Şeniz Şeniz
ben de yatıyımmmm ben deeeee delikafadulden delikafadulden
ayyy çok heyecanlıyımmmm delikafadulden
aynen katılıyorum, bu konuda benim bidenecik hödüğüm çok anlayışlıydı sağolsun, yusuf ismini çok beğeniyodum, eskiden beri de çift isim koymayı istiyodum, yanına ne koycam ne koycam aylarca düşündüm,hatta dairede bazen stajerler geliyodu bizim odaya, çocukları yakaladımmı bırakmıyodum baa isim bulun çıbık diye, çocuklar ben doğurana kadar odaya gelmekten korkar oldular, her gelişlerinde isim buldunuzmu diye atlıyodum çocukların üzerine kaydirigubbakcemile3 onlara bulacağınız isim gücü heybeti simgelesin emi diye tembihlediydim, biri bigün dediki, ya abla niye ısrar ediyon yusufta dedi, bak iskender koy ne güzel isim dedi, ay ben onun üstüne tereyağ döküp yemeye kalkarım ayol iskender olmaz dediydim de gülüştüydük :roflol::roflol: soora alptuğ ismini taktım bi ara kafaya, yusuf alptuğ koycam dedim eşime, alptuğ zaten tek başına çift isim gibi duruyo onu da beğenmedik sonra, ama alptuğ hala hoşuma gidiyo,belkim ikinci oğlan olursa ki büyük ihtimal oğlan olur (herifin sülale oğlan dolu yav ) ona alptuğ koyabilirim, etraftan da yusufun yanına efe koysana dediler, ay o ne be öyle yusuf efe fifi der gibi heryer f dolu dedim onu da beğenmedik, en son eymende karar kıldık, zaten bu aralar da moda olii eymen ismi
bende yatayıım geç olduu yarın arkadaşımla buluşcam :lepi:
hey allaam yaaaa
hocalı değil o yanlış görüyonnn :mymeka: hocayı nerden çıkardın kaydirigubbakcemile3
hem sürse nolcak alla allaaaa ne kıskanıyon sen de sür bakımsız karııı puhahahaha
Şeniz Şeniz
ben de yatıyımmmm ben deeeee delikafadulden delikafadulden
ayyy çok heyecanlıyımmmm delikafadulden
size bı foto gostertttiyım dee gülünnkaydirigubbakcemile3
ohaaaa o ne lan ıslak mendilmi hankı marka o
ay bunalrı heyecan bastı, dün bütün gice kk lıların buluşmasını düşündüm nasıl oler diye.ben buradan merak ettiysem bilemiyom artık sizi , nasıl merkalısınız diye.
salı akşamı bi filim seyrettim gece ta3 de bitti , AÇIK DENİZ 2
var mı seyreden?:çok üzgünüm:
len bizim için heycanlanıosan heycanlanma ben heçç heyecanlanmıoom sakiin ol Şeniz
iyi etmişin ben yusuf eymen ismini çok sevdim :lepi: ama benim oğlum olursa mehmet koycam çok seviyommm :dance:
optimumda buluşmuyoz mu leyn unutursam gider yenisini alırım heyytt beeee kaydirigubbakcemile3
hankı arkadaşınla ne zaman nerde buluşcanız ne yiceniz ne iççeniz, gazeteciler de gelcek mi, zeki müren de sizi görcek mi :roflol::a015:
ne biliim yav pempe hoca sürmüş gibi durii kaydirigubbakcemile3 amannnn ben saçımı tarayamıyom be ne hocası dion sen, dırnaklarımı zor kesiiim hoca şöle dursun -tatlicadiarzu-
gidin ulen gidin, hiç de kıskanmıyom :dilcikar:
havanı yesinlerr bee
kaydirigubbakcemile3
senin oğluşun adı batuhan dı de mi CADIARZU
sil len alıntıyıÇok üzgünüm çoook
hankı arkadaşınla ne zaman nerde buluşcanız ne yiceniz ne iççeniz, gazeteciler de gelcek mi, zeki müren de sizi görcek mi :roflol::a015:
ne biliim yav pempe hoca sürmüş gibi durii kaydirigubbakcemile3 amannnn ben saçımı tarayamıyom be ne hocası dion sen, dırnaklarımı zor kesiiim hoca şöle dursun -tatlicadiarzu-
gidin ulen gidin, hiç de kıskanmıyom :dilcikar:
walla ben bu oburiks karıdan korkuoom yaww pasta yicez belki yemekte yerizz dbest çok iştahlıı oğlumuda yemesinn yaww delikafadulden
resımlııyı
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 ay bu sefer gittim ben hadi by by bacular, şşşş len dibeştlen zıfır yedi size sesleniiim, fazla gıpraşmayın bakem buluşunca, öyle fingir fingir gülüşmeyin, etraftan herüflere baktırtmayın kendinizi, hanım hanımoturun çayınızı gayfenizi için güzelceme sohbetinizi edin soora hayde yallah evlerinize, duymucim bak yımık bişiy yımıldırım :roflol::roflol: fotulafları da bekliim ha, niiiise hayde gittim ben muciks muciks
walla ben bu oburiks karıdan korkuoom yaww pasta yicez belki yemekte yerizz dbest çok iştahlıı oğlumuda yemesinn yaww delikafadulden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?