırakmıcaam bu işin peşini bu ayaklar kimiiinnn delikafadulden

eefferim anam, seni vekil kıldım bu işi çözsen çözsen sen çözersin, o ayakları bul ve baa getir :jeyyar::roflol::roflol:
Leen o barnaklar eylulun dadisinin barnaa merakli garii

eylülün dadıısı da mı hoca sürüyiii delikafadulden

eefferim anam, seni vekil kıldım bu işi çözsen çözsen sen çözersin, o ayakları bul ve baa getir :jeyyar::roflol::roflol:

eylülün dadıısı da mı hoca sürüyiii delikafadulden

hey allaam yaaaa
hocalı değil o yanlış görüyonnn :mymeka: hocayı nerden çıkardın kaydirigubbakcemile3

hem sürse nolcak alla allaaaa ne kıskanıyon sen de sür bakımsız karııı puhahahaha

bak ben senin o dediğini yaptım oğluma hem babamınn hemide eşimn ismine yakın ad koydum , 9 ay karnımızda taşıyoz o kadarcık hakkımız olsun balimmmmm

size bı foto gostertttiyım dee gülünnkaydirigubbakcemile3
...........

Son düzenleme:

aynen katılıyorum, bu konuda benim bidenecik hödüğüm çok anlayışlıydı sağolsun, yusuf ismini çok beğeniyodum, eskiden beri de çift isim koymayı istiyodum, yanına ne koycam ne koycam aylarca düşündüm,hatta dairede bazen stajerler geliyodu bizim odaya, çocukları yakaladımmı bırakmıyodum baa isim bulun çıbık diye, çocuklar ben doğurana kadar odaya gelmekten korkar oldular, her gelişlerinde isim buldunuzmu diye atlıyodum çocukların üzerine kaydirigubbakcemile3 onlara bulacağınız isim gücü heybeti simgelesin emi diye tembihlediydim, biri bigün dediki, ya abla niye ısrar ediyon yusufta dedi, bak iskender koy ne güzel isim dedi, ay ben onun üstüne tereyağ döküp yemeye kalkarım ayol iskender olmaz dediydim de gülüştüydük :roflol::roflol: soora alptuğ ismini taktım bi ara kafaya, yusuf alptuğ koycam dedim eşime, alptuğ zaten tek başına çift isim gibi duruyo onu da beğenmedik sonra, ama alptuğ hala hoşuma gidiyo,belkim ikinci oğlan olursa ki büyük ihtimal oğlan olur (herifin sülale oğlan dolu yav ) ona alptuğ koyabilirim, etraftan da yusufun yanına efe koysana dediler, ay o ne be öyle yusuf efe fifi der gibi heryer f dolu dedim onu da beğenmedik, en son eymende karar kıldık, zaten bu aralar da moda olii eymen ismi

Şeniz Şeniz
ben de yatıyımmmm ben deeeee delikafadulden delikafadulden

ayyy çok heyecanlıyımmmm delikafadulden

ay bunalrı heyecan bastı, dün bütün gice kk lıların buluşmasını düşündüm nasıl oler diye.ben buradan merak ettiysem bilemiyom artık sizi , nasıl merkalısınız diye.

salı akşamı bi filim seyrettim gece ta3 de bitti , AÇIK DENİZ 2
var mı seyreden?:çok üzgünüm:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…