2008 Ekim Anneleri

iyi etmişin ben yusuf eymen ismini çok sevdim :lepi: ama benim oğlum olursa mehmet koycam çok seviyommm :dance:

bende yatayıım geç olduu yarın arkadaşımla buluşcam :lepi:

hankı arkadaşınla ne zaman nerde buluşcanız ne yiceniz ne iççeniz, gazeteciler de gelcek mi, zeki müren de sizi görcek mi :roflol::a015:
hey allaam yaaaa
hocalı değil o yanlış görüyonnn :mymeka: hocayı nerden çıkardın kaydirigubbakcemile3

hem sürse nolcak alla allaaaa ne kıskanıyon sen de sür bakımsız karııı puhahahaha

ne biliim yav pempe hoca sürmüş gibi durii kaydirigubbakcemile3 amannnn ben saçımı tarayamıyom be ne hocası dion sen, dırnaklarımı zor kesiiim hoca şöle dursun -tatlicadiarzu-
Şeniz Şeniz
ben de yatıyımmmm ben deeeee delikafadulden delikafadulden

ayyy çok heyecanlıyımmmm delikafadulden

gidin ulen gidin, hiç de kıskanmıyom :dilcikar:
size bı foto gostertttiyım dee gülünnkaydirigubbakcemile3

ohaaaa o ne lan ıslak mendilmi hankı marka o

Son düzenleme:

yok ben izlemedim ama taaa eskiden açık deniz diye bişi izledim sanki ama 2si çıkmış bak onu izlemedim zaten ilkini de hatırlamıyom kaydirigubbakcemile3

len bizim için heycanlanıosan heycanlanma ben heçç heyecanlanmıoom sakiin ol Şeniz

heyecanlanmıyon he :çok üzgünüm:

iyi etmişin ben yusuf eymen ismini çok sevdim :lepi: ama benim oğlum olursa mehmet koycam çok seviyommm :dance:

he valla bende çok seviyom böceeemin ismini, kızım olursa şevval koyacağım isimlerden biriydi, ceylin nisar da olabilirdi, he kız isimleri tasarladım yıllarca kafamda, alel acele yine iyi denk getirdik :roflol:

sil len alıntıyıÇok üzgünüm çoook

havanı yesinlerr bee
kaydirigubbakcemile3

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 ay bu sefer gittim ben hadi by by bacular, şşşş len dibeştlen zıfır yedi size sesleniiim, fazla gıpraşmayın bakem buluşunca, öyle fingir fingir gülüşmeyin, etraftan herüflere baktırtmayın kendinizi, hanım hanımoturun çayınızı gayfenizi için güzelceme sohbetinizi edin soora hayde yallah evlerinize, duymucim bak yımık bişiy yımıldırım :roflol::roflol: fotulafları da bekliim ha, niiiise hayde gittim ben muciks muciks

walla ben bu oburiks karıdan korkuoom yaww pasta yicez belki yemekte yerizz dbest çok iştahlıı oğlumuda yemesinn yaww delikafadulden

Bendee en cok bulusma fotolarinizi koyacaniz gunu heycanla bekliyomm len meran bende buraya geldiginde bulusacamiz gun icin seviniyomm ne zaman geleceniz nihal sanada soruyoom ne zman geliyonuz

kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

ya herkes fot. beklio çok tuafıma gidio baskı altında hissediorum kendimii

walla ben bu oburiks karıdan korkuoom yaww pasta yicez belki yemekte yerizz dbest çok iştahlıı oğlumuda yemesinn yaww delikafadulden

hem tameri hem nisanı yicem cokacimcoook cokacimcoook

ıslak mendil alıntısına güldüm haaa kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

neyse ben çıkıyom herüf çağıriiiii hayde iyi gecelerrrrrrrrr

ıslak mendıl koleksıyonukaydirigubbakcemile3
esım sıralamıs gecn gun sok oldum grunce..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…