kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
ya herkes fot. beklio çok tuafıma gidio baskı altında hissediorum kendimii
ıslak mendıl koleksıyonukaydirigubbakcemile3
esım sıralamıs gecn gun sok oldum grunce..
niye len nasıl olsa buluşup foto çekmicinizmi, icük de cilveli cilveli çekersiniz biz de bakaruk kaydirigubbakcemile3 ama kimse yokkene cilveleşin heeee, görmiim başkalarının yanında fingirdediğinizi:mymeka: yav o ıslak mendil alıntısına niye gülüyon dibeşt ben onu anlamaım, neydi o resimdekiler len :uhm:
Bende oglum olursa adini alper koycamm hacere uyuyo diye
ay resmi silmesen nolceydi be aaaaaaaaaa fisfisfishay ıslak mendılnınzee bee.bişi koydum gulun dıe.tobe töbe
sora resmı sılcem alıntıyı sil dedım.aayok bişi.:bbo:
hem tameri hem nisanı yicem cokacimcoook cokacimcoook
ıslak mendil alıntısına güldüm haaa kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
neyse ben çıkıyom herüf çağıriiiii hayde iyi gecelerrrrrrrrr
yaw dbet bu fot.muhabbeti bana tuaf geliy anacım laelaelaelaelae sende üzerinde bi baskı hissedeon mu yoksa bende mi bi hassaslık war kafamçokkarıştı
Bende oglum olursa adini alper koycamm hacere uyuyo diye
aaaaaaaaaaaaay şimdi bayılcim, deminden beri gidcem gidcem gidemiyom yetti beeeeeeeeee, yatmaya gidiyom len ben aaaaaaaaaaaaaaaaaaa, hade bay bay beni özlemeyin filan yani
aaaaaaaaaaaaay şimdi bayılcim, deminden beri gidcem gidcem gidemiyom yetti beeeeeeeeee, yatmaya gidiyom len ben aaaaaaaaaaaaaaaaaaa, hade bay bay beni özlemeyin filan yani
yaw dbet bu fot.muhabbeti bana tuaf geliy anacım laelaelaelaelae sende üzerinde bi baskı hissedeon mu yoksa bende mi bi hassaslık war kafamçokkarıştı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?