2008 Ekim Anneleri

kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

ya herkes fot. beklio çok tuafıma gidio baskı altında hissediorum kendimii

niye len nasıl olsa buluşup foto çekmicinizmi, icük de cilveli cilveli çekersiniz biz de bakaruk kaydirigubbakcemile3 ama kimse yokkene cilveleşin heeee, görmiim başkalarının yanında fingirdediğinizi:mymeka: yav o ıslak mendil alıntısına niye gülüyon dibeşt ben onu anlamaım, neydi o resimdekiler len :uhm:

benim oğluşum iki gecedir çok hafif uyuyor, ben de haliyle hafif uyumak zorunda kalıyom, şimdi odasına bakmaya gittim, böyle kıpırdanıyo daha sık uyanıyor .ama hafifde öksürüyorduk gündüz onda mıdır acep, :uhm:

yok sana gülmedim ben çıtırın sil demesine güldüm kaydirigubbakcemile3 bu konuda hassas demekkiiii kaydirigubbakcemile3

hadi siz de gidin yaaaa herkes çıksın kışşş kışşşşş kaydirigubbakcemile3

yaw dbet bu fot.muhabbeti bana tuaf geliy anacım laelaelaelaelae sende üzerinde bi baskı hissedeon mu yoksa bende mi bi hassaslık war kafamçokkarıştı

hay ıslak mendılnınzee bee.bişi koydum gulun dıe.tobe töbe
sora resmı sılcem alıntıyı sil dedım.aayok bişi.:bbo:

Bende oglum olursa adini alper koycamm hacere uyuyo diye

hakan daha güzel uyuo len, hacer hakan, ikisinin ismide hlen başlıyo, annemle benim adımız da hlen başlıyo, babam da askerdeykene hh ikinizi de çok seviyom diye şiirler bileme yazmışmış, bigün babamdan kitapı çarpiim de yazim size çok duygulu ama çok da komik kaydirigubbakcemile3

Baski maski yokk olm lstemezsseniz koymazssiniz tabuuku bizde ekim karilari olaraktan ilk bulusma olacak deyuu meraklandik iste dedik koyun deyii ozaman bebekerinkini cekin koyunn pu ηahha bu baski degil

hem tameri hem nisanı yicem cokacimcoook cokacimcoook

ıslak mendil alıntısına güldüm haaa kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

neyse ben çıkıyom herüf çağıriiiii hayde iyi gecelerrrrrrrrr

onları bırakk beniii ye beniii yeee delikafadulden

yaw dbet bu fot.muhabbeti bana tuaf geliy anacım laelaelaelaelae sende üzerinde bi baskı hissedeon mu yoksa bende mi bi hassaslık war kafamçokkarıştı

heee merancım canımız nasıl isterse öyle ederükk canını sıkma sennn :1hug:

eylülle tameri nisanı çekerizzz :lepi: kıskananlar çatlasınnnnn :sm_cool:

aaaaaaaaaaaaay şimdi bayılcim, deminden beri gidcem gidcem gidemiyom yetti beeeeeeeeee, yatmaya gidiyom len ben aaaaaaaaaaaaaaaaaaa, hade bay bay beni özlemeyin filan yani

aaaaaaaaaaaaay şimdi bayılcim, deminden beri gidcem gidcem gidemiyom yetti beeeeeeeeee, yatmaya gidiyom len ben aaaaaaaaaaaaaaaaaaa, hade bay bay beni özlemeyin filan yani

iyi geceler öpücüğünü almadanda gitmioon haa gel öpiim len ii gecelerrr Şeniz

koymak zorunda deilisiniz tabiki
belkı sora istersenız koyarsınız.baskı hıssetmee bence yerimseniben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…